TVIX 4000 התחיל להמכר בשבדיה-ציטוט מפורום MPCCLUB
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
זה האתר של המפיץ שלהם בארה"ב, אין לי מושג אם חברת האם הפסיקה למכור את המכשיר או לא (יתכן גם שפשוט מייצרים את ה-5010 במקומו).
חגי נראה לי שאתה תהיה בין היחידים בארץ עם דגם 4000 ( אתה והחבר של זיו) - לפחות בתקופה הקרובה.hagi כתב:עופר , לא צריך ספקולציות , אלא 1.5 דקות מזמנך .
באתר TVIX USA הפסיקו למכור את הדגם הזה , נקודה .
http://www.tvixusa.com/default.asp?id=47&mnu=47
לא צריך את "הכוח" ולא ספקולציות אלא רק חיפוש קטן בחנויות שמוכרות את המוצר הזה בעולם .
oferlaor כתב:אין לי מושג בכל זה...
כתבתי את כל מה שאני יודע בנושא... נשאיר את הספקולציות לתוכנית "הכח" בערוץ 10.........
הבעיה העיקרית לדעתי מבחינתך - שצריך יהיה להתפלל היטב שדגם 4000 יעבוד היטב לשביעות רצונך - האמת אני לא רואה סיבה מדוע לא.
אם כפי שמסרו פה בשקט אבל ברעש - ש"העולם הדיגיטלי" איננו יותר מפיץ בלעדי - הוא לא יתאמץ למכור את דגם 4000 כמו שמכר את ה- 5000- כי התחרות עליו תהיה רבה מידי - ולא יאפשר לו מתח רווחים כפי שהתרגל בשנה האחרונה על דגם 5000.
האמת חשבתי גם אני להביא אותו מחו"ל - רק רציתי לראות אך הוא נקלט בארץ, אבל עכשיו לפי הנתונים החדשים ובראיה חדשה אני מתחיל לחשוש מלקחת סיכון גבוה מידי.
רק לידיעתך - היום בשיחה טלפונית עם נציג היבואן הרשמי של TVIX "זה שעפר דיווח עליו"- נאמר לי במפורש שלא נראה בכלל באופק הישראלי שהדגם 4000הזה יגיע.
כך שאם אתה מקבל את שלך- תהנה ממנו רק שמור עליו היטב. !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
"חבר של זיו" קנה MVIX 760.
אם "העולם הדיגיטלי" לא המפיץ הבלעדי אז איפה עוד בארץ יהיה ניתן לרכוש מוצרים של DVICO בארץ ?
נראה לי שמרטין גייס את המשקיעים שלו ...
אפרופו TVIX-4000 - מסתבר שהוא כן תומך בדיסקים קשיחים של 750 גיגה ( עד כה ידענו על תמיכה עד 500 גיגה ) בדומה ל- 760 MVIX .
אפרופו TVIX-4000 - מסתבר שהוא כן תומך בדיסקים קשיחים של 750 גיגה ( עד כה ידענו על תמיכה עד 500 גיגה ) בדומה ל- 760 MVIX .
תפנה ליבואן הרישמי:hagi כתב:אם "העולם הדיגיטלי" לא המפיץ הבלעדי אז איפה עוד בארץ יהיה ניתן לרכוש מוצרים של DVICO בארץ ?
אפרופו TVIX-4000 - מסתבר שהוא כן תומך בדיסקים קשיחים של 750 גיגה ( עד כה ידענו על תמיכה עד 500 גיגה ) בדומה ל- 760 MVIX ....
וידאוסט טכנולוגיות , רח' כנרת 15 בני ברק טלפון מעודכן: 6176888
הטלפון בדפי זהב-5782254 - איננו מעודכן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
עד כמה שאני יודע, הם לא מוכרים ישירות, רק דרך מפיצים.
אפשר ליצור קשר ולברר מי המפיצים המורשים.
אפשר ליצור קשר ולברר מי המפיצים המורשים.
אני קניתי את המכשיר בארה"ב, הסתבכתי עם המשלוח וגם כאשר המכשיר הגיע סוף סוף ,הסתבר שהוא לא תקין (בעזרתו האדיבה של עמי מהעולם הדיגיטלי שבנוסף הסכים להחליף אותו ללא תמורה). כך שלעיתים כדי לשלם מעט יותר ולקבל בתמורה את המוצר באופן מידי עם שרות ואחריות.
על איזה מכשיר אתה מדבר ?
michaels כתב:אני קניתי את המכשיר בארה"ב, הסתבכתי עם המשלוח וגם כאשר המכשיר הגיע סוף סוף ,הסתבר שהוא לא תקין (בעזרתו האדיבה של עמי מהעולם הדיגיטלי שבנוסף הסכים להחליף אותו ללא תמורה). כך שלעיתים כדי לשלם מעט יותר ולקבל בתמורה את המוצר באופן מידי עם שרות ואחריות....
אל תתרגשhagi כתב:על איזה מכשיר אתה מדבר ?
michaels כתב:אני קניתי את המכשיר בארה"ב, הסתבכתי עם המשלוח וגם כאשר המכשיר הגיע סוף סוף ,הסתבר שהוא לא תקין (בעזרתו האדיבה של עמי מהעולם הדיגיטלי שבנוסף הסכים להחליף אותו ללא תמורה). כך שלעיתים כדי לשלם מעט יותר ולקבל בתמורה את המוצר באופן מידי עם שרות ואחריות.......
לדעתי מדובר על ה-5000 ומשהוא לפני הרבה זמן- הוא קיבל אותו בנובמבר 2006.
תנסה היום להחליף מכשיר כזה שקנית בחו"ל ה-4000 - אם יתקלקל או יתברר שפתאום המאוורר יתחיל להרעיש- אצל היבואן ו/או המפיץ
מישהוא יתן לך פה אחריות ושרות תיקונים - בחלום.
אל תחשוב בכלל.
wizz ,
כשמחירו של המכשיר הוא $249 במקום $420 מחנות בעלת שם עולמי כשביררתי בצורה הכי חד משמעית את מספר הסידורי של המכשיר כדי להמנע מבעיית הרעש , אני חושב שעשיתי הכל כדי שהתרחיש שאתה מתאר לא יקרה לי . אבל , כמו ברוב הדברים , אין 100% ודאות .
מנסיון עבר אני יודע שחנויות אינטרקטיביות עולמיות יעשו הכל כדי לשמור על שביעות רצונו של הלקוח גם כשהלקוחות לא נמצאים באותה מדינה .
בחו"ל יש תרבות שונה לגבי הלקוחות מאשר בארץ . שם לא מתיחסים ללקוחות כאל פראיירים ויודעים להעריך כל לקוח , בניגוד לארץ .
כשמחירו של המכשיר הוא $249 במקום $420 מחנות בעלת שם עולמי כשביררתי בצורה הכי חד משמעית את מספר הסידורי של המכשיר כדי להמנע מבעיית הרעש , אני חושב שעשיתי הכל כדי שהתרחיש שאתה מתאר לא יקרה לי . אבל , כמו ברוב הדברים , אין 100% ודאות .
מנסיון עבר אני יודע שחנויות אינטרקטיביות עולמיות יעשו הכל כדי לשמור על שביעות רצונו של הלקוח גם כשהלקוחות לא נמצאים באותה מדינה .
בחו"ל יש תרבות שונה לגבי הלקוחות מאשר בארץ . שם לא מתיחסים ללקוחות כאל פראיירים ויודעים להעריך כל לקוח , בניגוד לארץ .
מסכים כל מילהhagi כתב:wizz ,
בחו"ל יש תרבות שונה לגבי הלקוחות מאשר בארץ . שם לא מתיחסים ללקוחות כאל פראיירים ויודעים להעריך כל לקוח , בניגוד לארץ ....