RobotCop כתב:
...
...
מה שרציתי לומר הוא נורא פשוט. בגלל האלגוריתם של הכיווץ שעושה עוד דברים חוץ מלכווץ, יש פעמים שבהם אנשים יעדיפו את הקובץ המכווץ בגלל שהוא נשמע להם יותר טוב.
בנוגע לניסוי הזה, חשבתי דווקא שלא תלך למקומות של שלילה מיידית כי אתה יודע יותר טוב ממאמר ידוע שהתפרסם במגזין מוכר בכל העולם ותנסה שניה לרדת לעמקם של דברים אבל לא הלך לי.
...
·אהבתי את החלק הראשון של התגובה שלך...
עכשיו הבנתי אותך. כן לפעמים, אפילו לרוב, אשים יעדיפו שיר שהוא יותר פנצ'י, המדגיש תדרים מסויימים והרבה תוכנות וגם חומרה שמפענחת PM3 עושה מניפולציה על השיר, כמו ה-LOUDNESS, אבל זה לא אומר שהפורמט יותר טוב או יותר איכותי, זה רק פקטור פסיכולוגי.
בנוגע לניסוי הזה...רגע , איזה ניסון, אתה יכול להביא אותו אותו? איך אפשר להגיב ברצינות לסיפור? מה שאמרתי, היה מנסיון, יצא לי הרבה פעמים להיות במועדון בזמן בדיקות סאונד, שהמקום ריק, יצא לי בעצמי לעשות את הבדיקות להפקות קטנות שעשיתי ואני אומר לך, במועדון ריק, לא משנה כמה טובה המערכת, עם לא עשו טיפול אקוסטי מאוד רציני ויקר במקום שתוכנן מראש להיות מעודון, הסאונד הוא זוועה, פשוט לא ניתן להנות שם ממוזיקה בלי קשר לאיכות שלה ולאיכות המערכת. זה בלי אנשים, תכנסים אנשים למועדון והכל נהיה יותר טוב. אבל אז זה לא משנה, כי בינינו, מי השיכור שרוקד ומסתובב בין אנשים במיקום לא אופטימאלי, יבדיל באיכות? אתה יכול לנתק חצי מהרמקולים, לשדר הכל במונו ועדיין אנשים לא ישימו לך. בגלל זה מועדון לילה זה לא ממש מקום להשווא בין פלאק לMP3, זה כל מה שאני אומר.