לר
בלוח שלך יש בדיוק את הצ'יפ שהזכרתי (אבל BUGY צודק שזה לא בא עם כל ALC1150 אבל ללוחות רבים של MSI וASUS יש, ולשלך כאמור).
תנסה עכשיו לחבר אותם דווקא ליציאה הקדמית (של המארז) ולראות איך זה יתנהג, כי לא כל היציאות מיודעות לעבוד עם המגבר לדעתי. אם ליציאת אוזניות הירוקה הוא לא נותן לך לבחור אוזניות אז זה לא זה, זה חייב להיות על מצב אוזניות.
אגב, דרך פובר ניסית ASIO או WASAPI? זה יעקוף את כל מה שיכול להפריע ברמת הSOFTWARE בעיקרון.
תנסה עכשיו לחבר אותם דווקא ליציאה הקדמית (של המארז) ולראות איך זה יתנהג, כי לא כל היציאות מיודעות לעבוד עם המגבר לדעתי. אם ליציאת אוזניות הירוקה הוא לא נותן לך לבחור אוזניות אז זה לא זה, זה חייב להיות על מצב אוזניות.
אגב, דרך פובר ניסית ASIO או WASAPI? זה יעקוף את כל מה שיכול להפריע ברמת הSOFTWARE בעיקרון.
בשביל הניסיון חיברתי את האוזניות X2 שלי ליציאת אוזניות במחשב נייד HP 6470B וכבר ב50 אחוז היה לי חזק מאד והייתי צריך להחליש אחרי שניות בודדות שלא לדבר על להעלות למאה אחוז שהייתי צריך להוריד ווליום במיידי. שומעים הרבה יותר טוב עם DAC אבל מבחינת עוצמה לא חייבים מגבר.
בלי קשר לכלום תלך פעם בכמה זמן לרופא לניקוי אוזניים (אני רציני) אחרי התהליך תשמע אפילו קולות מתוך האדמה
בקשר למצב שלהם אם אתה מאזור המרכז תוכל לקפוץ לפיוז כדוגמא ולדעת בוודאות לגבי התקינות,כבונוס גדול כמובן תוכל לשמוע אותם בצורה הטובה ביותר
בקשר למצב שלהם אם אתה מאזור המרכז תוכל לקפוץ לפיוז כדוגמא ולדעת בוודאות לגבי התקינות,כבונוס גדול כמובן תוכל לשמוע אותם בצורה הטובה ביותר
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יכול להיות שה-DAC תקול, אבל נשמע יותר כמו רעשים בחיבורי הUSB במחשב שלך, תנסה להחליף בין החיבורים, ולנסות מחשב אחר.
אני לא יודע אם יש לך את הUBER שמופעל מהחשמל או את הדגם הרגיל, אבל אם יש לך את הרגיל אז בהחלט יכול להיות רעש בחיבור הUSB, אם זה ה-UBER אז הDAC מופעל מהחשמל וזה צריך להיות הרבה פחות משמעותי ,אבל עדיין אפשר לנסות חיבור SPDIF.
אני לא יודע אם יש לך את הUBER שמופעל מהחשמל או את הדגם הרגיל, אבל אם יש לך את הרגיל אז בהחלט יכול להיות רעש בחיבור הUSB, אם זה ה-UBER אז הDAC מופעל מהחשמל וזה צריך להיות הרבה פחות משמעותי ,אבל עדיין אפשר לנסות חיבור SPDIF.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·קראתי כל מילה, לא הבנתי הכל אבל אני יכול להגיד לך ישר, אין בעיה בכבל. אם היתה בעיה בכבל, אז גם בחיבור למפצל היה רעש חזק. הרי זה אותו כבל רק מחובר למפצל, לא?roy12345 כתב:@BUGY
·
בוגי ידידי היקר קראת את הפוסטים הקודמים שלי? לא ניתן לחבר ישירות כי יש בעיה כנראה בכבל, או בדאק..
יש רעשי חישחושים חזקים ביותר בחיבור ישיר, רק שהכבל מחובר מהדאק למפצל של 4 USB (זה מה שיש לי)
ומהמפצל ללוח אז אין שום בעיה..
רק שאני לא יכול להגדיר 32/192 בדרייבר של וינדוס ולא בפובר2000 ב-WASAPI, כי זה מאפשר רק 16/48....
אתה לא יכול ולא אמור לחבר את הכבל למפצל מכמה סיבות, החשובה היא שרוב המפצלים לא מספקים את זרם הדרוש. זה מפצל מוגבר, יש לו חיבור לחשמל?
בחרת בDAC בהגדרות של ווינדואס וגם בהגדרות של הנגן?
האם בחלק האחורי של הDAC בחרת S או E?
איך הכל מחובר? (DAC מגבר, מחשב אוזניות...כבלים...מערכת הפעלה...)
האם הווליאו במערכת הוא על מקסימום?
שאלת קיטבק: האם בדקת שהחיברו באוזניות עד הסוף?
אתה משתמש במתאם "חיבור אוזניות גדול לקטן"?
עשית סלט. תתחיל לאט ובצורה מסודרת. תשלול בעיות אחת אחת. אני לא חושב שיש שיכוי שגם הDAC וגם האוזניות לא בסדר. או שאתה ממש ביש מזל...
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כדי לנגן 192/32 צריך להתקין את הדרייברים של SCHIIT מהאתר.
לגבי ASIO, צריך כמובן אחרי ההתקנה שלו להגדיר אותו כיציאה. (אני הרגשתי שינוי אחרי התקנה של ASIO, אבל לא מבחינת ווליום)
מבחינת רעשים- לא יודע מה לומר לך כי אצלי אין רעש בכלל, גם לא בפול ווליום על HI GAIN.
יש לי כבלים של MONOPRICE שהזמנתי מAMAZON.
אולי באמת האוזניות דפוקות (למרות שזה לא סביר), ה400i שלי יותר קשות להנעה מהX2 ואני מקבל ווליום טוב כשהפוצימטר בשעה 9 על LOW GAIN.
הG3 שלי יכול להביא את ה400i לווליום בסדר גמור ככה שאני לא רואה סיבה שהוא לא יוכל להניע את הX2.
או שאולי בכלל אצלך ווליום מספק זה הרבה מעבר למה שאחרים יגדירו חזק מדי.
לגבי ASIO, צריך כמובן אחרי ההתקנה שלו להגדיר אותו כיציאה. (אני הרגשתי שינוי אחרי התקנה של ASIO, אבל לא מבחינת ווליום)
מבחינת רעשים- לא יודע מה לומר לך כי אצלי אין רעש בכלל, גם לא בפול ווליום על HI GAIN.
יש לי כבלים של MONOPRICE שהזמנתי מAMAZON.
אולי באמת האוזניות דפוקות (למרות שזה לא סביר), ה400i שלי יותר קשות להנעה מהX2 ואני מקבל ווליום טוב כשהפוצימטר בשעה 9 על LOW GAIN.
הG3 שלי יכול להביא את ה400i לווליום בסדר גמור ככה שאני לא רואה סיבה שהוא לא יוכל להניע את הX2.
או שאולי בכלל אצלך ווליום מספק זה הרבה מעבר למה שאחרים יגדירו חזק מדי.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ChesterYonany ציין שבשביל לקבל 32ביט צריך להתקין את הדרייבר מהאתר שלהם, עשית את זה? (כך בחשבון שכשאתה מגדיר בווינדוס קצב X והתוכן בקצב נמוך יותר אז הוא עושה לזה Upsample שלא בהכרח טוב, בשביל זה גם ממליצים לנגן עם Wasapi שעוקך את ההגדרות של וינדוס ושולח לDAC את התוכן כמו שהוא.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
@roy12345
·
עדיין יש בעיה. אתה לא אמור בכלל להיות בHIGH GAIN.
·
עדיין יש בעיה. אתה לא אמור בכלל להיות בHIGH GAIN.