אכן, זו תופעה מוכרת, כל חודש בערך קמה קבוצה של חוכמולוגים שחושבים את עצמם ומתחילה לעשות בלאגן ואקשן. לפחות אני לא מתרגש מרמת האינטלקטואליה הנמוכה ואי הבנת הנקרא של אותם חוכמולוגים.
כל פעם מחדש כש"ממליצים על איש מקצוע" קם אחד מחברי קבוצת החוכמולוגים ומתגרה "למה צריך איש מקצוע, תעשה א', ב', ג'... לא צריך איש מקצוע" דבר שבקלות מתפרש כלשון הרע.
כל אחד יכול להגיב מה שיש לו להגיד וכל אחד יכול לרשום אחרת מאדם אחר אך קריאות גנאי כלפי חבר פורום זה כבר חוסר כבוד שזה המינימום הדרוש לדו שיח.
כל אותם חוכמולוגים שיושבים מאחורי מחשב, בטח שכירים שאף פעם לא היו או יהיו עצמאים מרשים לעצמם לזבל את הפה ולאגד חוכמולוגים אחרים לבצע מהפכה בפורום שעל פניו מנוהל כראוי (תראו מה קורה בפורומים אחרים ואז תחזרו לכאן) המהפכה לא רק שלא תתרום לאף חוכמולוג אלא גם תרחיק כל אדם ממוצע אינטלגנטי ומשכיל אחר מלקבל עזרה מהפורום.
מהי העזרה? כן, לפעמים להגיד מראש שתקרא לאיש מקצוע, זו עזרה. ויותר מזה אני אגיד לכם, לא רוצים עזרה של אנשי מקצוע? לא צריך, אף אחד לא מחייב... רק החוכמולוגים שבחבורה ימשיכו לחפש תשובה ואף יותר מזה להתקשר לאותם אנשי מקצוע (כן אני יודע, יש לי גם זיהוי שיחות) ולנסות לדוג פיסות מידע ובצורה מסויימת לנצל אותו ואת פרנסתו על מנת לקבל את התשובה.
מה כל זה קשור להנהלת הפורום? הקשר הוא פשוט, מפריע לחוכמולוגים שהפורום גובה תשלום מאשני מקצוע ובכך החוכמולוגים חושבים שהאתר הוא שותף ל"פשע" הנורא והאיום שקוראים לו "המלצה לאיש מקצוע"
הנהלת הפורום כבר עייפה ולקרוא כל פעם מחדש על אותם חוכמולוגים שגוררים חברי פורום אחרים לויכוחי סרק וכמו ילדים קטנים אחרי זריקת מילה עושים "עריכה" וחוזרים למחילה (או יותר נכון בור ביוב)
ברור שהחנויות ועוסקים אחרים לא עונים לחוכמולוגים כאן כי הם לא יענו בחינם לאף חוכמולוג שמנצל אותם ומנצל את חברי פורום אחרים.
האם הם מרוויחים מהחוכמולוגים? לא (אני יודע כי אני עובד עם כולם)... הם מרוויחים מאותם אנשים שמגיעים אליהם בעקבות המלצה לעבוד מול איש מקצוע.
אז כל אותם חוכמולוגים (אני מדבר על אותה קבוצה שאגב לחלקם כן בצעתי עבודות והצטערתי על כך) כמו שאתם מדברים כך גם העבודה שלכם תראה, לא מקצועית, לא איכותית, עם רכיבים פשוטים, זולים ואינם מתאימים אחד לשני (אבל העיקר שהאגו בשמיים כשרצים לקבל את החבילה בדואר).
המציאות שלכם היא כזו:
וכזו:
וכזו:
וכזו:
לאומת מישהו אינטלגנטי וחכם מספיק בכדי להבין שמדובר על חבורת חוכמולוגים שלא מבינים הרבה וקובעים עם אותם אנשי מקצוע ועם אותם חנויות שלאחר מכן נותנים כאן גם מילה טובה עליהם. ואכן העבודה שלהם נראת כך:
וכך:
וגם כך:
וגם כך:
מה שמוזר (או שלא) שבעקבות השרשור

קיבלתי פרויקט ממישהו שסומך על התוצאה של אנשי מקצוע.
היו שלום ותודה על הדגים