א. כן, גיליתי רק לפני מספר שבועות על העניין עם השלטים וזה פתר לי בעיה חמורה שלא ידעתי איך אפשר לשחק במחשב על הספה מול הטלוויזיה. עמדתי לקנות את המקלדת turret של רייזר שנראית נוחה הרבה פחות.
ב. לצערי אין לי המלצה ספציפית לגבי טלוויזיות הסמסונג האלו, הן מעולם לא היו ברשימת האפשרויות כשקניתי את הטלוויזיה שלי. הזהרתי מראש שאני עומד לטרחן מחוץ לנושא, סליחה אם הפרעתי למישהו.
ג. מהניסיון האישי שלי input lag הוא פיקציה אבל אולי הבעיה אצלי. בK700 אני לא מבחין בשום delay גם בלי להיות במצב game
[המלצה] טלוויזיה לגיימרים.
- acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
ה IL בM7000 הוא 32MS שזה סבבה לגמרי(הJU6400 היא 23MS), אז יכול מאוד להיות שגם ב K700 הוא לא גבוה.acker16 כתב:א. כן, גיליתי רק לפני מספר שבועות על העניין עם השלטים וזה פתר לי בעיה חמורה שלא ידעתי איך אפשר לשחק במחשב על הספה מול הטלוויזיה. עמדתי לקנות את המקלדת turret של רייזר שנראית נוחה הרבה פחות.
ב. לצערי אין לי המלצה ספציפית לגבי טלוויזיות הסמסונג האלו, הן מעולם לא היו ברשימת האפשרויות כשקניתי את הטלוויזיה שלי. הזהרתי מראש שאני עומד לטרחן מחוץ לנושא, סליחה אם הפרעתי למישהו.
ג. מהניסיון האישי שלי input lag הוא פיקציה אבל אולי הבעיה אצלי. בK700 אני לא מבחין בשום delay גם בלי להיות במצב game...
ומבחינת נוחות התכוונתי באופן כללי, לא רק מבחינת השלט
בתכלס מעבר לנוחות זה גם עניין של קהילה גדולה יותר בפיפא ו ב 2K בקונסולות מאשר במחשב(בפיפא זה די קריטי)
-
AShayke
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
מה לגבי ה
Samsung ku7000 החדשה 4k
איך הIL שם?
Samsung ku7000 החדשה 4k
איך הIL שם?
- maya1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
שווה לך לבדוק את דגמי ה 8XX של סוני - תמונה איכותית מאוד עם IL נמוך מאוד ברוב הדגמים (במצב גיימינג)
אהבתי מאוד את התמונה של הW805 הדגם הראשון (של 2013 , שהיה גם IPS עם דיוק צבעים וזוויות צפיה מדהימות , ב 2014 יצא המחליף שלו שהיה עם פאנל אחר ופחות אהבתי... ) -אחת הרכישות הטובות שלי...
נראה לי שה829 תתאים טוב לדרישות , אם תמצא אותה במחיר סביר...
אהבתי מאוד את התמונה של הW805 הדגם הראשון (של 2013 , שהיה גם IPS עם דיוק צבעים וזוויות צפיה מדהימות , ב 2014 יצא המחליף שלו שהיה עם פאנל אחר ופחות אהבתי... ) -אחת הרכישות הטובות שלי...
נראה לי שה829 תתאים טוב לדרישות , אם תמצא אותה במחיר סביר...
- acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
שים לב שהתמונה משתנה כשמעבירים למצב גיימינג כי אתה למעשה מבטל את כל עיבוד התמונה על מנת להקל על המעבד.
רק תוודא שהתמונה יפה בעינך גם במצב הזה אם זה המצב העיקרי בו תשתמש.
רק תוודא שהתמונה יפה בעינך גם במצב הזה אם זה המצב העיקרי בו תשתמש.