BYE BYE KODI בקרוב תתבעו על סטרימינג והורדת תוכן פיראטי.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
אם זה יהיה אז זה יהיה אסון טוטלי לצפיה של סרטים באיכות HD אמיתית , הרי אף אחד לא ירוץויקנה תקליטוריי בלו רי כל שני חמישי ואז אנו נחשוב אם כדאי לשדרג לאינטרנט 100 מגה , בשביל גלישה רגילה באינטרנט מספיק 5 מגה , נראה ממה ספקיות האינטרנט יתפרנסו אם כבר לא נבקש אינטרנט מהיר.
לפי דעתי נציגים של חברת יס והוט באו לשכנע את השרה בזאת שהם מפסידים כסף מבריחת לקוחות לטובת קודי , הרי איך פתאום יבוא לה רעיון כזה ?
רוני
לפי דעתי נציגים של חברת יס והוט באו לשכנע את השרה בזאת שהם מפסידים כסף מבריחת לקוחות לטובת קודי , הרי איך פתאום יבוא לה רעיון כזה ?
רוני
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
·rony1234 כתב:אם זה יהיה אז זה יהיה אסון טוטלי לצפיה של סרטים באיכות HD אמיתית , הרי אף אחד לא ירוץויקנה תקליטוריי בלו רי כל שני חמישי ואז אנו נחשוב אם כדאי לשדרג לאינטרנט 100 מגה , בשביל גלישה רגילה באינטרנט מספיק 5 מגה , נראה ממה ספקיות האינטרנט יתפרנסו אם כבר לא נבקש אינטרנט מהיר.
רוני...
אני מניח שזה גם מצד יס והוט אך לא רק אלא גם במדד הפירטיות ישראל ממוקמת בין מספר המדינות שאחוז הפירטיות חוגג אצלה וארה"ב יכולה להטיל מגבלות מסוימות כך שגם מפה יש לחץ מסוים.
- עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- שם מלא: adito
מה שנורא פה בכל העיניין זה שחוץ מיס והוט.. אפשר אולי להכניס את סלקום אבל כנראה שלא..
אין.. פשוט הכל נחשב פיראטי...
פשוט הזוי המצב הזה שיש פה 2 טייקונים ששולטים בכל השוק והם גם מנסים לשלוט בחוק.
פשוט הזוי המצב הזה שיש פה 2 טייקונים ששולטים בכל השוק והם גם מנסים לשלוט בחוק.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
לא הבנתי, הטייקונים מכריחים את כולם לגנוב תוכן?
בואו לא נהיה צבועים - יש חוק, זה לא הממשלה או שרת המשפטים שלא בסדר כאן.
שיהיה ברור, אני נוסע יותר מהר מ-120 קמ״ש בכביש 6. האם החוק או אני לא בסדר? ברור שאני ואם אקבל קנס אז רק אני אשם ולא שרת המשפטים, התחבורה או השוטר שנתן את הקנס.
בואו לא נהיה צבועים - יש חוק, זה לא הממשלה או שרת המשפטים שלא בסדר כאן.
שיהיה ברור, אני נוסע יותר מהר מ-120 קמ״ש בכביש 6. האם החוק או אני לא בסדר? ברור שאני ואם אקבל קנס אז רק אני אשם ולא שרת המשפטים, התחבורה או השוטר שנתן את הקנס.
- BuSa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
לקבל חוק רק בגלל שהוא חוק זה מגוחך
אם החוק משמר מצב קיים לא ראוי שבו אנחנו כאזרחים נגזלים ונשדדים, ברור שתקום מחאה מהעם. יש שיגידו שזו אפילו חובתנו לא לקבל מצב כזה.
אז כן, הטייקונים מכריחים אותי לגנוב ואני עושה את זה בגאווה גדולה.
אם החוק משמר מצב קיים לא ראוי שבו אנחנו כאזרחים נגזלים ונשדדים, ברור שתקום מחאה מהעם. יש שיגידו שזו אפילו חובתנו לא לקבל מצב כזה.
אז כן, הטייקונים מכריחים אותי לגנוב ואני עושה את זה בגאווה גדולה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
נו, נו, בואו לא ניכנס להיסטריה, תזכרו גם ששתי החברות האלה הן באופן מקרי גם שתי החברות שמספקות את תשתית האינטרנט בארץ (למי שלא יודע יס שייכת לבזק) וכמו שרוני אמר, אנשים לא צריכים חיבור 100 מגה כדי לגלוש בפורום הזה. סביר להניח ששתי החברות האמורות ינסו להשיג איזון מסויים בין עסקי הטלויזיה לעסקי האינטרנט כי "קידום" יתר של אחד מהם עלול להנחית מכת מוות על השני.עדיטו כתב:מה שנורא פה בכל העיניין זה שחוץ מיס והוט.. אפשר אולי להכניס את סלקום אבל כנראה שלא..
פשוט הזוי המצב הזה שיש פה 2 טייקונים ששולטים בכל השוק והם גם מנסים לשלוט בחוק....
- עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

@NegativeIQ
·
אכן.. מצב פשוט מגוחך יש פה שוק כ"כ ריכוזי שפשוט יש פה כמה טייקונים שמנהלים הכל כולל את החוקים עצמם...
שלא ימכרו לכם אשליות על מה חוקי ומה לא.. כשהם - מנהלי הטייקונים עוברים על החוק הם פשוט מכופפים את החוק או משתמשים בטריקים כאלה ואחרים כמו להלוות מיליארדים מכספי הציבור ואז כשאין להם איך להחזיר לוקחים לכולנו מקרנות ציבוריות כאלה ואחרות וקוראים לזה תיספורת...
אז כן... אף אחד פה לא יוצא לרחובות להפגין כנראה אבל.. בהחלט מראים את המחאה בדרכים אחרות וחכמות יותר.
·
אכן.. מצב פשוט מגוחך יש פה שוק כ"כ ריכוזי שפשוט יש פה כמה טייקונים שמנהלים הכל כולל את החוקים עצמם...
שלא ימכרו לכם אשליות על מה חוקי ומה לא.. כשהם - מנהלי הטייקונים עוברים על החוק הם פשוט מכופפים את החוק או משתמשים בטריקים כאלה ואחרים כמו להלוות מיליארדים מכספי הציבור ואז כשאין להם איך להחזיר לוקחים לכולנו מקרנות ציבוריות כאלה ואחרות וקוראים לזה תיספורת...
אז כן... אף אחד פה לא יוצא לרחובות להפגין כנראה אבל.. בהחלט מראים את המחאה בדרכים אחרות וחכמות יותר.
- oferlaor
-
- מנהל

חוק שבו עליך להשתמש בתוכן חוקי בלבד זה חוק לא הגיוני?
המחיר של לחם שערורייתי. למה אתה לא פורץ למאפיה?
המחיר של לחם שערורייתי. למה אתה לא פורץ למאפיה?
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 448
מאפייה זה עסק קטן אז זכותם לגבות מחיר מופקע.oferlaor כתב:חוק שבו עליך להשתמש בתוכן חוקי בלבד זה חוק לא הגיוני?
המחיר של לחם שערורייתי. למה אתה לא פורץ למאפיה?...
שופרסל לעומת זאת.. ממש איכסה.
ועל כן, זכותו(ויש אף שיגידו חובתו) של הציבור לפרוץ לסניפיו השונים ברחבי הארץ ולגנוב מהגזלנים האלה את מה ששייך לציבור!!!
אבל שהמחאה תהיה בדרך מתוחכמת כמובן.
אה, ותודה רבה למצביעי ביבינט שבגללם הזכות הטבעית לגנוב משופרסל לא מתקיימת במדינת ישראל, הכל בגללכם!
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אם נטלפליקס היה נותן לי היום את כל הסרטים והסדרות+תרגום בעברית שמשודרות בארצות הברית ולא מעניין אותי שחלק נמכר ליס או הוט ובגלל זה הם לא משדרים לנו כל התכנים , היתי מוכן לשלם גם 15 דולר ואז לא היתי פיראט , אני לא מוכן לשלם ליס או הוט מחיר של 300 ש"ח בחודש וגם לא היתי מרוצה מהאיכות HD שלהם ביכלל, זה רק הביא לי עצבים ולכן אני מוריד סרטים באיכות HD כי אין כרגע פתרון שאני יהיה מרוצה , יס יכולים בקלות להוריד את כמות ערוציי הHD שלהם ולצמצם אותם וכך יהיה להם ביטרייט גבוהה, אני מעדיף 4 ערוצי HD איכותיים מאשר 30 ערוציי HD עלובים שגם כך הכל חוזר על עצמו מספר פעמים ביום .
- עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

·oferlaor כתב:חוק שבו עליך להשתמש בתוכן חוקי בלבד זה חוק לא הגיוני?
המחיר של לחם שערורייתי. למה אתה לא פורץ למאפיה?...
חס וחלילה אני לא קורא לאף אחד לפרוץ לשום מקום אבל... כמו שאמרתי בעלי הטייקונים הרבה פעמים שולטים בחוק ולכן הרבה מהחוקים הם פשוט חוקים שנועדו להם - שנותנים להם ייתרון על כל השאר..
לדוגמא אין מיסוי על העסקים שלהם כמעט ואתה ואני אם נפתח עסק נשלם את כל המיסים בלי שום אפשרות לערער,
אבל שוב.. זו שיחה שיכולה להמשך שעות...
תראה סרט או מיני סדרה שקוראים לה "מגש הכסף" בעיקר את 2 החלקים הראשונים.. ואז אולי תבין על מה אני מדבר.. יש פה כמה בעלי טייקונים שמנהלים את המדינה כולל את מי למנות למה ובכך הם גם שולטים בכמה מיסים ישלמו ואיזה "חוקים" באמת יאכפו
נ.ב
למה לפי דעתך בקושי קולטים פה בחצי מהמדינה ערוצי עידן פלוס?
למה לפי דעתך אין פה עידן פלוס על גבי רשת האינטרנט באיכות טובה מאד כמו שזה אמור להיות?
האם אתה חושב שאם היו קולטים פה את הערוצים האלה בצורה מושלמת כמו שאמורים לקלוט(כן כן לפי אותו החוק)
יס והוט בכלל היו יכולים לדרוש מחירים שכאלה או בכלל היו שורדות?
אז.. מספיק עם הצביעות!!!
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

·עדיטו כתב:·......
חס וחלילה אני לא קורא לאף אחד לפרוץ לשום מקום אבל... כמו שאמרתי בעלי הטייקונים הרבה פעמים שולטים בחוק ולכן הרבה מהחוקים הם פשוט חוקים שנועדו להם - שנותנים להם ייתרון על כל השאר..
לדוגמא אין מיסוי על העסקים שלהם כמעט ואתה ואני אם נפתח עסק נשלם את כל המיסים בלי שום אפשרות לערער,
אבל שוב.. זו שיחה שיכולה להמשך שעות...
תראה סרט או מיני סדרה שקוראים לה "מגש הכסף" בעיקר את 2 החלקים הראשונים.. ואז אולי תבין על מה אני מדבר.. יש פה כמה בעלי טייקונים שמנהלים את המדינה כולל את מי למנות למה ובכך הם גם שולטים בכמה מיסים ישלמו ואיזה "חוקים" באמת יאכפו
נ.ב
למה לפי דעתך בקושי קולטים פה בחצי מהמדינה ערוצי עידן פלוס?
למה לפי דעתך אין פה עידן פלוס על גבי רשת האינטרנט באיכות טובה מאד כמו שזה אמור להיות?
האם אתה חושב שאם היו קולטים פה את הערוצים האלה בצורה מושלמת כמו שאמורים לקלוט(כן כן לפי אותו החוק)
יס והוט בכלל היו יכולים לדרוש מחירים שכאלה או בכלל היו שורדות?
אז.. מספיק עם הצביעות!!!...
- oferlaor
-
- מנהל

זה לא נכון. הרימו ציפיות לא ראליסטיות כאילו שאפשר לקלוט בתוך כל ישראל בתוך הבניינים את השידורים וזה לחלוטין דמיון מודרך מצד הרשות השניה. הבינוי בארץ הוא בינוי "כבד" (הרבה ברזל, בטון, ועוד חומרים ששידורים פשוט לא עוברים דרכם). תוסיף על זה את כל המגבלות על אנטנות ושידורים בגלל הגופים הירוקים (לא מעביר ביקורת עליהם, זה פשוט עובדה) ותקבל את זה שכל אחד בארץ יכול לקבל את השידורים בתנאי שיש לו אנטנה חיצונית. אם רק היו אומרים את זה, היו מקבלים את זה ביותר הבנה.למה לפי דעתך בקושי קולטים פה בחצי מהמדינה ערוצי עידן פלוס?
למה לפי דעתך אין פה עידן פלוס על גבי רשת האינטרנט באיכות טובה מאד כמו שזה אמור להיות?...
לגבי האינטרנט. לא הבנתי מאיפה הכסף (העצום) שנדרש בשביל להעביר את השידורים האלה. שידורים באינטרנט הם לא בחינם וחוץ מזה שכל הערוצים מתנגדים לשידורים כאלה כי הם רוצים לשדר את עצמם באתר שבו הם יכולים להרוויח כסף מפרסום סביב הוידאו. המדינה לא חשבה שהיא תפסיד כסף על עידן+ (מישהו פיתח להם ציפיות שזה מיזם שירוויח כסף) אז הם בוודאי שלא יוציאו עוד מאות מיליוני ש"ח על תשתית אינטרנט לשידורי עידן+...
אבל מה הקשר בין זה לבין צריכת תוכן לא חוקי?
טיעון הרבה יותר חזק בעיני הוא שכל מי שמפר חוק בתחום השידורים צריך להיות מטופל על ידי משרד המשפטים. דוגמא אחת היא ערוצי רדיו לא חוקיים, כגון ערוץ 7 שבעבר הפריע לנתב"ג לתקשר עם מטוסים. מדובר בשידורי רדיו לא חוקיים. עכשיו השאלה המעניינת היא למה יש התעלמות מזה, ועוד יותר מעניינת היא מה המעמד החוקי של מאזיני התחנה לעומת המשדרים. הטיעון המקובל הוא שמי שלא בסדר כאן זה המשדר, ולכן מי שקולט (המקבילה של צרכן סמים או זנות) הוא אכן לא בסדר ועובר על החוק, אבל מי שצריך לרדוף אותו הם המשתפים, המעלים של התוכן (הסרסורים, יבואני הסמים והמפיצים שלהם) ...
לפי טיעון זה, עדיין מי שמשתמש בשירותים מבוססי טורנט הם ספקי הסמים/המפיצים ואותם צריך לרדוף. כלומר, אתרי השיתוף, משתמשים כבדים שמעלים תוכן וכו'.
- עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

@oferlaor
·שוב... זה מה שנתנו לאזרח הפשוט להבין אבל..
האמת היא שעד 2011 ניתן היה לקלוט שידורים אנאלוגיים של הערוצים הבסיסיים.
הפסיקו עם זה בטענה שמעכשיו ניתן בכל מקום לקלוט את השידורים בעזרת ממירים דיגיטליים בתשלום חד פעמי קרא בכתבה...
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 20,00.html
שוב תכסיסים של הטייקונים כדי שלא נקבל כלום כמו שצריך בחינם.. רק חסר שבקרוב גם על הרדיו הם ינסו להשתלט.
ובקשר לסטרימינג,
ע"פ פסיקת בית המשפט העליון היחיד שעובר על החוק הוא המשדר,
כלומר לא מי שהתקין את התוכנה, לא מי שפיתח את התוכנה או הרחבה לצורך העיניין, לא מי שמכר לך ובטח ובטח שלא הצופה עוברים על החוק.
קישור לכתבה בנושא:
http://patent.glazberg.com/2012/05/%D7% ... D7%98.html
קישור לפסק הדין:
http://www.psakdin.co.il/Court/%D7%94%D ... 1PqSTUrLcs
כל עוד אתה לא מאחסן אצלך תכנים אלא רק רואה בסטרימינג אתה לא יוצר עותק לא חוקי...
כמובן שהטייקונים הנחמדים גם בזה מנסים לשלוט,
בבקשה בבקשה בואו לא ניתן להם!
·שוב... זה מה שנתנו לאזרח הפשוט להבין אבל..
האמת היא שעד 2011 ניתן היה לקלוט שידורים אנאלוגיים של הערוצים הבסיסיים.
הפסיקו עם זה בטענה שמעכשיו ניתן בכל מקום לקלוט את השידורים בעזרת ממירים דיגיטליים בתשלום חד פעמי קרא בכתבה...
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 20,00.html
שוב תכסיסים של הטייקונים כדי שלא נקבל כלום כמו שצריך בחינם.. רק חסר שבקרוב גם על הרדיו הם ינסו להשתלט.
ובקשר לסטרימינג,
ע"פ פסיקת בית המשפט העליון היחיד שעובר על החוק הוא המשדר,
כלומר לא מי שהתקין את התוכנה, לא מי שפיתח את התוכנה או הרחבה לצורך העיניין, לא מי שמכר לך ובטח ובטח שלא הצופה עוברים על החוק.
קישור לכתבה בנושא:
http://patent.glazberg.com/2012/05/%D7% ... D7%98.html
קישור לפסק הדין:
http://www.psakdin.co.il/Court/%D7%94%D ... 1PqSTUrLcs
כל עוד אתה לא מאחסן אצלך תכנים אלא רק רואה בסטרימינג אתה לא יוצר עותק לא חוקי...
כמובן שהטייקונים הנחמדים גם בזה מנסים לשלוט,
בבקשה בבקשה בואו לא ניתן להם!
- oferlaor
-
- מנהל

וואי, כמה שאתה מנותק מהמציאות...
הסיבה היחידה שעשו את המעבר מהשידורים האנלוגים (שאגב, יותר מחצי מדינת ישראל לא קלטה אותם כראוי) הוא שהעלות שלהם למדינה היתה עצומה - ומי קיבל את הכסף? בזק, שכבר לא בידיה, כך שאם כבר, הם הורידו את התשלומים שהמדינה היתה משלמת לטייקונים ולא העלו. באותה הזדמנות הם העלו בכמה מאות אלפים את מספר האנשים שגם קולטים את עידן+ וגם מרוצים ממנו + הוסיפו לו ערוצים. הפכת את זה לדבר רע...
מה הקשר בין זה לבין הטייקונים?
הכל זה טייקונים, אה?
הסיבה היחידה שעשו את המעבר מהשידורים האנלוגים (שאגב, יותר מחצי מדינת ישראל לא קלטה אותם כראוי) הוא שהעלות שלהם למדינה היתה עצומה - ומי קיבל את הכסף? בזק, שכבר לא בידיה, כך שאם כבר, הם הורידו את התשלומים שהמדינה היתה משלמת לטייקונים ולא העלו. באותה הזדמנות הם העלו בכמה מאות אלפים את מספר האנשים שגם קולטים את עידן+ וגם מרוצים ממנו + הוסיפו לו ערוצים. הפכת את זה לדבר רע...
מה הקשר בין זה לבין הטייקונים?
הכל זה טייקונים, אה?
- עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מנסה להכנס איתך לוויכוח בכלל.. הסטטיסטיקות שהבאת לא הכי מדויקות בוא נגיד... אבל זו בכלל לא המטרה פה.
אני מדבר על זה שיש פה בארץ 2 חברות שיעשו הכל אבל הכל כדי שהן יהיו היחידות או.. ההכי חזקות בשוק ולא פוסלות שום אמצעי,
היה אמור להכנס סעיף קטן לחוק ההסדרים ולפיו היו צריכים להיות שידורי עידן פלוס דרך האינטרנט ובאיכות טובה!
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001054697
כמובן שאיכשהו זה ירד מהפרק(מעניין למה...)
יש אפילו עצומה בנושא
http://www.atzuma.co.il/idanbainternet
אם תוכלו לחתום כמה שיותר זה יהיה מצוין גם!
שוב.. בוא נפסיק את הוויכוח הממש מיותר הזה ונסכים כולנו רוצים טלוויזיה לפחות בסיסית שאפשר באמת לראות בחינם או לפחות במחיר בסיסי ובטח לא 120 ש"ח לממיר ועוד 50 לכל ממיר נוסף,
ולראות דרך האינטרנט זו המחאה של כלל הציבור לדעתי.
אני מדבר על זה שיש פה בארץ 2 חברות שיעשו הכל אבל הכל כדי שהן יהיו היחידות או.. ההכי חזקות בשוק ולא פוסלות שום אמצעי,
היה אמור להכנס סעיף קטן לחוק ההסדרים ולפיו היו צריכים להיות שידורי עידן פלוס דרך האינטרנט ובאיכות טובה!
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001054697
כמובן שאיכשהו זה ירד מהפרק(מעניין למה...)
יש אפילו עצומה בנושא
http://www.atzuma.co.il/idanbainternet
אם תוכלו לחתום כמה שיותר זה יהיה מצוין גם!
שוב.. בוא נפסיק את הוויכוח הממש מיותר הזה ונסכים כולנו רוצים טלוויזיה לפחות בסיסית שאפשר באמת לראות בחינם או לפחות במחיר בסיסי ובטח לא 120 ש"ח לממיר ועוד 50 לכל ממיר נוסף,
ולראות דרך האינטרנט זו המחאה של כלל הציבור לדעתי.
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

@עדיטו
אז אני מבין שאם יתנו לך עידן + באינטרנט אתה תפסיק לצרוך תוכן פיראטי?
אז אני מבין שאם יתנו לך עידן + באינטרנט אתה תפסיק לצרוך תוכן פיראטי?
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

מה גם שאיך שלא תהפוך את זה, זה לא יכול להיות חינם.
ע"פ מה שאני יודע וגם ע"פ מה שעופר אמר, להביא לך את שידורי העידן לאינטרנט עולה כסף. מישהו צריך לשלם אותו. זו יכולה להיות המדינה וזו יכולה להיות חברה פרטית שתגבה על השירות מחיר לאחר מכן. כך או כך זה יתגלגל בסופו של דבר לציבור.
ע"פ מה שאני יודע וגם ע"פ מה שעופר אמר, להביא לך את שידורי העידן לאינטרנט עולה כסף. מישהו צריך לשלם אותו. זו יכולה להיות המדינה וזו יכולה להיות חברה פרטית שתגבה על השירות מחיר לאחר מכן. כך או כך זה יתגלגל בסופו של דבר לציבור.
- עדיטו
-
- חבר פעיל מאוד

ולשלם 400 שקל להוט או יס בחודש ל9000 ערוצים כשאתה רואה סרט, 2 סדרות וערוץ 2 זה סביר..
צודק מה אני אגיד לך..
כמו שאמרתי.. מחיר בסיסי - מינימלי כמובן שאם אפשר חינם זה עדיף כי אז גם אנשים שממש ממש אין להם יוכלו גם...
אנא מכם.. תקראו קצת בנושא ותראו שיש פה מיליארדים שלא יודעים בכלל על מה הם הולכים אבל להשקיע באנשים הפשוטים.. חס ושלום.
צודק מה אני אגיד לך..
כמו שאמרתי.. מחיר בסיסי - מינימלי כמובן שאם אפשר חינם זה עדיף כי אז גם אנשים שממש ממש אין להם יוכלו גם...
אנא מכם.. תקראו קצת בנושא ותראו שיש פה מיליארדים שלא יודעים בכלל על מה הם הולכים אבל להשקיע באנשים הפשוטים.. חס ושלום.
- BuSa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
המחירים של סלקום ונטפליקס סבירים לכל הדעות ובהחלט הייתי משלם במידה והתוכן המוצע היה מספק. זה צריך להיות המחיר עבור תוכן כמעט בלתי מוגבל, ללא חסמים של קניית זכויות על ידי חברה אחת בלבד.