לא ממש וינטג'
עבודה מצויינת.
אני רואה שלרוב שמים רמקולים על לבנים מקרמיקה.
בדומה לתצוגות של הרמקולים בערוצים הרוסיים למיניהם
הייתי מאוד רוצה רמקולים מהדרג הגבוהה, העניין הוא שאני אוהב מאוד לחטט בדברים במטרה לשפר אותם, ואני מפחד להרוס משהו מסדר גודל מחיר שהוא גבוהה מאוד (במיוחד שכרגע גם אין לי תקציב)
ניסיתי לחכות אותם מצאתי כמה קרשים בשביל לשים את הרמקולים (כעיקרון זה מגביהה את הרמקול לגובה הרצוי).
בינתיים הדבקתי לכל הרמקולים שלי רגליות גומי של 2mm (אם לא פחות), וזה רק כדי שיהיה יותר נוח לשים ולגרור אותם על השולחן.
מכיוון שאין לי רמקולים ענקיים אז הוספתי לכולם מתלה והם על הקיר (אין לי מושג איך אפשר לשים גדולים על הקיר), וגם למשהו גדול אין לי מקום בחדר
אני רואה שלרוב שמים רמקולים על לבנים מקרמיקה.
בדומה לתצוגות של הרמקולים בערוצים הרוסיים למיניהם
הייתי מאוד רוצה רמקולים מהדרג הגבוהה, העניין הוא שאני אוהב מאוד לחטט בדברים במטרה לשפר אותם, ואני מפחד להרוס משהו מסדר גודל מחיר שהוא גבוהה מאוד (במיוחד שכרגע גם אין לי תקציב)
ניסיתי לחכות אותם מצאתי כמה קרשים בשביל לשים את הרמקולים (כעיקרון זה מגביהה את הרמקול לגובה הרצוי).
בינתיים הדבקתי לכל הרמקולים שלי רגליות גומי של 2mm (אם לא פחות), וזה רק כדי שיהיה יותר נוח לשים ולגרור אותם על השולחן.
מכיוון שאין לי רמקולים ענקיים אז הוספתי לכולם מתלה והם על הקיר (אין לי מושג איך אפשר לשים גדולים על הקיר), וגם למשהו גדול אין לי מקום בחדר
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
·grafitis כתב:אתה לא אמור להבחין באמת בשינוי בצליל עם ציוד ברמה כזו,
אלה אם אתה בעל אוזני עטלף.
ההבדלים בין כבלים, העמדה, שיכוך ושאר הציוד הפאסיבי,
נועדו לציוד ברמה קצת יותר גבוהה....
יכול להיות, בכל מקרה אני אמשיך להתמקד באקוסטיקה, שם לא צריך להתאמץ כדי לשים לב שיש יותר פוקוס פירוט ושקט בסאונד גם אם ציוד פשוט כמו שלי
Grafitisgrafitis כתב:אתה לא אמור להבחין באמת בשינוי בצליל עם ציוד ברמה כזו,
אלה אם אתה בעל אוזני עטלף.
ההבדלים בין כבלים, העמדה, שיכוך ושאר הציוד הפאסיבי,
נועדו לציוד ברמה קצת יותר גבוהה....
מנסיונך עם ציוד ברמה גבוהה יותר, אתה שומע הבדל בדאק או דיסק משוכך?
מעניין מתי יתחילו למכור שיכוך HI-END לנגנים מבוססי FLASH וכונני SSD...
אכן לפטיפון ורמקולים (רכיבים מכאנים) אני רואה מקום בשיכוך וויברציות, בשאר אני חושב שרלוונטי יותר מיגון אלקטרוני (RF SHIELDING) בתחום הסיגנל ומקורות אנרגיה.
כבר ידוע על PHONO STAGES מבוססי סוללות למניעת HUM והשראות בסיגנל הרגיש שמתקבל מהפטיפון, זה לכשעצמו תחום עם הרבה עומק (גם בכיסים)
אכן לפטיפון ורמקולים (רכיבים מכאנים) אני רואה מקום בשיכוך וויברציות, בשאר אני חושב שרלוונטי יותר מיגון אלקטרוני (RF SHIELDING) בתחום הסיגנל ומקורות אנרגיה.
כבר ידוע על PHONO STAGES מבוססי סוללות למניעת HUM והשראות בסיגנל הרגיש שמתקבל מהפטיפון, זה לכשעצמו תחום עם הרבה עומק (גם בכיסים)
הגירסא הראשונה של הפונו של הגרמן הייתה מבוססת על סוללות והגירסא הנוכחית עם ספק.yosiaz כתב: כבר ידוע על PHONO STAGES מבוססי סוללות למניעת HUM והשראות בסיגנל הרגיש שמתקבל מהפטיפון, זה לכשעצמו תחום עם הרבה עומק (גם בכיסים)...
מעניין למה. יש למישהו רעיון?
עלויות ונוחות שימוש..
בתחילה בניתי גם על בסיס זוג סוללות 9V אבל הם היו נגמרות בקצב מסחרר (במיוחד כשהייתי שוכח את הפונו דולק )
עברתי לספק אולטרא מושקט, ומבודד, וההבדל כמעט ואינו שמיע (למעט בווליום פסיכי, בלי שהמחט על התקליט)
בתחילה בניתי גם על בסיס זוג סוללות 9V אבל הם היו נגמרות בקצב מסחרר (במיוחד כשהייתי שוכח את הפונו דולק )
עברתי לספק אולטרא מושקט, ומבודד, וההבדל כמעט ואינו שמיע (למעט בווליום פסיכי, בלי שהמחט על התקליט)