הייתי שותף ברשת חנויות המחשבים "שבלעה" לתוכה את מבוכים המיתולוגית שהיתה בבעלות יריב.
מבלי לנקוט עמדה ומההכרות הקצרה שלי איתו מלפני כעשרים שנה, הדברים המתוארים לגביו אינם נשמעים לי מופרכים לחלוטין..
רכשתי בעבר מפלונטר וכנראה שגם אמשיך לרכוש כל עוד המחיר יהיה פקטור מנצח לעומת מקומות אחרים.
החווייה המשפילה שעברתי בחנות המחשבים פלונטר
ההתלהמות שלך הזויה לי, חבר. אין לי שום קשר לבחור שפתח את השרשור. אני פשוט במקרה חבר בקבוצת Working gamers בפייסבוק שגם שם פורסם הסיפור הזה. אתה מוזמן להצטרף לקבוצה (זו קבוצה סגורה) ולראות את הסיפור הזה והתגובות של יריב ואת כל השתלשלות העניינים.billyboy כתב:תגידו, התחלקתם על השכל?
מגיע בן אדם שנרשם הרגע רק לצורך הביקורת על החנות, ומספר לכם סיפור על חוויה שעבר לכאורה,
כמה פוסטים אחריו מגיח איזה "מליץ יושר" אלמוני נוסף שנרשם לפני איזה חודשיים שמעיד על עצמו כחסר פניות, אבל נראה לו ש"ככה וככה וככה" ו "הבחור צודק",
ואתם "נוטים להאמין" ו "לא מפקפקים חלילה" ושאר חרטא בארטה כי מה? כי הבחור החדש שלף את תעודת הנכה שלו בפניכם, כפי ששלף אותה לאותו "יריב" מנהל החנות החוצפן ו "גס הרוח"?
לא מכיר את יריב, ולא קונה בפלונטר, אבל אני נוטה לא לקחת כמובן מאליו כל סיפור שמספרים לי בלי לשמוע את הצד השני, בטח ובטח נוכח הנסיבות הבעייתיות לכאורה והחג צדדיות המוצגת כאן באופן מוחלט.
במצבים כאלה, רצוי ומומלץ לתת לצד הותיק והמוכר להינות מהספק, שהרי ככל הנראה, הוא נתן, ונותן שירות ראוי לאלפי לקוחותיו, שאחרת לא היה מחזיק מעמד כל כך הרבה שנים.
ותעשו לי טובה, צאו מה"אובר" פוליטיקלי קורקט שלכם, ותפסיקו להתרגש מכל אחד שמנפנף בתעודת נכות כזו או אחרת, מהעבר הצבאי שלו, או מהתסמונות מהן הוא סובל. אין קשר לעניין.
ולכל התוהים - אין לי גילוי נאות, לא עוסק במחשבים, לא מוכר כלום, ולא נותן שירות לאף אחד.
לא קונה בחנות (כן מכיר את המותג לאורך שנים), לא מכיר את בעליה, ולא את עובדיה.
לא מכיר את היוזר המתלונן החדש ולא את מליץ היושר שלו.
יכול להיות שכל הסיפור הוא אמת לאמיתה, ויכול להיות שמדובר ב"סיפורים פה" מטעמי נקמה כאלה או אחרים,
מבחינתי מדובר בסיפור של צד אחד, חדש ולא מוכר, ועד שלא יוכח אחרת, הכל דיבורים.
בברכה
יניב...
לא הסתרתי דבר ואני ממש לא מבין מה הקשר לזה שאני חבר פה תקופה קצרה. אני גם ממש לא אוהב שמפנים אליי האשמות בעוד שמתי הכל על השולחן ואמרתי בפירוש לאיפה אפשר להגיע כדי למצוא את המקור.