התחדשתי - 65K700 (חוו"ד ראשונית מאוד)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973

שליחה

אני שם לב שכולנו בערך באותם ערכי כיול.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

אחלה סקין לקודי ;)
תתחדש

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571

שליחה

@blknom1
מותר לשאול כמה שילמת עליה?

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322

שליחה

תודה חברים. תעזרו לי להבין משהו - שני קודי זהים לחלוטין. האחד מותקן על נוק i5 וקצב הרענון המקסימלי הוא 30 (הטלוויזיה החדשה - הייסנס). קודי נוסף המותקן על פיי 2 מראה קצב רענון מקסימלי של 60 (טלויזיית סוני 46Ex500). מה ההסבר לכך? הייתי בטוח שקצב הרענון יהיה 60 באופן אוטומטי ב-K700. טעיתי?

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tomer953 כתב:אחלה סקין לקודי ;)
תתחדש
...
הולך איתי לכל מקום :)
הסקין הטוב ביותר לקודי. נקודה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

תתחדש!
blknom1 כתב:שני קודי זהים לחלוטין. האחד מותקן על נוק i5 וקצב הרענון המקסימלי הוא 30 (הטלוויזיה החדשה - הייסנס). קודי נוסף המותקן על פיי 2 מראה קצב רענון מקסימלי של 60 (טלויזיית סוני 46Ex500). מה ההסבר לכך? הייתי בטוח שקצב הרענון יהיה 60 באופן אוטומטי ב-K700. טעיתי?
...
30Hz ב-UHD/4K לעומת 60Hz ב-FHD/2K אני משער? אולי מגבלה של כרטיס המסך, הכבל, או עניין של הגדרות.

זה גם לשימושי מחשב? כי אחרת אין הרבה טעם ב-60Hz. לסרטים מספיק 24-25Hz (בהנחה שהמסך תומך בזה), אלא אם המטרה היא סרטי הדגמה וכאלה ב-frame rate גבוה.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

jtk כתב:תתחדש!

...
...
30Hz ב-UHD/4K לעומת 60Hz ב-FHD/2K אני משער? אולי מגבלה של כרטיס המסך, הכבל, או עניין של הגדרות.

זה גם לשימושי מחשב? כי אחרת אין טעם ב-60Hz. מספיק 24-25Hz לסרטים, בהנחה שהמסך תומך בזה.
...
הסוני שבה הקודי מזהה 60 fps היא טלוויזית FULL HD בלבד. לגבי ההייסנס - לשימוש קודי בלבד. שידורי ספורט, סרטים וסדרות. גם אם מספיק 25 FPS לא ברור מדוע לא מצליח לקבל יותר מ-30FPS? בסוני קיבלתי 60 FPS כאשר הטלוויזיה הייתה מחוברת לנוק.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

NUC I5 יכול להוציא 4K בקצב ריענון של 30HZ בלבד. עם 1080P לא צריכה להיות בעיה לקבל 60.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

TheCoolest כתב:NUC I5 יכול להוציא 4K בקצב ריענון של 30HZ בלבד. עם 1080P לא צריכה להיות בעיה לקבל 60.
...
תודה. למען ההבנה שלי - אין לי יכולת להגיע ל-60 fps בהייסנס, בשילוב עם נוק i5, אך עובדה זו לא תפגע באיכות הצפייה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

כל עוד אתה מפעיל רק סרטים\סדרות שרובם ככולם 24-30FPS, ותדאג שקודי יתאים את קצב ריענון המסך לתוכן, הייתי משאיר את קודי על 4K.

תוכל לקבל 60FPS אם תוריד את הרזולוציה ל1080P. מה שאומר שהמסך יבצע את הUPSCALE לתמונה כדי למלא את כל הפיקסלים שלו.
במקרה שלי עם הויזיו, לעיניים שלי קופסת האנדרויד שלי נותנת תוצאה טובה יותר כשהיא מוגדרת על 4K.
ממליץ לבדוק את שני המצבים ולראות מה מתאים לך יותר.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

TheCoolest כתב:כל עוד אתה מפעיל רק סרטים\סדרות שרובם ככולם 24-30FPS, ותדאג שקודי יתאים את קצב ריענון המסך לתוכן, הייתי משאיר את קודי על 4K.

תוכל לקבל 60FPS אם תוריד את הרזולוציה ל1080P. מה שאומר שהמסך יבצע את הUPSCALE לתמונה כדי למלא את כל הפיקסלים שלו.
במקרה שלי עם הויזיו, לעיניים שלי קופסת האנדרויד שלי נותנת תוצאה טובה יותר כשהיא מוגדרת על 4K.
ממליץ לבדוק את שני המצבים ולראות מה מתאים לך יותר.
...
·תודה רבה. אגב, איך אני דואג שקצב הרענון יותאם לסוג התוכן? האם יש אפשרות שהדבר יעשה באופן אוטומטי?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

[imgbig]http://img.techpowerup.org/160519/capture1905.png[/imgbig]
תדאג להגדרות שבשורה המסומנת ושתי שורות מטה (שורה 3)

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה רבה.

שושו_השועל
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

תודה על הביקורת!

ניסית לחבר פלייסטיישן או אקס בוקס? ה LAG זה הדבר היחיד שמונע ממני לקפוץ על 4k

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

מה הקשר בין לאג ל4K? האינפוט לאג תלוי בטלויזיה עצמה ולא ברזולוציה שלה.
יש מסכי 4K עם IL סביר\טוב.

שושו_השועל
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

כן, הכוונה שלי הייתה ב IL של הדגם הזה.

blknom1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

חברים, עברו שבועיים לערך מאז שרכשתי את הטלוויזיה (65K700) ואנחנו פשוט נהנים ממנה בצורה יוצאת מן הכלל - תמונה מעולה (!), באמת מעולה. אתמול צפינו בכמה פרקים (BLINDSPOT, GOTHAM) - הראשונה עם צילומי תקריב שניתן היה לראות כל זקיק שערה בזקן של השחקן הראשי והשניה מאופיינת בצילומים קודרים וחשוכים - לא חוויתי שום בעיה בהיבט הזה (היו שטענו שלא רואים פרטים כמו שצריך - אצלי באמת שהכל נפלא).
מפה לשם, ממליץ בחום - פשוט קנייה חכמה וטובה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”