פתרון יותר אלגנטי ואיכותי הוא פשוט לזרוק קובץ manifest בתיקיה של התוכנהוהדבר הכי בעייתי זה שהרזולוציה של המסך גבוהה מדי. אפליקציות כמו Photoshop CS6 (מה לעשות שאין לי CC) פשוט לא תומכות ברזולוציה הזו והכל פצפון. מה שאני נאלץ לעשות זה להפעיל פונקציות מזעזעות של כרטיס המסך של אינטל שמוריד את הרזולוציה של המסך בחצי כאשר מזוהה אפליקציה כזו. גועל נפש של פיתרון... עובד אבל גועל נפש......
שרשור תגובות: Lenovo Yoga 910 - האולטרה בוק הטוב ביותר שניסיתי
- moog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 903
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
המקבוק אייר שלי שנקנה בשנת 2011 עדיין נותן בראש, מהיר, זריז, נראה טוב, מחזיק יפה עם סוללה.... החיסרון היחידי שלו זה שאני רוצה לשדרג למקבוק פרו החדש אבל אין לי בשביל מה.
הבעיה היחידה שלהם זה המחיר הגבוה - הם הגזימו השנה
הבעיה היחידה שלהם זה המחיר הגבוה - הם הגזימו השנה
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
קניתי את המחשב הזה לפני כחודשיים ואני ממש מרוצה ממנו. התלבטתי בינו לבין ה HP x360 אבל איכות החומרים ב HP היתה נראית לי פחות טובה. החיסרון העיקרי זה החיבורים שלו, אין מספיק חיבורים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
·תאמין לי שניסיתי הכל (יש מיליון הסברים על זה ברשת). שום דבר לא פועל.moog כתב:פתרון יותר אלגנטי ואיכותי הוא פשוט לזרוק קובץ manifest בתיקיה של התוכנה.........
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
יש לי spectre x360 החדש, מכשיר מדהים, עם איכות חומרים מעולה
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
שימו לב בעלי Spectre x360 - עדיין לא הגיעו לארץ המחשבים הנ"ל ולמרות ש-HP ישראל מכבדת אחריות מחו"ל, אין להם יכולת לממש אותה בהיעדר מלאי.
יש לי כרגע בעיה קטנה בקליק השמאלי של הטראקפד ואני עוד מברר איך לסדר את זה.
אבל חוץ מזה מכשיר פצצה
יש לי כרגע בעיה קטנה בקליק השמאלי של הטראקפד ואני עוד מברר איך לסדר את זה.
אבל חוץ מזה מכשיר פצצה
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
לגבי 4K במחשבי Win 10:
מי שלא חייב, אני ממליץ להמנע.
יש לי מהעבודה מחשב Lenovo P50 עם מסך 4K והתמיכה של Windows 10 והאפליקציות פשוט נוראית.
על מסך "15.6 לא ניתן לעבוד בצורה פרקטית ברזולוציה כזו, ולכן , כמו במק עם מסך רטינה, ישנו מצב של HiDPI כלומר מבחינה לוגית המסך עובד ברזולוציה של 1920x1080 מבחינת גודל האייקונים, פונטים וכו'. הרזולוציה עצמה כמובן 4K.
בתאוריה.
באופן מעשי המון תוכנות לא עובדות טוב - או שהן פותחות חלונות קטנטנים ברזולוציה הטבעית (4K) שבלתי ניתנים לקריאה ללא זכוכית מגדלת, או שהן פותחות חלונות קטנים אבל עם פונטים מוגדלים ואז הטקסט חורג מהמקום שהוקדש לו ודורס אלמנטים אחרים על המסך.
לפעמים המחשב מתבלבל ביציאה ממצב שינה ומחליט להגדיל או להקטין את האייקונים והחלונות על המסך.
בקצה הנוכחי אולי בשנה הבאה התוכנות יעבדו כמו שצריך. חלק מהתוכנות שאני עובד איתן הן Cross Platform וכתובות בעזרת ספרית GUI בשם Qt וממה שבדקתי, עד לאחרונה (ואולי עדיין לא) תמיכת HiDPI בספריה הזו לא מוכנה.
מי שלא חייב, אני ממליץ להמנע.
יש לי מהעבודה מחשב Lenovo P50 עם מסך 4K והתמיכה של Windows 10 והאפליקציות פשוט נוראית.
על מסך "15.6 לא ניתן לעבוד בצורה פרקטית ברזולוציה כזו, ולכן , כמו במק עם מסך רטינה, ישנו מצב של HiDPI כלומר מבחינה לוגית המסך עובד ברזולוציה של 1920x1080 מבחינת גודל האייקונים, פונטים וכו'. הרזולוציה עצמה כמובן 4K.
בתאוריה.
באופן מעשי המון תוכנות לא עובדות טוב - או שהן פותחות חלונות קטנטנים ברזולוציה הטבעית (4K) שבלתי ניתנים לקריאה ללא זכוכית מגדלת, או שהן פותחות חלונות קטנים אבל עם פונטים מוגדלים ואז הטקסט חורג מהמקום שהוקדש לו ודורס אלמנטים אחרים על המסך.
לפעמים המחשב מתבלבל ביציאה ממצב שינה ומחליט להגדיל או להקטין את האייקונים והחלונות על המסך.
בקצה הנוכחי אולי בשנה הבאה התוכנות יעבדו כמו שצריך. חלק מהתוכנות שאני עובד איתן הן Cross Platform וכתובות בעזרת ספרית GUI בשם Qt וממה שבדקתי, עד לאחרונה (ואולי עדיין לא) תמיכת HiDPI בספריה הזו לא מוכנה.
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
אני בדיוק בהתלבטות לגבי קנייה של אולטרבוק מהקטגורייה הזאת. מביאים לי מארה"ב במזוודה, אז חשוב לי שתהיה אחריות בינלאומית.
יצא עכשיו גם DELL XPS 13 2IN1 שנראה מעולה. הבעיה עם האחריות - מבירור שעשיתי יש שני תנאים לכיבוד האחריות בארץ :
1. שהדגם הספציפי נמכר בארץ.
2. שיש אחריות NBD ON SITE, וזה בתוספת תשלום כשקונים מחשב מהסידרה הביתית (עוד 70$).
3. נקנה ישירות מDELL ולא דרך RESELLER כמו אמזון, בסט ביי וכו'.
עוד חשש לגבי הדל - יש תלונות לגבי בעיות עם כרטיס הWIFI שלו (הXPS בכללי, לא לגבי הדגם הזה שרק יצא עכשיו).
עוד אופציה שמצאתי - לרכוש דרך בסט ביי ארה"ב, ולשלם תוספת של 170$ על אחריות GEEKSQUAD, שהיא בינלאומית. במקרה שלנו במקרה של תקלה אפשר ללכת לתקן במעבדה של דל, לשלם את עלות התיקון, לשלוח להם חשבונית ולקבל זיכוי מלא (צ'ק בדואר).
זה נכון לגבי כל מחשב שנקנה בבסט ביי.
לגבי הX360 - בהחלט נראה כמו אופציה טובה, אבל גם לגביו אני רואה שיש הרבה תלונות על בעיות, חוסר יציבות, ושירות גרוע של HP אפילו בארה"ב.
חשוב לי שיהיה חיבור ת'נדרבולט 3 וגם USB רגיל, שזה יש, חבל שאין סלוט SD שזה גם מאד שימושי.
אני צריך להחליט בשבוע הקרוב, המלצות ?
יצא עכשיו גם DELL XPS 13 2IN1 שנראה מעולה. הבעיה עם האחריות - מבירור שעשיתי יש שני תנאים לכיבוד האחריות בארץ :
1. שהדגם הספציפי נמכר בארץ.
2. שיש אחריות NBD ON SITE, וזה בתוספת תשלום כשקונים מחשב מהסידרה הביתית (עוד 70$).
3. נקנה ישירות מDELL ולא דרך RESELLER כמו אמזון, בסט ביי וכו'.
עוד חשש לגבי הדל - יש תלונות לגבי בעיות עם כרטיס הWIFI שלו (הXPS בכללי, לא לגבי הדגם הזה שרק יצא עכשיו).
עוד אופציה שמצאתי - לרכוש דרך בסט ביי ארה"ב, ולשלם תוספת של 170$ על אחריות GEEKSQUAD, שהיא בינלאומית. במקרה שלנו במקרה של תקלה אפשר ללכת לתקן במעבדה של דל, לשלם את עלות התיקון, לשלוח להם חשבונית ולקבל זיכוי מלא (צ'ק בדואר).
לגבי הX360 - בהחלט נראה כמו אופציה טובה, אבל גם לגביו אני רואה שיש הרבה תלונות על בעיות, חוסר יציבות, ושירות גרוע של HP אפילו בארה"ב.
חשוב לי שיהיה חיבור ת'נדרבולט 3 וגם USB רגיל, שזה יש, חבל שאין סלוט SD שזה גם מאד שימושי.
אני צריך להחליט בשבוע הקרוב, המלצות ?
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
יש לנו במשרד 2 יוגה מהסדרה הקודמת. בהתחלה כולם רצו אותם: יפיםת דקים, קלים.
היום אף אחד לא מוכן לקחת אותם. נתקעים ועושים המון בעיות. אחד מהם קיבלה המזכירה. השני במחסן.
היום אף אחד לא מוכן לקחת אותם. נתקעים ועושים המון בעיות. אחד מהם קיבלה המזכירה. השני במחסן.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- karpe
-
- חבר במועדון HT

טוב אני נאלצתי לקחת החלטה, אז הלכתי על הSPECTRE 13 X360, בתצורה של i5/8G/512G. יוצא 999$ לפני מיסים, 1070$ כולל.
עשיתי הזמנה מהאתר של HP בארה"ב לכתובת מקומית, משם יגיע במזוודה.
יגיע אליי עוד חודש, מקווה שעד אז יתחיל להימכר בארץ ותהיה לי אחריות.
אני אאלץ לקנות בנוסף יחידה חיצונית שנותנת את כל הפורטים החסרים (SD/HDMI/LAN יחד עם טעינה).
ממה שקראתי לגביו יש משהו אחד שמטריד אותי בעיקר וזה שהמאווררים שלו נוטים לעבוד הרבה ועושים רעש מעצבן. מישהו שיש לו כזה מהדגם החדש עם KABYLAKE יכול לאשר או לשלול?
עשיתי הזמנה מהאתר של HP בארה"ב לכתובת מקומית, משם יגיע במזוודה.
יגיע אליי עוד חודש, מקווה שעד אז יתחיל להימכר בארץ ותהיה לי אחריות.
אני אאלץ לקנות בנוסף יחידה חיצונית שנותנת את כל הפורטים החסרים (SD/HDMI/LAN יחד עם טעינה).
ממה שקראתי לגביו יש משהו אחד שמטריד אותי בעיקר וזה שהמאווררים שלו נוטים לעבוד הרבה ועושים רעש מעצבן. מישהו שיש לו כזה מהדגם החדש עם KABYLAKE יכול לאשר או לשלול?
- shlomi197
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 319
שאלה
).
שאלה גם באמזון יש רכישת ביטוח למחשב ,האם זה גם עובד בשיטה הזו שמקבלים זיכוי ? או חייבים לשלוח את המחשב בקניה מאמזון?
·
שאלה גם באמזון יש רכישת ביטוח למחשב ,האם זה גם עובד בשיטה הזו שמקבלים זיכוי ? או חייבים לשלוח את המחשב בקניה מאמזון?
·
- karpe
-
- חבר במועדון HT

לא חושב שיש אופציה כזאת באמזון, צריך לבדוק ספציפית לגביה המכירה שאתה מסתכל עליה, הכי טוב לעלות מולם בצ'אט ולשאול מה תנאי האחריות.
אני מניח שלרוב יפנו אותך ליצרן (HP/LENOVO) ואלה בתורם יגידו לך שמדובר באחריות בתוך ארה"ב בלבד..
אני מניח שלרוב יפנו אותך ליצרן (HP/LENOVO) ואלה בתורם יגידו לך שמדובר באחריות בתוך ארה"ב בלבד..