לקנות מסך 150" ולהישאר בחיים

מקרנים קידמיים - Front Projector.
kagaben
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #21 

תניחו לו, הוא מתרגש..
בכל זאת, מחר הוא חוזר למסגרת.
שלום כיתה א'

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #22 

נקודה שהוא צודק, מנגנון מתיחה פשוט שעולה 100 שקל מייקר מסך ב 5-10 אלף. אחת הסיבות העיקריות בגללה ויתרתי על מקרן.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #23 

satih כתב:נקודה שהוא צודק, מנגנון מתיחה פשוט שעולה 100 שקל מייקר מסך ב 5-10 אלף. אחת הסיבות העיקריות בגללה ויתרתי על מקרן.
...
·אבל אתה ידידי פעלת נכון ויתרת על ענין המקרן.

הוא ,פועל לא נכון.
חוסך במנגנון המתיחה (שני חוטים לדבריו חחחחח) ומגדיל את גודל המסך ל 150 ,מה שיעצים את חווית גלי הצונאמי ,שהוא הולך לחוות .
הענין הוא שאפילו ובתחילת הדרך הגלים יהיהו קלילים ,בגודל כזה ובמסך ברמה שהוא קונה, הם יגיעו מהר מאוד.

אתה הבנת את הבעיתיות ולכן ירדת מהענין וזה בסדר ,הוא בדיוק ההפך .

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #24 

ראיתי מספיק מסכי גלים בחדרי מצגות למיניהם והבנתי שאו מתיחה או כלום. מה שמאוד הפתיע אותי לאחר שכבר קניתי מקרן אלה המחירים של מסכים. גם לא יכולתי שלא להרגיש שעושקים אותי מעט, לשלם כמעט 10 אלף על מסך שלא מגיע עם בד סופר איכותי או אחריות נרחבת שלפחות תבטיח שאהנה ממנו הרבה שנים ובעצם כלום חוץ ממנגנון פשוט.. אז אני לגמרי מזדהה עם ההרגשה אלא אם אני טועה וייצור המנגנון באמת כל כך יקר. החלטתי לחכות לחדר יעודי עם מסך קבוע

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #25 

מה שראית בחדרי מצגות זו הדוגמה הקיצונית, זה לא מייצג.

ואני שוב אומר, תופעת הגלים לא מפריעה לכולם באותה עוצמה, בדיוק כמו שתופעת זליגת האור בטלויזיות לא מפריעה לכולם באותה עוצמה.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #26 

oris74 כתב:מה שראית בחדרי מצגות זו הדוגמה הקיצונית, זה לא מייצג.

ואני שוב אומר, תופעת הגלים לא מפריעה לכולם באותה עוצמה, בדיוק כמו שתופעת זליגת האור בטלויזיות לא מפריעה לכולם באותה עוצמה.
...
·
מאוד תלוי בגודל המסך ובעוצמת הגלים.

ככול שהמסך גדול יותר כך גדלים הגלים

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #27 

על זה אין ויכוח :)

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #28 

האמת שאין לי מושג לגבי עלויות עניין המתיחה אבל לדעתי הפער במחיר בין מסכים בגודל סטנדרטי (עד 106") ללא מתיחה למסכים עם מתיחה הם לדעתי לא כאלה שמצדיקים ויתור על חוויית הצפייה במקרן.
להבנתי מסך מתיחה של גרנדויו בגודל של 100-106" עולה בסך הכול כ-3000 ש"ח יותר ממסך חשמלי פשוט שגם אי לו מתיחה וגם הבד שלו פחות טוב (ולי היו מספר מסכים ללא מתיחה וגם מסך מתיחה של חברה מתחרה).
לדעתי הפער באיכות הצפייה במסך עם מתיחה שווה את הקיזוז של ה-3,000 ש"ח בתקציב המקרן (כמובן שאם תקציב המקרן הוא מעל 6,000 ש"ח).

לצערי ככל שהמסך גדול יותר המחיר קופץ מהותית.
וכאן באמת נראה שאין סיבה פרט לכך שהתחרות נמוכה יותר כי מי שמגיע לגדלים כאלה יסבול מהותית מגלים ולכן כביכול אין לו ברירה אלא לרכוש מסך עם מתיחה.

אין ספק שבסכומים גבוהים כאלה למסכים המינימום היה לקבל 3 שנות אחריות מלאות אבל ממה שאני מבין יש כבר כאלה שיש להם את המסכים סביב 3 שנים ולא שמעתי על בעיה.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #29 

טוב, אני רואה שהמנהלים פה נתנו יד חופשית לאנשים להשתלח בי וכשעניתי והעמדתי אותם במקומם אז מחקו לי / צנזרו לי את ההודעות...
לא נורא, שימשיכו לחיות בבועה שלהם אם זה עושה להם טוב, אני לא פה בשביל לנסות לשכנע אף אחד.

רק לסיכום, הייתי רוצה להבהיר לאנשים שאולי יגיעו בהמשך לדיון הזה:

א. אני אתחיל דווקא מהסוף - עידן, לטעמי בגדלים של עד 106" (לפחות.. מעבר לזה לא ניסיתי) אין בכלל טעם במתיחה, לא ב-3,000 ש"ח ולא ב-300 ש"ח (טוב אולי ב-300 הייתי לוקח מתיחה בשביל ההרגשה הטובה..) פשוט כי גם אם יש גלים כשאפשר לגרום כשהמקרן מכובה ומסתכלים מקרוב על המסך מהצד - בשימוש אמיתי פשוט לא רואים אותם. לא מדבר על "לא מפריעים" שזה עניין סובייקטיבי, אלא פשוט על זה שלא רואים אותם. אך ורק במצבים מאוד ספציפיים (כדורגל..) לפעמים (!) ניתן לזהות אותם בקטנה.

ב. שימו לב מה שאלתי למעשה בדיון שפתחתי:
שאלה מספר 1: האם "ווגה" שמוזכרת פה בפורום היא Vega שניתן לראות בכל מיני חנויות, או דווקא Wega (שניתן לראות ב-softec)? האם מדובר בכלל בחברות שונות או סתם בטעות של סופטק?
שאלה מספר 2: האם יש למישהו ניסיון עם מסכי מתיחה זולים יותר מה-grandview?
שאלה מספר 3: האם יש המלצות על דגמים טובים יותר מאלה שמצאתי והזכרתי?
שאלה מספר 4: האם יש למישהו ניסיון מעשי עם מסכים בסדר הגודל של 150" ללא מתיחה? במיוחד לעומת מסכים בגדלים צנועים יותר כמו 106", האם יש הבדלים מהותיים בעוצמת הגלים? זו למעשה היתה השאלה הכי חשובה עבורי כי אני בסדר גמור עם ה"גלים" ב-106" שלי, ורציתי לשמוע עדות מאנשים שאולי יש להם ניסיון דומה במסכים ללא מתיחה בגדלים הנ"ל.

אף אחת השאלות שלי לא קיבלה מענה.

אני כמובן לא בא בתלונות/טענות, ברור שאף אחד לא חייב לי כלום ואף אחד לא עובד פה בשבילי ולא חייב לענות לי.
אבל אני רק אומר.
באתי להתייעץ (זה מה שבד"כ נהוג לעשות בפורומים... אני קצת מכיר את התחום הזה וגם אני מייעץ ועוזר לאנשים איפה שאפשר), ובמקום לקבל עזרה קיבלתי בעיקר מתקפה של אנשים מפוצצים באגו מפה עד השמיים, שחס וחלילה לא מסוגלים לשמוע שיש מישהו שלא מוכן לשלם 10 אלף שקל על חתיכת בד לבן עם חוט, ולו מטעמי עיקרון (תאמינו לי שאין לי בעיה לשים גם 20 אלף על מסך אם הייתי חושב שזה לגיטימי), ולכן הוא בא לפורום במטרה להתייעץ ולראות האם יש לכך הצדקה או לא מבחינתו האישית.
לא ולא, הם מיד יתקפו את המקרן שלו וירמזו שהוא גרוע (למרות שמדובר באחד מהמקרים המוצלחים ביותר שיש היום בשוק, באיכות מצויינת עם דיון צבעים גבוה מאוד ועוצמת תאורה גבוהה מאוד - עם יחס עלות-תועלת כנראה מהגבוהים ביותר), הם מיד יתקפו את ה"חוצפה" שיש לי בכלל להעלות על דעתי להאשים את יצרני המסכים בחזירות על זה שהם לוקחים פי-4 עבור מסך הקרנה רק בגלל שיש עליו חוט מסריח (תתמודד - זה חתיכת חוט - זה כל מה שזה וזה ממש לא צריך להטיס את מחיר המסך לשמיים פי-4), והם מיד יעשו עליי "אבו-עלי" ויאיימו עליי בחסימות רק בגלל ששמתי מראה מול האגו הנפוח שלהם.

אבל אם זה מה שאתם רוצים שיהיה מהפורום הזה - עניין שלכם.
העיקר שאתם מרגישים טוב עם עצמכם בבועה שלכם שבה כווווולם חושבים כמוכם ומי שלא מיד משסעים בו את הכלבים.
(מטאפורה, שלא יבוא איזה מנהל ויטען שקראתי לו כלב...)

לסיכומו של עניין, אם זה מעניין מישהו, לאחר בדיקה חוזרת גיליתי ש-150" למעשה לא מספיק לי מבחינה עיצובית (יש לי קיר אחורי + 2 חלונות צדדיים אורכיים, והמטרה המקורית היתה שהמסך יכסה גם את הקיר וגם את החלונות כדי שהם לא יפריעו) ולמעשה אני צריך 165" בשביל לעשות את זה.
בדירה החדשה זה לא נראה כזה עצום כנראה בגלל הפרופורציות - מרחק הישיבה הוא כ-5 מטר ולמעשה יש חלל פתוח של מעל 10 מטר מהמסך ועד הקיר הנגדי, אז קיר ה"מדיה" מקבל פרופורציות דיי קטנות. אבל כשעשיתי השוואות של הגודל (165" = רוחב של 366 ס"מ) מול המסך הנוכחי שלי (106" = רוחב 235 ס"מ בלבד) ובחדר קטן יותר אז פתאום קיבלתי פרופורציות לגבי הגודל - 165" זה כבר מפלצת אמיתית. גם מבחינת הגובה מדובר על 205 ס"מ שזה כבר דיי גבולי, וגם מבחינת עוצמת התאורה אני כבר מגיע לגבול העליון (אם כי לפי המחשבון של projectorcentral המקרן עדיין מומלץ ל-165" כל עוד הוא ממוקם בטווח הקרוב שלו עם זום מקסימלי) - בקיצור מתיחת גבולות (no pun intended) דיי רצינית...
אז בהנחה שאני לא אלך על המפלצת הזאת של 165", ובכל מקרה התוכנית העיצובית שלי של לכסות את החלונות במלואם עם המסך לא תתממש, אז כבר אין הרבה הבדל בין 150 ל-120-130 לצורך העניין מהבחינה הזאת, ויכול להיות שאני אסתפק במשהו כזה - אם בשביל לחתוך בעלויות של מסך בגירסת מתיחה או אם בכלל בשביל לוותר על המתיחה (כי כאמור ב-106 אני בכלל לא צריך אותה, ואני נוטה להאמין שב-120 למשל זה לא יהיה שונה באופן מיוחד).

יש לי עוד איזה חודש-חודשיים עד שנגיע לשלב ההחלטות, אז נשאר לי עוד קצת להתלבט...

בהצלחה לכל מנופחי האגו שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

אגב סתם בשביל ההמחשה של הטענה שלי לגבי כך שהזילזול ב-benq 1070 הוא נטו אגו מנופח של אנשים שכנראה שילמו פי כמה וכמה ממנו בשביל שיפור לא משמעותי:

הנה תמונות שלו מוקרן על מסך 161" בחדר מואר ועוד במצב חיסכון (נורה לא בעוצמה מקסימלית) - בבקשה:
http://www.avsforum.com/forum/68-digita ... creen.html

הגעתי לשם דרך הדיון הזה, שבו גם קראתי טיפ נחמד לגבי גודל המסך המקסימלי ש"נוח" לצפות בו: להתקרב יותר ויותר למסך הנוכחי, עד הגבול שבו גודל התמונה כבר נראה מוגזם - ואז לחשב את יחס הגודל-מרחק הזה ולהתאים אותו למרחק הצפיה המלא - זה יהיה הגודל המקסימלי האפשרי לצפיה בצורה נוחה.

מי שלא מכיר את המקרן, מדובר בפנינה רצינית:
http://www.projectorreviews.com/benq/be ... ottom-line
There’s serious performance here. Start with brightness, with over 1700 lumens calibrated – about 3 times the average home projector.

Add to that excellent color if you calibrate the W1070. Or just use our published settings, and save a few hundred. Ours is just a calibration of the projector, not everything a calibrator can do, but, it should make a noticeable improvement, even if the BenQ W1070 looks very good right out of the box.

- See more at: http://www.projectorreviews.com/benq/be ... ottom-line
...
That means the BenQ W1070 has plenty of lumens for large screens, or, it can handle medium sized screens (I’m talking 100 – 120 inch diagonal) in rooms with enough ambient light to render some far more expensive projectors rather ineffective. And it also can give you a reasonably bright 3D image.

Can you drop the W1070 in a dedicated home theater? Absolutely. Its color accuracy will rival any “home theater projector” anywhere near its price.

- See more at: http://www.projectorreviews.com/benq/be ... ottom-line
...
נערך לאחרונה על ידי Enc0der ב 31/08/2016 21:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5011
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #31 

Enc0der כתב: רק לסיכום, הייתי רוצה להבהיר לאנשים שאולי יגיעו בהמשך לדיון הזה:

א. אני אתחיל דווקא מהסוף - עידן, לטעמי בגדלים של עד 106" (לפחות.. מעבר לזה לא ניסיתי) אין בכלל טעם במתיחה, לא ב-3,000 ש"ח ולא ב-300 ש"ח (טוב אולי ב-300 הייתי לוקח מתיחה בשביל ההרגשה הטובה..) פשוט כי גם אם יש גלים כשאפשר לגרום כשהמקרן מכובה ומסתכלים מקרוב על המסך מהצד - בשימוש אמיתי פשוט לא רואים אותם. לא מדבר על "לא מפריעים" שזה עניין סובייקטיבי, אלא פשוט על זה שלא רואים אותם. אך ורק במצבים מאוד ספציפיים (כדורגל..) לפעמים (!) ניתן לזהות אותם בקטנה.

ב. שימו לב מה שאלתי למעשה בדיון שפתחתי:
שאלה מספר 1: האם "ווגה" שמוזכרת פה בפורום היא Vega שניתן לראות בכל מיני חנויות, או דווקא Wega (שניתן לראות ב-softec)? האם מדובר בכלל בחברות שונות או סתם בטעות של סופטק?
שאלה מספר 2: האם יש למישהו ניסיון עם מסכי מתיחה זולים יותר מה-grandview?
שאלה מספר 3: האם יש המלצות על דגמים טובים יותר מאלה שמצאתי והזכרתי?
שאלה מספר 4: האם יש למישהו ניסיון מעשי עם מסכים בסדר הגודל של 150" ללא מתיחה? במיוחד לעומת מסכים בגדלים צנועים יותר כמו 106", האם יש הבדלים מהותיים בעוצמת הגלים? זו למעשה היתה השאלה הכי חשובה עבורי כי אני בסדר גמור עם ה"גלים" ב-106" שלי, ורציתי לשמוע עדות מאנשים שאולי יש להם ניסיון דומה במסכים ללא מתיחה בגדלים הנ"ל.

...
אני אנסה לענות לך על מה שאני יודע מנסיון שלי:

א. יש לי מסך 92' רגיל ללא מתיחה (שמתי אותו בסוף במשרד) ולאחר שימוש של שעה וחצי בערך (סרט אחד) החלטתי שאין מצב שזה ממשיך ככה
רכשתי מסך 92' עם מתיחה וההבדל הוא תהומי ואני אסביר:
1. המסך ללא גלים כלל כמובן
2. איכות ה"בד" (זה בכלל לא בד אלא סוג של PVC או משהו) ברמה הרבה יותר גבוהה
3. ה"רזולוציה" (מרקם) של המסך טובה יותר
4. המסך הוא של חב' VAPEX (ומגיע כמובן עם כל התוספות האפשריות - שלט טוחי , אלחוטי , מפסק קבוע לקיר , מנגנון טריגר ועוד)

אם הרגשתי די בקלות את הגלים על מסך 92' - אני לא רוצה לחשוב על 120 ובטח ובטח לא על 150' .
המקרן שאיתו הקרנתי על 2 המסכים הוא אפסון 9000 .

ועכשיו לתשובות לשאלותיך (מה שאני מכיר)
1. לא התנסיתי עם המסך של VEGA - אתה צריך להתקשר לכמה חנויות ואולי אף להגיע ליבואן ולשאול אותו.
2. כפי שאמרתי - ראיתי את ה-GRANDVIEW והוא סה"כ מסך בסדר גמור , אני אישית רכשתי את ה- VAPEX וממליץ עליו (קח בחשבון שזה מחו"ל ויש לבקש מתח 220 וולט וכמובן מכס ושילוח. תבדוק כמה עולה היום ותחליט.
לדעתי הוא יותר איכותי מה GRANDVIEW ממה שאני בדקתי)
3. ראה 2.
4. אני לא חושב שיש הרבה שרכשו מסך בגודל של מעל 100' בלי מתיחה . זה כמו לקנות פרארי (מקרן איכותי) ולשים לה גלגלים של סובארו (מסך גדול ללא מתיחה). אבל כן - תהיה בטוח שתקבל גלים גבוהים בגודל של 120' ויותר .

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #32 

עם גישה כזאת, אני לא אתאמץ לעזור לחבר שמזלזל בכל מה שאומרים לו.

תהנה ממה שיש לך חביבי
אני ושאר החברים נמשיך לבזבז כסף על מקרנים ומסכים יקרים (ההפסד כולו שלנו :lol:)

עריכה:
רק בשביל חברים אחרים שיושבים על הגדר וחושבים שמסך ללא מתיחה הוא הצעד הנכון, אני אגיד שמנסיון שלי עם שני מסכים
אחד בגודל 80" שהיו לו גלי צונמי וכנ"ל ב 92" שגם לו לא היו חסרים.
בכל תנועת pan של המצלמה הייתי מקבל סחרחורת קלה, צפייה בכדורגל / כדורסל בכלל סיוט.

היום אני עם מסך קבוע ואין מאושר ממני.
שחר

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

movieman כתב:
...
...
אני אנסה לענות לך על מה שאני יודע מנסיון שלי:
...
·

תודה!
זה נשמע מעניין שלא הצלחת להתמודד עם גלים במסך 92"... של איזו חברה הוא היה? מסך ה-106" הנוכחי שלי הוא של מותג סתמי כלשהו בשם "caesar", ממש לא משהו מיוחד.. אבל הוא ידני, לא חשמלי - יכול להיות שזה משפיע? מאיזה מרחק צפית בו? אני מסתכל על ה-106" שלי ממרחק של כ-3 מטר.

לגבי GRANDVIEW, יש לי אנטי מאוד רציני נגדם מהסיבה הפשוטה שהיבואן החוצפן בישראל מוכר אותם עם תקע אמריקאי - ומצפה שהלקוח יחליף את התקע עצמאית. מה זה החארטה הזה?
גם אני הסתכלתי על מסכים בקניה מחו"ל, אבל עלויות המשלוח למסך בודד הן דיי גבוהות... מרגיז.
למשל זה במחיר דיי סביר לעומת המחירים בארץ: 150" מתיחה ב-1,350 דולר (כ-5,000 ש"ח + מיסים = פחות מ-6,000 ש"ח בסך הכל, לפני משלוח)
https://www.amazon.com/Elite-Screens-St ... b_title_ce
נערך לאחרונה על ידי Enc0der ב 31/08/2016 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

spacedude כתב:עם גישה כזאת, אני לא אתאמץ לעזור לחבר שמזלזל בכל מה שאומרים לו.

תהנה ממה שיש לך חביבי
אני ושאר החברים נמשיך לבזבז כסף על מקרנים ומסכים יקרים (ההפסד כולו שלנו :lol:)
...
·
אם אתה לא מעוניין להשתתף בדיון אז אל תשתתף, על מי אתה עושה פוזות?
מפלצת אגו.
spacedude כתב: רק בשביל חברים אחרים שיושבים על הגדר וחושבים שמסך ללא מתיחה הוא הצעד הנכון, אני אגיד שמנסיון שלי עם שני מסכים
אחד בגודל 80" שהיו לו גלי צונמי וכנ"ל ב 92" שגם לו לא היו חסרים.
בכל תנועת pan של המצלמה הייתי מקבל סחרחורת קלה, צפייה בכדורגל / כדורסל בכלל סיוט.
...
·
אולי היה לך מסך ממש מחורבן.
לי יש מסך 106" ואני מבטיח לך שבצפיה רגילה (גם תנועת pan של המצלמה) לא מזהים שום גלים, אפילו אם אני מחפש אותם במיוחד. רק בתנועות pan בכדורגל היה ניתן לזהות אותם, לפעמים, וגם אז זה לא היה כלכך בולט.
אז על אחת כמה וכמה במסך 80". כאמור כנראה שהיה לך מסך ממש גרוע, אני מניח.
אולי סתם נפלתי על מסך ממש טוב? מי יודע.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1952
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 152 פעמים

שליחה #35 

לי אישית יש מסך 106 ללא מתיחה. יש בו גלים פה ושם, אבל אני רואה אותם רק כשמקרן מכובה והאור דולק ואני מסתכל על המסך מהצד. בהקרנה רגילה אני לחלוטין לא שם לב אליהם.

אני מקבל שבמסך גדול יותר האפקט יכול להיות קיצוני יותר לרמה שהוא יהיה מורגש ומפריע מאוד, ולכן לא הייתי מהמר על דבר כזה. בבית הבא כשהמסך יגדל לסביבות ה-120 אינץ' סינמהסקופ המסך יהיה גם קבוע אז לא תהיה לי דאגה בנושא הזה.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

psibeast כתב:לי אישית יש מסך 106 ללא מתיחה. יש בו גלים פה ושם, אבל אני רואה אותם רק כשמקרן מכובה והאור דולק ואני מסתכל על המסך מהצד. בהקרנה רגילה אני לחלוטין לא שם לב אליהם.

אני מקבל שבמסך גדול יותר האפקט יכול להיות קיצוני יותר לרמה שהוא יהיה מורגש ומפריע מאוד, ולכן לא הייתי מהמר על דבר כזה. בבית הבא כשהמסך יגדל לסביבות ה-120 אינץ' סינמהסקופ המסך יהיה גם קבוע אז לא תהיה לי דאגה בנושא הזה.
...
בדיוק, זה המצב גם אצלי. לצערי אני לא יכול לשים מסך קבוע ולכן הדילמה שלי לגבי המסכים הגדולים יותר.
קצת קשה לי לקבל את חוות הדעת של האנשים פה שטוענים שזה לחלוטין לא מתקבל על הדעת בשום פנים ואופן אפילו לחשוב על האופציה של מסך גדול ללא מתיחה, מכיוון שהם טוענים את אותו דבר בדיוק גם על מסכי 80" ובוודאי שמסכי 106" כמו זה שממש ברגע זה יש לידי ואני לא רואה בו שום גלים (המקרן דולק ומציג טלוויזיה - ערוץ 10), אז כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא להמר או לחפש הזדמנות לראות בפועל מסך בגודל כזה ללא מתיחה, איפשהו.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1952
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 152 פעמים

שליחה #37 

מה שכן, אני לא רואה כדורגל, שזה אחד התכנים שמקצינים בעיות גלים. אולי אם הייתי רואה כדורגל זה היה מפריע לי. מי יודע.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #38 

@אם אתה לא מעוניין להשתתף בדיון אז אל תשתתף, על מי אתה עושה פוזות?
מפלצת אגו.
...
לא אמרתי שאני לא מעוניין להשתתף, פשוט אני לא מעוניין לעזור לך.
אבל כן מעוניין לעזור לחברים אחרים.

זה שאתה פתחת את השירשור לא אומר שאסור לחברים להגיב בו. אז תתמודד או שלא (לא ממש מעניין אותי).
שחר

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #39 

יחסית שאחד שזה לא ממש מעניין אותו אתה דיי נלהב לענות לי שוב ושוב.
שלא נדבר על זה שאתה טוען שאי אפשר להשתמש במסכי 80" ללא מתיחה בגלל שזה בלתי נסבל מרוב גלים... אתה פשוט משקר. מעניין מה האינטרס שלך לשקר בשביל לעודד אנשים לבזבז כסף על בולשיט.

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #40 

רק השימוש החוזר ונשנה פה במילה "צונאמי" מעידה לדעתי ונותנת הרגשה של הגזמה פראית מצד המשתמשים.
אם זה היה כזה ברור לעין היה אפשר גם לצלם את זה ולהדגים בסרטון.

אתה צודק בהחלט, אלה המחירים בחו"ל והייתי בשמחה מעדיף לקנות משם, אבל זה לא אפשרי. אין משלוח לארץ וגם אם היה הוא היה עולה כמו המסך עצמו...
...
אתה צריך לבדוק משלוחים ימיים LCL.
בימי זה מחושב לפי משקל נפחי ואין פה הרבה.
לדעתי יהיה אפשרי דיי בקלות לשלוח בפחות מ-500 אם תמצא חברה מתאימה.
אם תוכל לקנות, מחיר מוצר נטו, בפחות מ-67 אירו, מכירה פומבית, יד שניה, תצוגה, פגמים קטנים וכו' גם לא יהיו מיסים.
היבואנים עושים את זה והם לא מזמינים 100 מסכים. למה זה צריך להיות כזה מסובך עבורנו?
להבנתי, מקריאת מס' שרשורים, יש פה אפילו חברות שעושות יבוא כזה רק כשהן מקבלות הזמנה בפועל מלקוח (ולכן גם לוקח חודשיים עד שאתה מקבל). :lol:
תתחיל ליצור קשר עם כל חברה ליבוא ימי בגוגל ותשאל הרבה שאלות. זה החלק הקשה.
באופן אידאלי זה 300 מסך + 400 הובלה (וזה אמור להיות גבוה מאוד עבור ימי באופן כללי) + 0 מיסים למסך במצב חדש או כמעט חדש.
כמובן שיש מעט ריזיקה בדבר מכיוון שלא יהיה מדובר במשלוח ישיר אבל יש ביטוחים.
גם כנראה תצטרך לעשות איסוף עצמי מהנמל או לשלם לחברה שתטפל בזה עבורך.

אפשרות נוספת שאפשר לשקול, היא קנית בד ובניה עצמית, שגם עלולה להוזיל מאוד ולפשט את ההובלה.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”