חנות CrossOver - חווית מסחררת חושים :) + תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

כייף לשמוע (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

תתחדש (Y)
Elac ממשיכים להפתיע ברמקולים מצויינים...
שיתוף הפעולה שלהם עם אנדרו ג'ונס רק עושה להם טוב. (i)

rune7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

כל הכבוד

שליחה

הסיבה העיקרית שאני מתרחק מחנויות מתמחות בארץ היא המסחרה. פשוט בלתי נסבל. אני לא מכיר את החנות הזו אבל אם היא באמת מספקת הצעות מחיר טובות בלי כל מיני שטיקים אז זו כבר סיבה מצויינת לנסות אצלם קודם.

נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וכבר משהו חיובי - יש מחירים על מוצרים!!! סוף סוף מישהו שמוכן לפרסם מחיר על משהו מבלי שצריך לבקר בחנות או להתחנן רק כדי לשמוע מה המחיר.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

Re: כל הכבוד

שליחה

rune7 כתב:נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וכבר משהו חיובי - יש מחירים על מוצרים!!!
...
·דיברתי איתם בטלפון בעבר , אמנם יש מחירים באתר אבל הם לפני מיקוח .

בשיחה הטלפונית , עוד לפני ההגעה לחנות , ניתן להשיג מחיר טוב יותר .

ככה זה עובד היום כמעט בכל מקום .

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

pessik כתב:
...
...
...
·
חוץ מאמזון...

@matrix23
אז השאלה הקונקרטית למטריקס - האם בסופו של דבר ה-SR7010 יצא יותר זול בהשוואה לאמזונים אירופאים?

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

pessik כתב:
...
...

...
אני לא אוהב להתמקח וממש מתעב את השיטה הזו, בסופו של דבר אתה כנראה מקבל מחיר גבוה מאמזון ושירות ישראלי טיפוסי...

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973

שליחה

מצטרף למילים החמות על קרוסאובר ורועי.
רכשתי מהם כבר כמה וכמה פעמים והאמת אפילו לא טורח לבדוק בחנויות אחרות מחירים, פשוט סומך עליהם בעיניים עצומות.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

Liron79 כתב:

...
...
אני לא אוהב להתמקח וממש מתעב את השיטה הזו, בסופו של דבר אתה כנראה מקבל מחיר גבוה מאמזון ושירות ישראלי טיפוסי...
...
אבל זה בדיוק מה שמנסים להסביר בשרשור הזה,
ראשית השירות שמקבלים מרועי ושלומי מצויין ואני יכול להעיד על כך מניסיון אישי ושנית, אתה מקבל מחיר סופי תחרותי ומשתלם כבר בשיחת הטלפון בלי להתווכח ולהתמקח.
לא מעט פעמים עשיתי סבב בין חנויות, אף אחד לא התקרב למחיר שלהם ודווקא לכאלה שלא אוהבים להתמקח זה יכול להיות מעולה.
לגבי אמאזון, באמת שלא מבין בזה אבל לא בכל המקרים שווה להביא מחו"ל. לפעמים ההפרש לא שווה את ההמתנה למוצר ואם משכללים את שווי השירות והאחריות (ואני הפעלתי אחריות על מקרן פעמיים בחצי שנה האחרונה ! וקיבלתי שירות שהשביע את רצוני ) אז בוודאי שזה לא משתלם.
בחלק מהמקרים פשוט לא שווה להביא מחו"ל.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

rune7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה

pessik כתב:
...
...

...
אם ככה אז חבל. חשבתי שאולי יש כאן התחלה של שינוי. טוב, יש אמזון. את שני הרסיברים האחרונים קניתי מהם.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

Lior_M כתב:
...
...
אבל זה בדיוק מה שמנסים להסביר בשרשור הזה,
ראשית השירות שמקבלים מרועי ושלומי מצויין ואני יכול להעיד על כך מניסיון אישי ושנית, אתה מקבל מחיר סופי תחרותי ומשתלם כבר בשיחת הטלפון בלי להתווכח ולהתמקח.
לא מעט פעמים עשיתי סבב בין חנויות, אף אחד לא התקרב למחיר שלהם ודווקא לכאלה שלא אוהבים להתמקח זה יכול להיות מעולה.
לגבי אמאזון, באמת שלא מבין בזה אבל לא בכל המקרים שווה להביא מחו"ל. לפעמים ההפרש לא שווה את ההמתנה למוצר ואם משכללים את שווי השירות והאחריות (ואני הפעלתי אחריות על מקרן פעמיים בחצי שנה האחרונה ! וקיבלתי שירות שהשביע את רצוני ) אז בוודאי שזה לא משתלם.
בחלק מהמקרים פשוט לא שווה להביא מחו"ל.

ליאור
...
·

אין לי בעיה לקנות בארץ ומכבד את השרות בחנות המדוברת אבל ה 7010 מאמזון אצלך בבית ב 7300 ש"ח . במידה והמחירים פה בטווח הפלוס 1000-1500 ש"ח אז שווה לרכוש בארץ אחרת ? אין מה לחשוב ,במיוחד ששרות כמו של אמזון קשה להביס.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: ערן כרמון

שליחה

eli007 כתב:מצטרף למילים החמות על קרוסאובר ורועי.
רכשתי מהם כבר כמה וכמה פעמים והאמת אפילו לא טורח לבדוק בחנויות אחרות מחירים, פשוט סומך עליהם בעיניים עצומות.
...
שלום,

מצטרף להמלצות החמות על החנות קרוסאובר ורועי

רכשתי מהם לפני כחצי שנה בקניה טלפונית רסיבר ימאהה RX-A3050 וקיבלתי מחיר מנצח

ערן

matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266

שליחה

evgenetic כתב:
...
...
·
חוץ מאמזון...

@matrix23
אז השאלה הקונקרטית למטריקס - האם בסופו של דבר ה-SR7010 יצא יותר זול בהשוואה לאמזונים אירופאים?
...
·

אכן שאלה לעניין, עם זאת צריך להבין שלכל אחד יש את ההשגות שלו וכיצד הוא נוהג אתם.
אני לדוגמא בדקתי כמה עולה להזמין מ-amazon גרמניה וגיליתי שהמחיר נע סביב 8,000 ש"ח, כאשר ראיתי את המחיר שמפרסמים בארץ הבנתי שאין סיכוי, אך לבסוף המחיר שקיבלתי היה משתלם, אני מניח שכשאני משקלל את כל העסקה, כמובן שאני שמוסיף כבלים וכדומה, ההפרש היה משתלם מאד עבורי ורחוק שנות אור מ-ZAP.

המלצה שלי, תרימו טלפון תקבלו מחיר ותסיקו מסקנות ללא התחייבות או כל דבר אחר(משפטים כגון:"תגיע לחנות ונדאג לך...") לעניות דעתי תופתעו לגלות עולם חדש - בהצלחה :)

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@matrix23

אוף, התרבות הישראלית הזאת (ולא רק אני מניח) של הסתרת המחירים/משכורות בתקווה (הכוזבת) להפיק מזה איזשהו קמצוץ של רווח מה זה מעצבנת אותי..

אז שוב מטריקס, איך מתרגמים "משתלם" למספר נורמלי שניתן להשוות אותו למספרים אחרים? 7800? 8600? 7000? 9000?
אתה לא חייב לדאוג לרווחת crossover, הם יסתדרו אם תגלה את הסוד הכמוס הזה של מחירי המוצרים שלהם בפועל...

(כשאני רציתי לשדרג את הרסיבר שלי והתעניינתי בדנון x2200 התקשרתי לstereoshop ואמרו לי 4000 ש"ח, אמרתי שבאמזון יוצא לי משהו כמו 2800 אבל הם לא זזו מ4000. אז אמרתי שלום והזמנתי מאמזון ועוד קיבלתי החזר של כ100 יורו כעבור כחודש. זה היה בנובמבר, עכשיו אני רואה שאפילו בזאפ המחיר קצת יותר שפוי כי אז הוא היה שם בסביבות 5000 אם אני זוכר נכון.)

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

שליחה

Liron79 כתב:
...
...
...
· אין מה לעשות אחי ,

אנחנו חיים במדינת היהודים ולהתמקח זה אומר : "לא יצאתי פראייר " שזה הכי חשוב :D

כי מראש המחיר המבוקש הוא גבוה , הרוכש מצליח "להוריד" ואז שני ה3דדים מרוצים !

זו שיטה שעובדת כבר עשרות שנים...

Liron79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162

שליחה

pessik כתב:
...
...
· אין מה לעשות אחי ,

אנחנו חיים במדינת היהודים ולהתמקח זה אומר : "לא יצאתי פראייר " שזה הכי חשוב :D

כי מראש המחיר המבוקש הוא גבוה , הרוכש מצליח "להוריד" ואז שני ה3דדים מרוצים !

זו שיטה שעובדת כבר עשרות שנים...
...
השיטה החדשה היא הזמנה מחו"ל, לא מתמקח ולא יוצא פראייר.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 883

בוקר טוב!!

שליחה

קודם כל תודה על כל הפרגון שלומי ואני באמת משתדלים לתת את המקסימום - ככה זה שאתה הופך את התחביב למקצוע! אותי זה הוציא לעבוד מגיל 15 ועד היום זה כל מה שאני עושה

אני תמיד שמח לעזור פה או בטלפון גם בדברים שלא קשורים אלינו ישירות

תודה רבה על המילים החמות זה באמת משמח אותנו לראות לקוחות יוצאים מרוצים מהחנות!

שיהיה לכולנו שבוע מוצלח :D

רועי ושלומי
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

matrix23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266

שליחה

evgenetic כתב:@matrix23

אוף, התרבות הישראלית הזאת (ולא רק אני מניח) של הסתרת המחירים/משכורות בתקווה (הכוזבת) להפיק מזה איזשהו קמצוץ של רווח מה זה מעצבנת אותי..

אז שוב מטריקס, איך מתרגמים "משתלם" למספר נורמלי שניתן להשוות אותו למספרים אחרים? 7800? 8600? 7000? 9000?
אתה לא חייב לדאוג לרווחת crossover, הם יסתדרו אם תגלה את הסוד הכמוס הזה של מחירי המוצרים שלהם בפועל...

(כשאני רציתי לשדרג את הרסיבר שלי והתעניינתי בדנון x2200 התקשרתי לstereoshop ואמרו לי 4000 ש"ח, אמרתי שבאמזון יוצא לי משהו כמו 2800 אבל הם לא זזו מ4000. אז אמרתי שלום והזמנתי מאמזון ועוד קיבלתי החזר של כ100 יורו כעבור כחודש. זה היה בנובמבר, עכשיו אני רואה שאפילו בזאפ המחיר קצת יותר שפוי כי אז הוא היה שם בסביבות 5000 אם אני זוכר נכון.)
...
·לשאלת ה-"משתלם", ושוב פעם אני מדגיש שאני לוקח בחשבון עסקה המורכבת ממס' פריטים, אני חושב שנכון לאמר שההפרש בין המחיר בארץ לחו"ל הינו בין 15%-20%, עבורי זהו מחיר שהייתי מוכן "לספוג".
אני מציין שבמחיר הזה קיבלתי דברים נוספים מעבר לרכיבים הפיזיים, כגון: שירות, הסבר מעמיק ומקצועי ויתרה מזאת הזדמן לי לבחון את המוצר שרכשתי.

אגב, חבר שלי רכש ב-crossover רסיבר של pioneer, אני חייב לציין שלפני כן הוא היה סגור על ה-denon x1200 וחשב להזמין מחו"ל, אך כאשר בחנו את הרסיבר בחנות גילינו שמבחינת sound(להסקתנו) הוא היה הכי נחות משאר הרסיברים שהשווינו מולו באותו ה-level, כך שבדיעבד אילו היה מזמין על "עיוור" מחו"ל, היה מתפשר ללא ידיעה שיכל לרכוש באותו המחיר רסיבר אחר שאליו התחבר יותר - יש יתרונות וחסרונות להזמין מחו"ל...
נערך לאחרונה על ידי matrix23 ב 30/05/2016 0:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הבנתי, אז בקיצור שילמת 20% יותר ממה שהיית יכול לשלם בקנייה מאמזון וזאת בשביל המידע שהיית יכול לקבל פה באתר בחינם.
זה מידע חשוב שיחסוך לאנשים זמן כי לפעמים עולות התקוות שאולי, רק אולי, בישראל כבר הגיעו לרמה הגיונית של המחירים, אבל נראה שאנו עוד רחוקים מזה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

evgenetic כתב:הבנתי, אז בקיצור שילמת 20% יותר ממה שהיית יכול לשלם בקנייה מאמזון וזאת בשביל המידע שהיית יכול לקבל פה באתר בחינם.
זה מידע חשוב שיחסוך לאנשים זמן כי לפעמים עולות התקוות שאולי, רק אולי, בישראל כבר הגיעו לרמה הגיונית של המחירים, אבל נראה שאנו עוד רחוקים מזה.
...

לא כולם כמוך.
ולא כולם יתיישרו אליך.
תבין את זה.
גם אני דוגל ברכישה מחו"ל, ומבחינתי זו השיטה החדשה, ולא מיקוחים ושטויות.
אבל, יש כאן בחור שפתח דיון ופרגן לחנות ואמר תודה, אין טעם להטיל רפש על הכוונה שלו.
הוא לא רכש בחו"ל, קיבל החלטה לקנות כאן, יעלה כמה שיעלה - וזו זכותו.
לא מבין - כולם אצלך חייבים לרכוש מחו"ל? לעשות מדידות מקצועיות לציוד? לא לפעול לפי הרגש? לא לקנות עם האוזניים?
שחרר קצת... אולי תהנה מזה טיפה, אבל לפחות תן לאחרים ליהנות..

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא אמרתי שזה לא זכותו, רק רציתי לפזר את הערפל מהמושג "משתלם" כדי לברר למה בדיוק הכוונה. זה הרבה יותר מועיל למשתמש אתר ממוצע ממעשיות פרסומיות אודות crossover, לא?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”