שרשור תגובות: מטחנות ECM ביתיות : Casa & S-auto-64
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
- נתן תודות: 241 פעמים
- קיבל תודות: 328 פעמים
מצד אחד מדובר במפרסם באתר שגם נותן מכונות לביקורת,
מצד שני על כל כתבה כזו יש שרשור תגובות שלא מצונזר,
אתה יכול לשאות את השאלות הקשות כאוות נפשך.
בינינו זו מטחנת קפה.
ברמת הברזלים אין הבדלים דרמטיים וגם חלק מהמאפיינים כמו מבנה פנימי או כמה קל לנקות לסינגל דוסינג לא נסקרו.
על מאפיינים של נוחיות ושימושיות ענו באופן מלא.
אני מניח שמי שירצה ויתעניין יברר מחיר אולי ילך להתנסות ולטעום ויקבל החלטה קצת יותר טובה עם הסקירה הזו ודומותיה ברשת.
שימו לב שגם אחד השחקנים הגדולים בתחום ביקורות הציוד ביוטיוב SCG הוא בעל עניין ועדיין הסקירות בעלות ערך.
כל אחד לקוח שונה יקח את המידע שחשוב לו יבדוק את מה שחסר לו ויגיע להחלטה.
מצד שני על כל כתבה כזו יש שרשור תגובות שלא מצונזר,
אתה יכול לשאות את השאלות הקשות כאוות נפשך.
בינינו זו מטחנת קפה.
ברמת הברזלים אין הבדלים דרמטיים וגם חלק מהמאפיינים כמו מבנה פנימי או כמה קל לנקות לסינגל דוסינג לא נסקרו.
על מאפיינים של נוחיות ושימושיות ענו באופן מלא.
אני מניח שמי שירצה ויתעניין יברר מחיר אולי ילך להתנסות ולטעום ויקבל החלטה קצת יותר טובה עם הסקירה הזו ודומותיה ברשת.
שימו לב שגם אחד השחקנים הגדולים בתחום ביקורות הציוד ביוטיוב SCG הוא בעל עניין ועדיין הסקירות בעלות ערך.
כל אחד לקוח שונה יקח את המידע שחשוב לו יבדוק את מה שחסר לו ויגיע להחלטה.
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
מרכך מים
מד מים במיכל
החלפת סכינים
היוזמה של עופר מבורכת.
שנים שאני נהנה לקרוא את הסקירות המעמיקות של עופר.
סקירה זהה מחבר פורום פחות מנוסה הייתה מקבלת רק ברכות.
לכן הסקירה הנ"ל הייתה בעיני לא מספקת.
ציפיתי ל-
לבדיקת האחידות משקל המנות באלקטרונית.
בדיקת הגרמים שנשארים במטחנה.
בדיקת נוחות פרוק המטחנה והחזרה לנקודת הטחינה המתאימה.
מיקום המטחנה אל מול המתחרות ברמת מחיר שלהן.
שנים שאני נהנה לקרוא את הסקירות המעמיקות של עופר.
סקירה זהה מחבר פורום פחות מנוסה הייתה מקבלת רק ברכות.
לכן הסקירה הנ"ל הייתה בעיני לא מספקת.
ציפיתי ל-
לבדיקת האחידות משקל המנות באלקטרונית.
בדיקת הגרמים שנשארים במטחנה.
בדיקת נוחות פרוק המטחנה והחזרה לנקודת הטחינה המתאימה.
מיקום המטחנה אל מול המתחרות ברמת מחיר שלהן.
- itamars2
-
- חבר ותיק

לדעתי רמת המחירים פחות רלוונטית קבוצת היחוס יותר כלומר,
כמה ממ סכינים ומאיזה סוג , דוסר לך או לא סוג הכיוונון רמת הגימור.
לציין מי המתחרת הישירות ושכל אחד יעשה את סקר השוק במקורות השונים ובזמנים השונים ויחליט בהתאם.
כך הסקירה נשארת רלוונטית גם ברמות מחירים משתנות וגם בתור השוואה כמשומשת
כמה ממ סכינים ומאיזה סוג , דוסר לך או לא סוג הכיוונון רמת הגימור.
לציין מי המתחרת הישירות ושכל אחד יעשה את סקר השוק במקורות השונים ובזמנים השונים ויחליט בהתאם.
כך הסקירה נשארת רלוונטית גם ברמות מחירים משתנות וגם בתור השוואה כמשומשת
דבר שלישי, זוהי כתבה שמהווה בדיוק את ההגדרה ל "כתבה ממומנת" או בעברית "פרסומת"
[לבעל חנות קפה מסוימת (זה שסיפק את המטחנות ל"בדיקה")]
וכולנו שונאים פרסומות, אלא אם אמצא כאן אחד שכן אוהב, ואז אחליף את "כולם" ב "הרוב".

·
אם יש משהו שאי אפשר לאמר על עופר זה "חוסר יושר".
האיש אמין וישר כמו סרגל.
ולכן אני גם קורא את הביקורות שלו גם אם הציוד ניתן על ידי ספק מהתחום.
[לבעל חנות קפה מסוימת (זה שסיפק את המטחנות ל"בדיקה")]
וכולנו שונאים פרסומות, אלא אם אמצא כאן אחד שכן אוהב, ואז אחליף את "כולם" ב "הרוב".
·
אם יש משהו שאי אפשר לאמר על עופר זה "חוסר יושר".
האיש אמין וישר כמו סרגל.
ולכן אני גם קורא את הביקורות שלו גם אם הציוד ניתן על ידי ספק מהתחום.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש כאן תגובות שצורמות לי, כי חלקן מגיעות ממקום של חוסר הבנה וראיה צרה.
כיום אני בן 31, מגיל 13 בערך אני עוסק בסקירות של מוצרים. זה התחיל בתחום המחשבים ועבר לתחום הצילום.
במדינתנו הקטנה, יש מעט שחקנים שמוכנים לתרום מוצר חדש (כי לפעמים אין אותם בתצוגה), לספוג עלות של המוצר כדי להפוך אותו למוצב תצוגה רק בשביל שיהיה אפשר לסקור אותו. העלויות, למרות שאולי חלק חושבים ככה, לא תמיד נספגות על ידי היבואן \ יצרן. אלא זה עלות שהחנות סופגת.
מנגד, כדי כן שיהיה חומר לקריאה כחול לבן בעברית ולא הכל רק באנגלית, צריך שיהיה שיתוף פעולה. מצד אחד החנות תורמת את המוצר לסקירה, ומצד שני היא מקבלת חשיפה (לרוב מדובר על קרדיט בסוף הכתבה\סקירה).
חשוב לציין שיש אתרים שכן לוקחים את זה למקום של פרסומת ובעיקר עסוקים בלקק למוצר. ומנגד, יש אתרים ששומרים על היושרה שלהם, לדוגמה HT, וכן מעלים, למרות הקושי, סקירות הגונות ולא מלקקות.
צריך להבין שזה הליכה בשדה מוקשים שצריך להיות אדם ישר, הגון וכן כלפי שני הצדדים. מצד אחד להביא לקורא את הנקודות העיקריות באופן שקוף, מצד שני לא להשתין לתוך הבריכה שבה הוא שוחה. אחרת, אף יבואן ואף חנות לא תסכים לשיתוף פעולה וההפסד פה הוא כפול - הן לקורא ולהן לחנות.
קראתי את הסקירה, ואינני רואה שום פרסומת סמויה כזו או אחרת. עפר לדעתי עשה עבודה טובה מאוד, כפי שהוא עושה כל פעם כאשר הוא סוקר מוצר.
ומנגד, אני מוריד את הכובע בפני אלון ובפני קדמה שהם, ממה שאני רואה, בין השחקנים הבודדים שבאופן קבוע נותנים מוצרים חדשים לסקירה וסופגים את ההפסד בין מכירה של מוצר חדש לבין מוצר מתצוגה. זה לא מובן מאליו ואני מקווה שזה אכן ימשיך ולא יפסק.
כל הכבוד לכל הצדדים שלוקחים ולקחו חלק בלהביא לנו חומר כחול לבן לקריאה.
כיום אני בן 31, מגיל 13 בערך אני עוסק בסקירות של מוצרים. זה התחיל בתחום המחשבים ועבר לתחום הצילום.
במדינתנו הקטנה, יש מעט שחקנים שמוכנים לתרום מוצר חדש (כי לפעמים אין אותם בתצוגה), לספוג עלות של המוצר כדי להפוך אותו למוצב תצוגה רק בשביל שיהיה אפשר לסקור אותו. העלויות, למרות שאולי חלק חושבים ככה, לא תמיד נספגות על ידי היבואן \ יצרן. אלא זה עלות שהחנות סופגת.
מנגד, כדי כן שיהיה חומר לקריאה כחול לבן בעברית ולא הכל רק באנגלית, צריך שיהיה שיתוף פעולה. מצד אחד החנות תורמת את המוצר לסקירה, ומצד שני היא מקבלת חשיפה (לרוב מדובר על קרדיט בסוף הכתבה\סקירה).
חשוב לציין שיש אתרים שכן לוקחים את זה למקום של פרסומת ובעיקר עסוקים בלקק למוצר. ומנגד, יש אתרים ששומרים על היושרה שלהם, לדוגמה HT, וכן מעלים, למרות הקושי, סקירות הגונות ולא מלקקות.
צריך להבין שזה הליכה בשדה מוקשים שצריך להיות אדם ישר, הגון וכן כלפי שני הצדדים. מצד אחד להביא לקורא את הנקודות העיקריות באופן שקוף, מצד שני לא להשתין לתוך הבריכה שבה הוא שוחה. אחרת, אף יבואן ואף חנות לא תסכים לשיתוף פעולה וההפסד פה הוא כפול - הן לקורא ולהן לחנות.
קראתי את הסקירה, ואינני רואה שום פרסומת סמויה כזו או אחרת. עפר לדעתי עשה עבודה טובה מאוד, כפי שהוא עושה כל פעם כאשר הוא סוקר מוצר.
ומנגד, אני מוריד את הכובע בפני אלון ובפני קדמה שהם, ממה שאני רואה, בין השחקנים הבודדים שבאופן קבוע נותנים מוצרים חדשים לסקירה וסופגים את ההפסד בין מכירה של מוצר חדש לבין מוצר מתצוגה. זה לא מובן מאליו ואני מקווה שזה אכן ימשיך ולא יפסק.
כל הכבוד לכל הצדדים שלוקחים ולקחו חלק בלהביא לנו חומר כחול לבן לקריאה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
ברור שאין כאן שום פרסום ממומן, וסומך על עופר לגממרי.
אבל בתור סקירה, שאמורה לעזור בהבנה של איכות המטחנה, השוואה למוצרים דומים במחיר דומה, ובדיקה במבחן התוצאה, מרגיש שהביקורת הזאת לא הועילה ולא הורידה, וחבל.
אבל בתור סקירה, שאמורה לעזור בהבנה של איכות המטחנה, השוואה למוצרים דומים במחיר דומה, ובדיקה במבחן התוצאה, מרגיש שהביקורת הזאת לא הועילה ולא הורידה, וחבל.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
אני לא חושב ש Engineer רמז לכך שעופר מקבל טובות הנאה מהחנות , אלא שהאתר מקבל כסף תמורת הסקירה הזאת, יש הבדל גדול בין השניים.
הסקירה הרגישה לו כמו כתבה ממומנת והוא היה מספיק כן בשביל לכתוב על כך וגם להביע הערכה להשקעה של עופר.
לאחר שהבין שטעה והסקירה אינה ממומנת או מוזמנת, הוא התנצל , אבל עדיין לא יכל היה לשקר ולהגיד שהוא מרוצה מהסקירה והכל נראה לו בסדר איתה, זאת הרגשתו והוא הביע אותה , זכותו ולא צריך להתנפל עליו שוב בעיקר לאחר שהתנצל.
לעניין הסקירה ,אני חייב להגיד שאני מעריך מאוד את ההשקעה והידע של עופר, אבל הסקירה הזאת הייתה לקונית לדעתי מסיבות שהוזכרו קודם.
הסקירה הרגישה לו כמו כתבה ממומנת והוא היה מספיק כן בשביל לכתוב על כך וגם להביע הערכה להשקעה של עופר.
לאחר שהבין שטעה והסקירה אינה ממומנת או מוזמנת, הוא התנצל , אבל עדיין לא יכל היה לשקר ולהגיד שהוא מרוצה מהסקירה והכל נראה לו בסדר איתה, זאת הרגשתו והוא הביע אותה , זכותו ולא צריך להתנפל עליו שוב בעיקר לאחר שהתנצל.
לעניין הסקירה ,אני חייב להגיד שאני מעריך מאוד את ההשקעה והידע של עופר, אבל הסקירה הזאת הייתה לקונית לדעתי מסיבות שהוזכרו קודם.
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בדיקת גרמים שנשארו במטחנה צמריכה פירוק מלא - לא משהו שרציתי לעשות במטחנה שהיא לא שלי.
לגבי מחירים - יש מחיר מוצהר ויש מחיר סופי והפערים גדולים. אם כתבתי שהמתחרות של ה 64 הן צ'אדו E6 ו E5 וכו' אז מכאן כבר יש מה להשוות. זה עניין של משא ומתן ואני בכלל לא שאלתי את אלון מה המחיר של כל מוצר כי אני יודע שזה דינמי ותלוי תחרות.
לא עבדתי עם הטיימר ולכן לא ביצעתי שקילות - מה לעשות... עבדתי עם המטחנה כמו שאני רגיל וכן, זה לא מקיף אני מודה.
כרגע רק קדמה נותנים לנו מכונות לביקורת - זה המצב.
לגבי מחירים - יש מחיר מוצהר ויש מחיר סופי והפערים גדולים. אם כתבתי שהמתחרות של ה 64 הן צ'אדו E6 ו E5 וכו' אז מכאן כבר יש מה להשוות. זה עניין של משא ומתן ואני בכלל לא שאלתי את אלון מה המחיר של כל מוצר כי אני יודע שזה דינמי ותלוי תחרות.
לא עבדתי עם הטיימר ולכן לא ביצעתי שקילות - מה לעשות... עבדתי עם המטחנה כמו שאני רגיל וכן, זה לא מקיף אני מודה.
כרגע רק קדמה נותנים לנו מכונות לביקורת - זה המצב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- itamars2
-
- חבר ותיק

@דבוטאנט
·
כמו ששמת לב בעבר אנחנו חלוקים לגבי המושג של אגירה.
בעיני הנתון המשמעותי הוא הכנסתי לאחר שהמטחנה עבדה כמה פעמים 20 גרם כמה יוצא,
וכמה קל באמת להוציא את כל הכמות.
האם ניתן לכבות להפעיל כמה פעמים האם נדרשת גם הברשה האם בכלל יש אפשרויות כאלה?
זה ברור שלא רצית להתחיל לפרק, אולי זה המקום לקבל תמונות כאלה מאלון- כמו בסקירה שהעלתי מסיאטל קופי גיר על הIMINI ?
נוכל לראות הבדלים ומידע משמעותי.
אני מאוד מעריך את המאמצים שאתה משקיע בסקירות ואולי כדאי לייצר איזהשהוא סטנדרט לסקירות גם של האתר וגם של המשתמשים שמעלים כדי לקבל מידע יותר מלא ואולי גם להקל על הסוקרים.
·
כמו ששמת לב בעבר אנחנו חלוקים לגבי המושג של אגירה.
בעיני הנתון המשמעותי הוא הכנסתי לאחר שהמטחנה עבדה כמה פעמים 20 גרם כמה יוצא,
וכמה קל באמת להוציא את כל הכמות.
האם ניתן לכבות להפעיל כמה פעמים האם נדרשת גם הברשה האם בכלל יש אפשרויות כאלה?
זה ברור שלא רצית להתחיל לפרק, אולי זה המקום לקבל תמונות כאלה מאלון- כמו בסקירה שהעלתי מסיאטל קופי גיר על הIMINI ?
נוכל לראות הבדלים ומידע משמעותי.
אני מאוד מעריך את המאמצים שאתה משקיע בסקירות ואולי כדאי לייצר איזהשהוא סטנדרט לסקירות גם של האתר וגם של המשתמשים שמעלים כדי לקבל מידע יותר מלא ואולי גם להקל על הסוקרים.
- TsurTriger
- כתב צילום

אני רוצה להוסיף משהו.
הסקירות והכתבות באתר כאן נעשות באופן ולנטרי. אף אחד מהכותבים, למיטב ידיעתי, לא עושה כסף מזה.
זה זמן, וזמן היום זה דבר יקר.
הרעיון לייצר סטנדרט או קריטרניות או כל דבר אחר, הוא יפה. אך הוא לא עומד במבחן המציאות, לפחות כאשר הדברים נעשים באופן ולנטרי.
עצם זה שיש חומר קריאה בעברית, זו כבר ברכה.
הסקירות והכתבות באתר כאן נעשות באופן ולנטרי. אף אחד מהכותבים, למיטב ידיעתי, לא עושה כסף מזה.
זה זמן, וזמן היום זה דבר יקר.
הרעיון לייצר סטנדרט או קריטרניות או כל דבר אחר, הוא יפה. אך הוא לא עומד במבחן המציאות, לפחות כאשר הדברים נעשים באופן ולנטרי.
עצם זה שיש חומר קריאה בעברית, זו כבר ברכה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- itamars2
-
- חבר ותיק

לא חושב שמדובר במשהו מאוד מקשה או נוקשה,
יותר מדריך לסוקר ונקודות מעבר.
אולי הנחיות איך בודקים פקטורים מסוימים וכך הסקירות השונות יהיו יותר ברות השוואה.
לדעתי דווקא יקל את תהליך הסקירה ולא יקשה.
יותר מדריך לסוקר ונקודות מעבר.
אולי הנחיות איך בודקים פקטורים מסוימים וכך הסקירות השונות יהיו יותר ברות השוואה.
לדעתי דווקא יקל את תהליך הסקירה ולא יקשה.
מטחנה לה פאבוני
מרכך מים
מד מים במיכל
החלפת סכינים
מרכך מים
מד מים במיכל
החלפת סכינים
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

בכל מטחנה בעולם שתשים 20 גרם ייצאו 20 גרם - אחרת היא תתפוצץ.
כדי לדעת מה האגירה באמת אתה צריך לפרק, לנקות לטחון 20 גרם ואז לראות מה יוצא. אתה לא יכול להבריש ולא כלום בתעלה כי אין לך גישה אליה - אולי רק לחלק קטן באזור המשפך.
זה נכון שיש אנשים שיש להם תיאוריות אחרות וכאלה, אבל לא בדקתי גישות שנראות לי לא הגיוניות ולא נכונות.
כל עוד אין לך HG1 או וורסלאב או SETTE תהיה לך אגירה כמה שלא תספר לעצמך תיאוריות - ככה אני חושב וככה בדקתי
כדי לדעת מה האגירה באמת אתה צריך לפרק, לנקות לטחון 20 גרם ואז לראות מה יוצא. אתה לא יכול להבריש ולא כלום בתעלה כי אין לך גישה אליה - אולי רק לחלק קטן באזור המשפך.
זה נכון שיש אנשים שיש להם תיאוריות אחרות וכאלה, אבל לא בדקתי גישות שנראות לי לא הגיוניות ולא נכונות.
כל עוד אין לך HG1 או וורסלאב או SETTE תהיה לך אגירה כמה שלא תספר לעצמך תיאוריות - ככה אני חושב וככה בדקתי
- TsurTriger
- כתב צילום

-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אין בעיה לכתוב ביקורת ולהתלונן - הסקירה שלי לא תהיה מושלמת כי אני רואה דברים בדרך שלי. זה בסדר. אין התקת פיות (וגם אין אינטרסים ברקע)
מה שכן בסקירות קודמות היו גם hosq, קרמריקה ועוד שהשתתפו. כדאי להוסיף עוד דעות לסקירה ובפעם הבאה נגייס עוד משתמש אחד לפחות לעוד דעה.
לגבי הציוד הזה - מי שבסביבה שלי התפלצן ולא רצה לרדת מה HG1 שלו ולכתוב סקירה משלימה על מטחנה עם דיסקיות שטוחות...
מה שכן בסקירות קודמות היו גם hosq, קרמריקה ועוד שהשתתפו. כדאי להוסיף עוד דעות לסקירה ובפעם הבאה נגייס עוד משתמש אחד לפחות לעוד דעה.
לגבי הציוד הזה - מי שבסביבה שלי התפלצן ולא רצה לרדת מה HG1 שלו ולכתוב סקירה משלימה על מטחנה עם דיסקיות שטוחות...
- itamars2
-
- חבר ותיק

@דבוטאנט
·
אני מסכים עם האמת שרשמת טכנית אך לא מעשית.
בפרקטיקה באם יש חריצים שסגורים מצד אחד ואליהם נכנס קפה הוא לא יקפוץ החוצה כנגד הכוח הצנטרפוגלי בזמן הטחינה.
מה שכן רלוונטי זה כמה קפה נשאר בתעלה ובפיה אם יש,
והאם הפרוצדורה שלך טובה מספיק בכדי לנקות אותה.
כמובן שהאידיאל הוא שאין בכלל אפשרות לאגירה (למרות שלדעתי יש אבקת קפה דביקה מגיעה אפילו לתבריגים למעלה וגם נשארת על הסכין).
פרקטית מעניין לראות האם ניתן לבצע פרוצדורה שתעמיד את האגירה על 0.1-0.2 גרם אם בכלל כמו שאצלי,
או שתקועים על מספרים גבוהים בהרבה.
גם ברור שהטריידאוף הוא בנוחות שימוש וזמן.
·
אני מסכים עם האמת שרשמת טכנית אך לא מעשית.
בפרקטיקה באם יש חריצים שסגורים מצד אחד ואליהם נכנס קפה הוא לא יקפוץ החוצה כנגד הכוח הצנטרפוגלי בזמן הטחינה.
מה שכן רלוונטי זה כמה קפה נשאר בתעלה ובפיה אם יש,
והאם הפרוצדורה שלך טובה מספיק בכדי לנקות אותה.
כמובן שהאידיאל הוא שאין בכלל אפשרות לאגירה (למרות שלדעתי יש אבקת קפה דביקה מגיעה אפילו לתבריגים למעלה וגם נשארת על הסכין).
פרקטית מעניין לראות האם ניתן לבצע פרוצדורה שתעמיד את האגירה על 0.1-0.2 גרם אם בכלל כמו שאצלי,
או שתקועים על מספרים גבוהים בהרבה.
גם ברור שהטריידאוף הוא בנוחות שימוש וזמן.
- TsurTriger
- כתב צילום

איתמר, איזו מטחנה יש לך שאתה מקבל אגירה של 0.1?
אתה מבין שרוב המשקלים הביתיים עם דיוק של 0.1?
איך מדדת את זה.
אתה מבין שרוב המשקלים הביתיים עם דיוק של 0.1?
איך מדדת את זה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אם אתה לא מרוקן אז אין לך דרך לדעת כמה באמת נשאר בפנים. זה שקפה נכנס לחריץ אז אולי יהיה ייתקע אבל כמו שהוא נכנס הוא גם יכול לצאת, יכול להיות שייצא עוד חודש ולא בטחינה הבאה. זה נכון שאם המטחנה ריקה ותטחן תהיה אגירה גדולה ובטחינות הבאות תהיה פחות אגירה אבל אין לך דרך טובה לדעת מה יוצא בפעם הבאה. זה לא מטריד אותי כי אני יודע שיהיה לי שוט כיור.
כשמקבלים מטחנה חדשה לביקורת אז אתה יותר מוטרד מהנקודה שהיא תתחיל להיות יציבה בכלל. טוחן קילו קפה וכוס אורז בשביל שהיא תתייצב. אם אתה טוחן אורז אתה יכול למצוא גרגירים שלו גם אחרי 10 כוסות. פתאום יש כמה נקודות לבנות.
כשמקבלים מטחנה חדשה לביקורת אז אתה יותר מוטרד מהנקודה שהיא תתחיל להיות יציבה בכלל. טוחן קילו קפה וכוס אורז בשביל שהיא תתייצב. אם אתה טוחן אורז אתה יכול למצוא גרגירים שלו גם אחרי 10 כוסות. פתאום יש כמה נקודות לבנות.
- itamars2
-
- חבר ותיק

@דבוטאנט
·אחלה שיטה לבדוק, אני קצת מרחם על הלהבים..
ברמה שאני פירקתי אין לו לאן לברוח אבל לא פירקתי את כל החלק התחתון לראות אם הקצה אטום.
@TsurTriger יש לי לה פאבוני שיוצרה בידי אובל כנראה,
אני שוקל כל שוט במשקל של 1000 גרם ביו' של 0.1 גרם.
מ17.5 גרם זה יוצא בין חצי אחוז לאחוז.
אי אפשר להגיד שהפרוצדורה שאני עושה לא ארוכה יחסית בשביל לקבל את זה אבל התרגלתי.
שאהיה גדול ועם יד אחת שרירית כמוך גם אני אקנה HG1 (או פארוס מוטי, או פארוס!):lol:
·אחלה שיטה לבדוק, אני קצת מרחם על הלהבים..
ברמה שאני פירקתי אין לו לאן לברוח אבל לא פירקתי את כל החלק התחתון לראות אם הקצה אטום.
@TsurTriger יש לי לה פאבוני שיוצרה בידי אובל כנראה,
אני שוקל כל שוט במשקל של 1000 גרם ביו' של 0.1 גרם.
מ17.5 גרם זה יוצא בין חצי אחוז לאחוז.
אי אפשר להגיד שהפרוצדורה שאני עושה לא ארוכה יחסית בשביל לקבל את זה אבל התרגלתי.
שאהיה גדול ועם יד אחת שרירית כמוך גם אני אקנה HG1 (או פארוס מוטי, או פארוס!):lol:
נערך לאחרונה על ידי itamars2 ב 29/01/2017 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.