דרושה המלצה למחשב שיריץ קודי, מבוסס חלונות
תודה:
1. אם כך - האם אני יכול לבקש NUC נמוך? (צריך להכניס כונן SSD 128GB רגיל...)
2. מוזר, כי כשאני בוחר בפלונטר NUC דור חמישי, עדיין אני מקבל את I3 6100 באפשרויות של המחשב מיני (רצ"ב תמונה).
3. אוקיי
4. כונן SSD 128GB
5. חנות פלונטר (או KSP)
6. אוקיי
אגב, פתאום מצאתי את טבלת ההשואה הזו בין דגמי ה NUC.
אם כך, אני מבין שאם אני רוצה כונן SSD, עלי להזמין את הדגם הגבוה. האם אני צודק?
1. אם כך - האם אני יכול לבקש NUC נמוך? (צריך להכניס כונן SSD 128GB רגיל...)
2. מוזר, כי כשאני בוחר בפלונטר NUC דור חמישי, עדיין אני מקבל את I3 6100 באפשרויות של המחשב מיני (רצ"ב תמונה).
3. אוקיי
4. כונן SSD 128GB
5. חנות פלונטר (או KSP)
6. אוקיי
אגב, פתאום מצאתי את טבלת ההשואה הזו בין דגמי ה NUC.
אם כך, אני מבין שאם אני רוצה כונן SSD, עלי להזמין את הדגם הגבוה. האם אני צודק?
לא. אם אתה רוצה SSD בגודל 2.5 (גדול) אתה צריך את הגבוהה
אם אתה רוצה SSD מסוג M2 (לוח דקיק) אז הנמוך יספיק. כונני M2 הם דקים מאוד ומהירים מאוד ביחס לכונני SSD "רגילים" בעלי חיבור SATA,
הבעיה שהם לפעמים יקרים. ספיצית בפלונטר יש כונן אינטל מסדרת 540 M2 בגודל 120GB במחיר 234 שח שזה סבבה והוא יכנס לך בנוק הנמוך.
זה שפלונטר דחפו בריקס עם 6100 בקטגורית דור חמישי, לא הופך אותו לדור חמישי. יש להם את האתר הכי מבולגן ולא נוח בעולם. אולי בגלל זה הם כל כך זולים....
אם אתה רוצה SSD מסוג M2 (לוח דקיק) אז הנמוך יספיק. כונני M2 הם דקים מאוד ומהירים מאוד ביחס לכונני SSD "רגילים" בעלי חיבור SATA,
הבעיה שהם לפעמים יקרים. ספיצית בפלונטר יש כונן אינטל מסדרת 540 M2 בגודל 120GB במחיר 234 שח שזה סבבה והוא יכנס לך בנוק הנמוך.
זה שפלונטר דחפו בריקס עם 6100 בקטגורית דור חמישי, לא הופך אותו לדור חמישי. יש להם את האתר הכי מבולגן ולא נוח בעולם. אולי בגלל זה הם כל כך זולים....
תראה. זה עדיין לא הפרש מטורף ועדיין מי שאוהב מותגים יעדיף את האינטל.
אבל... ב1871 שקל אתה מקבל מכשיר בלי מערכת הפעלה.
ומאיגלובל אתה מקבל חלונות פרוץ אבל עובד 100%.... אז זה גם סוגייה של כאב ראש לא? להתעסק במערכת הפעלה
אבל... ב1871 שקל אתה מקבל מכשיר בלי מערכת הפעלה.
ומאיגלובל אתה מקבל חלונות פרוץ אבל עובד 100%.... אז זה גם סוגייה של כאב ראש לא? להתעסק במערכת הפעלה
הדבר העיקרי שמפריע לי ב eglobal זה היכולת להדליק אותו ע"י IR.
האם אפשרי להדליק אותו ממצב שינה?
כמו כן, האם צבע ה Indicator Led משתנה (לדוגמא - ירוק במצב דולק, אדום במצב שינה?)
האם ניתן לשלוט עליו בעזרת שלט הרמוני?
אולי עוד אשנה את דעתי...
האם אפשרי להדליק אותו ממצב שינה?
כמו כן, האם צבע ה Indicator Led משתנה (לדוגמא - ירוק במצב דולק, אדום במצב שינה?)
האם ניתן לשלוט עליו בעזרת שלט הרמוני?
אולי עוד אשנה את דעתי...