שאלות מדיה סנטר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #21 

ומה בדיוק כתוב שם? נגיד, עבור ארה''ב?

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

mpogr,
ההגנות שציינת הם חלום הבלהות שלי :)
אני מקווה שזה לא יתברר כך בסוף
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

OK, מצאתי קצת חומר באינטרנט על ה-KEY הזה ב-REGISTRY.
האמת, כל מה שמצאתי היה קשור להחלפתו ע''י ה-BLADERUNNER כיוון ששוב, מה שהאנשים ניסו זה לדחוף ל-VISTA מידע EPG חלופי ולא להתחקות אחרי המידע האמיתי שה-VISTA מקבלת כשכן יש לה שירות ממיקרוסופט.
ממה שראיתי פורמט ה-HTML עליו הכניסה הזאת מצביעה ידוע, וזה מה שעוזר ל-BLADERUNNER לדחוף EPG חלופי.

אין לנו שמץ של מושג מהו ה-URL האמיתי ויותר חשוב, כיצד הוא מוגן. ואני די בטוח שהוא אכן מוגן, לא רק בארץ, אלא בכל מקום בעולם.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #24 

כן, גם אני הסתכלתי קצת וראיתי שבמצב נורמאלי זה אכן מגיע לשרתים של מיקרוסופט ולא לספקים חיצוניים כמו שחשבתי לכן יהיה להם קל יחסית להקשות על כל הסיפור. אני לא כל כך מבין מה האינטרס בכל הסיפור הזה (כי יש תחליפים בצורת תוכנות ההמרה בכל מקרה שיקבלו את החומר מ- tv2day) אבל לדעתי אם זה יהיה מוגן בטח מהר מאוד יתגברו על זה.
HiFiMusic IL

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

אלון,

פוטנציאלית, למייקרוסופט יש סיבה מאוד טובה לדאוג להגנה ראוייה של המידע הזה - דרישת ספקי ה-EPG. אם הגנה על המידע הזה מעוגנת בהסכמים, כשלון מייקרוסופט לספק אותה יכול לחשוף אותם לתביעות.
לכן לא הייתי מזלזל ביכולתם לספק הגנה חזקה.
יחד עם זאת, כיוון שלנו (קרי - האנשים המעוניינים לפצח את ההגנה, אם ישנה) יש גישה מלאה ל-CLIENT (מערכת VISTA היא ה-CLIENT במקרה הזה), יש סיכוי לא רע לפריצה.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #26 

תרשה לי לחלוק על דעתך בנדון. אם ניקח כדוגמה את Windows Genuine Advantage - אז הוא נפרץ ויש קובץ שאתה יכול להחליף ואז אתה יכול בכיף לגשת ל-Windows Update עם ה-Windows XP הלא-חוקי שלך. אבל אתה עדיין צריך Windows XP.
כאן אנחנו מדברים על לדמות לחלוטין את המערכת (אפשר להקביל את זה לנסיון לגלוש ל-Windows Update עם Linux). אם מייקרוסופט אכן יעשו משהו כדי לחסום הורדה חופשית של הקובץ, לדעתי יהיה די קשה לעקוף את זה. מספיק שהם יפתחו פרוטוקול תקשורת מיוחד ויצפינו את התקשורת והקוד כדי שזה יקח חודשים רבים (במקרה הטוב) עד שמישהו יצליח להבין מה קורה שם.

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

NegativeIQ,

במקרה, עיקר העבודה שלי ב-11 השנים האחרונות היא Reverse Engineering ו-Client Simulation לצורותיהם השונות.
פיתחנו טכניקות מיוחדות לזה ומוצרים שלמים שמתבססים על הטכנולוגיות האלה. למי שתוהה למה צריך את זה, התשובה היא לבדיקות תוכנה אוטומטיות (Automated Software Testing).

אז אל תומר נואש!

נ.ב. חלקכם בוודאי יכולים כבר לנחש באיזה חברה אני עובד...

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #28 

oshapir כתב: לגבי הבלאסטר השולט על הממיר -
אני יכול לאמר מנסיון של מעל 400 הקלטות כל חודש, אחוז השגיאות/אי העברת הערוצים זניח...אחת עד שתיים בחודש וזה בשלשה ממירים עם USB-UIRT. על אמינות הבלאסטר של ה-MC בהעברת הערוצים אני לא יכול להוסיף - אני לא משתמש בו.

במצב בו אתה לא צופה ב-LIVETV ותלוי רק בהקלטות, מנסיון, אני יכול לאמר כי הטעיות בנתוני TV2DAY היו רבות!
הרבה פרצופים זועפים קבלתי מאשתי :evil: כאשר ההקלטות היו חתוכות או לא הוקלטו כלל.

אורן.
...

אני משתמש בבלאסטר של המיקרוסופט , לעולם הבלאסטר הזה לא מפספס ...
לגבי הנתונים של TV2DAY , כל הערוצים של YES מדוייקים ואין תקלות.
ערוצים אחרים כמו 2, 10 הלו"ז אפילו לא דומה! כתוב משהו אחד משודר דבר אחר.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #29 

מספיק שהם יפתחו פרוטוקול תקשורת מיוחד ויצפינו את התקשורת והקוד
...
רמת ה-conspiracy עולה מדרגה :) אין שם שום פרוטוקולים, שום טכנולוגיה ואף אחד לא העז לפתח פרוטוקול מיוחד (רק תחשוב כמה יעלה פיתוח וQA של כזה דבר) בשביל ***** EPG.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

אלא אם כן מייקרוסופט כבר משתמשת בפרוטוקול מיוחד בשביל ה-MCE במדינות בהן הוא קיים.
תזכיר לי מקרה אחד בו מייקרוסופט החליטה ללכת עם הסטנדרט בשוק ולא ליצור משהו proprietary משל עצמה.

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #31 

NegativeIQ,

גם אם הם משתמשים בסטנרדים הכי סטנדרטיים בעולם, הם יכולים מאוד מאוד להקשות עלינו...

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

טוב נו, בקיצור, אף אחד עדיין לא יודע. אני מניח שנצטרך לחכות שזה יעבור את שלב ההכרזות ושלמישהו באמת יהיה את זה כדי לדעת איך אפשר להתקדם.

chen-ns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 0

שליחה #33 

לא ניתן עם MEGA EPG להוריד לוח שידורים ?
(הוט, XP, MCE)

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #34 

ההשערה שלי היא שזה יהיה הרבה יותר קל ממה שאתם מצפים

אחרי הכל זה בסך הכל EPG שאפשר להשיג בכל מיני דרכים אחרות כך שאין מה כל כך להגן ולהצפין מידע שכך או כך אפשר להשיג בקלי קלות

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

חן,
בוודאי שאפשר וגם עושים את זה אבל זה לא אומר שזה פתרון טוב אלא רק שזה הפתרון האופטימלי למצב הנוכחי.
הפתרון עד היום הוא באמת כמו שאמרת להוריד את הלוח מאתרים כמו Ynet, Walla או האתרים של Yes ו-Hot. יש שני דברים בעייתיים בפתרון הזה -
1) מהירות - באתרים האלה (באופן הגיוני) קיים עמוד נפרד עבור כל ערוץ בכל יום. כשאתה מוריד את ה-EPG לכל הערוצים לשבוע שלם זה לוקח הרבה זמן.
2) אמינות - אתה בסופו של דבר משתמש בתוכנה כדי לפרסר תוכן שתוכנן להיות מוצג למשתמש וממש לא תוכנן להיות מפורסר על-ידי תוכנה. מהסיבה הזאת כל חריגה מהעיצוב הקבוע של האתר (במקרה הכי גרוע - שינוי כולל של העיצוב אבל מספיק הרבה פחות מזה) כדי שכל התהליך ייכשל או גרוע מכך, שתקבל נתונים שגויים.
בגלל זה אנחנו מעוניינים לקבל את שיתוף הפעולה של Yes ו-Hot, בכך שהן יפרסמו את הלוח שלהן בפורמט ה-XML שבו כמעט כל משמשי ה-HTPC משתמשים ולמעשה אליו אנחנו ממירים את הלוח שאנחנו מורידים.
זה פותר את שתי הבעיות הנ"ל: קודם כל מדובר בקובץ אחד. מורידים אותו וגמרנו. דבר שני הפורמט של הקובץ הזה מוגדר בצורה מדוייקת וקפדנית ככה שאין שום סיכוי שהוא ישתנה באופן שלא יאפשר שימוש תקין.
העניין הוא ש-Yes ו-Hot (כמו כל חברה גדולה בארץ) לא בדיוק משתפות פעולה, וסרבו לכל בקשה שלנו בנושא. עכשיו ההתקדמות היא ש-Yes חתמה על הסכם עם מייקרוסופט לגבי MCE. מייקרוסופט לא תהיה מוכנה להשתמש בפתרון ההורדה מאתרים כפתרון ה-EPG עבור ה-MCE שלה, ולכן Yes תאפשר לה לפרסם לוח משדרים בפורמט המיועד לשימוש כ-EPG. השאלה היא האם זה יהיה פורמט פתוח שכל אחד (כולל משתמשים בפתרונות שאינם MCE) יוכלו להוריד או שכדרכם בקודש הם ינסו לחסום את זה כך שרק משתמשי MCE (וקרוב לוודאי גם חוקיים) יוכלו להוריד אותו.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #36 

רפי,

בדיוק! ההגנה היא סימלית מאוד, מימוש סימלי של התחיבות לא להפיץ את הEPG באופן חופשי מדי. למה להתייחס לזה כאילו זה מידע "סודי ביותר"?

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

מייקרוסופט שומרים בסוד יותר מחצי מה-API של Windows. אצלם כל דבר זה סודי ביותר...

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #38 

NegativeIQ כתב:מייקרוסופט שומרים בסוד יותר מחצי מה-API של Windows. אצלם כל דבר זה סודי ביותר...
...
שומרים בסוד משהו שבאמת סודי אבל לא משהו שכתוב בעיתון כל יום

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #39 

למען האמת גם הרבה מאוד ממה שהם לא תיעדו, אחרים "תיעדו עבורם" (כולל חלק גדול מ-Windows).
עדיין זה לא יפליא אותי אם מייקרוסופט יחליטו לשמור בסוד גם על זה, ויש עוד הרבה דוגמאות דומות. למה לדוגמה אי-אפשר להרים צלחת פרטית ולקלוט ערוץ 1 מהלוויין של Yes? הרי זה ערוץ שממילא אפשר לקלוט בחינם.

chen-ns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
קיבל תודות: 0

שליחה #40 

chen-ns כתב:לא ניתן עם MEGA EPG להוריד לוח שידורים ?
(הוט, XP, MCE)
...
לי יש הודעה כי אין שירות באזור בו אני נמצא אין שירות...
הנתונים לא יורדים ב MCE...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”