prolol כתב:סיכוי גדול שאני מוכר אותן ביחד עם הסטנד שלהן והכיסוי והממיר מתח, מתכוון לעבור לרמקולים מדפיים.
...
·
חחח זה היה מהיר...עולם האוזניות לעולם לא מביא סיפוק כנראה.
prolol
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 954
שליחה
לא איזה חח.. זה הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים, ומקווה שבמדפיים זה יתקרב לזה.. פשוט אני סטודנט ורוב היום מתכנת וחם לי לשבת עם אוזניות אז אני מניח אותם בצד ומתכנת לי בשקט חח.. מצד שני האוזניות בשבילי זאת חוויה אישית, אני רוצה שתהיה קולקטיבית.
Roy.T
חבר ותיק
תגובות: 1248
שליחה
עניין הנוחות הוא בהחלט לא מושלם עם הלמבדות שצוברות זיעה יחסית מהר, אבל אנחנו אוטוטו נכנסים
לחורף, אני מציע לך שתיקח את הזמן להינות ולהעריך את ההשקעה שלך לפחות לתקופת זמן זו, אני בספק אם
המחיר שתקבל (אלא אם יש לך קונה מידי כרגע במחיר קרוב לזה שקנית) יהיה שונה בהרבה לאחר שימוש של
כמה חודשים ממה שיהיה עכשיו.
קח גם בחשבון שאיכות דומה לזו שאתה מקבל כרגע רק עם רמקולים והציוד הסובב הנדרש זה סיפור יקר
פי כמה וכמה. אז אלא אם ישנה נכונות להיכנס להשקעה גדולה מאוד, חווית הסאונד שתקבל תיהיה פחות טובה.
prolol
חבר פעיל במיוחד
שליחה
כן, דברים אלה עלו בראשי ואני יודע שבחורף זה יהיה מצויין וגם יודע שאם אמכור אתחרט חח.. אבל הכל פתוח, בספק אם יהיה קונה שבאמת יהיה מעוניין כי המחיר לא נמוך.
האדון המוזר כבר הנחה איך עושים את זה אם זה מעניין אותך:
prolol
חבר פעיל במיוחד
שליחה
כע ראיתי את שלו מזמן. אצלו ה2170 הם דבוקים בדבק, למזלי עשו את ה3100 שאפשר פשוט להוציא ולהחליף. דיברתי עם הבחור מארה"ב והוא ישלח לי, אעשה כמה תמונות אחרי זה
אעשה טרייד אין באלו וזהו חח
[imgur-album]hShR0[/imgur-album]
Roy.T
חבר ותיק
שליחה
prolol כתב:כע ראיתי את שלו מזמן. אצלו ה2170 הם דבוקים בדבק, למזלי עשו את ה3100 שאפשר פשוט להוציא ולהחליף. דיברתי עם הבחור מארה"ב והוא ישלח לי, אעשה כמה תמונות אחרי זה
...
נראה מעניין, בטח המחיר שהוא מבקש בשמיים לא?
prolol
חבר פעיל במיוחד
שליחה
@roy12345
הוא עוד לא אמר כמה יעלה, אמר שיקח לו שבוע להדפיס מהמדפסת התלת מימד של חבר שלו ואז הוא יתן מחיר. אבל תמורת הפלסטיק וזמן העבודה שלו לא מאמין יותר מ50 דולר. יש לו כבר את כל הנתונים לגדלים. הכסף ילך על ZMF PADS איכותיות שאזמין.
Roy.T
חבר ותיק
שליחה
עדכן בבקשה, אם זה באמת יהיה סביבות המחיר אצטרף למסיבה, יש לי כבר HM5 שאינם בשימוש
והם די והותר מבחינת הנוחות בשבילי.
brainwavz יצאו גם הם לאחרונה עם סדרת פדים מעור ה-Sheep skin:
הוא מביא לי אותם תמורת 45 דולר לא כולל משלוח. שאלתי אותו לגבייך, הוא אמר שהוא ישמח להכין לך רק לא יודע מה המידות שלך.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
prolol
חבר פעיל במיוחד
שליחה
Ilyan
חבר ותיק
תגובות: 2544
שליחה
יש רשמים איך זה נשמע לאחר המוד? לא כל כך בא לי לראות את הסרטון שלו.
לדעתי זה יוצר די הרבה רזוננסים ומנחית את הבאס במידה מסויימת. יש בטח עוד סיבה מלבד עלות למה סטאקס לא השתמשו בפאדים עמוקים גם בדגמים הבכירים של הלמבדות.
Roy.T
חבר ותיק
שליחה
prolol - תודה רבה על ההתחשבות והעידכון, אם אלך על זה אצור קשר עם הבחור.
בהחלט מעניין לקבל חוו"ד מפורט לאחר החלפת הפד פרופר, כי כשמרחיקים את הפד מהאוזן אפילו בטיפה
יש ללא ספק שינוי מהותי, הבאס הופך אימפקטיבי שכזה שמזכיר אפקט של סאב וופר.
זה לא בהכרח רע, האוזניה בכללי עדיין נשמעת נהדר, אבל אני משוכנע שזו לא כוונת המשורר מבחינת הסאונד.
זה למעשה הדבר העיקרי שגורם לי לחשוב אם לעשות זאת או לא, כי כבר יש לי שני זוגות שהם פגזי באס
או אפילו שלושה לאחר המוד שעשיתי ל-T50RP והייתי מעדיף לשמר את חתימת הסאונד המקורית של
הסטאקס כמו שהיא.
prolol
חבר פעיל במיוחד
שליחה
הוא לקח את הזמן לשפר את הפלסטיק וההתאמה, מחר הוא שולח לי ואז יקח עוד איזה שבוע שבועיים עד שיגיע.
מחכה לZMF PADS שגם בדרך.
אעדכן לגבי שינוי הסאונד.
prolol
חבר פעיל במיוחד
שליחה
אז זהו, עשיתי את המוד, מאוד נוח. מבחינת הסאונד, אותו הסאונד בתוספת במה. יותר מהנה להקשיב להן מאשר מקודם!
mikel1999
חבר ותיק
תגובות: 1808
שליחה
תתחדש!, נראה מעולה. הכיסוי זה בשביל שלא יתלכלך או שאבק בעייתי לאוזניות?
אגב, רק הבמה? אתה בטוח? מהנסיון שלי פדים יכולים לשנות הרבה יותר.