שרשור תגובות: סמסונג מציגים את סדרת המסכים K של שנת 2016
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
דולרים בודדים זה לא מעט כסף. אם הם מוכרים מיליוני טלוויזיות אז דולרים בודדים שנחסכו הם מיליונים ברווחים. יש סיפור מפורסם על מיקרוסופט, שהזמינה את כונני הדיוידי של האקסבוקס 360 ללא באמפרים מגומי. זה חסך להם 8 סנט ליחידה.
- shkop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
אני גם חושב שחברה צריכה לכבד את קהל הלקוחות שלה ולהקפיד שלא ליצור שנויים "שוברים" שיוצרים נזק ללקוח שהאמין והשקיע כסף.
תלת-מימד זה אולי לא קטר שיכול לקדם מכירות כמו שבנו עליו אבל זה בהחלט יכול להיות FEATURE "שובר שוויון" לפעמים לטובת דגם מסוים. בסדרות הגבוהות זה הגיוני במיוחד כמו אבזור במכוניות יוקרה.
תלת-מימד זה אולי לא קטר שיכול לקדם מכירות כמו שבנו עליו אבל זה בהחלט יכול להיות FEATURE "שובר שוויון" לפעמים לטובת דגם מסוים. בסדרות הגבוהות זה הגיוני במיוחד כמו אבזור במכוניות יוקרה.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
@Malcontent
·
במצב שבו אתה מתאר שתי החברות הפסידו כסף על כל קונסולה שהם מכרו ופיצו על כך בתוכן שאנשים קנו, זה לא המצב עם טלויזיות.
·
במצב שבו אתה מתאר שתי החברות הפסידו כסף על כל קונסולה שהם מכרו ופיצו על כך בתוכן שאנשים קנו, זה לא המצב עם טלויזיות.
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
חמישית כתבה על שיפורים באיכות התמונה , 4/5 על שאר ירקות כמו ה SMART TV וכו'.
עושה רושם שאין באמת התקדמות טכנולוגית ושווה להנות ממחירי דגמי שנה שעברה פשוט ...
עושה רושם שאין באמת התקדמות טכנולוגית ושווה להנות ממחירי דגמי שנה שעברה פשוט ...
It's Five O'Clock Somewhere
- alvox
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
חסרה טבלה מסכמת של כול הסדרות עם ציון פיצ'רים קיימים.
- golans1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
מתי המסכים מגיעים לחנויות ?
- rwg1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1630
עופרoferlaor כתב:2. נושא המודלים - גם ככה מביאים לארץ מספר די מטורף של מודלים, נראה לי שבמסכים הגדולים (שבהם אין המון מבחר) זה הופך ללא כלכלי להביא מספר מודלים כי צריך לזכור שכל מודל דורש אישורים, מכון תקנים וכו'.
3. HDR 1000 זה לא סטנדרט אלא ציון שזה HDR ושהתאורה מגיעה ל-1000ניטים. בעיני זה ממש מעולה שסוף סוף מישהו מדבר בכלל על הנתון הזה במקום שהוא יהיה קבור בתוך ה-SPECS.
...
אני מבין את מה שאתה כותב בסעיף השני והייתי מסכים איתך אם זה היה דבר שקורה רק השנה, אבל כשאני רואה את
מדיניות יבואן זה בקשר לדגמים שהם בוחרים לייבא כל שנה בשנים האחרונות, לי נדמה ( ויכול מאוד להיות שאני טועה)
שיש להם מדיניות לנסות ולבדל מספר מאוד קטן של מסכי פרמיום מאוד יקרים שהם מיבאים בכך שהם לא מציעים
למכירה מסכים שקרובים אליהם בגודל או ביכולות אבל משמעותית יותר זולים מהם.
לגבי סעיף 3, מה שאני ניסיתי לומר בתגובה שלי זה שכל השמות הללו שהם ממציאים בעיקר עוזרים לבלבל את
הלקוחות שלהם, וראיתי דוגמאות לזה לא פעם. כך שאני מאמין שנזכה לראות בעתיד הלא רחוק שיעלו כאן בפורום
שאלות של אנשים שירצו לדעת אם HDR 1000 זה עוד סוג של מימוש HDR כמו HDR 10, דולבי ויז'ן, או HLG.
אני חושב שכדאי להימנע מזה כי כבר עכשיו יש לדעתי יותר מידי מונחים שמבלבלים מאוד אנשים שרוצים לקנות מסכים
אז למה להוסיף עוד כמה מונחים שלא באמת אומרים הרבה.
לבסוף אני רוצה להגיב לגבי הדבר הבא שאתה כותב:
לפי הדברים שאומרים אנשים שמעורבים בצורה זו או אחרת בהכנת הדגמים הבאים (והבאתי קישור לראיון עם אדםהאם יהיו HDR2000? אם זה יצליח אז סביר להניח. האם צריך כזה? לא. 1000 ניטים זה יותר ממספיק... הייתי מסתפק במחצית המספר הזה....
כזה לא מזמן בשירשור אחר), כנראה עוד השנה יציגו בתערוכות דגמים עתידיים שיכולים לעבור בצורה משמעותית
את ה- 1000 ניט.
בנוסף אני לא מבין היא הצורה הכל כך חד משמעית בה אתה קובע שאין צורך במסכים שיכולים להגיע לרמת הארה
של יותר מ-1000 ניט. כי להזכיר לך, ואני לא הולך לכתוב על זה יותר בהרחבה אפילו שיש לי הרבה מה לומר בנושא
אני פשוט לא רוצה להסיט את הדיון, שבשתי שיטות ה- HDR הכי דומיננטיות כרגע מדברים על 10,000 ניט כגבול
העליון של השיטה ויצרני המסכים בהחלט הולכים לנסות ולהגיע לזה בשנים הקרובות.
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
אמנם הקידומת UE מצביעה כביכול על דגמים אירופאיים. אך בחיפוש שעשיתי , לא ראיתי בסמסונג אירופה של לא מעט מדינות סדרות שמתחילות ב- KU אלה רק ב- KS.
אז מה זה אומר ? האם היבואן תפר ו-הביא סדרות (7 ומטה) KU אשר יתכן והם נחותות משמעותית מהסדרות KS
ולכן גם הוריד מחירים בהתאם ? חומר למחשבה .
מעיון בטבלה ,רואים הבדלים משמעותיים מאוד במחירים בין הסדרות KU ו- KS של גדלים זהים.
אז מה זה אומר ? האם היבואן תפר ו-הביא סדרות (7 ומטה) KU אשר יתכן והם נחותות משמעותית מהסדרות KS
מעיון בטבלה ,רואים הבדלים משמעותיים מאוד במחירים בין הסדרות KU ו- KS של גדלים זהים.
- shoko555
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
המחירים שלהם ירדו כי גם בסדרות הגבוהות אין להם ממש מענה ל oled.
לא יכולים לנצח בגזרת הביצועים אז מורידים קצת מנתח הרווחים
לא יכולים לנצח בגזרת הביצועים אז מורידים קצת מנתח הרווחים
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
·oferlaor כתב: 3. HDR 1000 זה לא סטנדרט אלא ציון שזה HDR ושהתאורה מגיעה ל-1000ניטים. בעיני זה ממש מעולה שסוף סוף מישהו מדבר בכלל על הנתון הזה במקום שהוא יהיה קבור בתוך ה-SPECS....
כולם מרוכזים UHD , HDR , עוצמת הארה , וכ'ו
מישהו מדבר על השחורים במסכים החדשים ?
האם הנושא הזה טופל ?
האם אחידות הצבע (בפינות בעיקר) טופל ?
כאילו זנחו את הדברים האלה שלדעתי ולדעת רבים אחרים חשובים לא פחות
ובמקום בבסיס - מתרכזים בכל מיני תכונות חדשות ..
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
·אדי44 כתב:אמנם הקידומת UE מצביעה כביכול על דגמים אירופאיים. אך בחיפוש שעשיתי , לא ראיתי בסמסונג אירופה של לא מעט מדינות סדרות שמתחילות ב- KU אלה רק ב- KS.
מעיון בטבלה ,רואים הבדלים משמעותיים מאוד במחירים בין הסדרות KU ו- KS של גדלים זהים....
מה שרשמת לא נכון. גם באירופה משווקים אותם הדגמים, גם KU וגם KS וכו'..
הסדרה עצמה היא K בבסיסה. ה KS מייצג את סדרת הפרימיוים שלהם, ה- SUHD או HDR Premium
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
הם כבר צריכים להציג את 2017 מה נזכרו עכשיו להציג את 16
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
·זה צויין במאמר. יש גם שיטה חדשה לפיזור אור מקומי שאמור להפחית זליגות אור, תוך שמירה על שחורים כהים. הם דיברו על ירידה לעוצמות אור נמוכוות ביותר בעזרת הטכנולוגיה הזו (הם קוראים לזה ultra black)pessik כתב:·......
כולם מרוכזים UHD , HDR , עוצמת הארה , וכ'ו
מישהו מדבר על השחורים במסכים החדשים ?
האם הנושא הזה טופל ?
האם אחידות הצבע (בפינות בעיקר) טופל ?
כאילו זנחו את הדברים האלה שלדעתי ולדעת רבים אחרים חשובים לא פחות
ובמקום בבסיס - מתרכזים בכל מיני תכונות חדשות .....
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
חבל אבל שמי שרוצה מסך מעל 65 אינץ אין לו כמעט אפשרויות וגם לא בהשקה אתמול של פנסוניק ...ku7000 ממש פשוטה ks9500 מחיר מטורלל
- rwg1
-
- חבר ותיק

אם תקרא את התגובות בעמוד הראשון של השירשור הזה תראה שכתבתי בדיוק את אותו הדבר.Eliran15 כתב:חבל אבל שמי שרוצה מסך מעל 65 אינץ אין לו כמעט אפשרויות וגם לא בהשקה אתמול של פנסוניק ...ku7000 ממש פשוטה ks9500 מחיר מטורלל...
אחרי תגובה של עופר לדברים הללו גם כתבתי למה אני, וגם אחרים שיצא לי לדבר איתם בשנים האחרונות על מצב
זה שחוזר כמעט כל שנה בקטגוריה כזו של מסכים, חושבים שזה קורה. אני חושב שזה נסיון ליצור בידול ומיתוג
של קטגוריית מסכים, של מסך אחד או שניים מאוד יקרים, כקטגוריה של מסכים מאוד יחודית, והם מנסים לעשות את זה
בצורה כזו שדואגים לא למכור מסכים יותר זולים אבל שיכולים להתחרות בגודל שלהם או ביכולות שלהם עם מסכים
מהקטגוריה המאוד יקרה. כמו שכתבתי בתגובה הקודמת יכול מאוד להיות שאני טועה בדבר הזה, אבל הצורה שדבר
זה חוזר על עצמו כמעט כל שנה יכול לדעתי להעיד על מה שאני כותב.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·ariane כתב:תודה על העדכון. האם סמסונג זנחו את קונספט ה evolution Kit?...
איפה ראית שזה רשום ??
לא נראה לי שזנחו - אבל אם הם מביאים דגמי UE במקום ה- UA אז כנראה שנצטרך לרכוש במקום אחר את ה- EVOLUTION KIT .
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

או שמסכים מאוד גדולים עדיין נתפסים כמוצר יוקרה למרות שכבר יש מסכים עצומים לא יקרים מאוד. מכיוון שכנראה לא יימכרו המון יחידות מהם, עדיף להביא את היקרים מאשר את הזולים.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·Alon_Solo כתב:אני חושב שכבר אשתקד הודיעו שזנחו את הevolution kit וחבל. זה שאין בכלל תלת מימד זה מזעזע לדעתי!!!
בכלל קצת מרגיזה התזזיתיות של סמסונג. אני עדין תקוע עם ספינת הדגל מלפני 4 עונות ES8000 והם כבר הספיקו לזנוח כל פיצ׳ר מרכזי שאיתו הם דחפו את הסדרה. הכל הופסק. תלת מימד, evo kit, אפליקציות שבאות לנצל את המצלמה (מחוות ידיים, סקייפ, אימוני כושר וכו׳), אזורי תאורה ומה לא....
דווקא לכל מי שרכש לדוגמה את ה- HU8700 - נתנו אפשרות לרכוש EVOLUTION KIT (הציעו לחמי) .
"אדי 44"
אמנם הקידומת UE מצביעה כביכול על דגמים אירופאיים. אך בחיפוש שעשיתי , לא ראיתי בסמסונג אירופה של לא מעט מדינות סדרות שמתחילות ב- KU אלה רק ב- KS.
גם לי זה נשמע מעט תמוה - אני כן חושב שהמעבר של היבואן ל- UE הוא הגורם להוזלת המחיר,
אך אני לא בטוח בכלל , כי האיכות תהיה טובה יותר מה- UA , נצטרך לחכות .
אגב - מתי ההשקה לחברי הפורום או שפספסתי ?
- rwg1
-
- חבר ותיק

מה שאני מנסה לומר זה שיכול להיות שאחת מהסיבות העיקריות לזה שמסכים כאלה נתפסים כמוצר יוקרה היאMalcontent כתב:או שמסכים מאוד גדולים עדיין נתפסים כמוצר יוקרה למרות שכבר יש מסכים עצומים לא יקרים מאוד. מכיוון שכנראה לא יימכרו המון יחידות מהם, עדיף להביא את היקרים מאשר את הזולים....
שיש מי שדואג בארץ למתג אותם בצורה זו, ודרך אחת מאוד טובה לעשות את זה היא לדאוג לא למכור מסכים
אחרים ויותר זולים באותו הגודל או עם תכונות אחרות מאוד דומות לאותם מסכי היוקרה.
ובקשר לזה שאולי עדיף להם להביא את היקרים מאשר את הזולים. אם נבדוק לדוגמא את המסכים שמוכר
השנה היבואן הזה אתה יכול לראות שהוא מוכר כמות מאוד יפה של דגמים בכל קטגוריה אחרת, אז עם כמות
כזו גדולה של דגמים שהוא מוכר בקטגוריות אחרות היתה לו כזו בעיה לייבא עוד מסך אחד בגודל של "75
שמתומחר בצורה יותר סבירה ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מניח שהחשש מבחינתו הוא שאם יהיו מסכי 75" זולים (יחסית), זה יפגע במכירות של היקרים.