למישהו פה יש סנהייזר IE800?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #21 

mikel1999 כתב:ניר

אני אשמח שתעדכן אותי אם אתה מקבל ממנו תגובה בעניין (או שהוא מסנן אותך)
מי יודע, אולי הוא ישנה את דעתו ויחזיר את הכסף ויצא עוד איכשהוא נקי מהסיפור.
...
הוא ראה את ההודעה שלי. יש לי גם את המייל והטלפון שלו, של חברים שלו ושל כל מי שסביבו.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #22 

Nir1 כתב:
...
...
הוא ראה את ההודעה שלי. יש לי גם את המייל והטלפון שלו, של חברים שלו ושל המשפחה שלו.
...
·אז אני מניח שהוא גם ראה את השרשור, מה שאומר שאם היה לו טיעון מעניין שעוד לא שמעתי ממנו הוא היה כבר כותב את זה פה.

בכל מקרה אישית לא רוצה להיתקשר לא לחברים שלו ולא למשפחה שלו, הם לא אשמים במעשים שלו ולא צריך לגרום להם אי נעימות בגללו.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

תן לו לישון על זה קצת, עכשיו כשהוא מבין שהנושא יצא החוצה וזה לא רק הוא מולך, הסיטואציה השתנתה.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

@mikel1999

הוא הגיב פה http://www.hometheater.co.il/vp2518722#2518722
נערך לאחרונה על ידי Nir1 ב 20/10/2016 12:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #25 

כל הכבוד.

הוא צריך לתת למיכאל את הרסיבר מתנה... גם ככה הוא קצת התבלבל ודפק לעצמו את המודעה.

אגב מיכאל, נראה לי זה הזמן להציג קצת ראיות של הזיוף לכאורה. :)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #26 

חברים, משפט השדה הזה שאתם עושים לא מקובל עלי.

1. אין לי צד בעיניין. אני לא מתכוון להיות לא חוקר מז"פ ולא שופט.
2. יחד עם זאת, אם יש חוסר הבנה בין שני צדדים, קחו את זה מחוץ לאתר ותפטרו את זה שם (בכל דרך שלגיטימית לכם), אבל אני לא יכול לתת לזירת האיגרוף הזו להתנהל פה. לא לטובת זה ולא כנגד ההוא (מי שזה לא יהיה).

מחר בבוקר, מה ימנע ממישהו "סתם" ללכלך על מישהו כי בא לו לסגור חוב איתו?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

Ilyan כתב:כל הכבוד.

הוא צריך לתת למיכאל את הרסיבר מתנה... גם ככה הוא קצת התבלבל ודפק לעצמו את המודעה.

אגב מיכאל, נראה לי זה הזמן להציג קצת ראיות של הזיוף לכאורה. :)
...
1. הכלי נקיון במקורי עם ראש מתכת או חומר אחר בצבע כסף, שלי בכלל ראש פלסטיק שחור.
2. התמונה שעל גבי הקופסה דהויה לעומת המקורית, לפחות מבדיקת סרטונים ותמונות.
3. קנה מאיביי ב250$? זה כבר לבד מספיק לדעתי...

יש סימנים בסימן שאלה שאני אוכל לענות עליהם רק שיהיה לי IE800 מקורי לידו כמו צבע גוף האוזניות, הכבל, נרתיק הנשיאה... למרות שהאמת הם נראים מקוריים. קראתי שגם מיקום המדבקות חשוב והוא אכן לא כמו במקורי אבל מעדיף שלא להיסתמך על העניין.

בכנות זה נשמע טיעון יחסית עלוב :) אין ספק שזה זיוף טוב.
אבל שוב, אף שהצעתי לו לעשות השוואה מול המקורי הוא לא הסכים.

אני אשלח תמונות בקרוב למען הסר הספק בקשר לכלי הניקוי והקופסה (הפאלפון מסרב לשלוח אותן)

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

MartinHSabag כתב:חברים, משפט השדה הזה שאתם עושים לא מקובל עלי.

1. אין לי צד בעיניין. אני לא מתכוון להיות לא חוקר מז"פ ולא שופט.
2. יחד עם זאת, אם יש חוסר הבנה בין שני צדדים, קחו את זה מחוץ לאתר ותפטרו את זה שם (בכל דרך שלגיטימית לכם), אבל אני לא יכול לתת לזירת האיגרוף הזו להתנהל פה. לא לטובת זה ולא כנגד ההוא (מי שזה לא יהיה).

מחר בבוקר, מה ימנע ממישהו "סתם" ללכלך על מישהו כי בא לו לסגור חוב איתו?
...
אין ספק שזה לא המקום ולא פתחתי את השרשור בשביל לעשות את זה.

מצד שני כבר נסיתי לפתור בכל דרך ליגיטימית מחוץ לאתר, ואם זה לא היה "יוצא" לפה ככל הנראה לא היה לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה.
ייתכן שיש חוסר הבנה, והוא מוזמן להציג את טיעוניו פה, ולא בשרשור אחר (שלצערו מחקת, או שלפי בקשתו?)

בכל מקרה הודות לניר הוא כנראה רוצה שאני אצור אתו קשר, אני אישית שלחתי לו הודעה לפני כמה דקות שאני פנוי והוא מוזמן להיתקשר אליי.
·

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

רצוי שתצמד לתמונות בשרשור HF בעמודים 4-8 ו-14.

יש לך S עקומה/הפוכה במקרה?

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים

שליחה #30 

Nir1 כתב:הייתי הולך למשטרה ומגיש תלונה נגד המוכר, בליווי של תביעה אזרחית בבית משפט. אנשים שאין להם טיפה של יושרה ואינטגריטי צריכים לשלם מחיר יקר על מעשיהם.

עדכון: שלחתי לו הודעה שאם הוא לא מחזיר את הכסך, אני מגיש נגדו תביעה עבורך. אם הוא רוצה להתעסק עם אנשים בצורה כזאת, הוא מוזמן לנסות.
...
קצת נסחפת , לא ?!?!?

אני די בטוח , שאם הוא היה חושב שמדובר זיוף , המקום האחרון שהיה רוצה לפרסם אוזניות שכאלה , הוא בפורום הזה , אתה לא חושב ?! יש עוד עשרות מקומות לפרסם בהם אוזניות שכאלה , כמו יד 2 וכדומה ...

שמור את כוחות הסוס והאנרגיות שלך למקומות אחרים ,

דרך אגב , אותו בחור שקנה את האוזניות , ניסה למכור לי אותם אחרי יום , בלי להזכיר את המילה "זיוף" , מעניין מה תגיד על זה ?

חג שמח , דרור .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #31 

לא ממש... ותשאיר לי את שיקול הדעת להחליט איך לפעול או לענות. אתה לא רואה את כל התמונה אל מול העיניים שלך ולא יודע מה נעשה ומה לא. בדקתי את הנושא לעומק לפני שנכנסתי לעניינים וכבר דיסקסתי על כך עם מרטין ואין לי עניין להרחיב מעבר לזה.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

madror כתב:
...
...

דרך אגב , אותו בחור שקנה את האוזניות , ניסה למכור לי אותם אחרי יום , בלי להזכיר את המילה "זיוף" , מעניין מה תגיד על זה ?

חג שמח , דרור .
...
יום יומיים אחרי אכן היתקשרתי אליך, מראש אני היתכוונתי למכור את האוזניות אחרי כמה ימים מסיבות שלא קשורות לעניין הזה.
אני היתקשרתי לאליאל 3 ימים אחרי, כשגיליתי שהן אכן זיוף... גם לפני שהיתקשרתי אליך בדקתי בעצמי בעניין הזיוף אבל כנראה לא בדקתי לעומק אז כי לא ממש מצאתי שום סימן.
כמובן שלא יצרתי איתך קשר להגיד את זה כי לא רציתי להרוס את המוניטין של האיש, וגם ממילא לא היית מעוניין.
אני מקווה שזה מסביר לך את העניין

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

טוב אז דיברתי איתו, הוא ניסה לעשות עליי מצפון על זה שפירסמתי את זה פה, ומבחינתו הוא עדיין צודק והן מקוריות כי הוא קנה אותן כבר 3 פעמים (מאותו המוכר כנראה), וזה שאני מיסתמך על כלי נקיון ומיקום של מדבקה (כמובן לא ציין את שאר הדברים) זה לא הופך אותן לזיוף.

בקיצור הוא לא התכוון לדון על שום דבר מעבר להצעה הראשונית שלו לפני שפירסמתי את העניין פה, סכום מגוחך של 200 שקל פיצוי על ה"עוגמת נפש"...

Ilyan
לא מצאתי אף סימן אחר שיכול להעיד על זיוף מעבר למה שציינתי, עשיתי בדיקה מאוד רצינית לפני שבכלל פניתי לאליאל בטענה סופית שהן אכן זיוף. כמובן שאם אוכל להשוות ליד מקוריות אמצא אולי הבדלים בגימור אבל אני לא יכול להגיד מתמונות.

תמונה של המקורי לשם השוואה: למרות שהמצלמה שלי לא משהו אפשר לראות שיש הבדל
http://cdn.head-fi.org/0/05/900x900px-L ... uoulc.jpeg

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

תסגר על העניין סופית ואם אחרי שבדקת היטב, אתה עדיין סבור שהוליכו אותך שולל, אני אשמח לסייע ככל שידרש. הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, אם בסופו של דבר מדובר בזיוף, הוא צריך להחזיר את מלוא הסכום. נחישות היא מילת המפתח. כשאתה נחוש, אתה משיג כל שתבקש.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

Nir1 כתב:תסגר על העניין סופית ואם אחרי שבדקת היטב, אתה עדיין סבור שהוליכו אותך שולל, אני אשמח לסייע ככל שידרש. הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, אם בסופו של דבר מדובר בזיוף, הוא צריך להחזיר את מלוא הסכום. נחישות היא מילת המפתח. כשאתה נחוש, אתה משיג כל שתבקש.
...
אני סגור, רק הצורה שהוא מתנהל ומדבר, זה שהוא הסתיר מאיפה הוא קנה אותן, והסירוב לתת לי לבדוק את המקוריות מול זוג מקורי ב100% מספיקה לשכנע אותי גם אם לא היו סימנים בכלל שהן מזויפות שהן אכן מזויפות.

נחישות זה אומר להיתנגח עם הבנאדם, ואני לא סובל להיתנגח עם אנשים מהסוג הזה...

כרגע אני מקווה שאצליח להיפגש עם מי שמחזיק בIE800 המקוריות שהגיב כאן בתחילת השרשור, ואשווה אחד לאחד, אם ואגלה שהן אכן נשמעות כמו המקוריות אז מעולה,כמובן זה לא יהפוך אותו לצודק, זה ישאיר אותו בדיוק באותו המצב שהוא עכשיו, בין שהן מקוריות ובין שהן לא.
ואם הן זיוף אז נדפקתי.

ofir1988
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #36 

אני באמת שלא מבין את זה, ומקווה שכמה אנשים יקראו את ההודעה שלי וטיפה יקבלו שכל.

אין מתנות חינם.. יש הצעה לאוזניות יד 2 ? בדקו ראשית כמה המחיר בחוץ באתרים הגדולים בחו"ל וגם בארץ
אפשר ב אמאזון UK/US וגם בזאפ.

מבדיקה של 20 שניות, לא סביר שהאוזניות ימכרו בסכום שכזה, גם אם הוא גנב אותם.
שנית, חשוב לבדוק תופעות של זיופים לליינים מסוימים של אוזניות מספיק את דגם האוזניות בצירוף fake/counterfeit ומוציאים קצת מידע על השוק הבעייתי של אותו מוצר שנרצה.

לבסוף, גם לדיל יש גבול, ואותו בחור שמכר כביכול מזויף, יש אפשרות כמובן להוכיח זאת, ויתרה מזאת, לא הייתי מוריד הילוך בעניין, ושם פול גז אפילו לתביעות קטנותת לגבי הוכחות זה כבר פחות בעיה. מהסתכלות על ההדפסה [פונט של האריזה] ושיחה מול סוני העולמית וגם המשווק המורשה שיושב בארץ, אל תוותר, נוכלים יש בכל מקום ולא צריך להניח להם, ובמידה ואותו בחור אכן מכר זיוף, אז הוא נוכל ומגיע לו לא רק לשלם את הסכום המקורי ששילמת גם פיצוי בעניין.

אוזניות מזויפות אפשר לדעת בדרך כלל על פי
1. אריזה [איכות הדפסה], אביזרים נלווים. חשוב להסתכל על הדברים הקטנים

יש לסינהייזר תהליך אימות לבדיקה האם האוזניות מקוריות , http://qr-sennheiser.com/index.php?id=5&L=1&id=5

לבסוף, עדיף לרכוש מוצרי יד 2 מ EBAY שהעסקה מגובה תחת Paypal והמוכר לא פתח חשבון אתמול.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #37 

חבר, תגיש תביעה קטנה באינטרנט. תגיע מוכן לדיון עם הוכחות וכל מה שנחוץ, חובת ההוכחה עליו. אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

יהיה לו קצת קשה לבוא עם ה"הוכחות" שהוא הציג לבית משפט. :roll:

איך אפשר לעשות את זה אונליין ד"א?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

באמצעות מערכת נט המשפט. אבל לדעתי הכי פשוט ללכת להגיש את הטפסים פיזית בבית המשפט עצמו. שלושה העתקים והם עושים את השאר.
נראה שהוא מתחמק מאחריות אז הגשת התביעה תהיה הפתרון הנכון לכל הסיפור.

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

רק מעדכן למען הספר הספק בעניין המקוריות של האוזניות שברשותי...

יום שלישי האחרון נסעתי במיוחד לתל אביב (כן כן) בשביל להשוות את מה שיש לי לIE800 המקוריות של kukimika שהציע את עזרתו בתחילת השרשור (תודה ענקית שוב:) )
הוא קנה אותן בחנות בארץ (קילומבו אם אני לא טועה, או משווק מורשה אחר).

לצערי הייתה אי הבנה והוא לא הביא את קופסת האריזה אבל אני חושב שכבר יש מספיק סימנים כדי להוריד איזשהו ספק.
הסימנים:
1. גימור הנרתיקים שונה (וגם הספוג בפנים)
2. הגימור באות "S" שעל האוזניות שונה
3. יש באמצע הכבל איזור שבו ניתן לנתק את הכבל ל2, יש רווח אצל המקורי ואפשר לראות את הגימור המוזהב, לעומת הזיוף שבו הוא מוסתר לגמרי.

לגבי הסאונד
והIE800 המקוריות פשוט נשמעות טוב יותר/

אחרי שהשוואתי שלחתי לאליאל הודעה כדי לתת לו היזדמנות עד סוף שבוע שעבר לתקן את מה שעשה לפני שאגיש כתב תביעה, הוא החליט להיתעלם ולא ענה. אז עכשיו ניר עוזר לי להגיש\לחבר כתב תביעה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”