שחור הוא צבע יפה-התחדשתי
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
@istarmini
·תתחדש יואב. סוף סוף הגשמנו את החלום על jvc. חלום עוד מימי ה x500. יש לציין כי כל זאת בזכותך. תודה לרן מויאל על הסיוע היעוץ והבדיקה. מבחינתי ללא התערבות ועזרתו הברוכה של רן מויאל לא היינו רוכשים את המקרנים. את שלי טרם הרכבתי. נקווה שבימים הקרובים אתפנה. שבת שלום.
·תתחדש יואב. סוף סוף הגשמנו את החלום על jvc. חלום עוד מימי ה x500. יש לציין כי כל זאת בזכותך. תודה לרן מויאל על הסיוע היעוץ והבדיקה. מבחינתי ללא התערבות ועזרתו הברוכה של רן מויאל לא היינו רוכשים את המקרנים. את שלי טרם הרכבתי. נקווה שבימים הקרובים אתפנה. שבת שלום.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
תתחדש
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
יואב ידידי היקר
תתחדש ותהנה
תתחדש ותהנה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- dondi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1968
תתחדש !!!
מדהים איך בימים האלה בחרתי בקונפיגורציה דומה לשלך רק הרכיבים שונים (בקשר למקרן "נפלתי" מהגדר לצד השני, מחכה שיגיע בימים הקרובים)
אשמח לדעת מאיפה רכשת את המתקן למקרן
מדהים איך בימים האלה בחרתי בקונפיגורציה דומה לשלך רק הרכיבים שונים (בקשר למקרן "נפלתי" מהגדר לצד השני, מחכה שיגיע בימים הקרובים)
אשמח לדעת מאיפה רכשת את המתקן למקרן
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·dondi כתב:תתחדש !!!
אשמח לדעת מאיפה רכשת את המתקן למקרן...
המתקן נרכש מחברת גליל בבני ברק
קנית ?
איזה ?
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
יואב תתחדש ותנהנה(~)

- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
·istarmini כתב:·......
קנית ?
איזה ?...
אז איך זה עובד ? הם יבואן רשמי ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·Lior_M כתב:·......
אז איך זה עובד ? הם יבואן רשמי ?...
גליל ? הם יצרני המתלה לא קשורים למקרן.
לגבי רכישת המקרן לצערי לא יכול לפרט מעבר למה שנרשם
מקווה שיתקבל בהבנה.
תודה
- dondi
-
- חבר ותיק

הלכתי על האפסון 5040 ( אחרי עשרות שעות של חפירות ברשת), השבוע גם הגיע לי המסך 120" 21:9 שהוזמן לפני חודשיים וחציistarmini כתב:·......
קנית ?
איזה ?...
·
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·dondi כתב:הלכתי על האפסון 5040 ( אחרי עשרות שעות של חפירות ברשת), השבוע גם הגיע לי המסך 120" 21:9 שהוזמן לפני חודשיים וחצי......
·...
תתחדש ותהנה
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3006
למי שמעוניין, השוואה קצרה בין ה-5040 ל-5000.
בפער המחיר שלהם בארה"ב (להבנתי ה-5000 עולה כ-30% יותר) נראה כאילו ה-5040 היא בחירה טובה יותר מבחינת VFM.
http://www.projectorreviews.com/compari ... on-review/
אני אישית אחרי המעבר מ-LCD ל-LCOS לא רואה את עצמי חוזר בעתיד ל-LCD ולכן ככל הנראה בשדרוג הבא נתקדם למחליף של ה-5000.
בפער המחיר שלהם בארה"ב (להבנתי ה-5000 עולה כ-30% יותר) נראה כאילו ה-5040 היא בחירה טובה יותר מבחינת VFM.
http://www.projectorreviews.com/compari ... on-review/
אני אישית אחרי המעבר מ-LCD ל-LCOS לא רואה את עצמי חוזר בעתיד ל-LCD ולכן ככל הנראה בשדרוג הבא נתקדם למחליף של ה-5000.
- dondi
-
- חבר ותיק

@idan309
·
גם אני קראתי את הכתבה הזאת בנוסף להשוואות אחרות. בנושא אחד כולם מסכימים. ל jvc יש שחורים טובים יותר ולאפסון תמונה חדה ומפורטת יותר (עקב מגבלה של הטכנולוגיה lcos)( מעבר לעניין הlag וכו').
עניין נוסף שצריך לקחת בחשבון, למי שאין חדר "מטופל" הפער מבחינת השחורים קטן משמעותית בין החברות.
ובסופו של דבר הבחירה נופלת על טעם אישי והעדפת הצופה. אין פה באמת מקרן אחד שהוא טוב יותר.
·
גם אני קראתי את הכתבה הזאת בנוסף להשוואות אחרות. בנושא אחד כולם מסכימים. ל jvc יש שחורים טובים יותר ולאפסון תמונה חדה ומפורטת יותר (עקב מגבלה של הטכנולוגיה lcos)( מעבר לעניין הlag וכו').
עניין נוסף שצריך לקחת בחשבון, למי שאין חדר "מטופל" הפער מבחינת השחורים קטן משמעותית בין החברות.
ובסופו של דבר הבחירה נופלת על טעם אישי והעדפת הצופה. אין פה באמת מקרן אחד שהוא טוב יותר.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3006
dondi,
רן הסביר לי שהתמונה היותר קולנועית (שזה מה שהרגשתי רק לא מצאתי ניסוח) שזה בעצם השינוי הכי משמעותי שהרגשתי במעבר בין האפסון 8500 לסוני 50 נובע מהמעבר מ-LCD ל-LCOS.
אחרי שראיתי את האפסון 9000 ו-9100 (את ה-9200 לא ראיתי) הבנתי שכנראה אני לעולם לא אוכל לחזור למקרן LCD.
היתרון של ה-LCD שאין פשלות. כל מקרן נותן בדיוק את אותה תמונה ללא בעיות שבהחלט קיימות בחלק ממקרני ה-LCOS.
את החיסרון הזה של טכנולוגית ה-LCOS אני אפתור ע"י בדיקה של המקרן הספציפי לפני הרכישה (בדיוק מה שעשה יואב).
מה שאומר שאלא אם כן משהו השתנה מהותית בטכנולוגית ה-LCD (מה שאני בספק שקרה) אני אישית ככל הנראה לא אחזור למקרן LCD.
אני לא בטוח גם שהפער בקונטרסט יותר מהותי כאשר החדר לא מטופל (אחרי שראיתי את ה-9000 של רן בחדר לא מטופל לא ברור לי איך אפשר עוד לשפר משהו בקונטרסט ולכן האתגר הגדול יהיה לשפר את עצמת ההארה בכדי לצ]פות ב-HDR בלי לפגוע בקונטרסט) אבל גם אם כן זה לא שיקול עבורי כי בפעם הבאה שיהיה לי מקרן (אני כבר כחודשיים בלי מקרן וזה ממש לא קל), מה שצפוי בעוד כ-6 חודשים, המקרן ימוקם בחדר מטופל יעודי.
רן הסביר לי שהתמונה היותר קולנועית (שזה מה שהרגשתי רק לא מצאתי ניסוח) שזה בעצם השינוי הכי משמעותי שהרגשתי במעבר בין האפסון 8500 לסוני 50 נובע מהמעבר מ-LCD ל-LCOS.
אחרי שראיתי את האפסון 9000 ו-9100 (את ה-9200 לא ראיתי) הבנתי שכנראה אני לעולם לא אוכל לחזור למקרן LCD.
היתרון של ה-LCD שאין פשלות. כל מקרן נותן בדיוק את אותה תמונה ללא בעיות שבהחלט קיימות בחלק ממקרני ה-LCOS.
את החיסרון הזה של טכנולוגית ה-LCOS אני אפתור ע"י בדיקה של המקרן הספציפי לפני הרכישה (בדיוק מה שעשה יואב).
מה שאומר שאלא אם כן משהו השתנה מהותית בטכנולוגית ה-LCD (מה שאני בספק שקרה) אני אישית ככל הנראה לא אחזור למקרן LCD.
אני לא בטוח גם שהפער בקונטרסט יותר מהותי כאשר החדר לא מטופל (אחרי שראיתי את ה-9000 של רן בחדר לא מטופל לא ברור לי איך אפשר עוד לשפר משהו בקונטרסט ולכן האתגר הגדול יהיה לשפר את עצמת ההארה בכדי לצ]פות ב-HDR בלי לפגוע בקונטרסט) אבל גם אם כן זה לא שיקול עבורי כי בפעם הבאה שיהיה לי מקרן (אני כבר כחודשיים בלי מקרן וזה ממש לא קל), מה שצפוי בעוד כ-6 חודשים, המקרן ימוקם בחדר מטופל יעודי.
- dondi
-
- חבר ותיק

ברור ש bat cave זה אידיאלי 😀
את רן אני לא מכיר, אבל את השירשורים שלו כן, וצריך לקחת בחשבון שיש לו מקרן שעולה 9000$ ומסך שעולה לפחות חצי מהמקרן שיש לו.
אני מניח שזה עוזר כשהחדר לא מטופל.
אבל כשמשווים שני מקרנים באותה רמת מחיר המצב בטוח שונה. אני זוכר מהפרסום של רן ברכישת המקרן הנוכחי שהחליף עד כמה שאני זוכר
את ה 500x ( הדגם שיצא לפני ה 5000x ושיש לו קונטרסט של 60000 ולא 40000)
רן כתב שאישתו אמרה שהשחורים של המקרן הקודם נראים פתאום "מסכנים" .
אני בטוח שהתמונה של רן פנומנלית אבל לא בגלל הטכנולוגיה אלא בגלל רמת המוצרים שהוא קנה.
לכל טכנולוגיה יש את היתרונות ו החסרונות שלה.
וקונטרסט היום זה לא הדבר היחיד שחשוב .
גם אני הייתי נעול על JVC 5000x ובסופו של דבר לא הוא נרכש, לא כי הוא לא מקרן טוב ( הוא מצויין) אלא בגלל שחשובים לי דברים שבהם הוא חלש יותר מהמתחרים.
את רן אני לא מכיר, אבל את השירשורים שלו כן, וצריך לקחת בחשבון שיש לו מקרן שעולה 9000$ ומסך שעולה לפחות חצי מהמקרן שיש לו.
אני מניח שזה עוזר כשהחדר לא מטופל.
אבל כשמשווים שני מקרנים באותה רמת מחיר המצב בטוח שונה. אני זוכר מהפרסום של רן ברכישת המקרן הנוכחי שהחליף עד כמה שאני זוכר
את ה 500x ( הדגם שיצא לפני ה 5000x ושיש לו קונטרסט של 60000 ולא 40000)
רן כתב שאישתו אמרה שהשחורים של המקרן הקודם נראים פתאום "מסכנים" .
אני בטוח שהתמונה של רן פנומנלית אבל לא בגלל הטכנולוגיה אלא בגלל רמת המוצרים שהוא קנה.
לכל טכנולוגיה יש את היתרונות ו החסרונות שלה.
וקונטרסט היום זה לא הדבר היחיד שחשוב .
גם אני הייתי נעול על JVC 5000x ובסופו של דבר לא הוא נרכש, לא כי הוא לא מקרן טוב ( הוא מצויין) אלא בגלל שחשובים לי דברים שבהם הוא חלש יותר מהמתחרים.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
תתחדש יואב !
ניראה פגז אפילו בלי לראות אותו בפעולה (:
תהנה
ניראה פגז אפילו בלי לראות אותו בפעולה (:
תהנה
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
תתחדש ותהנה, יואב!
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
Dondi היי.
דיי מסכים עם ההנחות שלך לגביי רמת מוצרים בניגוד להבדלים ברורים בטכנולוגיות.
מעבר לזה, מעניין אותי לדעת איזה יתרון אתה חושב יכול להיות לאפסון ו/או סוני (במחיר דומה פחות או יותר) על ה JVC של יואב?
היה לי יותר קל להבין אם היית מכוון לחברה שמשתמשת ב DLP אבל במקרה של השוואה מול סוני/או אפסון אני באמת מתקשה לראות יתרון **ברור** של אחת מהן.
קל לראות דווקא את היתרון של JVC.
אגב, אני מדבר על קולנוע. אנחנו עוסקים בקולנוע ביתי, הלא כן?
רן
דיי מסכים עם ההנחות שלך לגביי רמת מוצרים בניגוד להבדלים ברורים בטכנולוגיות.
מעבר לזה, מעניין אותי לדעת איזה יתרון אתה חושב יכול להיות לאפסון ו/או סוני (במחיר דומה פחות או יותר) על ה JVC של יואב?
היה לי יותר קל להבין אם היית מכוון לחברה שמשתמשת ב DLP אבל במקרה של השוואה מול סוני/או אפסון אני באמת מתקשה לראות יתרון **ברור** של אחת מהן.
קל לראות דווקא את היתרון של JVC.
אגב, אני מדבר על קולנוע. אנחנו עוסקים בקולנוע ביתי, הלא כן?
רן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
תתחדש!
ממש עושה חשק...
ממש עושה חשק...
- dondi
-
- חבר ותיק

היי רן.
דחקת אותי קצת לפינה עם המינוח שלך "קולנוע ביתי" ( לכל אחד יש שימושים שונים למקרן)
היתרונות עבור שימושים ביתיים למקרנים כפי שקראתי בביקורות שונות ברשת:
למי שמשחק נושא ה input lag מאד בעייתי על ה JVC
לצפיה בשידורי ספורט
בביקורת אחת קראתי שהפירוט דווקא בסצנות יחסית חשוכות ( לא מדבר על סצנות קונטרסטיות או על עומק השחורים אלא על הפירוט של מה שרואים) האפסון עדיף.
חדות ופירוט התמונה ( במספר מקומות קראתי שעקב מגבלות טכנולוגיות התמונה רכה יותר ב jvc)
הבנתי שבסצנות בהירות הצבעים בסוני טובים יותר.
כמובן כל מה שכתבתי כאן חזר במספר מקומות ברשת והכוונה היא רק למקרנים בסביבות ה 3000-4000 דולר ( לא מדבר על המקרן לייזר החדש שעולה 35k דולר)
אני אישית לא צפיתי באף אחד מהם אבל מאמין בחכמת ההמונים.
דחקת אותי קצת לפינה עם המינוח שלך "קולנוע ביתי" ( לכל אחד יש שימושים שונים למקרן)
היתרונות עבור שימושים ביתיים למקרנים כפי שקראתי בביקורות שונות ברשת:
למי שמשחק נושא ה input lag מאד בעייתי על ה JVC
לצפיה בשידורי ספורט
בביקורת אחת קראתי שהפירוט דווקא בסצנות יחסית חשוכות ( לא מדבר על סצנות קונטרסטיות או על עומק השחורים אלא על הפירוט של מה שרואים) האפסון עדיף.
חדות ופירוט התמונה ( במספר מקומות קראתי שעקב מגבלות טכנולוגיות התמונה רכה יותר ב jvc)
הבנתי שבסצנות בהירות הצבעים בסוני טובים יותר.
כמובן כל מה שכתבתי כאן חזר במספר מקומות ברשת והכוונה היא רק למקרנים בסביבות ה 3000-4000 דולר ( לא מדבר על המקרן לייזר החדש שעולה 35k דולר)
אני אישית לא צפיתי באף אחד מהם אבל מאמין בחכמת ההמונים.