מחפש חוות דעת Bose QC35

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
adizi12 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

@ofir1988
·
תראה אני לא מחפש להגיע למצב שאני לא מרגיש אותם.. פשוט שלא יהיו כבדות ומכבידות, שזה מה שקורה לי לפעמים עם האוזניות הנוכחיות. לכן אני מאמין שזה יהיה טוב בשבילי.
סאונד הגיוני לי שיהיה פחות טוב מכיוון שזה אלחוטי אבל הוא איכותי? אני מוכן לרדת ברמה בשביל להיפטר מכבלים אבל עד לרמה מסוימת..
על האופציות באמת קראתי, נראה מגניב לגמרי ושימושי מאוד.
אם יש לך עוד רשמים בנוגע לאוזניות אשמח לשמוע, מכיוון שאני באמת שוקל ברצינות לרכוש אותם.

adizi12 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #22 

@ofir1988
·
ועוד שאלה סתם מעניין.
איזה צבע קנית? ואיך הוא?
מתבלט מה להזמין...

ofir1988
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

טוב אחרי שהאוזניות עבדו כמעט או יותר מ 16 שעות, האיכות משתפרת, מתחילים גם להתרגל אליהם, והן יותר נוחות.

זה ישמע מצחיק, אך פתאום אני יותר הולך בחוץ, ונהנה להרגיש את הסביבה אך בלי הרעש המטריד.
למרות שאני מחזיק רכב שנים.. ולא זוכר מתי נסעתי באוטובוס, עליתי במיוחד לאטובוס לנסיעה של חצי שעה, וחוויה אחרת לגמרי.. שניה לפני התחנה המרכזית הורדתי את האוזניות, הזוי כמה רעש יש באוטובוס.

סוללה מצוינת אגב, סוני מצהירים 20 שעות, לא בדקתי, אך אני מאמין ששמעתי מעל 15 שעות.
ובכלל כל הממשק של האוזניות נוח למדי, אחרי פעם או פעמיים מתרגלים.
אתה רוצה לבדוק רמת סוללה? פשוט לחץ פעם אחת על כפתור הכיבוי וזה יגיד לך [רמה גבוהה/בינונית/נמוכה]. משמאל יש כפתורים מימין מחוות מגע, המחוות עובדות בצורה טובה מאד, גם לזה צריך להתרגל, לקח לי זמן מה עד שהבנתי איך להחליק נכון לטובת העברת שיר/הנמכה/הגבהה וכו'.

מצבי הבידוד השונים עובדים טוב, בדרך כלל שאתה שם אוזניות המכסות את כל האוזן, אתה מאד מבודד מהסביבה, יש אפשרות למרות זאת לשמוע את הסביבה דרך המקירופונים שעל גבי האוזניות, ובנוסף למצב נוסף לבודד את כלל הרעשים למעט רעש של קול[VOICE].

בעצם יש ארבעה מצבי שמיעה

בידוד מותאם אישית [לחיצה ארוכה על NC] , ובכך הוא בוחן את הסביבה וגם את האדם ששומע באותו רגע באוזניות [אם יש לו שיער משקפים וכו'] ,
בידוד בלבד[לחיצה אחת על NC]
ישנם 2 מצבים של שמיעה של הסביבה אחד רגיל [לחיצה אחת ambient sound] שזה אומר זה לא מסנן רעשים מסוימים
מצב שני [לחיצה נוספת על AS] הינו רק דיבור/קול בעצם, וזה עובד לא רע בכלל, אתה מרגיש כמו שקיבלת אוזני-על :)

כמו שציינתי למעלה איכות הסאונד טובה, ומשתפרת ככל שאני משתמש עם האוזניות, ואני מרוצה למדי.

הצבע שבחרתי הינו קרם, השחור משעמם.. וכולם החמיאו האמת..

adizi12 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

@ofir1988
·
מעולה לשמוע את כל הביקורת.. זה הוסיף לי המון מידע על האוזניות.
עכשיו אפשר לומר שאני די נעול עליהן, נשמע שהן מעולות.
תודה לך על העזרה 😀

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”