mee audio pinnacle p1
חנות מורשית, לכל המתקשים בחיפוש:
http://www.meeaudio.com/where-to-buy/
Rodness, אתה מאלץ אותי להגיב פעם אחרונה: תקן אותי אם אני טועה, המילה erphones, בשום וריאציה, לא מוזכרת בתקציר המחקר שהכתב הואיל בטובו לקשר אלי. מדובר שם נטו על המצב הקליני של "איבוד שמיעה חבוי". לכן ההקשר שהוא עושה בציטוט שהבאת, שאוזניות כפתור/תוך-אוזן איכשהו משגרות גלי קול "הרסניים" גם בווליום נמוך נשמע לי, עדיין, כמו קשקוש לא מבוסס. אם זה היה ממצא בולט זה היה מוזכר בתקציר.
http://www.meeaudio.com/where-to-buy/
Rodness, אתה מאלץ אותי להגיב פעם אחרונה: תקן אותי אם אני טועה, המילה erphones, בשום וריאציה, לא מוזכרת בתקציר המחקר שהכתב הואיל בטובו לקשר אלי. מדובר שם נטו על המצב הקליני של "איבוד שמיעה חבוי". לכן ההקשר שהוא עושה בציטוט שהבאת, שאוזניות כפתור/תוך-אוזן איכשהו משגרות גלי קול "הרסניים" גם בווליום נמוך נשמע לי, עדיין, כמו קשקוש לא מבוסס. אם זה היה ממצא בולט זה היה מוזכר בתקציר.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
גם אני הזמנתי אתמול (הגיעו תוך יום
)
אני מאזין איתן קרוב לשעה כבר ומרגיש שנחנקות בנמוכים עם עיוותים באיזור הזה, או שיש עומס צלילים ברוק וקורה אותו הדבר.
עניין של break-in ?!?!
אני מאזין איתן קרוב לשעה כבר ומרגיש שנחנקות בנמוכים עם עיוותים באיזור הזה, או שיש עומס צלילים ברוק וקורה אותו הדבר.
עניין של break-in ?!?!
The future ain`t what it used to be
·ey_cat כתב:גם אני הזמנתי אתמול (הגיעו תוך יום)
עניין של break-in ?!?!...
ממה שהבנתי מהביקורות הן חייבות מגבר בשביל להשמע טוב.
אוזניות, במיוחד In Ear, לא זקוקות לברייק אין. ה- P1 לא בעלות בס מרשים, אבל הוא כן איכותי. גם בעוצמות גבוהות הוא לא מעוות, ככה שסביר להניח זה משהו אחר.אני מאזין איתן קרוב לשעה כבר ומרגיש שנחנקות בנמוכים עם עיוותים באיזור הזה, או שיש עומס צלילים ברוק וקורה אותו הדבר.
עניין של break-in ?!?!...
אתה רשמת "נחנקות בנמוכים עם עיוותים באיזור הזה". אין להם שום חנק או עיוותים באיזור הזה.ey_cat כתב:לא חסר באס זה לא מה שכתבתי ואני לא bass-head, כניראה לא מתאימות לרוק או מוזיקה מאתגרת יותר.
זה גם לא עניין של מקור או הגברה, אלה האוזניות...