התחדשתי - 65K700 (חוו"ד ראשונית מאוד)
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
אני שם לב שכולנו בערך באותם ערכי כיול.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- MrHicUp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
@blknom1
מותר לשאול כמה שילמת עליה?
מותר לשאול כמה שילמת עליה?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
תודה חברים. תעזרו לי להבין משהו - שני קודי זהים לחלוטין. האחד מותקן על נוק i5 וקצב הרענון המקסימלי הוא 30 (הטלוויזיה החדשה - הייסנס). קודי נוסף המותקן על פיי 2 מראה קצב רענון מקסימלי של 60 (טלויזיית סוני 46Ex500). מה ההסבר לכך? הייתי בטוח שקצב הרענון יהיה 60 באופן אוטומטי ב-K700. טעיתי?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

הולך איתי לכל מקוםtomer953 כתב:אחלה סקין לקודי
תתחדש...
הסקין הטוב ביותר לקודי. נקודה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
תתחדש!
זה גם לשימושי מחשב? כי אחרת אין הרבה טעם ב-60Hz. לסרטים מספיק 24-25Hz (בהנחה שהמסך תומך בזה), אלא אם המטרה היא סרטי הדגמה וכאלה ב-frame rate גבוה.
30Hz ב-UHD/4K לעומת 60Hz ב-FHD/2K אני משער? אולי מגבלה של כרטיס המסך, הכבל, או עניין של הגדרות.blknom1 כתב:שני קודי זהים לחלוטין. האחד מותקן על נוק i5 וקצב הרענון המקסימלי הוא 30 (הטלוויזיה החדשה - הייסנס). קודי נוסף המותקן על פיי 2 מראה קצב רענון מקסימלי של 60 (טלויזיית סוני 46Ex500). מה ההסבר לכך? הייתי בטוח שקצב הרענון יהיה 60 באופן אוטומטי ב-K700. טעיתי?...
זה גם לשימושי מחשב? כי אחרת אין הרבה טעם ב-60Hz. לסרטים מספיק 24-25Hz (בהנחה שהמסך תומך בזה), אלא אם המטרה היא סרטי הדגמה וכאלה ב-frame rate גבוה.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

הסוני שבה הקודי מזהה 60 fps היא טלוויזית FULL HD בלבד. לגבי ההייסנס - לשימוש קודי בלבד. שידורי ספורט, סרטים וסדרות. גם אם מספיק 25 FPS לא ברור מדוע לא מצליח לקבל יותר מ-30FPS? בסוני קיבלתי 60 FPS כאשר הטלוויזיה הייתה מחוברת לנוק.jtk כתב:תתחדש!
30Hz ב-UHD/4K לעומת 60Hz ב-FHD/2K אני משער? אולי מגבלה של כרטיס המסך, הכבל, או עניין של הגדרות.......
זה גם לשימושי מחשב? כי אחרת אין טעם ב-60Hz. מספיק 24-25Hz לסרטים, בהנחה שהמסך תומך בזה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
NUC I5 יכול להוציא 4K בקצב ריענון של 30HZ בלבד. עם 1080P לא צריכה להיות בעיה לקבל 60.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה. למען ההבנה שלי - אין לי יכולת להגיע ל-60 fps בהייסנס, בשילוב עם נוק i5, אך עובדה זו לא תפגע באיכות הצפייה?TheCoolest כתב:NUC I5 יכול להוציא 4K בקצב ריענון של 30HZ בלבד. עם 1080P לא צריכה להיות בעיה לקבל 60....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

כל עוד אתה מפעיל רק סרטים\סדרות שרובם ככולם 24-30FPS, ותדאג שקודי יתאים את קצב ריענון המסך לתוכן, הייתי משאיר את קודי על 4K.
תוכל לקבל 60FPS אם תוריד את הרזולוציה ל1080P. מה שאומר שהמסך יבצע את הUPSCALE לתמונה כדי למלא את כל הפיקסלים שלו.
במקרה שלי עם הויזיו, לעיניים שלי קופסת האנדרויד שלי נותנת תוצאה טובה יותר כשהיא מוגדרת על 4K.
ממליץ לבדוק את שני המצבים ולראות מה מתאים לך יותר.
תוכל לקבל 60FPS אם תוריד את הרזולוציה ל1080P. מה שאומר שהמסך יבצע את הUPSCALE לתמונה כדי למלא את כל הפיקסלים שלו.
במקרה שלי עם הויזיו, לעיניים שלי קופסת האנדרויד שלי נותנת תוצאה טובה יותר כשהיא מוגדרת על 4K.
ממליץ לבדוק את שני המצבים ולראות מה מתאים לך יותר.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

·תודה רבה. אגב, איך אני דואג שקצב הרענון יותאם לסוג התוכן? האם יש אפשרות שהדבר יעשה באופן אוטומטי?TheCoolest כתב:כל עוד אתה מפעיל רק סרטים\סדרות שרובם ככולם 24-30FPS, ותדאג שקודי יתאים את קצב ריענון המסך לתוכן, הייתי משאיר את קודי על 4K.
ממליץ לבדוק את שני המצבים ולראות מה מתאים לך יותר....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

[imgbig]http://img.techpowerup.org/160519/capture1905.png[/imgbig]
תדאג להגדרות שבשורה המסומנת ושתי שורות מטה (שורה 3)
תדאג להגדרות שבשורה המסומנת ושתי שורות מטה (שורה 3)
-
blknom1
-
- חבר ותיק

תודה רבה.
- שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
תודה על הביקורת!
ניסית לחבר פלייסטיישן או אקס בוקס? ה LAG זה הדבר היחיד שמונע ממני לקפוץ על 4k
ניסית לחבר פלייסטיישן או אקס בוקס? ה LAG זה הדבר היחיד שמונע ממני לקפוץ על 4k
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

מה הקשר בין לאג ל4K? האינפוט לאג תלוי בטלויזיה עצמה ולא ברזולוציה שלה.
יש מסכי 4K עם IL סביר\טוב.
יש מסכי 4K עם IL סביר\טוב.
- שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
כן, הכוונה שלי הייתה ב IL של הדגם הזה.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

חברים, עברו שבועיים לערך מאז שרכשתי את הטלוויזיה (65K700) ואנחנו פשוט נהנים ממנה בצורה יוצאת מן הכלל - תמונה מעולה (!), באמת מעולה. אתמול צפינו בכמה פרקים (BLINDSPOT, GOTHAM) - הראשונה עם צילומי תקריב שניתן היה לראות כל זקיק שערה בזקן של השחקן הראשי והשניה מאופיינת בצילומים קודרים וחשוכים - לא חוויתי שום בעיה בהיבט הזה (היו שטענו שלא רואים פרטים כמו שצריך - אצלי באמת שהכל נפלא).
מפה לשם, ממליץ בחום - פשוט קנייה חכמה וטובה.
מפה לשם, ממליץ בחום - פשוט קנייה חכמה וטובה.