@tvfan1
· הבעיה עם crenova זה שהלומינס לא באמת אמיתיים וצריך חדר סופר חשוך כדי להקרין משהו נורמלי ואין מערכת אנדרואיד ומחשב מובנה ורמקולים ולכן זה כמו מקרן נייח אבל קטן וצריך לחבר לחשמל. זה בעצם מאבד את כל העקרון שהוא קטן ונייד בעיני.
לעומת זאת jmgo ודומיו זה סיפור אחר לגמרי
מה אתם אומרים על המקרן הבא?
- devious007
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
JMGO נראה יפייפה ועושה ממש חשק אבל הוא יקר פי 2.5- בעיה
אגב, נראה כי יש לו עומצת הארה חלשה למדי.
אני דיברתי ספציפית על המקרן הזה של Crenova אשר קיים גם אצל יצרנים אחרים וכולל גם אנדרואיד (מתוך הנחה ש Crenova יותר מוצלח על בסיס המצאותו בשני המקומות הראשונים באמזון (במקביל גם דגם זהה של חברת CIBest ללא אנדרואיד ) זוכה לביקורות מצויינות ולרכישות רבות)
אשמח להבין כיצד זה יתכן שהמקרנים האלה (לפי התגובות כאן הם כל כך לא מומלצים (לא מדובר במקרנים הזולים של 70-90 דולר המקרינים ב- 800X400 עם 1000 לומן.) אלא בכאלה הנושאים Specs סבירים (גם אם הטענה של 3200 לומן מוגזמת אני משער שגם בסטיה של 50% עדיין מדובר על הארה סבירה לחדר חשוך.
השימוש שלי : צפיה בשרטי ילדים/טלויזיה /אקסבוקס בחדר כמעט חשוך לגמרי ולא כמקרן עיקרי (לגבי ניוד , בונוס אבל לא קריטי)
תודה לעונים
אני דיברתי ספציפית על המקרן הזה של Crenova אשר קיים גם אצל יצרנים אחרים וכולל גם אנדרואיד (מתוך הנחה ש Crenova יותר מוצלח על בסיס המצאותו בשני המקומות הראשונים באמזון (במקביל גם דגם זהה של חברת CIBest ללא אנדרואיד ) זוכה לביקורות מצויינות ולרכישות רבות)
אשמח להבין כיצד זה יתכן שהמקרנים האלה (לפי התגובות כאן הם כל כך לא מומלצים (לא מדובר במקרנים הזולים של 70-90 דולר המקרינים ב- 800X400 עם 1000 לומן.) אלא בכאלה הנושאים Specs סבירים (גם אם הטענה של 3200 לומן מוגזמת אני משער שגם בסטיה של 50% עדיין מדובר על הארה סבירה לחדר חשוך.
השימוש שלי : צפיה בשרטי ילדים/טלויזיה /אקסבוקס בחדר כמעט חשוך לגמרי ולא כמקרן עיקרי (לגבי ניוד , בונוס אבל לא קריטי)
תודה לעונים
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
למה אתה שובר את הראש? זה סתם עוד מקרן מדבקה סיני שסתם ישרוף לך את הכסף. כמו בכל מוצר אלקטרוני יש חברות מוכרות ואמינות ויש זיופים או מוצרים באיכות נמוכה. או שתחסוך עוד כסף ותקנה משהו נורמלי או שתרד לגמרי מהעניין.
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
קיוויתי לתשובה אחרת 
תודה בכל מקרה
תודה בכל מקרה