מסך קעור או רגיל? התלבטות לפני רכישת 55C6Y או 55B6Y
·alonrod כתב:נראה לי שאתה כבר יודע את התשובה לשאלה שלך (גם אני הייתי מאוד אדיב עבור עקיצות כאלו).... בכל מקרה, האם קיבלת כתב אחריות מעודכן שמפרט בדיוק מה אתה מקבל ב 6 שנים אחריות ? אשמח לראות מסמך כזה....
רשום על הקבלה שהוא סיפק - הארכת אחריות מיום ה6.10.19 עד 6.10.22
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נשמע לי יקר.
הרחבת אחריות לעוד 3 שנים בדרך כלל עולה משהו באזור ה 10-15٪ ממחירון של המסך. זה גם משתנה ממסך למסך אבל זה בערך הכלל אצבע. על ה 55EC939 למשל גבו 1400 שח עבור הרחבת האחריות (זה נראה לי הוגן, לכן הלכתי על זה בזמנו).
אבל לא כזה ברור איך הגעת איתם ל 3200 שח.. פירטו בפניך עלויות של הפריטים? מפורט בחשבונית שקבלת?
הרחבת אחריות לעוד 3 שנים בדרך כלל עולה משהו באזור ה 10-15٪ ממחירון של המסך. זה גם משתנה ממסך למסך אבל זה בערך הכלל אצבע. על ה 55EC939 למשל גבו 1400 שח עבור הרחבת האחריות (זה נראה לי הוגן, לכן הלכתי על זה בזמנו).
אבל לא כזה ברור איך הגעת איתם ל 3200 שח.. פירטו בפניך עלויות של הפריטים? מפורט בחשבונית שקבלת?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
שהמתקינים יגיעו אלי אני לא מתכוון לקנות מהם כלום .אני רק אתן להם להתקין את המסך על השולחן לבדוק שהמסך תקין.יש לי מגן ברקים כבלים ומתקן תקרתי אני יכול להסתדר לבד בעזרת חברים .
המסך מספיק יקר לא צריך להם עוד כסף.זאת דעתי בכל אופן
המסך מספיק יקר לא צריך להם עוד כסף.זאת דעתי בכל אופן
·jacko-il כתב:נשמע לי יקר.
אבל לא כזה ברור איך הגעת איתם ל 3200 שח.. פירטו בפניך עלויות של הפריטים? מפורט בחשבונית שקבלת?...
יש הגיון ככל הנראה.
אני נפלתי כשאמר לי שהזרוע תצא חינם או "כמעט חינם" אם ארחיב אחריות. רק כשהכל הורכב והם עמדו ללכת, נפלה עלי הבומבה הזאת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יאפ, מחירים מופקעים..
שלושה כבלי HDMI אמורים לעלות גג 150 שח. מתלה עולה כמה מאות שקלים אם מדברים על משהו קצת מורכב עם מנגנוני כיוונון (אחרת מתלה רגיל עולה סביב ה 100 שח). המגן ברקים אולי מעט יקר אבל לא איזה עוקץ, סהכ מחיר סביר בערך..
לא שזה מוריד בעיניי מהגועל שבמכירות שעושים בסגנון הזה, אבל גם על הקונה מוטלת כאן איזשהי אחריות מינימלית בעיניי - לעצור את ההתלהבות שנייה ולחשוב מי נגד מי והאם זה הגיוני או לא. אם לא מבינים בזה אז פשוט מוותרים על הקניה.
שלושה כבלי HDMI אמורים לעלות גג 150 שח. מתלה עולה כמה מאות שקלים אם מדברים על משהו קצת מורכב עם מנגנוני כיוונון (אחרת מתלה רגיל עולה סביב ה 100 שח). המגן ברקים אולי מעט יקר אבל לא איזה עוקץ, סהכ מחיר סביר בערך..
לא שזה מוריד בעיניי מהגועל שבמכירות שעושים בסגנון הזה, אבל גם על הקונה מוטלת כאן איזשהי אחריות מינימלית בעיניי - לעצור את ההתלהבות שנייה ולחשוב מי נגד מי והאם זה הגיוני או לא. אם לא מבינים בזה אז פשוט מוותרים על הקניה.
מסתבר שהבעיה היתה אצלי. כעת אני גם יכוול להזמין ללא בעיה.sagioto כתב:@citizen_x
·
אם אתה מדבר על הפנסוניק מהקשיור הראשון, אמזון אנגליה, אצלי מופיע שהם שולחים לארץ ונתנו לי לעשות צ'קאאוט...
אמתין עם זה, הפאונד כרגע בצלילה חופשית - אולי המחיר עוד ימשיך לרדת
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מה ששולם - שולם.
למען דורות הבאים אני רק יכול לומר שהארכת האחריות על ה-55B6 זה 2000 שקל (83 ש"ח ב-24 תשלומים ואולי אפשר גם בפחות) כולל מגן ברקים וכבל HDMI (וגם כאן אולי אפשר לקבל יותר).
כלומר לקחו לך 1200 על התוספות ולטעמי זה קצת יקר אבל לפחות אתה מרוצה ועשו לך עבודה טובה. אני בזמנו שלמתי 600 על התקנה של זרוע (מחיר לזרוע + התקנה) שמאפשרת לסובב את המסך 90 מעלות לכל כיוון ולא הייתי מרוצה...
לגבי מחיר, תוכל לשתף אותנו אם קיבלת אותה? או לפחות לרמוז אם זה היה בפחות מ-15,890?
למען דורות הבאים אני רק יכול לומר שהארכת האחריות על ה-55B6 זה 2000 שקל (83 ש"ח ב-24 תשלומים ואולי אפשר גם בפחות) כולל מגן ברקים וכבל HDMI (וגם כאן אולי אפשר לקבל יותר).
כלומר לקחו לך 1200 על התוספות ולטעמי זה קצת יקר אבל לפחות אתה מרוצה ועשו לך עבודה טובה. אני בזמנו שלמתי 600 על התקנה של זרוע (מחיר לזרוע + התקנה) שמאפשרת לסובב את המסך 90 מעלות לכל כיוון ולא הייתי מרוצה...
לגבי מחיר, תוכל לשתף אותנו אם קיבלת אותה? או לפחות לרמוז אם זה היה בפחות מ-15,890?
·תודה על הפרגוןAlon_Solo כתב:מה ששולם - שולם.
לגבי מחיר, תוכל לשתף אותנו אם קיבלת אותה? או לפחות לרמוז אם זה היה בפחות מ-15,890?...
לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שעל הטלויזיה שילמתי 14000 ש"ח בP1000. המחיר הסופי עמד על 14200 אבל קיבלתי מהם הנחה של 200 ש"ח. כך שיצא ששילמתי בזול (יחסית) על הטלויזיה, אבל ביוקר על ההתקנה. נחיה עם זה.
http://www.p1000.co.il/sales/saledetail ... id=7772314
נ.ב: אחרי כיול הצבעים לפי מדריך באינטרנט, כל מה שיש לי להגיד עליה הוא WOW אחד גדול. מי צריך ללכת לקולנוע שכעת יש לי קולנוע בבית!!!! אני מאוהב
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

וואו המחירים יורדים מהר.
רק לפני כמה שבועות זה היה בערך המחיר עבור ה- EG920 היוצאת וכבר אפשר לקחת במחיר הזה את ה- B6.
בקיצור, תהנה מהמסך חבר. שים את הטעם החמוץ מההתקנה מאחוריך ותמשיך קדימה.
רק לפני כמה שבועות זה היה בערך המחיר עבור ה- EG920 היוצאת וכבר אפשר לקחת במחיר הזה את ה- B6.
בקיצור, תהנה מהמסך חבר. שים את הטעם החמוץ מההתקנה מאחוריך ותמשיך קדימה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@citizen_x
·מחיר מעולה. תתחדש!
גם אני עכשיו עם המסך הזה לבדיקה בבית ומי שהובילו אותו חשבו שקניתי אז אני יודע על מה אתה מדבר. גם אני הייתי בסוג של שוק אבל החברה האלה זריזים עוד לפני שהתאפסתי הם כבר יצאו מהדלת ולא זכרתי חצי מהדברים שהם דיברו איתי. זה באמת זמן מאוד גרוע לקבל החלטות - גם הראש לא במקום כי זה תמיד מרגש לראות מסך חדש יוצא מהקרטון אצלך בבית וגם לחץ מטורף של זמן...
·מחיר מעולה. תתחדש!
גם אני עכשיו עם המסך הזה לבדיקה בבית ומי שהובילו אותו חשבו שקניתי אז אני יודע על מה אתה מדבר. גם אני הייתי בסוג של שוק אבל החברה האלה זריזים עוד לפני שהתאפסתי הם כבר יצאו מהדלת ולא זכרתי חצי מהדברים שהם דיברו איתי. זה באמת זמן מאוד גרוע לקבל החלטות - גם הראש לא במקום כי זה תמיד מרגש לראות מסך חדש יוצא מהקרטון אצלך בבית וגם לחץ מטורף של זמן...
@citizen_x
·אזרח יקר, החוויה שאתה מתאר מוכרת בשם עסקת רוכלות והחוק אפילו נתן מענה די טוב. יש לך זכות מלאה לבטל את העסקה שנעשתה בביתך בינך לבין המתקין תוך 14 יום. קרא כאן:
http://www.consumers.org.il/category/peddling
מכיוון שבוצעה התקנה בביתך הם זכאים לדמי התקנה של 100 ש"ח וזהו. אני חושב שהייתי מבטל ומחזיר להם את ה"מתנות".
·אזרח יקר, החוויה שאתה מתאר מוכרת בשם עסקת רוכלות והחוק אפילו נתן מענה די טוב. יש לך זכות מלאה לבטל את העסקה שנעשתה בביתך בינך לבין המתקין תוך 14 יום. קרא כאן:
http://www.consumers.org.il/category/peddling
מכיוון שבוצעה התקנה בביתך הם זכאים לדמי התקנה של 100 ש"ח וזהו. אני חושב שהייתי מבטל ומחזיר להם את ה"מתנות".
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9000
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
כוכבים אכן מדגישים בבירור מובהק את היתרונות של ה- OLED בתאורה נקודתית פיקסלית כאשר מסביב קיים שחור מושלם.
אגב - גם בצילומי זיקוקים ניתן לראות זאת.
בסרט "כח משיכה" יש קטע שיש תצפית אחרי הנפילה על מקבץ של כוכבים בשמים, רק אז הבנתי באמת איזה תמונה מדויקת במצב הזה המסך יכול לתת.
לגבי ה- 3000 ומשהו שקל, גם לדעתי יקר אבל מניח שאפשר לפרוט את התכולה ולהבין מהם מרכיבי התשלום. מניח שאם "טעו" יחזירו את הכסף.
אגב - גם בצילומי זיקוקים ניתן לראות זאת.
בסרט "כח משיכה" יש קטע שיש תצפית אחרי הנפילה על מקבץ של כוכבים בשמים, רק אז הבנתי באמת איזה תמונה מדויקת במצב הזה המסך יכול לתת.
לגבי ה- 3000 ומשהו שקל, גם לדעתי יקר אבל מניח שאפשר לפרוט את התכולה ולהבין מהם מרכיבי התשלום. מניח שאם "טעו" יחזירו את הכסף.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.