מחפש בעל מקצוע לתיקון קיר במרפסת שהתנפח

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

לגבי "המישהו" הזה שכתב - אין חכם כבעל ניסיון.. :P
אבל ויש אבל גדול - גם אם הניקוז סתום זה עדיין לא מעיד למה הקיר רטוב.
אלא אם הוא סתום ואז כל המים יושבים לך בכיף שלהם מתחת לבלטות והקיר "משך" זה אופצייה. למרות שלא נראה לי שזה המצב כי אז הייתה לך בריכה כל פעם שהיה יורד גשם.
האבחנה שקיבלת (לדעתי) אינה נכונה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

avihuli כתב:לגבי "המישהו" הזה שכתב - אין חכם כבעל ניסיון.. :P
אבל ויש אבל גדול - גם אם הניקוז סתום זה עדיין לא מעיד למה הקיר רטוב.
אלא אם הוא סתום ואז כל המים יושבים לך בכיף שלהם מתחת לבלטות והקיר "משך" זה אופצייה. למרות שלא נראה לי שזה המצב כי אז הייתה לך בריכה כל פעם שהיה יורד גשם.
האבחנה שקיבלת (לדעתי) אינה נכונה.
...
יכול להיות.
דיברתי עם עוד בעל מקצוע שביקש ממני לעשות ניסוי ולדבר איתו. לסגור את פתח הניקוז עם שקית או משהו כזה, לשפוך הרבה מים שתהיה שלולית גדולה ואז לפתוח את הניקוז ולראות מאיפה המים יוצאים.
אדווח כשאדע יותר.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

יש מצב ששורשי הצמח סדקו את צינור הניקוז ואז המים יוצאים החוצה לחול/מחלוטה מתחת לריצוף.
קיצור חייבים לבדוק אם יש מים מתחת לריצוף. הגיוני שרק הקיר הזה סובל מהבעיה כי המים אמורים להיקוות במקום הכי נמוך שזה ליד הניקוז ובהנחה שיש ניקוז תחתי שאולי הוא סתום גם מסיבה כלשהי אז המים הולכים לקיר.

אם תרצה הרחבה שלח לי את הנייד שלך בפרטי.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

נשמע ברור מאוד.
מה אתה חושב על הצעת המחיר? ריאלית?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אני לא יודע לענות על זה כי לא רשמת מה תכולת העבודה עבור המחיר.
.

חזור אל “ללא קשר”