צפי לערוצים חדשים?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

ממש לא חחח אני לקוח סלקום אך עדיין אין להתכחש לזה שהוויאודי בהוט לא רואה את של סלקום משום בחינה ...
גם הדרך בו מעוברים התכנים כאן זה על גבי עידן פלוס ואינטרנט בממיר לא איכותי מי יודע כמה שנתקע לי לפחות פעם ביומיים (כיבוי הדלקה)
עזוב נוריד מ168 ערוצים 100 ערוצי זבלה עדיין יש הרבה מה לשפר בתוכן כמו ערוצי ילדים שאין דיסקאברי ערוץ האוכל פנאי פלוס הידברות (חינם) נחמד למי שדתי ... לשפר דחוף תספרית וויאודי בסדרות ישראליות וגם סרטים וכמו שכבר אמרתי זה לא בדיוק 99 זה יוצא לי 227 שזה כמעט כמו בהוט לשדרג תממשק הדבילי הזה שתוקע (יש שיפור מאז תחילת השירות אבל דרוש יותר) לדעתי גם לעשות טריפל של 100 מגה (40לא סוחב אצלי 3 טלווזיות ומחשבים) אצלי עוד נחשב טוב כי העידן פלוס והאינטרנט מעוברים בצורה קווית מהארון חשמל

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #22 

פרפר כתב:אבל כך בחשבון שסלקום tv פועל על אינטרנט מה שמחייב אותך להוסיף עוד 100 שקל ועל כול ממיר נוסף 28 שקל בקיצור 99 זה סתם נשמע מפתה אבל בסופו של דבר הסכומים מגעים להרבה יותר וחסר ערוצים כדי שהיה תמורה למחיר
...
וואו ואוו !!!

לאן הלכת..? איזה 100 ש"ח צריך להוסיף על אינטרנט ???
יש חבילת טריפל.
ממיר + ספק + תשתית 40 מגה + טלפון יוצא 149 ש"ח. עוד 10 ש"ח על ה- NETBOX =יוצא 159 ש"ח
עם ממיר שני נוסף - 187 ש"ח.

@miCkEy6772
גם מבחינתי HOT זו לא אופצייה, גם אם מחר הם יתנו לי מכל רפרטואר הממירים והשירותים שלהם, במחיר זול יותר מסלקום.
הם פשוט לא אופצייה. נקודה.
YES מצויינים, אבל יקרים לי מדי בשביל התכנים שאני צופה בהם, ולכן סלקום זו אופצייה מצויינת עבורי.
...

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #23 

פרפר כתב:אבל כך בחשבון שסלקום tv פועל על אינטרנט מה שמחייב אותך להוסיף עוד 100 שקל ועל כול ממיר נוסף 28 שקל בקיצור 99 זה סתם נשמע מפתה אבל בסופו של דבר הסכומים מגעים להרבה יותר וחסר ערוצים כדי שהיה תמורה למחיר
...
·
כמו שכבר אמרתי סלקום באה להתבסס אצל אלה שיש כבר ברשותם מנוי אינטרנט ומציעה מנוי טלוויזיה זול ובעיקר למשפחה קטנה שמספיק עבורה ממיר אחד או שתיים.
מה שבאמת לא הבנתי אצל סלקום זה למה לעזאזל ממיר נוסף עולה 30 שקלים?! זה מטורף!! (n)
אצל הוט ממיר מקליט HD עולה 10 שקלים אז למה שממיר שלא מאפשר להקליט אפילו את השידורים שהוא משדר (הVOD) + ללא דיסק קשיח עולה יותר ממיר מקליט אצל המתחרה?!.. בתכלס בזה סלקום כבר לכלכו... (n)

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #24 

...
·
כמו שכבר אמרתי סלקום באה להתבסס אצל אלה שיש כבר ברשותם מנוי אינטרנט ומציעה מנוי טלוויזיה זול ובעיקר למשפחה קטנה שמספיק עבורה ממיר אחד או שתיים.
מה שבאמת לא הבנתי אצל סלקום זה למה לעזאזל ממיר נוסף עולה 30 שקלים?! זה מטורף!! (n)
אצל הוט ממיר מקליט HD עולה 10 שקלים אז למה שממיר שלא מאפשר להקליט אפילו את השידורים שהוא משדר (הVOD) + ללא דיסק קשיח עולה יותר ממיר מקליט אצל המתחרה?!.. בתכלס בזה סלקום כבר לכלכו... (n)

ואם כבר אמרת שצריך להוסיף מאה שקל בשביל אינטרנט אז הנה: סלקום מציעה חבילת טריפל ב-149 שקלים כולל תשתית אינטרנט+ספק 40 מגה וטלוויזיה.
טריפל סלקום רק ₪149 בחודש

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #25 

הייתי כבר בטריפל המאכזב הזה בפועל קיבלתי 25 מגה המחשב והטלווזיה פשוט לא זזו ונאלצתי לעבור לבזק למאה מגה (105) לחודש וכן גם הקטע שכול ממיר נוסף 28 שקלים בהחלט מוסיף לעצבים בקיצור חסר הרבה תכנים ביחס למחיר

NirIdit
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #26 

@origr15
·

לצערי , לא רואה שינוי במדיניות של סלקום

הערוצים יעלו בטיפטוף , עקב לצד אגודל עם גיוס הלקוחות

והסיבה לכך היא מאוד מאוד פשוטה , המדיניות שלהם עובדת

היום פורסם דו"ח סלקום - הם גיסו 75,000 לקוחות טלוויזיה כאשר קצב הלקוחות הוכפל מאז הוספת ערוצי הספורט

http://www.bizportal.co.il/capitalmarke ... cle/429180

כל עוד הדוחות מראים שהדרך היא נכונה - למה שיהיה שינוי?

התקווה היא שיוסיפו תוכן נורמלי לקראת החופש הגדול כי תיקיית הילדים כמעט שלא עברה רענון/שינוי בשנה האחרונה

וגם כמה ערוצי לייף סטייל שחסרים כרגע

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #27 

@NirIdit
·

את צריכה להבין שסלקום TV זה לא יס או הוט.
הם באים לתת אלטרנטיבה זולה למי שיש לו צורך בסיסי של טלויזיה.
האנשים שמכורים למסך וצורכים המון תכנים, סלקום TV הוא לא פתרון עבורם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

NirIdit
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

@shraga007
·

שרגא

א. לא הבנתי את הקשר דבריך

נכון שזו אלטרנטיבה זולה- אך עדיין מידי תקופה עולים ערוצים - יש כאן ניסיון לברר מהו הדפוס להוספת הערוצים ואלו ערוצים יעלו בפעימה הבאה

ב. בשילוב עם קודי - יש יותר תוכן מהוט ויס ביחד

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #29 

@NirIdit
·

הקשר הוא שתוכן עולה כסף....וכדי לשמור על מחירים כאלו וגם להרוויח קצת הם לא יוכלו לעמוד ברכישת ערוצים ומגוון כמו שיש בהוט וביס.

זה שיש קודי אני יודע ומכיר היטב.
ולכן השילוב בינהם הוא השילוב המנצח בין חסכון כספי גדול והיצע תכנים גדול.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #30 

בנוסף לזה גם לקנות זכויות שידור של ערוץ דרך האינטרנט זה עלול לעלות לא מעט כסף.
מה שמעניין אותי לדעת זה אם מספר הלקוחות של סלקום טיוי יהיה כמעט כמו של יס והכסף שיהיה לסלקול טיוי יהיה הרבה יותר מתאים כדי לקנות עוד דברים של זכויות יוצרים אז האם גם אז כמות הערוצים שלה תישאר אותו הדבר?
או שהיא תעשה חבילות מיוחדות עם יותר ערוצים?
מה לדעתכם יקרה במצב כזה?
נערך לאחרונה על ידי avier ב 23/05/2016 15:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #31 

@avier
·

אתה מוכן לחדד את השאלה?

מה הכוונה "כמות הערוצים שלה תישאר אותו הדבר?"

כבר היום כמות הערוצים זה "נתון משתנה" ולא "נתון קבוע"

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #32 

סהרגבריאלי כתב:@avier
·

אתה מוכן לחדד את השאלה?

מה הכוונה "כמות הערוצים שלה תישאר אותו הדבר?"

כבר היום כמות הערוצים זה "נתון משתנה" ולא "נתון קבוע"
...
·
הכוונה שלי היא להוספת של הרבה יותר ערוצים בפעמים בודדות.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”