מנוע נתקע ב K3

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
oferlev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה

מטחנה צריכה להיות מכויילת כך שבטחינה הדקה ביותר עדיין הסכינים מסתובבות. אחרת יגרם נזק גם לסכינים וגם למנוע . וגם לא ברור למה כשדרגת הטחינה שוחררה המכונה לא חזרה לפעול ?

docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660

שליחה

לא משנים לטחינה דקה כשהמנוע לא מסתובב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נקודה
ולא משנה באיזה מטחנה משתמשים

oferlev
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה

בסדר, את זה הבנתי ...... אבל למה המכונה לא חזרה לפעול אחרי שחרור רמת הטחינה ????

yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

oferlev

המטחנה כן חזרה לעבוד אחרי ניקוי הקפה, אני בסה"כ לא ידעתי איפה לנקות.
אגב, המטחנה פנטסטית ומאוד מומלצת.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

שליחה

oferlev כתב:מטחנה צריכה להיות מכויילת כך שבטחינה הדקה ביותר עדיין הסכינים מסתובבות. אחרת יגרם נזק גם לסכינים וגם למנוע
...
לא חושב שקיימת מטחנה כזאת - אי אפשר לקבוע נקודה קבועה בה תעצר המטחנה כי הסכינים נשחקות ומשתנות, ומדובר במרחקים מאוד קטנים. לא חושב שזו דרישה ריאלית.
אגב יש כאלה מטחנות, מטחנות זולות ופשוטות. הדבר הראשון שאתה לומד זה איך לבטל את זה כדי שתוכל לטחון מספיק דק.

katzer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273

שליחה

היה לי אותו סיפור בדיוק עם הציאדו E5P. השאריות כנראה ספחו לחות בלילה והתרחבו, ובבוקר היתה לי ההפתעה הלא נעימה הזאת. לומדים.

גלעד (נגרו) המהולל (ובצדק) עמד לצדי בטלפון, כשהמטחנה נתקעה שוב והציע שננקה את התעלה שממנה הטחינה יוצאת ואכן היתה התעלה חסומה כמעט לגמרי עם גוש שגם נתקע בשלבים שמפנים את הקפה מהלהבים לתעלה.
מאז שניקיתי זה לא חזר על עצמו.

במכונות הללו הטחינה מאוד אחידה ומושפעת ישירות מהמרחק של הלהבים.

במכונות זולות, יש לוואי של אבקה דקה גם בטחינה גסה יחסית שבסהכ עוצרת את הזרימה כאילו היה מדובר בטחינה דקה.

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”