ניגון H264 ממחשב (בניגוד לסטרימר)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

הורדתי את הטריילר בגירסת 1080P H264
חומרת המחשב שלי: מעבד CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ, כרטיס מסך "פשוט" NVIDIA 7300GS, זיכרון 1GB

תוכנת הצפייה media player classic
בתחילה נתקלתי בבעיות של סנכרון קול, הורדתי את ה K-LITE האחרון ועכשיו רואים ושומעים מצויין.
מעבד נמצא על סביב 50% בהרצת הסרט.
BRK כתב:
כדאי לברר אילו כרטיסים תומכים בהאצת חומרה של H264, עד כמה שאני יודע גם גירסה 7 תומכת בהאצה זו - סידרה שמאפשרת קניית כרטיסים בשישית עד עשירית מחיר. מפתיע אותי שסידרה 6 אינה תומכת בהאצת H264 , אבל אם בדקת את העניין ....

דרך טובה לנצל כוחו של פורום זה הוא לחפש לינק לSAMPLE של קטע 1080 שנידחס בH264 , ובדיקה על קונפיגורציות הHTPC (או מחשב רגיל) השונות תוך כדי דיווח.
היה לי דווקא לינק לטריילר 1080 בH264 וAAC של שודדי הקאריבים 2 אבל אני לא זוכר מהיכן זה הגיע , הקובץ בטח עדיין על המחשב אבל זה לא יעזור הרבה. הוא רץ אצלי עד כמה שאני זוכר בין 60 ל 90 אחוז ללא כל האצה.

*עידכון - או , מה שחיפוש בהיסטוריה (IE7) יכול למצוא :
http://www.dvdloc8.com/downloads/traile ... railer.zip
בתור טריילר הוא די אינטנסיבי, לא משקף סידרה או סרט רגיל אבל טוב לבדיקה.
ולמעשה יש לי גם את הלינק שממנו הגיע הקובץ - מאמר (לא טרי , אבל משקף טוב) בדיוק בנושא זה , כולל דרך מתקדמת לבדוק ביצועים ע"י BENCHMARK של FRAPS (תוכנה ניפרדת לבדיקה).
...
ליאור

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #22 

olie כתב:אולי קשה אבל לפחות כרגע אני מצליח לנגן הכל עם COREAVC ומעבד E6300 (לי לא איכפת שהמעבד על 70% כל הזמן, שילמתי עליו אז שיעבוד קשה :) ).

ותיקון לגבי ה PUREVIDEO מה שעולה כסף זה ה MPEG2 DECODER שלהם. אם קנית POWERDVD אתה לא צריך את זה. האצת H264 נתמך חינם בדרייברים האחרונים של NVIDIA. (בעזרת PDVD).
...
PURE VIDEO עולה כסף , עם PDVD אתה מקבל אותו בעיסקת חבילה - אבל זה: 1) לא חינם - שילמת על הנגן, 2) מוגבל רק לצפייה דרך PDVD. הקודק עצמו שאתה קונה הוא חלק ממערכת DSHOW ופעיל בכל תוכנה תומכת - כמו MEDIA PLEYER CLASSIC.

*ליאור - אולי כדאי לציין באיזה FILTER השתמש MPC בכל אחד מהמקרים , זה המדד הקובע לDECODER בו השתמשו. אפשר להגיע לזה דרך התפריט.

אני חושב שבאמת לא הזכרנו פה את הDECODER ל H264 שנקרא : COREAVC.
הוא נחשב לקודק הטוב ביותר והוא מאוד מאוד מהיר. הוא תוכנתי לחלוטין ולא משתמש בהאצת חומרה (למרות שמתוכננת כזו בגירסה עתידית) ובתוכנה בלבד הוא משיג ביצועים טובים יותר מהאצות חומרה של ATI ו NVIDIA על כרטיסים חזקים. כיוון שהוא תוכנתי בלבד הוא אמור לעבוד טוב גם עם כרטיסים די זולים , אבל אני לא בדקתי את זה אישית.
קודק זה יכול להוות פיתרון הרבה הרבה יותר זול למערכות ממוצעות.
התקנת גירסת 1.2 שלו הורידה לי את אחוז הCPU לממוצע של %60 עם קפיצות בודדות ל 80% בקטע ה1080 שנתתי פה וזה לעומת FFDSHOW גירסה 899.שנע יותר לכיוון ה75-90. המעבד לא ציינתי AMD A64 2.7GHZ עם ליבה בודדת וכרטיס המסך 7900GT, הכל ללא PURE VIDEO.
http://www.behardware.com/news/8117/cor ... video.html
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 26/02/2007 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

אפשר להשתמש בקודקים של PDVD בכל תוכנה, אני השתמשתי בהם לצפייה דרך MEDIAPORTAL.
(אמנם בסוף עברתי ל DECODER של NVIDIA כי הוא עשה DEINTERLACING יותר טוב).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”