· נכון בפעם שעברה שנרשמתי חודש ניסיון הייתי לוחץ והייתי רואה שידור איכות אתמול שנרשמתי שוב באתי ללחוץ.על הinfo ואין שום פירוט למה הסירו את זה מה מפריע להםoferlaor כתב:בחלק מהטלויזיות ניתן ללחוץ על כפתור ה-INFO שמציג את המידע על הרזולוציה בזמן אמת. בטלויזיית LG מהדורות האחרונים זה היה ככה, אבל משום מה הסירו את זה בסדרה 6 האחרונה....
שידורים בנטפליקס k4
נערך לאחרונה על ידי yaronnn ב 14/01/2017 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתה בטוח שנרשמת לחבילה של 4K?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
·שימו לב שבאנדרואיד וב-iOS רגיל (לא tvOS) הרזולוציה וקצב הנתונים נמוכים משמעותית מאשר מה שזמין לטלויזיה!yaronnn כתב:הורדתי גם מאנדרואיד את נטפליקס במיניקס ורואים איכות על הפנים אפילו לא hd...
·יש בתפריט של נטפליקס שורה שהכותרת שלה ultra hd 4Koferlaor כתב:בפרטים של הסדרה למעלה.
תנסה את sense8 למשל...
יש שם את הסדרות הבאות
דרדוויל
Captivv
בית הקלפים
Sense8
מרקו פולו
3%
ועוד הרבה
בשורה שיש את הכוכבים מראה שנה זמן 5.1 ו-hd אין שם uhd
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
· בדקתי האפליקציה של הטלוויזיה בשרת של נטפליקס בהגדרות מהירות בדיקה...
לנטפליקס כרגע יש את הסטנדרטים הכי גבוהים כרגע ל-4K בעולם, משנת 2015 בערך הם לא מאשרים אף הפקת מקור שלא מצולמת ב-output -4K אמיתי לפחות (בית הקלפים עונה 3 או 2 צולמה ב-6K). ודואגת שהקובץ הסופי יהיה מרונדר כולל אפקטים ב-4K. סטנדרטים שאין כרגע אפילו בקולנוע... יכול להיות שפשוט אתה לא שם לב, ה-1080 בטלוויזיה שלי גם נראה מצויין וגם נראה חד בגלל הupscale של הטלוויזיה. ההבדל הוא לא עד כדי כך משמעותי, במיוחד אם אתה יושב קצת רחוק...yaronnn כתב:למשל צפיתי בסרט טבע terra k4 רואים פצצה צבעים ממש חזקים יכול להיות שנטפליקס עושים המרה לחלק מהתכנים שלא באמת.מצולמים באיכות גבוהה סתם כותבים שהשידור הוא k4 עוד דוגמא הסידרה oa רשום k4 התחלתי.לצפות וזה ממש נראה כמו nd רגיל יש לי סטרימר plus minix האם יש אפליקציה בחנות של אנדרואיד אפליקציה של נטפליקס שאוכל לנסות אולי יהיה שיפור בתכנים k4 מישהו יודע...
· עכשיו אני מסתכל ורואה שיש הבדל בין איכות נמוכה למה שיש בנטפליקס הבדל משמעותי באיכות איכות מצויינת בנטפליקס למה שיש ברשת לצפייה ישירהkobi_lo כתב:לפות״ש יש לך אפשרות לצפות בפרק של הסדרה באיכות נמוכה יותר?
לי יש גם מנוי בנטפליקס וטלוויזיה תומכת 4K וגם אני בהתחלה חשבתי כמוך (גם על שובר שורות)
לאחר שצפיתי בפרק ב 1080p והשוותי ראיתי שיש הבדל......
היי,
יש ברשותי מסך סמסונג 4K HDR
KS8500 65
לאחר מעקב על התראד הזה החלטתי לבצע כמה בדיקות עקב הראות הלקויה משהו גם אצלי.
טוב 4K זה לא גםלא HDR
בזמן ניגון מהאפליקציה המובנת ולחיצה על כפתור INFO משלט ישן של סמסונג נראה שזה מזגזג בין 720 ל 1080
למשל IRON FIST
המשכתי בבדיקות תקינות שכללו בדיקות מהירות שונות...
ישירות מתוך האפליקציה המובנת תחת SETTINGS יש גישה לשרתים של NETFLIX
הוא הראה לי תוצאה של 21Mb שזה נמות יחסית ל 55-60 שאני מגיע אליו ללא כל בעיה דרך חיבור חוטי.
גם המסך מחובר חוטי כמובן.(אלחוטי אני מגיע ל 22 מגה ביט)
בדיקה מהטלוויזיה דרך הברואזר ל SPEEDTEST הראה את אותה תוצאה.....סופר מוזר.
בדיקה הבא...
אותו כבל שהולך לטלוויזיה לתוך נייד....ו...הופ 59 מגהביט.
אז מהבדיקה שלי נראה שהכרטיס רשת בתוך המסך כנראה לא מי יודע כמה ולא יודע להגיע למהירויות המצופות.
האם מדובר בכרטיס לא תקין? אולי כל הכרטיסים כאליו דראק לכן הראות באיכות יחסית נמוכה?
בכל אופן מהמקרה שלי עם מסך שממוקם יחסית גבוהה אצל היצרן כושל במהירו שאליה הוא אמור להגיע בקוי.
לכן הראות בנטפליקס היא פח.חבל על המנוי של ה 4K.
עוד עניין הוא שגן בניגון 1080 או 2160 שלעיתי רחוקות הוא מגיע אליו הביטרייט עדיין על 9.6 מגה ביט.
עוד שאלה שעולה היא מדוע הוא לא מנצל את כל ה 22 שאני מגיע אליו בבדיקות מול הפופים של נטפליקס?
אגב אחלה לינק לביצוע טסטים מול נטפליקס
ישראל עדיין לא מאונדקסת.חבל.
יש ברשותי מסך סמסונג 4K HDR
KS8500 65
לאחר מעקב על התראד הזה החלטתי לבצע כמה בדיקות עקב הראות הלקויה משהו גם אצלי.
טוב 4K זה לא גםלא HDR
בזמן ניגון מהאפליקציה המובנת ולחיצה על כפתור INFO משלט ישן של סמסונג נראה שזה מזגזג בין 720 ל 1080
למשל IRON FIST
המשכתי בבדיקות תקינות שכללו בדיקות מהירות שונות...
ישירות מתוך האפליקציה המובנת תחת SETTINGS יש גישה לשרתים של NETFLIX
הוא הראה לי תוצאה של 21Mb שזה נמות יחסית ל 55-60 שאני מגיע אליו ללא כל בעיה דרך חיבור חוטי.
גם המסך מחובר חוטי כמובן.(אלחוטי אני מגיע ל 22 מגה ביט)
בדיקה מהטלוויזיה דרך הברואזר ל SPEEDTEST הראה את אותה תוצאה.....סופר מוזר.
בדיקה הבא...
אותו כבל שהולך לטלוויזיה לתוך נייד....ו...הופ 59 מגהביט.
אז מהבדיקה שלי נראה שהכרטיס רשת בתוך המסך כנראה לא מי יודע כמה ולא יודע להגיע למהירויות המצופות.
האם מדובר בכרטיס לא תקין? אולי כל הכרטיסים כאליו דראק לכן הראות באיכות יחסית נמוכה?
בכל אופן מהמקרה שלי עם מסך שממוקם יחסית גבוהה אצל היצרן כושל במהירו שאליה הוא אמור להגיע בקוי.
לכן הראות בנטפליקס היא פח.חבל על המנוי של ה 4K.
עוד עניין הוא שגן בניגון 1080 או 2160 שלעיתי רחוקות הוא מגיע אליו הביטרייט עדיין על 9.6 מגה ביט.
עוד שאלה שעולה היא מדוע הוא לא מנצל את כל ה 22 שאני מגיע אליו בבדיקות מול הפופים של נטפליקס?
אגב אחלה לינק לביצוע טסטים מול נטפליקס
ישראל עדיין לא מאונדקסת.חבל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14353
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כמה דברים שלא ממש ברורים לי ורציתי לבדוק עם מנויי 4k/אולטרה של נטלפליקס.
אני מריץ נטפליקס ב 2 דרכים.
1. דרך אפליקציה מובנית במסך עצמו, LG E6.
2. דרך כרומכאסט אולטרה המחובר לרסיבר.
בשיטה הראשונה, אני מקבל על המסך קטגוריית 4k ושנכנסים לכל כותר, כתוב לידו 4k ultra hd או dolby vision שזה תוכן עם hdr שאמור להיות עוד יותר איכותי
מ 4k "רגיל" (ובאמת חלק מהתכנים בדולבי ויז'ן פשוט מפילי לסת).
במקרה של ניגון תוכן hdr, המסך מקפיץ הודעה של dolby vision בתחילת הניגון.
בשיטה השניה, האפליקציה נשלטת מהטלפון הנייד, ואני לא מקבל בכלל קטגוריית 4k. אם אני נכנס לתוכן שאני יודע שהוא 4k, לא מופיע לידו שום דבר חוץ מ "HD" שלא לדבר שום איזכור על hdr.
שאני מנגן תוכן כזה דרך הכרומכאסט, המסך לא מקפיץ לי הודעה של hdr כמו במקרה של ניגון באפליקציה המובנית במסך.
מוזר משהו....
איך זה אצלכם?
אני מריץ נטפליקס ב 2 דרכים.
1. דרך אפליקציה מובנית במסך עצמו, LG E6.
2. דרך כרומכאסט אולטרה המחובר לרסיבר.
בשיטה הראשונה, אני מקבל על המסך קטגוריית 4k ושנכנסים לכל כותר, כתוב לידו 4k ultra hd או dolby vision שזה תוכן עם hdr שאמור להיות עוד יותר איכותי
מ 4k "רגיל" (ובאמת חלק מהתכנים בדולבי ויז'ן פשוט מפילי לסת).
במקרה של ניגון תוכן hdr, המסך מקפיץ הודעה של dolby vision בתחילת הניגון.
בשיטה השניה, האפליקציה נשלטת מהטלפון הנייד, ואני לא מקבל בכלל קטגוריית 4k. אם אני נכנס לתוכן שאני יודע שהוא 4k, לא מופיע לידו שום דבר חוץ מ "HD" שלא לדבר שום איזכור על hdr.
שאני מנגן תוכן כזה דרך הכרומכאסט, המסך לא מקפיץ לי הודעה של hdr כמו במקרה של ניגון באפליקציה המובנית במסך.
מוזר משהו....
איך זה אצלכם?
גם אני לא מקבל מהטלפון בכלל hdr/4k
יש פה תראד נחמד בנוגע לסמסונג והאפליקיצה המובנת שמנחיתה את קצב ההורדה משמעותית.
https://us.community.samsung.com/t5/for ... 148/page/2
יש פה תראד נחמד בנוגע לסמסונג והאפליקיצה המובנת שמנחיתה את קצב ההורדה משמעותית.
https://us.community.samsung.com/t5/for ... 148/page/2
- oferlaor
- מנהל

גם אצלי זה ככה אבל כאשר אני עובר לתוכן שאני יודע שהוא hdr (אפשר גם שרך חיפוש) במסך קופץ הודעת hdr10
כרטמקאסט אולטרה עושה לי די בלגאן עם Edid ואחרי שאני עובר אליו מכשירים אחרים פתאום מאבדים וידאו. הוא עדיין לא הכי יציב בעולם.
כרטמקאסט אולטרה עושה לי די בלגאן עם Edid ואחרי שאני עובר אליו מכשירים אחרים פתאום מאבדים וידאו. הוא עדיין לא הכי יציב בעולם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14353
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·oferlaor כתב:גם אצלי זה ככה אבל כאשר אני עובר לתוכן שאני יודע שהוא hdr (אפשר גם שרך חיפוש) במסך קופץ הודעת hdr10....
הכוונה שלך כאן לניגון דרך הכרומכאסט שמחובר לרסיבר?
- oferlaor
- מנהל