זקוק לעזרה - סמסונג - סמליין - הצילו!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חבל שאף אחד מבעלי ה- KS9500 לא הקים "שרשור בעלים ראשי" למסך הזה. היה הרבה יותר קל לכם, בתור בעלים של מסך כזה (וגם לחברים אחרים בפורום ומתעניינים פוטנציאלים) לעקוב אחרי ההמלצות, היתרונות וגם הבעיות שיש עם המסך..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
צודק!
אני אפתח עכשיו
אני אפתח עכשיו
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לצערי האי אמינות שקיימת ואי מתן שרות ראוי קיים פה בהרבה חברות, אני לא אציין שמות אבל כן אגיד חברות הכבלים וחלק מחברות התקשורת חברות גדולות ומוכרת בתחום מוצרי החשמל חברות מים ואפילו כמה חברות ממשלתיות בהווה ובעבר חברות רהיטים שקמות ונופלות ומשאירות לקוחות עם הלשון בחוץ ועוד כהנה וכהנה. לא פעם אנו נתקלים בתוכניות טלוויזיה על מתן שרות לקוי ועל אי מתן שרות בכלל ועד מעשים שגובלים בגנבה ורמאות נכון יש יוצאים מן הכלל אבל הלך הרוח הכללי פה הוא ''קנית תתמודד'' אפשר למצוא בפורומים השונים אנשים שקוטלים ומאוכזבים כמעט מכל חברה וחברה פה בארץ לכן אנו הצרכנים למדנו שעל מנת להתמודד עם כזו בעיה מי שעומד לצידנו הוא הכוח והדיבור התקיף. אני לא מעודד את זה אבל עד היום בתקלות ובבעיות שהיו לי עם אי אלו חברות רק דרך ההתמודדות הזו עזרה לי.
בנוסף לגבי מרצדס זאת הייתה סתם דוגמא מאחר ואני לא מבין גדול ברכבים זה מה שעלה לי לראש אבל באותה מידה גם סמסונג הוא יצרן מוביל יסכימו איתי, או לא יסכימו איתי זה כבר עיניין אחר לפי דעתי יצרן מוביל עם מגוון מוצרים ענק שקיימים בכל בית ובית גם לו יש תקלות ובעיות זה שהנציג שלו בארץ דרעק זה כבר בעיה אחרת, בהצלחה....
בנוסף לגבי מרצדס זאת הייתה סתם דוגמא מאחר ואני לא מבין גדול ברכבים זה מה שעלה לי לראש אבל באותה מידה גם סמסונג הוא יצרן מוביל יסכימו איתי, או לא יסכימו איתי זה כבר עיניין אחר לפי דעתי יצרן מוביל עם מגוון מוצרים ענק שקיימים בכל בית ובית גם לו יש תקלות ובעיות זה שהנציג שלו בארץ דרעק זה כבר בעיה אחרת, בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
אם אין במלאי זו בעיה שלהם. מבחינתי שיתנו זיכוי מלא!roee7777 כתב:אתמול נאמר לי מסמליין שאין להם מסכים של ks9500 במלאי למכירה, אז מאיפה יהיה להם מסכים חדשים להחלפה ?...
חברים עדכון קצר
ביום ראשון אחה"צ קיבלתי טלפון מראש צוות הטכנאים וזה אמר שהתקבלה החלטה יחד עם המנכל להחליף לי את המסך בחדש
למחורת כבר פיקססתי את החשבונית וכעת מחכה לשיחה מקשרי לקוחות לתיאום.
אעדכן בתוצאות.
shaharfs אני מסכים איתך "הנחישות משתלמת" , הבהרתי מההתחלה שמכשיר חדש זה המינימום שמוכן לקבל והם התיישרו.
roee7777 אני מקווה שכן יש במלאי ושיגיעו עם החדשה עוד לפני הסופ"ש .
jacko שאפו על הרעיון של שרשור בעלים
ביום ראשון אחה"צ קיבלתי טלפון מראש צוות הטכנאים וזה אמר שהתקבלה החלטה יחד עם המנכל להחליף לי את המסך בחדש
למחורת כבר פיקססתי את החשבונית וכעת מחכה לשיחה מקשרי לקוחות לתיאום.
אעדכן בתוצאות.
shaharfs אני מסכים איתך "הנחישות משתלמת" , הבהרתי מההתחלה שמכשיר חדש זה המינימום שמוכן לקבל והם התיישרו.
roee7777 אני מקווה שכן יש במלאי ושיגיעו עם החדשה עוד לפני הסופ"ש .
jacko שאפו על הרעיון של שרשור בעלים
קונה ציוד אודיו תקול.
כל הכבוד על הטלפון מראש צוות הטכנאים אבל מה שאני לא מבין ולא מקבל למה לקוח צריך לעבור את מסכת הטרטורים הזאת בשביל לקבל שירות ראוי?!
החברה סיפקה מסך תקול, תחליפי ותתנצלי והכל יהיה בסדר! למה להתיש\ את הלקוח ככה שהוא יצטרך לגשת לאינטרנט ולבזבז זמן על פרסום פוסטים והתקשרויות.
כל הכבוד על העקשנות אבל זה לא אמור להתנהל ככה.
לצערי בארץ שלנו פשוט לא יודעים לתת שירות.
אני מכיר מקומות אחרים בעולם שבהם אפילו לא מדברים איתך ויש מחליפים (גם אם אתה לא מרוצה!)
החברה סיפקה מסך תקול, תחליפי ותתנצלי והכל יהיה בסדר! למה להתיש\ את הלקוח ככה שהוא יצטרך לגשת לאינטרנט ולבזבז זמן על פרסום פוסטים והתקשרויות.
כל הכבוד על העקשנות אבל זה לא אמור להתנהל ככה.
לצערי בארץ שלנו פשוט לא יודעים לתת שירות.
אני מכיר מקומות אחרים בעולם שבהם אפילו לא מדברים איתך ויש מחליפים (גם אם אתה לא מרוצה!)
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
יש דרך לבדוק שעות עבודה אני אישית לא יודע איך. תשאל את נציגי סמסונג אלה שהבטיחו לך מסך חדש אם זה חדש או מחודש בדרך כלל הם יגידו את האמת. דבר נוסף אתה יכול לראות לפי צורת האריזה אם זה אריזה מקורית כפי שהגיע המסך הראשון או שיש משהו שונה באריזה.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...