האם סמסונג מטעה את הקונים בכוונה ?
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
כנראה שסמליין לא טומנים את ידם בצלחת.
כמו שאמרו לפני, כנראה שיש להם תחרות קשה עם היבוא המקביל והם יודעים שצרכן ישראלי כבר בלע את המותג סמסונג ועכשיו מחפש להוזיל במחיר.
מה עושים? תרגיל מסריח אבל כשר.
הם כמובן יכחישו, אבל כמו שאמרו כבר, רוב האנשים לא ישימו לב.
כמו שאמרו לפני, כנראה שיש להם תחרות קשה עם היבוא המקביל והם יודעים שצרכן ישראלי כבר בלע את המותג סמסונג ועכשיו מחפש להוזיל במחיר.
מה עושים? תרגיל מסריח אבל כשר.
הם כמובן יכחישו, אבל כמו שאמרו כבר, רוב האנשים לא ישימו לב.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 188
@shraga007
דיברתי כרגע עם נציג מכירות של אתר E-Zone שיתפתי אותו בסוגיה... הוא אומר בכל מצב חד משמעית הנתונים של ה UN וה UE זהים לחלוטין, שאלתי אותו "מאה אחוז? חד משמעית זהים? אמר כן.
לא יודע מה להגיד לכם... שלחתי פניה לסמסונג שאחד מהנציגים יצור איתי קשר.
השאלה העיקרית פה, כאילו אוקיי... במידה וסבבה הם טוענים שהכל זהה, איך אנחנו יכולים לבדוק אם זה אמת או שקר.
דיברתי כרגע עם נציג מכירות של אתר E-Zone שיתפתי אותו בסוגיה... הוא אומר בכל מצב חד משמעית הנתונים של ה UN וה UE זהים לחלוטין, שאלתי אותו "מאה אחוז? חד משמעית זהים? אמר כן.
לא יודע מה להגיד לכם... שלחתי פניה לסמסונג שאחד מהנציגים יצור איתי קשר.
השאלה העיקרית פה, כאילו אוקיי... במידה וסבבה הם טוענים שהכל זהה, איך אנחנו יכולים לבדוק אם זה אמת או שקר.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
rtings זה אתר אמריקאי, תבדוק באתרים ארופיים מה הדגם ומה הנתונים אם זהים למה שהובטח או לא. בנוסף אתה יכול לראות באתר של סמליין את הדגם שהזמנת ומה הנתונים שלו. יש פה תאוריות קונספירציה מאוד מתוככמות אבל אני באמת לא חושב שסמליין ישראל מנסה לרמות את האנשים, תראה באתר מה מופיע תשווה עם דגמים אחרים ואז תחליט מה נכון ומה לא. יכול להיות שבמדינה אחת יקראו לטלוויזיה מוסטפה ובאחרת אבריימלה זה לא אומר שהם שונות וגם אם יש להם את אותו השם זה לא מחייב שהם יהיו דומות. מישהו נתן פה דוגמה ברכבים פעם היה פה סופר לנסר רק בישראל קראו לה ככה ובשאר העולם היא הייתה רק לנסר אז מה זה אומר ששיקרו לנו שהיא סופר לא פשוט הנציג הישראלי רצה לבדל אותה והוסיף לה סופר.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@shaharfs
יש לך אתר סיקור אירופאי? שנוכל לבדוק בו? תשמע זו קונספירציה אבל מוזרה.... קשה מאוד להגיד אם מדובר בתרמית או שאנחנו פשוט מנפחים את העניין...
פשוט צריך להשוות בין המיפרט הטכני של ה UN50KU7000 לבין ה UE50KU7000 ואחרי זה אולי אפילו להשוות בין ה UN50KU6300 לבין ה UE50KU7000
אני לא מכיר אתר סיקור אירופואי אם מישהו מכיר שיתן לי, אין לי בעיה לעשות את עבודת החקר חחחח משעמם לי גם ככה.
יש לך אתר סיקור אירופאי? שנוכל לבדוק בו? תשמע זו קונספירציה אבל מוזרה.... קשה מאוד להגיד אם מדובר בתרמית או שאנחנו פשוט מנפחים את העניין...
פשוט צריך להשוות בין המיפרט הטכני של ה UN50KU7000 לבין ה UE50KU7000 ואחרי זה אולי אפילו להשוות בין ה UN50KU6300 לבין ה UE50KU7000
אני לא מכיר אתר סיקור אירופואי אם מישהו מכיר שיתן לי, אין לי בעיה לעשות את עבודת החקר חחחח משעמם לי גם ככה.
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

התקשרתי גם לסמליין עכשיו, לא היה להם תשובה לדבר, שאלתי אם הם יכולים לבדוק אם המיפרט הטכני זהה בין ה 6300 ל 7000 אמר לי שהוא לא יכול לבדוק ושנשווה באינטרנט... נשמע מפגר אבל אוקיי.
לגבי הנושא אמר שהכל יכול להיות שזה גם נשמע מפגר
לגבי הנושא אמר שהכל יכול להיות שזה גם נשמע מפגר
- DanielDavidson
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
הזמנתי מסך כזה בדיוק היום, אם יש למשהו תשובות וזה באמת 6300 אז אני מבטל את העסקה
ה6300 נחשבת לפחות מוצלחת (ממה שראיתי לא מומחה בתחום) וזה נראה כמו הטעיית צרכנים
ה6300 נחשבת לפחות מוצלחת (ממה שראיתי לא מומחה בתחום) וזה נראה כמו הטעיית צרכנים
- sky1sky10
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3357
כפי שנאמר הסוגייה בעייתית מאוד,
למשל נאמר שהדגמים החדשים מיובאים מסלובניה.
באתר סמסונג הסלובני - אין 65KU7000 ויש רק
65KU6500 קעור
65KU6400 שטוח
65KU6300 קעור
65KU6000 שטוח
http://www.samsung.com/si/consumer/tv-a ... ilItemId=2
האם אפשר להסיק שהמפעל שם מייצר לסלובניה מסכים ומייצר לישראל מסכים?
למשל נאמר שהדגמים החדשים מיובאים מסלובניה.
באתר סמסונג הסלובני - אין 65KU7000 ויש רק
65KU6500 קעור
65KU6400 שטוח
65KU6300 קעור
65KU6000 שטוח
http://www.samsung.com/si/consumer/tv-a ... ilItemId=2
האם אפשר להסיק שהמפעל שם מייצר לסלובניה מסכים ומייצר לישראל מסכים?
נערך לאחרונה על ידי sky1sky10 ב 12/12/2016 16:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@DanielDavidson
לדעתי אל תבטל את ההזמנה, למרות כל הבדיקות שאני עושה ומה שנאמר פה לא נראה לי בכלל שהדגם הוא 6300... נשמע לי מופרך מאוד.
צריך פשוט חוות דעת מאנשים פה שקנו את ה 7000 ושיאמרו לנו מה הם אומרים על הדגם.
הסיקור של האתר האמריקאי RTINGS סיקר את הדגם UN55KU7000... אנחנו קונים את ה UEֹ_KU7000 אני לא חושב שצריך להיות הבדל בנתונים הטכניים/גרפיים בין האמריקאי לאירופאי מלבד ל MHZ אולי כי שם זה אחר.
מה שכן לפי מה שנאמר פה אכן ה KU7000 נראה זהה לדגם 6300, אבל אני לא יודע מה להגיד/
עריכה: סתם שתדעו אני גם הייתי לפני רכישת הטלויזיה היום... התקשרתי לכמה אתרי קניות ואז פתאום נפתח השירשור הזה ועצרתי, במקרה שלך כבר הזמנת אני עוד לא אבל אני עדיין חושב שאזמין אותה, לא נשמע לי הגיוני שנקבל משהו אחר ממה שרשום.... אלא אם כן מישהו כאן יודע איך אפשר לבדוק ולאמת את הנתונים הכוונה לגבי ה HDR, 10BIT וכו'...
לדעתי אל תבטל את ההזמנה, למרות כל הבדיקות שאני עושה ומה שנאמר פה לא נראה לי בכלל שהדגם הוא 6300... נשמע לי מופרך מאוד.
צריך פשוט חוות דעת מאנשים פה שקנו את ה 7000 ושיאמרו לנו מה הם אומרים על הדגם.
הסיקור של האתר האמריקאי RTINGS סיקר את הדגם UN55KU7000... אנחנו קונים את ה UEֹ_KU7000 אני לא חושב שצריך להיות הבדל בנתונים הטכניים/גרפיים בין האמריקאי לאירופאי מלבד ל MHZ אולי כי שם זה אחר.
מה שכן לפי מה שנאמר פה אכן ה KU7000 נראה זהה לדגם 6300, אבל אני לא יודע מה להגיד/
עריכה: סתם שתדעו אני גם הייתי לפני רכישת הטלויזיה היום... התקשרתי לכמה אתרי קניות ואז פתאום נפתח השירשור הזה ועצרתי, במקרה שלך כבר הזמנת אני עוד לא אבל אני עדיין חושב שאזמין אותה, לא נשמע לי הגיוני שנקבל משהו אחר ממה שרשום.... אלא אם כן מישהו כאן יודע איך אפשר לבדוק ולאמת את הנתונים הכוונה לגבי ה HDR, 10BIT וכו'...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
לא תמצאו UE55KU7000 באתרי סמסונג (או בסקירות) אירופאיות, פשוט כי אין שם חיה כזו.
לא מאמינים? פשוט מאד - חפשו. כנסו לאתר סמסונג במדינות שונות באירופה וחפשו את הסדרה הזו שם בעצמכם.
התוצאות היחידות שתקבלו עבור הדגם הנ"ל יביאו אתכם לאתרים ישראלים ו/או סמליין / סמסונג ישראל.
לא מאמינים? פשוט מאד - חפשו. כנסו לאתר סמסונג במדינות שונות באירופה וחפשו את הסדרה הזו שם בעצמכם.
התוצאות היחידות שתקבלו עבור הדגם הנ"ל יביאו אתכם לאתרים ישראלים ו/או סמליין / סמסונג ישראל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@jacko-il
רגע, אז מה אתה אומר בעצם? אני לא רוצה להסיק סתם מסקנות, אבל זה נשמע חריג.
רגע, אז מה אתה אומר בעצם? אני לא רוצה להסיק סתם מסקנות, אבל זה נשמע חריג.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מה לא ברור במה שנאמר עד כה?
לקחת מסך דגם X, שמת עליו מדבקה (ואריזה) של דגם Y (משהו שאתה ממציא) ומוכר אותו ככה.
מה לא בסדר בזה? ולמה קשה כל כך להאמין לזה? נשמע לי דווקא הגיוני לגמרי.
בוא נרשום את העובדות. בלי דעות.
1) הדגם בארה"ב עם UN והדגם שנמכר פה עם UE שניהם KU7000 אבל נראים שונה.
2) הדגם שנמכר בארץ זהה באיך שהוא נראה ל- KU6300 של צפון אמריקה ה- UN.
3) אין דגם UE55KU7000 שנמכר באירופה.
זהו. אלו הן העובדות. מכאן תסיקו מה שבא לכם.
לקחת מסך דגם X, שמת עליו מדבקה (ואריזה) של דגם Y (משהו שאתה ממציא) ומוכר אותו ככה.
מה לא בסדר בזה? ולמה קשה כל כך להאמין לזה? נשמע לי דווקא הגיוני לגמרי.
בוא נרשום את העובדות. בלי דעות.
1) הדגם בארה"ב עם UN והדגם שנמכר פה עם UE שניהם KU7000 אבל נראים שונה.
2) הדגם שנמכר בארץ זהה באיך שהוא נראה ל- KU6300 של צפון אמריקה ה- UN.
3) אין דגם UE55KU7000 שנמכר באירופה.
זהו. אלו הן העובדות. מכאן תסיקו מה שבא לכם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- DanielDavidson
-
- חבר שרק התחיל

זה מחנות ואין לי שום בעיה לבטל את הקנייה א םזה המצב אין בשום מקום איזכור
לUE וזו הסיבה שבגללה בחרתי בKU7000 ולא LG UH651 זה נראה שהיא לא קיימת בשום מקום
לUE וזו הסיבה שבגללה בחרתי בKU7000 ולא LG UH651 זה נראה שהיא לא קיימת בשום מקום
-
yehudabb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
חברים יקרים לא נראה לי שזה כל כך מסובך
כמו שכתב jacko-il , אין דגם כזה בשום מקום בעולם UE55KU7000 , המסכים אם אני לא טועה מיוצרים בסלובקיה ולא סלובניה וגם שם באתר אין איזכור לדגם הזה
זה פשוט לקחת סדרה 6 עם הפיצ'רים שהיא מגיעה אתם לטוב ולרע ולמתג אותה כסדרה 7 , ואני מתייחס לסדרת ה KU
זה לא נכון ומכיוון שחסרים הרבה פרמטרים וביקורות באתרים בארץ על הסדרות האלו אזי לא מן הנמנע ואפילו מחייב שניקח את הפרטים החסרים מאתרים בחו"ל , כי יכולים להיות הרבה סיבות אבל שום דבר לא יכול למתג סדרה X כסדרה גבוהה יותר רק כי עברנו בביקורת גבולות בארץ
אני חייב שוב לומר שאני מסתמך על 2 פרמטרים עיקריים לטענה שלי והם המראה החיצוני וחוסר התמיכה במרחב צבעים גבוהה במצב HDR שזה הבדל שרואים בעין
פניתי לסמסונג ישראל שכנראה חוץ מלשחק סוליטייר לא עושים הרבה בארץ והם הפנו אותי למיניליין , עכשיו פניתי במייל גם אליהם ונראה מה יוליד יום
דרך אגב אני יותר מאשמח לטעות בנושא הזה אבל יש לי הרגשה שלא כך הדבר
כמו שכתב jacko-il , אין דגם כזה בשום מקום בעולם UE55KU7000 , המסכים אם אני לא טועה מיוצרים בסלובקיה ולא סלובניה וגם שם באתר אין איזכור לדגם הזה
זה פשוט לקחת סדרה 6 עם הפיצ'רים שהיא מגיעה אתם לטוב ולרע ולמתג אותה כסדרה 7 , ואני מתייחס לסדרת ה KU
זה לא נכון ומכיוון שחסרים הרבה פרמטרים וביקורות באתרים בארץ על הסדרות האלו אזי לא מן הנמנע ואפילו מחייב שניקח את הפרטים החסרים מאתרים בחו"ל , כי יכולים להיות הרבה סיבות אבל שום דבר לא יכול למתג סדרה X כסדרה גבוהה יותר רק כי עברנו בביקורת גבולות בארץ
אני חייב שוב לומר שאני מסתמך על 2 פרמטרים עיקריים לטענה שלי והם המראה החיצוני וחוסר התמיכה במרחב צבעים גבוהה במצב HDR שזה הבדל שרואים בעין
פניתי לסמסונג ישראל שכנראה חוץ מלשחק סוליטייר לא עושים הרבה בארץ והם הפנו אותי למיניליין , עכשיו פניתי במייל גם אליהם ונראה מה יוליד יום
דרך אגב אני יותר מאשמח לטעות בנושא הזה אבל יש לי הרגשה שלא כך הדבר
- DanielDavidson
-
- חבר שרק התחיל

דיברתי כרגע עם משהו מסמליין שטוען שזה לא סדרה 6 אבל נתן תשובות מתחמקות מאוד וטוען שמדובר בHDR PREMIUM בחו"ל יש אתר שאומר שהמסך תומך ב10 BIT ופה לא נראה שהם ממש מבינים בעניין הוא טוען ר קלPQI וכאלה, אם משהו יכול לתת תשובה ודאית בהקדם אודה לו מאוד [ואם צריך תביעה ייצוגית מול סמליין זו גם אופציה
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@yehudabb
תקשיבו אני בשוק מהדברים שנאמרים פה, זה דבר הזוי לחלוטין!
אתם אשקרה אומרים שהדגם הזה לא קיים בעולם רק בארץ?
הכוונה ל UE, כי ה UN כן קיים.
אבל עוד פעם השאלה מה המיפרט הטכני ל "UE_KU7000" מה שמקבלים, אוףףףף עד שבחרתי טלויזיה לעזזל!
תקשיבו אני בשוק מהדברים שנאמרים פה, זה דבר הזוי לחלוטין!
אתם אשקרה אומרים שהדגם הזה לא קיים בעולם רק בארץ?
הכוונה ל UE, כי ה UN כן קיים.
אבל עוד פעם השאלה מה המיפרט הטכני ל "UE_KU7000" מה שמקבלים, אוףףףף עד שבחרתי טלויזיה לעזזל!
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@DanielDavidson
צריף מישהו מכאן שמתמחה בתחום שידבר איתם בשפה המקצועים של הטלוויזיות וידבר איתם כמו שצריך... אנחנו לא מבינים בזה ואנחנו מתערבבים בשיחה ביחד איתם בשל חוסה הידע!
משהו כאן מסריח נקודה
צריף מישהו מכאן שמתמחה בתחום שידבר איתם בשפה המקצועים של הטלוויזיות וידבר איתם כמו שצריך... אנחנו לא מבינים בזה ואנחנו מתערבבים בשיחה ביחד איתם בשל חוסה הידע!
משהו כאן מסריח נקודה
- DanielDavidson
-
- חבר שרק התחיל

משהו שמבין יכול להסביר אם זה בעצם מסביר שמדובר בטלויזיה מדגם UE6400
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku7000
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku7000
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@DanielDavidson
זאת טבלה של כל הסוגי טלויזיה, כפי שאני רואה ה UE שלנו בכלל לא מופיע במאגר שלהם.
שלחתי מכתב חריף מאוד לסמסונג וכדאי להם מאוד לענות...
זאת טבלה של כל הסוגי טלויזיה, כפי שאני רואה ה UE שלנו בכלל לא מופיע במאגר שלהם.
שלחתי מכתב חריף מאוד לסמסונג וכדאי להם מאוד לענות...
- DanielDavidson
-
- חבר שרק התחיל

הייתי באלמ נתנו לי לדבר עם מנהל מכירות של סמסונג בחור בשם אור משהו
הוא נתן תשובות מאוד מחמקות שזו סדרה 7 ושזה מה שיש בארץ ויש עליה חומר בכל מקום , לא כך הדבר
במציאות הדגם KU000 עם UE לא קיים בשום מקום חוץ מישראל
הוא נתן תשובות מאוד מחמקות שזו סדרה 7 ושזה מה שיש בארץ ויש עליה חומר בכל מקום , לא כך הדבר
במציאות הדגם KU000 עם UE לא קיים בשום מקום חוץ מישראל
- AfikYakov
-
- חבר פעיל מאוד

@DanielDavidson
הקטע שבלי מכשירים מיוחדים לבדיקה אין לנו דרך לבדוק ולהשוות את הסקירה של RTINGS למכשיר הקיים אצל אחד האנשים בארץ ולוודא שהמוצר זהה בנתונים וזהו.
הוא במקרה התחייב לך שזה אותו מוצר? אמר משהו כזה?
הקטע שבלי מכשירים מיוחדים לבדיקה אין לנו דרך לבדוק ולהשוות את הסקירה של RTINGS למכשיר הקיים אצל אחד האנשים בארץ ולוודא שהמוצר זהה בנתונים וזהו.
הוא במקרה התחייב לך שזה אותו מוצר? אמר משהו כזה?