dors47 כתב:@yuval2d
·
בהחלט ואפילו רצוי.
ברגע שתרכוש דומיין יהיה לך פאנל ניהול, שם תצטרך להגדיר את שרתי ה DNS כפי שתקבל אותם מ godaddy (או כל חברת איחסון שתבחר).
...
·
מעולה אתה !!! תודה רבה.
יש לי שאלה, כאשר אני נכנס לNAMESILO הוא מציע לי "דומיין פרימיום" בעלות של 600 דולר, או דומיין רגיל ב-9 דולר. מה ההבדל בעצם? סתם לידע כללי. לא הצלחתי להבין מההסבר שם
deepspace
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שליחה
מס' האותיות, האותיות עצמן, משמעותן וכד'.
ככל שזה נדיר ומבוקש יותר הערך עולה וגם יכול להגיע למיליונים.
yuval2d
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
שליחה
רק לוודא, המחיר ב-NAMESILO, הוא 9 דולר לכל השנה או חודשי?
jtk
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
שליחה
שנה, כמו שכתוב אצלם.
אגב, אין רישום דומיין לכפולות שהן לא שנה.
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
NetCHEIF כתב:הכי זול לרכוש דומיין בסיומת IL בחברת BOX - המחיר הוא 49 שקל לשנה.
·
נראה נחמד, צריך לשים לב שיש התחייבות לשנה, שמדובר בשרת לינוקס ושככל הנראה החבילות לא יתאימו לאתרים שהם מעבר לאתרי תדמית עם מעט עמודים
movieman
חבר מכור קשה
תגובות: 5012
שליחה
האם האתר שלך הוא אינפורמטיבי (מכיל מידע על פרוייקטים וכו'..
או
שהוא אתר - לדוגמה שמכילך פורומים.
אני בניתי אתר לחברה שלי (WP\) ולהלן מה שעשיתי:
1. רכישת דומיין דרם GODADDY עלות של כ- (7-9 $ לשנה)
2. הורדתי תוכנת WP למחשב עם BODY בחינם
3. השכרתי אחסון מחברה מסויימת עם נפח אחסנה של כ- 300MB - בעיקר עבור העלאת תמונות שקשורות לאתר ) במחיר של כ-600ש "ח - שנתי (50 ש"ח בחודש בערך)
לאחר מכן - פשוט העליתי תמונות לאתר וכתבתי מלל והאתר מוכן תוך שעתיים גג .
כמובן שאצלי אין פורומים באתר (סה"כ אתר עם אינפורמציה על החברה כולל תמונות וקישורים .
yuval2d
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
שליחה
@movieman
·
יש חברות שרתים יותר זולות מ-50 לחודש? ו-300 מגה בייט במחיר כזה נשמע לי יקר, ביחד למה שמציעים GODADDY...
אגב, למה לא רכשת דומיין מ-NAMESILO? הם יותר זולים מגו דאדי
loko11
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
שליחה
אם אתה מחפש מחיר של הוסטינג זול אז אני חושב ש iPage הכי זולים
הייתי משקיע עוד טיפה למשהו יותר מקצועי ואם האתר יהיה עבור ישראל הייתי משתמש בשרתים אירופיים ולא אמריקאים
עריכה:
רק עכשיו קראתי בתחילת השירשור שאתה רוצה לפתוח אתר בהתחלה רק כדי לשמור על הדומיין אז כן לך על ההכי זול שתמצא
movieman
חבר מכור קשה
תגובות: 5012
שליחה
yuval2d כתב:@movieman
·
יש חברות שרתים יותר זולות מ-50 לחודש? ו-300 מגה בייט במחיר כזה נשמע לי יקר, ביחד למה שמציעים GODADDY...
אגב, למה לא רכשת דומיין מ-NAMESILO? הם יותר זולים מגו דאדי
...
·
חשוב לי גם האיכות והשירותיות של חברת השרתים ומי שמנהל אותה.
לכן עוד כמה שקלים בחודש על מנת לקבל יציבות ומענה/פתרון בתוך זמן קצר - שווה לי .
אני כן אומר כי לא בדקתי בזמנו יותר מ-4 חברות שמציעים את השירות ויכול להיות שהיום המחירים שונים.
אני אשמח להמלצות על שרתי אחסון זולים עם שירות כמו שצריך - יעזור לעוד חברים כאן בפורום .
אגב - רכשתי עוד דומיין ואני צריך לקשר אליו את השרת EXCHANGE שלי והאתר שלי - אשמח לעזרה בנושא/הפנייה ללינקים וכו'...
NetCHEIF
גורו רשתות
תגובות: 2678
שליחה
לפני מספר שבועות, אחרי יותר מ-11 שנה עם Godaddy, החלטתי לעבור ספק אכסון. בקרוב אפרסם סדרה של 3 פוסטים על הסיבות לעזיבה, הקריטריונים שבחנתי כאשר חפשתי ספקית חדשה ולבסוף במי בחרתי ולמה. כדי לחסוך לך את ההמתנה לכל הפוסטים - סוף הסיפור הוא שבחרתי ב-A2. https://www.a2hosting.com
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
dors47
עוסק בתחום
תגובות: 27
שליחה
NetCHEIF כתב:לפני מספר שבועות, אחרי יותר מ-11 שנה עם Godaddy, החלטתי לעבור ספק אכסון. בקרוב אפרסם סדרה של 3 פוסטים על הסיבות לעזיבה, הקריטריונים שבחנתי כאשר חפשתי ספקית חדשה ולבסוף במי בחרתי ולמה. כדי לחסוך לך את ההמתנה לכל הפוסטים - סוף הסיפור הוא שבחרתי ב-A2. https://www.a2hosting.com
...
·רק להוסיף שאין להם תוכניות איחסון על שרתי windows לאלה שזה חשוב להם