רכב ליסינג - מועמדות סופיות אוקטביה ואופל אסטרה

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #21 

Itay_Pollak כתב:ברור שאני לא מתייחס לשני הנתונים האלה על יבש
תשים לב שאתה שוב מתייחס לדגם הישן.
בחו"ל אני רואה שמתקרבים משלושה - גולף, פוקוס ואסטרה. בסדר הזה. כמובן גם האוקטביה מקבלת ציונים טובים.
...
·אכן, מתחייס למה שאני מכיר טוב מאוד. נהגתי הרבה על שני אלה בעבודה, כך ששני הרכבים קיבלו יחס "טוב" ולא רחמני בכלל (רכב ליסינג בעבודה, רכב לשימוש כללי) . האופל פשוט מרגישה כבדה בכל פניה, בלימה והאצה. הראות בפנים מוגבלת בגלל הקורות צד, הכל עשוי טוב, בניה כמו טנק אבל כך גם הנסיעה. אני מאמין שדברים כאלה לא משתנים מדגם אחד לשני כי, שינוי מנוע/תיבה לא ישנה את המשקל והתנהוגת כביש. ורוב המרכב נשאר זהה וכך גם העיצוב הבסיסי.
המתלים של שני הרכבים דומים בהתנהגות: קשים ולא נוחים במהמורות גדולות וחדות אבל בסדר בכל שאר המקומות (אפילו בשטח קל). היתרון של האופל זה השקט הפנימי. אוקטביה מאוד לא מבודדת ויש הרבה רעש כביש אשר חודר מכל מקום. כנראה שבידוד זה אחד המקומות שבהם הם הורידו משקל. האופל יותר שקטה בפנים. לגבי אמינות. מהנסיון שלי (יש לי גם פביה פרטית בבית ולאבא יש גם אוקטביה), הדורות הראשונים של הDSG לא היו משהו. הרבה עדכונים, הרבה מוסך (יומר לזכותם, לא שילמנו שקל). אבל כיום האוקטביה החדשה ללא שום בעיות, אחרי כ90 אלף, מרגישה כמו חדשה וכנרא שהם שינו את תוכנת ניהול מנוע כי האוקטביה לוקחת את הפביה מ0 ל100 למרות שלשניהם אותו גיר/מנוע והפביה הרבה יותר קלה.

אתה לא יכול לטעות עם שני הרכבים הללו, במיוחד בליסיניג.אבל הם שונים לגמרי אחד מהשני. הרכב הכיפי, הזריז, מרווח, נוח עם תא מטען ענק הוא האוקטביה. היא משנה מהירות וכייון בכיף וברצון. האופל גדולה, מהירה, יציבה ומרגישה כמו טנק. אם אתה כל היום על כביש 6, יש לזה יתרון גדול. הרבה נסיעות בעיר, אז האוקטביה יותר מתאימה מכל בחינה (זריזות, גודל, ראות, קלות לחנות, הגה "קל"). שטח קל, רק אוקטביה האופל נמוכה מדי. הרבה כבישים משובשים, זה לא משנה שניהם גרועים אבל לפחות באופל יש יותר שקט. מה אתה מעדיף, כי כפי שאתה מבין, כוח סוס זה הפרמטר האחרון לבדוק, במיוחד שיצרנים יכולים לשחק אם ההצגה שלו. אחרי מה שהיה עם WW אין יותר אמון בשום נתון.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #22 

אבל BUGY - אתה משווה לדגם הישן, שאם זה היה המצב לא הייתי חושב פעמיים. אני יודע לקרוא ולהפנים. בדור החדש העלו את הנתונים, הורידו במשקל מאוד. (ירידה של כ130 ק"ג לפחות - תלוי בדגם וכו').

תודה כמובן על כל הכתיבה המפורטת.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”