התלבטות בקשר לקניית נגן 4K
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
למי שרוצה אותו רק כנגן ולא כסטרימר לסרטים פרוצים, הפנסוניק נותן איכות טובה יותר ועולה פחות:
·Huber כתב:למי שרוצה אותו רק כנגן ולא כסטרימר לסרטים פרוצים, הפנסוניק נותן איכות טובה יותר ועולה פחות:
...
הפנסוניק לא יתמוך בdolby vision ולכן תמיד יהיה נחות מהאופו בכל הקשור לאיכות תמונה הטובה ביותר שהטכנולוגיה מאפשרת להציג נכון לעכשיו.
- Huber
- חבר במועדון HT

nasdaq - כמות הסרטים שיש ב DV זניחה ובעיניי לא נלקחת בחשבון (יש בקושי 30 סרטים).
·Huber כתב:nasdaq - כמות הסרטים שיש ב DV זניחה ובעיניי לא נלקחת בחשבון (יש בקושי 30 סרטים)....
ואללה מעניין... לפני פחות מחצי שנה יכולת לטעון את אותו הדבר לגבי תכני HDR. אבל עזוב בסוף השנה כשיהיו כבר 300 כותרים עם DV תמיד תוכל לשים את הפנסוניק בלוחות ולשדרג לאופו.
- Huber
- חבר במועדון HT

nasdaq - אתה יופי של דמגוג, אומר זאת לזכותך. תכני DV התחילו לצאת לשוק כבר ב 2016(!), מאז ועד היום יצאו פחות מ 30, למה לדעתך פתאום השנה יהיה שינוי?
עזוב, שכל אחד יעשה את השיקול שלו, אני אישית לא חושב ש 30 סרטים זה שיקול שמצדי רכישה של נגן הרבה יותר יקר.
עזוב, שכל אחד יעשה את השיקול שלו, אני אישית לא חושב ש 30 סרטים זה שיקול שמצדי רכישה של נגן הרבה יותר יקר.
·Huber כתב:nasdaq - אתה יופי של דמגוג, אומר זאת לזכותך. תכני DV התחילו לצאת לשוק כבר ב 2016(!), מאז ועד היום יצאו פחות מ 30, למה לדעתך פתאום השנה יהיה שינוי?
עזוב, שכל אחד יעשה את השיקול שלו, אני אישית לא חושב ש 30 סרטים זה שיקול שמצדי רכישה של נגן הרבה יותר יקר....
שיקול כלכלי זה סיפור אחר. רק לא צריך לתרץ זאת בטענה לא נכונה ש״אין הצדקה כי אין מספיק תכנים״. מה לעשות שמוצרים איכותיים עולים יותר כסף ומי שרוצה לחסוך שיתפשר על פחות. וחוץ מזה כמדומני שגם הפנסוניק יקר לא..?