SHARP LC42XD1E או SONY BRAVIA kdl40x2000?
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
תתעודד, זו המתחרה הרצינית ביותר לפלזמה.
אתה תהנה בלי שום ספק!!!
אתה תהנה בלי שום ספק!!!
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
ראית אותה מול הW ?
cavi כתב:טוב אז אחרי סקר מקיף אלה הם התוצאות...
אף טלויזיה לא מתקרבת באיכות התמונה לX...
כנראה שזאת הבחירה (היקרה) שלי..
...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
בדקת את דגם ה-46" של שארפ ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
cavi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
לא, אבל ראיתי אותה ליד שארפ אחרת וההבדל גדול (לטובת הסוני כמובן).
אתה ראיתה את השארפ 46 כנגד הסוני?, אם כן מה אתה אומר?
אתה ראיתה את השארפ 46 כנגד הסוני?, אם כן מה אתה אומר?
- OmriAtiya
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
הSHARP היא FHD??
:thefinger:
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
לא ראיתי אף אחת מהן, אבל לפי מה שהחברים ב-AVS אומרים מדובר על הבדלים לא קטנים.
הנה השרשור:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... ge=1&pp=30
הנה השרשור:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... ge=1&pp=30
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Refael-Azi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
היה לי את הדגם המקביל לW בארה"ב למשך חודשיים, תצוגה מדהימה, מומלץ מאד.
בהשוואה מול השארפ בחנויות הסוני בעלת שחורים הרבה יותר טובים.
חבל רק שבישראל משלמים פי-2 מהעלות של המסך בארה"ב ובאירופה
חבל רק שבישראל משלמים פי-2 מהעלות של המסך בארה"ב ובאירופה
-
cavi
-
- חבר ותיק

השחורים של סוני ללא ספק טובים יותר, אני די סגור עליה אבל במחיר שלה אני יכול לקנות את השארפ 46 וזה די קורץ...Refael-Azi כתב:היה לי את הדגם המקביל לW בארה"ב למשך חודשיים, תצוגה מדהימה, מומלץ מאד.
חבל רק שבישראל משלמים פי-2 מהעלות של המסך בארה"ב ובאירופה...
אם הייתי יכול לראות את התמונה של השארפ הזאת ההחלטה שלי הייתה הרבה יותר קלה, אני משווה את התמונה של הסוני לתמונה של שארפ אבל לא מהדגם הזה ואין בכלל ויכוח שהסוני הרבה יותר טובה (ואת זה אומר כל אחד שרואה את המסך)..
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
שארפ
מכל השרשור הזה יצא לי להבין שבכלל לא ראית את השארפ 42 או 46 בתצורת הFHD שלה, נכון?
אני היום ראיתי את ה-46" XD1E שהיא FHD עם הPS3 שלי מחובר, הרצתי סרט וגם משחק ב1080P ולדעתי זה נראה לא פחות ממדהים - כל זה כאשר הOPC כבוי(הפונקצייה של הקונטרסט הדינמי), בכל מקרה היא מעבר לתקציב שלי וכנראה שאני אבחר בגרסת ה42" שלה. אני מודה שלא ראיתי את הסוני, רציתי לראות את הW אבל לא מצאתי מקום לעשות את אותו הניסוי עם הPS3. אם לא יהיו שינויים, מחר בבוקר אני אהיה הבעלים החדשים של אחת כזו.
איציק.
אני היום ראיתי את ה-46" XD1E שהיא FHD עם הPS3 שלי מחובר, הרצתי סרט וגם משחק ב1080P ולדעתי זה נראה לא פחות ממדהים - כל זה כאשר הOPC כבוי(הפונקצייה של הקונטרסט הדינמי), בכל מקרה היא מעבר לתקציב שלי וכנראה שאני אבחר בגרסת ה42" שלה. אני מודה שלא ראיתי את הסוני, רציתי לראות את הW אבל לא מצאתי מקום לעשות את אותו הניסוי עם הPS3. אם לא יהיו שינויים, מחר בבוקר אני אהיה הבעלים החדשים של אחת כזו.
איציק.
-
cavi
-
- חבר ותיק

לא ראיתי את השארפ...
איך השחורים (וכלל הצבעים) של השארפ המדוברת מול הסדרות הפחות טובות של שארפ?
איך השחורים (וכלל הצבעים) של השארפ המדוברת מול הסדרות הפחות טובות של שארפ?
- MDK
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
הבדל בין ה W ל X של סוני
חוץ מכל מה שאמרו פה אני קראתי ב AVSFORUM שיש הבדל בצורה שה W מקבלת HTPC דרך HDMI (כלומרמגיע ל 1080P לא כמו ה X).
אולי הבנתי לא נכון אבל ראוי לבדוק זאת אם אתה רואה את עצמך נתקל בצורך הנ"ל
אולי הבנתי לא נכון אבל ראוי לבדוק זאת אם אתה רואה את עצמך נתקל בצורך הנ"ל
-
cavi
-
- חבר ותיק

-
cavi
-
- חבר ותיק

ה-W לא אופציה מבחינתי, ההתלבטות היא בין הX40 לשארפ 46..
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

שחורים
אז ככה, ב-1080P/I לדעתי השחורים מדהימים ויותר מדהים מזה היא רמת הפירוט בשחור, ראיתי טריילר של סרט שיש לי על הPS3 שמישהו לובש סריג שחור עם ז'קט שחור והוא על רקע יחסית בהיר והיה ניתן לראות כל פרט ופרט בשחור.
לעומת זאת, חיברנו DVD עם יציאת HDMI כאשר ביטלנו את הUPSCALING בDVD ונתנו למסך לעשות את העבודה - התוצאה היתה תמונה ברורה ומפוקסת, אבל, רמת הקונטרסט ירדה פלאים - ואני חוזר שוב, הבדיקה כולה נעשתה כאשר הקונטרסט הדינמי כבוי, כשהודלק לרגע ב1080P השחור היה עוד יותר מדהים, אבל זה היה לרגע ולא בדקתי מעבר לזה.
אני יכול לתת לך בפרטי את שם החנות שבה ראיתי אם אתה מעוניין לבדוק את המסך.
איציק.
לעומת זאת, חיברנו DVD עם יציאת HDMI כאשר ביטלנו את הUPSCALING בDVD ונתנו למסך לעשות את העבודה - התוצאה היתה תמונה ברורה ומפוקסת, אבל, רמת הקונטרסט ירדה פלאים - ואני חוזר שוב, הבדיקה כולה נעשתה כאשר הקונטרסט הדינמי כבוי, כשהודלק לרגע ב1080P השחור היה עוד יותר מדהים, אבל זה היה לרגע ולא בדקתי מעבר לזה.
אני יכול לתת לך בפרטי את שם החנות שבה ראיתי אם אתה מעוניין לבדוק את המסך.
איציק.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
הקונטרסט של מסך כלשהו לא מושפע מסוג הסיגנל שנכנס...
(אגב, זה משפט לא מדוייק, כי יש השפעה מקיפה בגלל אופן הדרך שעושים SCALE UP בלי להתחשב ב-GAMMA CORRECTION כראוי, דבר שהתגלה לפני כשנה וחצי על ידי סטייסי ספירז מ-SECRETS OF HOMETHEATER HIFI).
בכל מקרה, כנראה שסקירה של ה-W תעלה בתחילת שבוע הבא בעמוד הראשי (תעקבו).
(אגב, זה משפט לא מדוייק, כי יש השפעה מקיפה בגלל אופן הדרך שעושים SCALE UP בלי להתחשב ב-GAMMA CORRECTION כראוי, דבר שהתגלה לפני כשנה וחצי על ידי סטייסי ספירז מ-SECRETS OF HOMETHEATER HIFI).
בכל מקרה, כנראה שסקירה של ה-W תעלה בתחילת שבוע הבא בעמוד הראשי (תעקבו).
- Itsik
-
- חבר פעיל מאוד

אתה טוען משהו וסותר את עצמך מיד.
אני לא התאמצתי לראות את ההבדל בקונטרסט, זה היה יותר מדיי ברור לעין וגם המוכר שם לב.
בכל מקרה, אני שמח וטוב לבב, אחרי כמה שעות של משחקים עם הPS על השארפ החדשה, אפשר לומר שאני מאוד מרוצה מהרכישה.
איציק.
אני לא התאמצתי לראות את ההבדל בקונטרסט, זה היה יותר מדיי ברור לעין וגם המוכר שם לב.
בכל מקרה, אני שמח וטוב לבב, אחרי כמה שעות של משחקים עם הPS על השארפ החדשה, אפשר לומר שאני מאוד מרוצה מהרכישה.
איציק.
-
cavi
-
- חבר ותיק

איציק, תתחדש ותהנה מהמסך המעולה! 
-
cavi
-
- חבר ותיק

טוב זה הזמן לחשוף שהתחדשתי בLCD SONY KDL40X2000....
אני "ננעלתי" עליה עוד ביום הראשון שראיתי אותה, כמו הרבה אנשים שראו את המסך הזה גם אני אמרתי "ואווו, מה זה פלאזמה??", במשך שבועיים חשבתי עלו עד שקניתי אותו...
הסיבה היחידה שאני התלבטתי (ועדיין מתלבט) מה לקחת (את ה-X או את השארפ) היא היחס תמורה לכסף ובפה סוני גרועים.
אם השארפ והסוני היו באותו הגודל והמחירים היו דומים אז הבחירה היא קלה מאוד >סוני< אבל הם לא דומים, הסוני היא 40" והשארפ היא 46" והמחיר הוא כמעט זהה (נכון, במחיר של הX אפשר להשיג 46" של חברה אחרת ועוד ישאר לי כסף לבנות HTPC טוב אבל העיניין הוא שאני לא מוכן להתפשר על האיכות מכיוון שהמסך הזה ילווה אותי בשנים הקרובות) ולפי מה שאני מבין התמונה של השארפ לא בהרבה פחות טובה מהתמונה בסוני.
בכל מקרה אני את הבחירה שלי עשיתי ואני די סגור עליה מכיוון שהX הוא המסך הטוב ביותר שאני ראיתי (אני לא מבין גדול במסכים אבל אהבתי את הX יותר מהפלזמה FHD של פיונייר).
מי יודע אולי אני אשנה את דעתי ברגע האחרון אבל נכון להיום ה-X זה המסך שלי (למרות שהוא יגיע רק ב14 לארץ
).
עכשו אתם מבינים במה ההתלבטות שלי?
.
אני "ננעלתי" עליה עוד ביום הראשון שראיתי אותה, כמו הרבה אנשים שראו את המסך הזה גם אני אמרתי "ואווו, מה זה פלאזמה??", במשך שבועיים חשבתי עלו עד שקניתי אותו...
הסיבה היחידה שאני התלבטתי (ועדיין מתלבט) מה לקחת (את ה-X או את השארפ) היא היחס תמורה לכסף ובפה סוני גרועים.
אם השארפ והסוני היו באותו הגודל והמחירים היו דומים אז הבחירה היא קלה מאוד >סוני< אבל הם לא דומים, הסוני היא 40" והשארפ היא 46" והמחיר הוא כמעט זהה (נכון, במחיר של הX אפשר להשיג 46" של חברה אחרת ועוד ישאר לי כסף לבנות HTPC טוב אבל העיניין הוא שאני לא מוכן להתפשר על האיכות מכיוון שהמסך הזה ילווה אותי בשנים הקרובות) ולפי מה שאני מבין התמונה של השארפ לא בהרבה פחות טובה מהתמונה בסוני.
בכל מקרה אני את הבחירה שלי עשיתי ואני די סגור עליה מכיוון שהX הוא המסך הטוב ביותר שאני ראיתי (אני לא מבין גדול במסכים אבל אהבתי את הX יותר מהפלזמה FHD של פיונייר).
מי יודע אולי אני אשנה את דעתי ברגע האחרון אבל נכון להיום ה-X זה המסך שלי (למרות שהוא יגיע רק ב14 לארץ
עכשו אתם מבינים במה ההתלבטות שלי?
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
אבי,
אני מבין שקנית מסך מדהים שאתה תהנה ממנו מאוד
תתחדש ותהנה(כשהמסך יגיע)!!!
אפשר במקרה לשאול כמה שילמת (בפרטי)?
אני מבין שקנית מסך מדהים שאתה תהנה ממנו מאוד
תתחדש ותהנה(כשהמסך יגיע)!!!
אפשר במקרה לשאול כמה שילמת (בפרטי)?