Buy2USA - חוויה רעה
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
נו באמת, אני בא לשלם על המשלוחה + המיסים (הרבה מיסים). אני של החיובים נראים לי שפויים והכל בסדר ואז, אחרי שאני משלים את התשלום אני רואה שהחיוב הוא בשקלים ולא בדולרים. אני עושה אחד חלקי השני ויוצא שער של... 4.03.
איך הם הגיעו לזה? לאלוהים הפתרונים. בשקלים, הבדל בשער המטבע צריך לצאת 32 ש"ח. סתם עוד 32 ש"ח.
כאילו לא מספיק חם לי גם ככה עכשיו אני מזיע מעצבים.
עריכה: ההנפצה של השער מופיעה בסעיף 6r בתנאי השימוש: התשלום ל- BUY2USA הינו תשלום שיקלי בלבד ולפי שער פייפאל (שער המרה גבוה), שעומד על 3.9666, ד"א.
אני מתקשר אליהם מחר לברר אם אני יכול שלם בדולרים.
איך הם הגיעו לזה? לאלוהים הפתרונים. בשקלים, הבדל בשער המטבע צריך לצאת 32 ש"ח. סתם עוד 32 ש"ח.
עריכה: ההנפצה של השער מופיעה בסעיף 6r בתנאי השימוש: התשלום ל- BUY2USA הינו תשלום שיקלי בלבד ולפי שער פייפאל (שער המרה גבוה), שעומד על 3.9666, ד"א.
אני מתקשר אליהם מחר לברר אם אני יכול שלם בדולרים.
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 28/06/2016 23:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
הוסיפו עשיו את ההודעה הזאת :
בעקבות הוזלת מחירי המשלוח מארה"ב לישראל הגיעה אלינו למרכז הלוגיסטי בניו ג'רזי כמות גדולה במיוחד של חבילות.
עקב כך צפויים עיכובים קלים בקליטת החבילות.
אנו עובדים במתכונת מתוגברת על מנת לקלוט את כל החבילות בהקדם האפשרי ומבטיחים להדביק את הפער בימים הקרובים
נשמע לי כמו בולשיט רציני
בעקבות הוזלת מחירי המשלוח מארה"ב לישראל הגיעה אלינו למרכז הלוגיסטי בניו ג'רזי כמות גדולה במיוחד של חבילות.
עקב כך צפויים עיכובים קלים בקליטת החבילות.
אנו עובדים במתכונת מתוגברת על מנת לקלוט את כל החבילות בהקדם האפשרי ומבטיחים להדביק את הפער בימים הקרובים
נשמע לי כמו בולשיט רציני
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- maya1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
שלחתי אתם מספר לא מבוטל של משלוחים בשנים האחרונות - למעט עניין המחיר שלא תמיד יצא ממש זול - הכל הגיע במהירות יחסית ואפילו במקרה של חבילה שהשארתי לשילוח ימי - הם הטיסו לי אותה ללא תוספת עלות.
עד היום לשמחתי ולמזלי הרב לא הגיע אלי כלום פגום/תקול ככה שאני לא ממש יכול להעיד על השירות במקרה כזה , לעולם לא קניתי ביטוח (חוץ מזה שמקבלים עם שילוח אווירי) .
וכמו ש MP3 אמר - אם הגיע משהו שלא בדיוק התאים - תמיד מצאתי למי להעביר אותו...
אני ממש לא "נעול" על השירות שלהם ואם יש/יהיה משהו יותר משתלם/טוב לשילוחים מארה"ב לארץ (לחבילות של של מעל כמה מאות גרם עד מספר ק"ג) אשמח לנסות...
עד היום לשמחתי ולמזלי הרב לא הגיע אלי כלום פגום/תקול ככה שאני לא ממש יכול להעיד על השירות במקרה כזה , לעולם לא קניתי ביטוח (חוץ מזה שמקבלים עם שילוח אווירי) .
וכמו ש MP3 אמר - אם הגיע משהו שלא בדיוק התאים - תמיד מצאתי למי להעביר אותו...
אני ממש לא "נעול" על השירות שלהם ואם יש/יהיה משהו יותר משתלם/טוב לשילוחים מארה"ב לארץ (לחבילות של של מעל כמה מאות גרם עד מספר ק"ג) אשמח לנסות...
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
לא שהזמנתי מאז שהפסיקו משלוח ימי לחבילות קטנות, אבל מאוד מוזר שהם קיבלו פתאום מלא חבילות, משלוח אווירי לא מספיק זול ולא היו מבצעים רציניים בארה"ב מאז. חשבתי ששמו את ההודעה באתר לשדר "עסקים כרגיל" אבל לדעתי משלוח ימי לחבילות קטנות לא היה מספיק רווחי יחסית לכמות העבודה אז הימרו שחלק מלקוחות ישארו וישלמו על אווירי ופיטרו עובדים, עכשיו מסתגלים למצב החדש
·לא, אי אפשר. אני מתפלא כל פעם משער הדולר שהם ממציאים, שגם בתשלום בכרטיס אשראי גבוה (כלומר לא קשור לפייפאל בלבד) ותמיד ענו לי שזה מה יש, אי אפשר לשלם בדולר גם עם כרטיס אשראי דולר או פייפאלשלגון כתב:נו באמת, אני בא לשלם על המשלוחה + המיסים (הרבה מיסים). אני של החיובים נראים לי שפויים והכל בסדר ואז, אחרי שאני משלים את התשלום אני רואה שהחיוב הוא בשקלים ולא בדולרים. אני עושה אחד חלקי השני ויוצא שער של... 4.03.
אני מתקשר אליהם מחר לברר אם אני יכול שלם בדולרים....
- drorhh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
בשעה טובה,לאחר שבוע פחות יום החבילה עודכנה באתר.
למי שרוצה לדעת 20$ ב-Buy2USA זה 80.6 שקל?!? (בדיוק אותו יחס המרה שציין שלגון)
יחס המרה שערורייתי!
למי שרוצה לדעת 20$ ב-Buy2USA זה 80.6 שקל?!? (בדיוק אותו יחס המרה שציין שלגון)
יחס המרה שערורייתי!
- shuali
-
- טרול

·satih כתב:לא שהזמנתי מאז שהפסיקו משלוח ימי לחבילות קטנות, אבל מאוד מוזר שהם קיבלו פתאום מלא חבילות, משלוח אווירי לא מספיק זול ולא היו מבצעים רציניים בארה"ב מאז. חשבתי ששמו את ההודעה באתר לשדר "עסקים כרגיל" אבל לדעתי משלוח ימי לחבילות קטנות לא היה מספיק רווחי יחסית לכמות העבודה אז הימרו שחלק מלקוחות ישארו וישלמו על אווירי ופיטרו עובדים, עכשיו מסתגלים למצב החדש
·לא, אי אפשר. אני מתפלא כל פעם משער הדולר שהם ממציאים, שגם בתשלום בכרטיס אשראי גבוה (כלומר לא קשור לפייפאל בלבד) ותמיד ענו לי שזה מה יש, אי אפשר לשלם בדולר גם עם כרטיס אשראי דולר או פייפאל.........
בדיוק מה שאני חשבתי. לא הייתה שום סיבה בעולם לכמות החבילות לעלות, אם כבר אז לרדת.
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
ד"א, למי שסומך על הביטוח "חינם" צריך לדעת שהוא לחבילות של עד 100$ עם השתתפות עצמית של 70$.
- shuali
-
- טרול

·HT-Assaf כתב:ד"א, למי שסומך על הביטוח "חינם" צריך לדעת שהוא לחבילות של עד 100$ עם השתתפות עצמית של 70$....
מעבר לכך, גם אם חברת הביטוח מחליטה לא לשלם, ה70$ עדיין חייבים בתשלום
-
shaulch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 419
·אכן , מאז ש buy2 קנו את usshops, אי אפשר לשלם בדולרים . לא ברור לי החוקיות של העניין שמצד אחד להציג מחירים בדולרים ומצד שני אין אפשרות לשלם במטבע הזה.satih כתב:לא שהזמנתי מאז שהפסיקו משלוח ימי לחבילות קטנות, אבל מאוד מוזר שהם קיבלו פתאום מלא חבילות, משלוח אווירי לא מספיק זול ולא היו מבצעים רציניים בארה"ב מאז. חשבתי ששמו את ההודעה באתר לשדר "עסקים כרגיל" אבל לדעתי משלוח ימי לחבילות קטנות לא היה מספיק רווחי יחסית לכמות העבודה אז הימרו שחלק מלקוחות ישארו וישלמו על אווירי ופיטרו עובדים, עכשיו מסתגלים למצב החדש
·לא, אי אפשר. אני מתפלא כל פעם משער הדולר שהם ממציאים, שגם בתשלום בכרטיס אשראי גבוה (כלומר לא קשור לפייפאל בלבד) ותמיד ענו לי שזה מה יש, אי אפשר לשלם בדולר גם עם כרטיס אשראי דולר או פייפאל.........
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
גמרי,הקטע עם הדולרים הזוי, לגבות בדולרים ולדרוש תשלום בשקלים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
כי הם מחכים שיהיה להם מספיק סחורה בשביל למלא מכולה מלאה או חלקית.Huber כתב:גם לי היה ניסיון לא טוב איתם יותר מפעם. בהזמנה הנוכחית הזמנתי משהו במשלוח ימי, החבילה שוכבת אצלהם במחסנים כבר מעל לשבועיים. כשפניתי לברר למה הם מעכבים את החבילה כ"כ הרבה זמן לפני משלוח, קיבלתי תשובה די לקונית בסגנון "אנו מחוייבים ל 40 ימי עבודה, כולל העלאה לאוניה וכו...", מה שלא מסביר למה זה צריך לשכב סתם שבועיים במחסן שלהם לפני שמעלים לאוניה....
ימי לא נשלח פר פריט. זה עסק לוגיסטי יותר.
ככל שהם יכולים לדחוס יותר חבילות פר משלוח יחס המחיר לק"ג משתפר עבורם והרווחיות עולה.
מנסיוני יוצאים להם 2 משלוחים ימיים בחודש, אחד באמצע החודש ואחד בסופו.
אם אתה יודע מתי המשלוח הקודם נשלח אז אתה יכול לצפות שעוד 15 יום בערך גם ישלח הבא.
אם חיכת שבועיים זה אומר שבדיוק פיספסת את המשלוח הקודם.
אם תכוון לזמן הנכון תוכל לשלוח עם מינימום המתנה, אבל קשה לכוון במדיוק וההזמנה צריכה להיות מוכנה כמה ימים לפני השילוח המתעתד, אחרת זה ישלח רק במכולה הבאה.
חצי ניחוש, חצי מזל, והרבה תכנונים.
ההמלצה שלי שהחבילות יהיו מוכנות למשלוח ב-10 וב-25.
אם היה להם את השכל לציין מתי המשלוח הימי הבא יוצא, זמני ההגעה (ושביעות הרצון מהשירות) היו משתפרים פלאים.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
deepspace - החבילה עדיין לא יצאה ונכון להיום היא יושבת אצלהם כבר 19 ימי עסקים (שזה לא כולל סופי שבוע, ז"א 26 ימים "רגילים), ככה שבקרוב החבילה תחגוג חודש במחסנים שלהם. הם מתחייבם לכ 40 ימי עסקים - מסתבר שחצי מזה הולך על העובדה שהחבילה יושבת אצלהם. בדיחה.
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

במקרה כזה קרוב לוודאי ישדרגו לך למשלוח אווירי בקרוב כי בימי החבילה לא תגיע בזמן.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

שלחתי מייל לברר איך בדיוק הם יעמדוב 40 ימי עסקים אם כבר עברו 19 ולדבריהם המשלוח הימי לוקח עוד 23 ימי עסקים (זה בלי שחרור ממכס ומשלוח בארץ).
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

מעכשיו כל עיכוב נוסף רק משחק לטובתך.

כל עכבה לטובה.
כל עכבה לטובה.
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
קרוב לוודאי שלא, הם שירותיים ומנסים לעזור עד שזה עולה להם משהו, ואז לא יוותרו אפילו על שקל כדי להשאיר לקוח מרוצה.
היה כבר מצב פעם, לא זוכר מאיזו סיבה, שמשלוח ימי התעקב, תשובה של ביי2 הייתה ש-40 יום זה בממוצע ואם לא מגיע תחכו טיפה יותר. כיוון שאווירי יעלה להם יותר אני בספק שישדרגו ללא עלות. הרי לא כתוב שהם מתחייבים ל-40 יום ומה קורה אם לוקח יותר
היה כבר מצב פעם, לא זוכר מאיזו סיבה, שמשלוח ימי התעקב, תשובה של ביי2 הייתה ש-40 יום זה בממוצע ואם לא מגיע תחכו טיפה יותר. כיוון שאווירי יעלה להם יותר אני בספק שישדרגו ללא עלות. הרי לא כתוב שהם מתחייבים ל-40 יום ומה קורה אם לוקח יותר
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

היו היה וכך קרה.
דיברתי מהתנסות אישית.
אם יש התחייבות ל-40 יום לדעתי יש לך עילה לדרוש את הכסף בחזרה.
דיברתי מהתנסות אישית.
אם יש התחייבות ל-40 יום לדעתי יש לך עילה לדרוש את הכסף בחזרה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אכן מעצבן שער ה"דולר" שלהם.
מה זה משנה על מה מתבזבז הזמן? זה שיקולים פנימיים שלהם. השאלה היחידה היא אם זה מגיע בסופו של דבר בזמן שהוגדר.Huber כתב:deepspace - החבילה עדיין לא יצאה ונכון להיום היא יושבת אצלהם כבר 19 ימי עסקים (שזה לא כולל סופי שבוע, ז"א 26 ימים "רגילים), ככה שבקרוב החבילה תחגוג חודש במחסנים שלהם. הם מתחייבם לכ 40 ימי עסקים - מסתבר שחצי מזה הולך על העובדה שהחבילה יושבת אצלהם. בדיחה....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

jtk - אני באמת לא יודע אם אתה רציני או צוחק, ואם אתה רציני כנראה שלעולם לא נבין האחד את השני.
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
@Huber
·
jtk צודק, באופן עקרוני. אם הם מתחייבים לזמן משלוח אז כל דבר מעבר לו זה לא תקין וכל קיצור בזמן המשלוח צריך להתייחס אליו כאל הפתעה נעימה.
יש להם SLA של זמן משלוח?
·
jtk צודק, באופן עקרוני. אם הם מתחייבים לזמן משלוח אז כל דבר מעבר לו זה לא תקין וכל קיצור בזמן המשלוח צריך להתייחס אליו כאל הפתעה נעימה.
יש להם SLA של זמן משלוח?
ואין לך "געוואלד געצרוכען"