חברות הרטז ואודיו סיסטם לרכב

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #21 

אחי, תודה שאתה עונה לעניין ולא מתעסק בקטילות ומלכות העולם.

אבל אחי, הקטע הוא שהוא לא אומר שהוא לא מרוצה מההרטז, פשוט קראדי אמר לו שהוא היה יכול לקבל תוצאה יותר טובה של סיסטם אודיו באותו מחיר.
אז הוא בא לשאול פה בפורום של המבינים ומלכי העולם שיגידו לו אם זה נכון, הבנת אח שלו?
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

עכשיו הבנתי אחש לו. אז אני יכול לומר לו שלא יתעסק עם אודיו סיסטמםס כי ההרטז שיש לו באוטו שלו ותר טובים. ובכל דגם שלא יביא אותם. ואף אחד כאן לא רוצה להיות מלך. ויש מלכים שנוסעים עם הרטז באוטו ומאוד מרוצים, ונתתי רשימה של אנשים ושמות למעלה אליה ניתן להוסיף עוד הרבה הרבה מלכים. כמו לדוגמא את ניסים סרוסי,ענבל דהן, יוסי עזאם, ועזאם עזאם.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #23 

מה עם שירלי צפרי ושבי זרעיה?
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

אין לי מושג אחש לו. אני יכול לשאול תמוכר. זה באמת מענין אותך מה יש להם באוטו שלהם?

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #25 

בטח, אני יודע איפה זרעיה אוכל חומוס אבל לא יודע איזה מערכת הוא שם באוטו ובאיזה ג'ל לשיער הוא משתמש.

תגיד, אם כבר תפסתי מלך, יש לי מגבר 3000 וואט איכותי של פיור אודיו דיזיין סיסטמס בע"מ, איזה רמקול אתה ממליץ שיהיה עם באסים על הכיף כיפק אבל שלא תשרף לו האמא?
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #26 

למגבר כזה תיכול לשים אחושילינג סאבוופר של הרטז. מגיע עם התיבה המקורית וחוט לחבר למגבר .

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27 

אחי, אפשר לשמוע רק עם סאב בלי רמקולים?
HiFiMusic IL

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #28 

דרך אגב אחי, האם זה נכון שהנזק בשער המוגרבים נגרם בגלל שמישהו עבר לידו עם סוברו DL והסאב הזה?
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #29 

עם רמקול (סאבבופר) כזה אתה לא צריך רמקולים, אבל כדי שיהיה לך כדי שלא תאבד כל מיני צלילים חשובים. לכן אני המלצתי לכולם (גם לפנינה רוזנבלום) לשים גם סאבבופר חזק וגם רמקול עצבני,שיכסחו לה את האוזניים. והיכ חשוב שתשים גם צויצרים ענקיים, שכל השכונה תשמע לא רק באס, אלא שהשכנים יתעוררו גם לקול ציוץ הצויצרים.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #30 

וואללה אחי? ידעתי שאתה מלך אבל לא ידעתי שאתה יועץ לכל מיני כלים כמו פנינה רוזנבלוף שהיא כלי רציני.

תגיד, אני יכול לבוא אליך עם האוטו (פי'גו 106 ספורט, ג'אנטים 20 אינצ', ספויילר 25 אינצ' של סופר ספויילר, בליינדר של בליינדר, מותקן כבר המגבר שכתבתי אבל אין עדיין רמקולים סאב מערכת או חוטים ) שתעשה לי יעוץ כמו של הכלים?
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #31 

aloni כתב:דרך אגב אחי, האם זה נכון שהנזק בשער המוגרבים נגרם בגלל שמישהו עבר לידו עם סוברו DL והסאב הזה?
...
אנלא יודע אם במוגרבים נגרם נזק בגלל זה,אבל אני יודע שלשכנה שלי נשברו הזכוכיות בבית ועפו לה התותבות בגלל זה. המלצה חמה שלי לכל האנשים ששמים באוטו שלהם סאבבופר כזה, שיתקינו וילון מאחורה (זה מגביר תבאס), ודיסק על המראה, רצוי בצבע זהב (לביטול הגלים העומדים ברכב).

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #32 

בכיף אחש לו. אני מוכן לייעץ בחינם לכל אחד כאן מהפורום. אני גם מתכנן לפתוח מקום להתקנות רמקולים חוטים סאבבופרים ודיסקים על המראה.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #33 

יופי אחי, אני מקווה שתצליח בעסק שלך, בגלל שאני בצבא אני יבוא אליך בשישי בערב בסביבות תשע וחצי עשר או בשבת בבוקר בשבע וחצי.

כשתפתח עסק אל תשכח לעדכן את המנהלים של הפורום שיסמנו אותך כ- "עוסק בתחום".
HiFiMusic IL

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #34 

החברים שלי בבסיס לא יאמינו שאני דיברתי עם מלך כמוך שהתקין חוטים לשירלי בסי ולמפכ"ל משה קראדי.
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #35 

וואללאק, אתה חושב שתוכל להביא לי הרבה קליינטורה? אם כן אני פותח מחר בערב. יש לי כבר מקום משלי. עם מחסן. יש לי ציוד ויש לי את דודה שלי שמוכנה לנסוע ולהביא לי ציוד במזוודה שלה כל פעם שהיא בחו"ל.
יש לי גם כמה מבצעים לכל חברי הפורום של הקולנוע ביתי:
1. כל הקונה זוג חוטים לרמקולים, מקבל חוט שלישי במתנה.
2. כל הרוכש סאבבופר של מגנט או של קליפורניה בום, מקבל מנוי לשמשות חינם באוטו גלס.
3. כל הקונה רדיו דיסק MP3 מקבל מתנה קלטה של אמנון יצחק.

בואו בהמוניכם.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #36 

אחי, אני יביא לך קליינטורה אחורשמוטה כולל חברים מהבסיס, מהשכונה שלי ומהשכונה של בן דוד שלי אבל אחי באמאשך תעשה לי הנחה כי אני צריך לקנות לאוטושלי הרבה ציודים וגם אבל שלי קנה אוטו יוקרתי מיצובישי לאנסר חדשה והוא אומר שלא שומעים טוב את המוזיקה הטורקית שאבא שלו הוריש לו.
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #37 

בואנה אחש לו. יש לי בשבילך מערכת על הכיפכיפאק. גם מוזיקה טורקית וגם מוזיקה יונית תוכל לשמוע על הכיפכיפאק. אני התקנתי בהרבה רבכי יוקרה.פונטו, ניסן טראנו, דייהו רייסר, דיהו סופר רייסר, סוזוקי סוויפט. רק אתמול סיימתי התקנה של 3 ימים בדייהו לנוס של אח של דודה שלי (זאתי שמביאה תמוצרים מחו"ל). דפקתי שם התקנה לפנים: 7 מסכים לדיוידי (2 במשענות ראש. 1 בתקרה, אחד במראה הקדמית, ו- 2 במראות צד שכולם יראו שיש לו דיוידי ומסכים באוטו). רמקולים של באבה סטרים (משהו חדש שעוד אין בארץ). סאבבופר של מקסמו וחוטים של מונסטרכבל. יצא משו משו. ברור שיש כמה בעיות,אבל אני אפתור לו תכל.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #38 

אחי, אל תעשה ממני צחוק ,זה שאתה מלך העולם לא אומר שאתה צריך לקטול.

אני לא שומע מוזיקה טורקית זה אבא שלי, אני שומע מוזיקה ישראלית ים תיכונית כמו סלביק:
http://he.israel-music.com/slavik/turkish_oriental

וגם מזרחית אלקטרונית ויודל.
HiFiMusic IL

raziraz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #39 

בואנה, את יודעת איפה אני יכול להוריד תשירים של סלביק ? איזה תותח הוא.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #40 

אחי זה ,האחיין של אח של סבא של בן דוד של אמא של בן דודה שלי, אל תוריד את השירים שלו כי הוא מפסיד מזה כסף.

אם אתה רוצה אני יכול לסדר לך הנחה בבסטה של המשפחה בשוק מחנה יהודה כולל דיסקים הכי חדשים של אריק סיני, השרוף והצרוב.
HiFiMusic IL

נעול

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”