@bennybrit
·
דבר ראשון לגבי "ירדה מהירות ההורדה ב10 מגה שלמים", גם אצלי הייתה ירידה דומה ואני די בטוח שזה בגלל שהוא לא תומך ב-G.INP. בתיאוריה netgear יכולים להוסיף לזה תמיכה בעדכון קושחא אבל אם היו להם כוונות כאלה הם כבר היו עושים את זה ולא נראה לי שה-DM200 אי פעם יתמוך ב-G.INP.
לגבי שאר הבעיות, מה שאני יכול להציע:
א. תוודא שמותקנת לך או תעדכן לקושחא המעודכנת V1.0.0.44.
ב. תעשה factory reset, תדלג על האשף שלו ותגדיר ידנית (לפחות אצלי האשף עשה רק בלאגן).
ג. תתחיל מלהגדיר את החייגן או ב-DM200 עצמו או ב-Windows. החייגן צריך להיות מוגדר כ-pppoe (לא pppoa), אצלי יש את האופציה הזו (תנסה לבחור ב-country את other זה מה שיש אצלי). בשביל להגדיר חייגן ב-windows תעביר אותו למצב של modem only (ואז החייגן מוגדר ב-windows ואין משמעות למה שאתה רואה בהגדרות של ה-DM200 רק שיהיה במצב של modem only). שתי האופציות האלו עובדות פיקס אצלי - המהירות באפלוד 3 מגה פלוס יציב, הדאונלוד כאמור קצת יותר נמוך לעומת מודם שתומך ב-G.INP אבל חוץ מזה תקין.
ד. אם זה עובד טוב עם חייגן של windows אז אין סיבה שזה לא יעבוד טוב עם חייגן בראוטר אחר (כשה-DM200 במצב modem only). אצלי זה עבד אבל האפלאוד היה קצת יותר נמוך וזה עצבן אותי. אחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שהראוטר השני שלי "אשם". בסוף השארתי את החייגן ב-DM200 ואני עובד בתצורה של double NAT - אני יודע מוזר אבל אצלי זה עובד טוב והאופציה הרגילה פחות. אני די בטוח שזאת בעיה ספציפית בראוטר הישן יחסית שיש לי (E4200) ולא ב-DM200.
לזרוק אותו לפח ולקנות ציוד יותר נורמלי זו גם אופציה מצוינת אם אתה יכול להרשות לעצמך

.