צפייה ישירה והורדות - הסוף? כך מתכננים לתבוע אתכם אישית

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191

שליחה

יש כבר בערך 200 סרטים וסדרות שמדובבים לרוסית בנטפליקס והרשימה גדלה מיום ליום.
הבעיה היא שמעט מאוד מהם זמינים בספרייה בארץ אבל אם אתה משתמש ב VPN יש לך אפשרות לגשת אליהם

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

Cleaner כתב:יש כבר בערך 200 סרטים וסדרות שמדובבים לרוסית בנטפליקס והרשימה גדלה מיום ליום.
הבעיה היא שמעט מאוד מהם זמינים בספרייה בארץ אבל אם אתה משתמש ב VPN יש לך אפשרות לגשת אליהם
...
·

יפה מאוד, רק השאלה אם אותם תכנים שמדובבים לרוסית, יקבלו גם כתוביות בעברית (שכרגע אין בכלל)
כי הגישה היא שתוכן מדובב לא זקוק בנוסף לכך גם לתרגום...

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191

שליחה

אני לא חושב שזאת הגישה כי מרבית הדברים שראיתי שהם מדובבים יש גם מבחר די גדול כתוביות, אני מניח שכאשר הם יתחילו להוסיף כתוביות בעברית הדיבוב יהיה בנוסף לא במקום.
קח לדוגמא את הסידרה המדריך לרוצח שהעונה הראשונה שלה נמצאת בספרייה הישראלית יש לך שם דיבוב לרוסית ופולנית ובנוסף גם כתוביות ברוסית, פולנית ערבית ואנגלית

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

@miCkEy6772
·
אתה מתבקש להיזהר מלהאשים האשמות כאלו. זה לא במקום. לענייננו... יש מספיק חוכמה במערכות המחשוב כדי לחפש הורדות לא חוקיות בלי שהפרטיות של מישהו באמת תיפגע. מי שבאמת רוצה לעשות מעקבים לא חוקיים ולפגוע בפרטיות לא מחכה שאיזה חוק יאפשר לו את זה.

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo

שליחה

שאלת תם:
אין מצב שהטורנט יעבוד דרך תור (ONION) כך שהIP יהיה חסום/מוסתר?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

avier פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

bariko כתב:סטרימינג זו לא אופציה טובה עבורי.
אני מעדיף שהקובץ נמצא אצלי פיסית, כדי שאוכל לצפות בתכנים מתי ואיפה שנוח לי.

בכל אופן, הבעיה הזו של דיבוב וכתוביות שהזכרתי קודם, נתקלנו בה גם בעידן ספריות הווידאו שבעבר פרחו בארץ.
בחלוקה של האזורים, רוסיה לא נמצאת באותה קטגוריה כמו ישראל.
בכותרים שהייתי רוכש או משכיר, היו כמעט כל השפות האפשרויות, להוציא רוסית.
לכן הייתי צריך לרכוש'להשכיר סרט מחנות "רגילה", ופעם שנייה את אותו סרט מחנות רוסית
(מן הסתם, במקרה הטוב היו שם רק כתוביות באנגלית)
פשוט מטורף!
...
·אז אין מה לעשות לפעמים צריך להתפשר,למרות שאני הגד להאשים את כל מי שמוריד קבצים גם אם הם מוגנים בזכויות יוצרים, זה באמת לא קל לנצח בבית משפט אם ההפרה היא על הורדת קבצים, למרות שאפשר לנסות לטעון במצב כזה בבית המשפט שזה בגלל עניין בעייתי נפשי כספי ואו שגם שאתה רוצה לשלם על זה במחיר סביר אבל אין בארץ שח במחיר סביר אפשרות לראות את היצירה הזאת, אולי זה יעזור לך, במקרה הזה אין אפילו הגנת שימוש הוגן אלא אם זה מוסד חינוכי ואתה מצליח להוכיח שזה כחלק מתוכנת הלימודים של אותו המוסד ושאין תחליף לזה בלימודים האלה, אז בדרל בלימודים השימשו ההוגן זה רק לצטט דברים מסוייםמי מהיצירה, הכי הרבה אפשר להגיע לפשרה של קבלת אזהרה או תשלום פיצוי נמוך שלא להמשיך עם זה.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015

שליחה

offerbk1 כתב:@miCkEy6772
·
אתה מתבקש להיזהר מלהאשים האשמות כאלו. זה לא במקום. לענייננו... יש מספיק חוכמה במערכות המחשוב כדי לחפש הורדות לא חוקיות בלי שהפרטיות של מישהו באמת תיפגע. מי שבאמת רוצה לעשות מעקבים לא חוקיים ולפגוע בפרטיות לא מחכה שאיזה חוק יאפשר לו את זה.
...
·

על מה להיזהר? על שרשמתי לך שגם אתה גונב? הרי זה נכון. אתה יותר ממוזמן להוכיח לי שלא הורדת שום תוכן בעל זכויות יוצרים.
כמובן שזה אפשרי אך בסופו של דבר צריך לבדוק מי מוריד ומשתף את אותו התוכן בעל הזכויות יוצרם ובנקודה הסופית חייב לבדוק מי זה ולא רק אלא שגם באותו הפרוטוקול עובר עוד 101 נתונים שלא קשורים בהכרח להפרת זכויות יוצרים. בקיצור לא ניתן לבדוק מי מפר זכויות יוצרים בלי להפר את פרטיות האזרחים לכן עד היום עולם ההורדות ושיתוף התוכן הלא חוקי חי לו עד עצם היום הזה.
לא ניתן לעצור את עולם ההורדות הוא בלתי מנוצח והשנים רק מוכיחים זאת.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

@miCkEy6772
·
לא רק שאני לא צריך להוכיח לך שום דבר הדברים שלך עוברים את גבול הטעם הטוב ולדעתי אפילו בגדר הוצאת דיבה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

חברים, תתחילו להירגע.
אפשר לדבר לגופו של עיניין אבל לא לגופו של אדם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

Cleaner כתב:אני לא חושב שזאת הגישה כי מרבית הדברים שראיתי שהם מדובבים יש גם מבחר די גדול כתוביות, אני מניח שכאשר הם יתחילו להוסיף כתוביות בעברית הדיבוב יהיה בנוסף לא במקום.
קח לדוגמא את הסידרה המדריך לרוצח שהעונה הראשונה שלה נמצאת בספרייה הישראלית יש לך שם דיבוב לרוסית ופולנית ובנוסף גם כתוביות ברוסית, פולנית ערבית ואנגלית
...
·

נמתין ונראה.
אגב למיטב זכרוני בערוצי הסרטים של הוט, קיים דיבוב לרוסית וכמובן גם כתוביות בעברית.
הבעיה שבשירות ה-VOD שלהם- אין דיבוב, ודווקא את זה מה שהייתי צריך...

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759

שליחה

לא עברתי על כל התגובות, אבל צריך להבין שלא כל אחד שמוריד תוכן פיראטי, עושה זאת מתוך עניין של לאכול חינם, אני למשל צופה באנימה יפני, ומה? גם אם הייתי מעוד רוצה לקנות BLU RAY של סדרה זאת או אחרת, לא לכולן יש כתוביות..אז זה המצב. אם סרטים זה לא בעיה כי לרוב תוכלו למצוע כל סרט על BLU RAY, בסדרות גם ניתן לקנות פה ושם. אבל יש דברים שניתן להשיג רק אופן פיראטי..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”