עזרה לגבי hisense m7000
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
האמת היא שגם התאכזבתי ממערכת ההפעלה. בדף כתוב שזה Vidaa 2.0. וידה היא מערכת מבוססת אנדרואיד אבל הטלויזיה עדיין רצה על משהו מבוסס אופרה. אני אישית מאמין בסמארט מבוסס מכשירים חיצוניים (רצוי כאלה שמריצים קודי) אז זה לא משהו שהוא דיל ברייקר מבחינתי, אבל הסרטון שראיתי מוידה היה מרשים למדי והמערכת שיש לטלויזיה - ממש לא.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
מה יותר אהבת?הייתי שם ולא עלה בדעתי להשוות בינהם כי רציתי את הדגם עם HDR
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יותר אהבתי את הצבעים ב-M7000, אולי היא מכוונת לבהירות גבוהה יותר, מה שגרם לי לאהוב יותר את הצבעים אבל בא על חשבון השחורים.
קשה לי להאמין שטלויזיות עם מפרט כמעט זהה יראו שונות כל כך, ועוד לטובת הטלויזיה עם הפאנל שאמור להיות טוב יותר.
קשה לי להאמין שטלויזיות עם מפרט כמעט זהה יראו שונות כל כך, ועוד לטובת הטלויזיה עם הפאנל שאמור להיות טוב יותר.
- Eliran15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2213
טוב אין ברירה לקפוץ לשם שוב...
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
קפוץ לשם שוב ותשנה את 2 המסכים למצד סטנדרט בתמונה ותיראה אם יש הבדל ,לפי דעתי הם לא מכיילים שם את המסכים בכלל
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

·אכן - כשאמרתי לאיש המכירות שנראה שהם מכויילים שונה לחלוטין הוא אמר "מה פתאום, שניהם על מצב דינאמי".tomernoy כתב:לפי דעתי הם לא מכיילים שם את המסכים בכלל...
- MrHicUp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
גם אני מתלבט עליה, אבל היא הולכת לפינה של הילדים אז פחות קריטי , עם HDR או בלי, אבל אם כבר שואלים, תומך או לא תומך !!!??? 
- Crossover-Shop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
המסכים מכויילים
ראיתי אותם בעצמי
לדעתי נושא ההארה הגבוהה יותר פוגם ברמת השחור - אבל הופך את הצבעים להרבה יותר דומיננטיים
נושא הHDR שכולם רודפים אחריו הוא שולי בעייני כמו נושא ה3D לפני 4 שנים - דולבי וויז'ן זה כבר תג רציני יותר אבל גם שם נושא התוכן למסך קריטי בצורה דרמטית - אתם מתכננים לראות של חדשות 10 זה לא הולך להיראות טוב במיוחד
בשני המקרים הבחירה היא מושכלת מאוד שכן אין עדיין בשוק מסכים של חברות אחרות ברמת מחיר זהה או אפילו קרובה עם איכות תמונה כזו ויצא לי לראות כבר כמה וכמה דגמים חדשים שעתידים להיכנס לשיווק ממש בחודש הקרוב
ראיתי אותם בעצמי
לדעתי נושא ההארה הגבוהה יותר פוגם ברמת השחור - אבל הופך את הצבעים להרבה יותר דומיננטיים
נושא הHDR שכולם רודפים אחריו הוא שולי בעייני כמו נושא ה3D לפני 4 שנים - דולבי וויז'ן זה כבר תג רציני יותר אבל גם שם נושא התוכן למסך קריטי בצורה דרמטית - אתם מתכננים לראות של חדשות 10 זה לא הולך להיראות טוב במיוחד
בשני המקרים הבחירה היא מושכלת מאוד שכן אין עדיין בשוק מסכים של חברות אחרות ברמת מחיר זהה או אפילו קרובה עם איכות תמונה כזו ויצא לי לראות כבר כמה וכמה דגמים חדשים שעתידים להיכנס לשיווק ממש בחודש הקרוב
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני מאמין ב-HDR. בתלת מימד לא כל כך האמנתי (למרות שקיוויתי שיהיו פיתוחים מעניינים בתחום התלת מימד בלי משקפיים, זה כן יכול היה לתפוס) אבל נראה לי -HDR דווקא כן יתפוס.
מכיוון שאני קונה טלויזיה לתקופה ארוכה (הנוכחית שלי בת שבע בערך, אולי אפילו יותר), אני רוצה HDR אבל לא יכול להרשות לעצמי סמסונג או LG. זו בערך האופציה היחידה שיש לי אם אני מתעקש על זה.
מכיוון שאני קונה טלויזיה לתקופה ארוכה (הנוכחית שלי בת שבע בערך, אולי אפילו יותר), אני רוצה HDR אבל לא יכול להרשות לעצמי סמסונג או LG. זו בערך האופציה היחידה שיש לי אם אני מתעקש על זה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

@Crossover-Shop
·
אתה אומר שממה שראית מדובר במסכים טובים ששווים את הכסף? אני אישית הייתי מרוצה מאוד מהתמונה שראיתי, אבל מה אני מבין? אני קונה פחות משתי טלויזיות בעשור.
·
אתה אומר שממה שראית מדובר במסכים טובים ששווים את הכסף? אני אישית הייתי מרוצה מאוד מהתמונה שראיתי, אבל מה אני מבין? אני קונה פחות משתי טלויזיות בעשור.
- Crossover-Shop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
בימיינו אתה לא צריך להבין יותר מדי
יש את חוכמת ההמונים שעובדת בשבילך - יש לך את גוגל כדי להבין את הביקורות בחו"ל
יש לך ניסיון של חברי הפורום פה עם נסיון אישי בעניין
כמובן שאם התקציב מאפשר - תוכל לקבל תוצאה טובה יותר עם הסדרות החדשות של LG UH850 או XD9305 של סוני
קראתי גם כמה ביקורות טובות על סדרת KS החדשה של סמסונג
אבל על איכות תמונה כזו צריך לקחת בחשבון תג מחיר שיעלה יותר מכפול מאשר ההייסנס
יש את חוכמת ההמונים שעובדת בשבילך - יש לך את גוגל כדי להבין את הביקורות בחו"ל
יש לך ניסיון של חברי הפורום פה עם נסיון אישי בעניין
כמובן שאם התקציב מאפשר - תוכל לקבל תוצאה טובה יותר עם הסדרות החדשות של LG UH850 או XD9305 של סוני
קראתי גם כמה ביקורות טובות על סדרת KS החדשה של סמסונג
אבל על איכות תמונה כזו צריך לקחת בחשבון תג מחיר שיעלה יותר מכפול מאשר ההייסנס
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הטלויזיה שוב ב-8000 כולל משלוח והתקנה בוואלה שופס, למי שמעוניין.
http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9 ... 00UWG.aspx
http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9 ... 00UWG.aspx
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
השבוע קפצתי לתצוגה של הייסנס בתל אביב, ראיתי את ה 70M7000, היא היתה צמודה ל K700 וההבדל ביניהם היה משמעותי (כשהכיולים זהים כמובן), האיכות תמונה חסכה לי את השכנוע שהייתי צריך לעשות לאישתי, למרות שזה נחשב שולי העיצוב שלה נראה הרבה יותר יוקרתי, נשאר לחכות להשקה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אמרו לך כמה היא תעלה? אני רוצה אותה, לא בגלל ה-70 אלא בגלל תאורה אחורית ולא במסגרת, אבל יש גבול לכמה אני מוכן לשלם על זה.
- Kipa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
מתארגנת קבוצת רכישה לדגם הזה
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
@Malcontent
·
לא, אבל אמרו לי לחכות טיפה ויהיו פרטים, אז אני מחכה.
·
לא, אבל אמרו לי לחכות טיפה ויהיו פרטים, אז אני מחכה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

@Kipa
·
אתה יכול לתת עוד פרטים? אני כנראה מעוניין.
·
אתה יכול לתת עוד פרטים? אני כנראה מעוניין.
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
·אם הבנתי נכון אז ה M700 מראה תמונה איכותית יותר?PayneBack3 כתב:השבוע קפצתי לתצוגה של הייסנס בתל אביב, ראיתי את ה 70M7000, היא היתה צמודה ל K700 וההבדל ביניהם היה משמעותי (כשהכיולים זהים כמובן), האיכות תמונה חסכה לי את השכנוע שהייתי צריך לעשות לאישתי, למרות שזה נחשב שולי העיצוב שלה נראה הרבה יותר יוקרתי, נשאר לחכות להשקה....
- Trendin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
אני גם מעוניין להתצטרף לקבוצת רכישה אם מתארגנת
- MrHicUp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
נשמע טוב... אשמח גם לקבל מחיר לרכישה קבוצתית.