שרשור תגובות מאמר: מסך Sony Bravia LCD 40W2000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
emordeko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219

שליחה

גודל מסך של הפיליפס הוא 94.
תסתכל על גודל אלכסון שזה הגודל של המסך.

MDK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287

שליחה

עופר, גם אני רוצה Star Wars ב 1080P (יש לי "רק" 1080i)

אגב אני משתמש ב "46 (גם W) בשילוב HTPC שמוציא 1080P , אתמול הראיתי הדגמה של WMV HD, קליפ של 5 דקות על האוקיינוס פשוט מדהים הדגים שלי רצו לקפוץ לתוך המסך.

למי שמחפש ולאלו ששכחו:
http://www.microsoft.com/windows/window ... wcase.aspx

db
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

היום ראיתי את שתיהן (הX ו הW) בבית ישפאר.
הX נתנה תמונה יותר מציאותית ופחות קרה לטעמי מה W (גם אחרי שינוי הפרמטרים של התצוגה ואיפוס שלהם) גם בשידורי טלוויזיה וגם בHD.
שתיהן מציגות איכות תמונה גבוהה מאוד, אך היה קשה באמת לחקור אותן בתנאים שיש שם בגלל שאין שם חדר תצוגה אמיתי.

בכל אופן, לא יכלתי שלא לתהות על הבדלי המחירים כמו שציינתם פה, 2000$ או 1400 פאונד הופכים להם לסכומים יותר גבוהים מ20K ש"ח - זה מוגזם מאוד לדעתי.

אם מישהו התנסה או שמע על אפשרות לייבא באופן אישי מאירופה נניח את הטלוויזיה הזאת?
בהנחה שכל המיסים ישולמו וכולל המשלוח, גם אם המחיר יהיה כפול זה עדיין יהיה יותר זול.

כמובן שיש את עניין האחריות אך בכל זאת היתי מעוניין לדעת מה האופציות שלי.

* עוד שאלה - מי הן המתמודדות העקריות בגודל של 37-40" (לא 42) בקרב חברות אחרות?

תודה

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881

שליחה

LCD?
למשל בגודל 37- פיליפס 9731

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673

שליחה

בתור בעלים (לעתיד, המסך כרגע בים שוחה לכיוון שלי :) ) של ה-X 40 פשוט כואב הלב לראות איך המסך עולה באוקרינה (כן כן אוקרינה, חבר שלי שלח לי קישור לאיזה אתר שם) 2999$ (דולר!) ובארץ הוא עולה 24500₪ (מחיר לצרכן), אני גם לא מבין איך 12500₪ הפכו ל24500₪ אבל לא רציתי לקחת את הסיכון שבהזמנת המסך מחו"ל בלי אחריות.
כל אחד והשיקולים שלו..
אם היה למסך אחריות בין-לאומית אז לא הייתי מהסס להזמין אותו מחו"ל (אבל רק אם...)

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

יאללה לאוקראינה!

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

כמה נקודות

שליחה

1. סקירה נהדרת, עופר תודה
2. לבעלי שלט אוניברסלי - אפשר לקבוע גישות ישירות (DISCRETE) לערוצי הוידאו. אצלי בפרונטו זה עובד נהדר.
3. יש לי את הW46 כחודשיים ואני נהנה מכל רגע מהמסך. חוץ מערוץ 1 בכדורסל. למרות שצפייה ב4:3 משפרת פלאים.
4. החדות מטורפת והפרטים מדהימים

עופר, תוכל לפרסם את הנתונים של הכיול של המסך, על מנת שאוכל להשוות.

לגבי הX - אני בחנתי אותן אחת ליד השנייה ולא ראיתי יתרון לX - בטח לא ב HD.
הבדל הגוון שצויין כאן יכול לנבוע מהגדרות צבע.
לגבי עיצוב, מצטער לא ברורה לי מסגרת הפרספקס ב X - עניין של טעם

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673

שליחה

יש הבדל בין הX לW אך לא כ"כ משמעותי, הבדל קיים וזה חד משמעי.. :) .

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

מהי הרזולוציה המקסימלית בכניסת ה- PC - VGA?

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

Giliboy
עזוב אותך משטויות. אם תרצה לקנות את המסך אני מבטיח לך שתופתע לדעת איזה מחיר אתה יכול לקבל.
השירשור הזה הוא לא המקום, אבל אין צורך שתתלונן על מחיר שלא קיים. המסך לא יעלה לך 21K אלא משמעותית פחות.
אתה מוזמן לכתת רגלייך ולמצוא את המחיר האמיתי בו אתה יכול לקבל את המסך לפני שאתה גוער בישפאר.

ושוב, השירשור הזה הוא לא המקום,
אבל אם כבר להתלונן- אז עדיף שתתלונן על משהו עובדתי ולא השערה. (f)

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

הא, ועופר ,
יופי של מאמר! (Y) (Y) (Y)

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

עופר (Y) (Y) על המאמר (כרגיל...)

ראה שאלתי לעיל

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Giliboy,

אתה מוזמן לפתוח שרשור על ZAP ואז אפשר יהיה לסקור את כל היתרונות והחסרונות שלו. בגדול יש סוגי מוצרים שבהם באמת הוא אינדקס טוב למחיר, מוצרי HIGH END זה בפירוש לא אחד מהם לדעתי.

josef_he,

זה לא בדיוק פייר, איך אני בדיוק יכול להשוות תפוחים ותפוזים? אין מסך פלאזמה ב-40" או קרוב שיש לו רזולוציה כמו של ה-40W2000. זה מזכיר לי שאלה "איזה בחורה עדיפה". נכון שאחת בלונדינית, אבל השניה חכמה יותר, אז כל אחד צריך להחליט מה מתאים לו יותר. המזל שלנו הוא שאין דפוס קבוע וגם שאפשר טיפה להתפשר על תכונה אחת לטובת תוכנה אחרת, אחרת רובינו היינו נשארים רווקים...

ambar,

אתה סופר את המידה החיצונית של המסך? כל מסך יש לו BEZEL (מסגרת) וחלקם גדולות יותר וחלקן פחות. יש כאלה שיש להם רמקולים, חיבורים וכו'.

לא בדקתי אם הוא מקבל 1080P דרך החיבור האנלוגי. לפי התיעוד זה מגיע ל-1366 על 768.

sam22,

יש גם הדלקה וכיבוי DISCRETE?

לגבי נתוני כיול, כפי שהסברתי, אני לא מכייל את זה ב-100%, אלא רק מספיק בשביל לערוך את הבדיקות. בנוסף, אני לא מפרסם נתוני כיול כי הם שונים עבור כל אחד ואחד בגלל המקורות השונים. גם בין יס מקס אחד לשני יש הבדלים בכיול!

לגבי המחירים, בבקשה להרגיע לפני שאעביר את כל ההודעות לשרשור התמחור (אני לא עושה את זה עדיין פשוט בגלל עצלנות גרידא...)

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083

שליחה

1. איזה סיגנלים ניתן להכניס דרך 2 כניסות ה-SCART האם נכון להניח ששתיהן מקבלות גם SVIDEO וגם COMPOSITE (אני מניח ש-RGB יש רק לאחת מהן)

2. מה ידוע לכם על הבדלים באיכות בין מודל ה- 46 למודל ה- 40? זכור לי שלרוב איכות התמונה במודלים הגדולים יותר קצת פחות טובה (קונטרסט, מהירות של הפנל וכו')

3. מתי מגיעה לארץ סדרת ה- 3000?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

בדקתי אך ורק RGB. זה הכי טוב, אז מדוע לעבוד בפחות מזה?

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

oferlaor כתב: (אני לא עושה את זה עדיין פשוט בגלל עצלנות גרידא...)
...
:lol: :lol: :lol: (Y)

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

עופר,
אתה צודק, אבל אני שואל לגבי התרשמותך פחות על עניינים טכניים- מה מצא חן בעיניך (אני מדבר על שידורי טלויזיה), או מה מצא חן בעיניך יותר? האם הW נופלת בצורה משמעותית באיכות התמונה, בריאליסטיות מפלזמה במחיר דומה (או אף במחיר פחות)? על איזו פלזמה ביכולתך להצביע שהרשימה במיוחד בשידורי טלויזיה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אני חושב ש- josef_he צודק.
מה שחסר זה לא ציון סטטי למוצר זה או אחר, את זה המסקרים עושים יפה מאוד.
אלא ההשוואה בין מוצרים בפרמטרים שונים, כמו למשל איכות בשידור טלוויזיה של דגם כלשהו בהשוואה לדגמים אחרים וכו'...

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

theAman כתב:אני חושב ש- josef_he צודק.
מה שחסר זה לא ציון סטטי למוצר זה או אחר, את זה המסקרים עושים יפה מאוד.
אלא ההשוואה בין מוצרים בפרמטרים שונים, כמו למשל איכות בשידור טלוויזיה של דגם כלשהו בהשוואה לדגמים אחרים וכו'...
...
(Y) פחדתי שהדברים שכתבתי לא היו מובנים

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

קשה לי לדעת כי זיכרון חזותי הוא גמיש להפליא ולכן ללא מסך להשוואה (שיושב בצידו של המסך הזה), קשה לדעת.

אני משתדל שלא לתת לדיעות שלי להשפיע - ושהעובדות ידברו בעד עצמן.

אישית אני עדיין מעדיף פלאזמה בעיקר כרגע בגלל יחס הניגודיות העדיף.

מצד שני, ברור שסוני מתגברת כבר על מרבית הקשיים והבעיות שתקפו את LCD בעבר, כולל מריחה, תמונה לא אמינה, יחס ניגודיות וכו'.

מבחינת עיבוד תמונה ל-SDTV, לדעתי כל המסכים כיום בינוניים מינוס בתחום הזה. יש בהחלט שיפור כלשהו ביחס לחמש או שש שנים אחורה, אבל עדיין אפשר להוציא מתמונת SD הרבה יותר מכפי שנעשה במרבית המסכים כיום (בשתי הטכנולוגיות).

מי שרוצה לראות בעיקר SDTV, אגב, אני ממליץ לו עדיין לרכוש מסך EDTV ולא להשקיע במסך HDTV. פשוט בגלל שככל שהרזולוציה נמוכה יותר, עיבוד התמונה הופך פחות רלוונטי והתמונה יותר טובה.

ככל שהרזולוציה טובה יותר, יש יותר פירוט אבל זה דורש גם עיבוד תמונה חזק בהתאם, וזה עדיין לא קיים כמעט בשום מסך (יש כבר סימנים מוצלחים של זה במקרנים).

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”