מנוע נתקע ב K3
- oferlev
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
מטחנה צריכה להיות מכויילת כך שבטחינה הדקה ביותר עדיין הסכינים מסתובבות. אחרת יגרם נזק גם לסכינים וגם למנוע . וגם לא ברור למה כשדרגת הטחינה שוחררה המכונה לא חזרה לפעול ?
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
לא משנים לטחינה דקה כשהמנוע לא מסתובב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נקודה
ולא משנה באיזה מטחנה משתמשים
נקודה
ולא משנה באיזה מטחנה משתמשים
- oferlev
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
בסדר, את זה הבנתי ...... אבל למה המכונה לא חזרה לפעול אחרי שחרור רמת הטחינה 
-
yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
oferlev
המטחנה כן חזרה לעבוד אחרי ניקוי הקפה, אני בסה"כ לא ידעתי איפה לנקות.
אגב, המטחנה פנטסטית ומאוד מומלצת.
המטחנה כן חזרה לעבוד אחרי ניקוי הקפה, אני בסה"כ לא ידעתי איפה לנקות.
אגב, המטחנה פנטסטית ומאוד מומלצת.
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
לא חושב שקיימת מטחנה כזאת - אי אפשר לקבוע נקודה קבועה בה תעצר המטחנה כי הסכינים נשחקות ומשתנות, ומדובר במרחקים מאוד קטנים. לא חושב שזו דרישה ריאלית.oferlev כתב:מטחנה צריכה להיות מכויילת כך שבטחינה הדקה ביותר עדיין הסכינים מסתובבות. אחרת יגרם נזק גם לסכינים וגם למנוע...
אגב יש כאלה מטחנות, מטחנות זולות ופשוטות. הדבר הראשון שאתה לומד זה איך לבטל את זה כדי שתוכל לטחון מספיק דק.
- katzer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
היה לי אותו סיפור בדיוק עם הציאדו E5P. השאריות כנראה ספחו לחות בלילה והתרחבו, ובבוקר היתה לי ההפתעה הלא נעימה הזאת. לומדים.
גלעד (נגרו) המהולל (ובצדק) עמד לצדי בטלפון, כשהמטחנה נתקעה שוב והציע שננקה את התעלה שממנה הטחינה יוצאת ואכן היתה התעלה חסומה כמעט לגמרי עם גוש שגם נתקע בשלבים שמפנים את הקפה מהלהבים לתעלה.
מאז שניקיתי זה לא חזר על עצמו.
במכונות הללו הטחינה מאוד אחידה ומושפעת ישירות מהמרחק של הלהבים.
במכונות זולות, יש לוואי של אבקה דקה גם בטחינה גסה יחסית שבסהכ עוצרת את הזרימה כאילו היה מדובר בטחינה דקה.
גלעד (נגרו) המהולל (ובצדק) עמד לצדי בטלפון, כשהמטחנה נתקעה שוב והציע שננקה את התעלה שממנה הטחינה יוצאת ואכן היתה התעלה חסומה כמעט לגמרי עם גוש שגם נתקע בשלבים שמפנים את הקפה מהלהבים לתעלה.
מאז שניקיתי זה לא חזר על עצמו.
במכונות הללו הטחינה מאוד אחידה ומושפעת ישירות מהמרחק של הלהבים.
במכונות זולות, יש לוואי של אבקה דקה גם בטחינה גסה יחסית שבסהכ עוצרת את הזרימה כאילו היה מדובר בטחינה דקה.