דגמי 2016 LG וסמסונג הבדלי HDR

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #21 

shoko50 כתב:אני גם מחפש מסך חדש.

אבל למה חייב לשים דגש על 4K? הבנתי שאין ממש תכנים בארץ של זה.
שלא לדבר עם השידורים דרך הרשת שאנחנו רואים, סרטים..
אותו דבר על ה HDR.

איך אני אוכל להינות ממש משני התכונות האלה?

אצטרך להוריד תכנים יעודיים לכך? בשידורי הטלוויזיה והרשת זה לא יבוא מעצמו בשנים הקרובות אני מתאר
...
·
בשום מקום בדיון לא דובר על "דגש על 4K". השיח בדיון הזה ובהרבה אחרים בפורום, הוא על מכלול של HDR עם 4K.
רוב החבר'ה כאן כבר הגיעו לאיזשהי הסכמה (כמובן שלא כולם, אבל נראה לי שהחלק הגדול מהחברים) ש- 4K כלשעצמו לא נותן יותר מידי ברוב המקרים. (לא מדבר על מקרים פרטיים של מסך גדול מאד ו/או מרחק צפייה מאד קטן) ואין HDR במסכים שהם לא 4K.

בתור אתר לקולנוע ביתי וכיוצא מזה גם בפורום הנ"ל - לא ממש מייחסים חשיבות לשידורים בארץ. ההתייחסות כאן היא להיבט המקצועי יותר, כמו תכנים על בלו-ריי והמקבילים שמסתובבים ברשת.
כל שירותי הסטרימינג יעברו (חלקם כבר החלו במעבר וביישום בפועל) לשידור ב- 4K עם HDR.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

@shoko50
שמים דגש על HDR, כל מסך תומך HDR הוא גם 4K. בארץ יש לנו בקושי 1080i, זה לא שיקול.
יש שידורים שונים ברשת, אפשר להזרים גם טורנטים של בלוריי, העיקר שיהיה לך את הרוחב פס לזה. אבל ההזרמה של טלויזיה חיה ברשת לרוב פיראטית, ולא מיועדת לצפיה בטלויזיה וזו אחת הסיבות למה האיכות "לא משהו".
כבר יש הרבה סדרות וסרטים ב-VUDU, נטפליקס ואמאזון ב-4K וחלקן גם ב-HDR. שוב, אנחנו רק בתחילת הדרך, עם הזמן הזמינות וכמות התכנים שיכללו HDR רק תלך ותגדל. אם אתה לא מחליף טלויזיה כל שנה - שנתיים, אז כנראה שווה לחכות קצת ולקנות מכשיר תומך כדי לא להתקע בלי התכונה הזו שמוסיפה הרבה מאד לחווית הצפיה.
בארץ כמובן לא יודע מתי (אם בכלל) זה יגיע, אבל כבר מפתחים פורמטים של HDR עבור שידורי טלויזיה. לא יודע מתי זה יושק, אבל גם זה יגיע בעתיד הלא כל כך רחוק.

@movieman
תלוי ביצרן. שים לב שמדובר על טלויזיה של LG ולא של סמסונג. אני יודע שסמסונג נעולות, לגבי LG אני לא יודע.
ב-Vizio שלי אין לי בעיה להשתמש ב-SMART. אני משתמש בנטפליקס ויוטיוב על בסיס קבוע.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #23 

אלא אם מדובר על מסך חריג בגודלו - 4K לא רלוונטי בפני עצמו, או יותר נכון לומר שהרזולוציה שלו לא רלוונטית ברוב המקרים.

יש שני דברים רלוונטיים כנראה:
1. HDR - וכאמור, מבחינתי נטל ההוכחה עדין עליהם, כי ממה שראיתי עד כה זה נחמד לוידאופילים שמחפשים כמה פירוט הם רואים בצל ובלבנים, ולא באמת משדרג את חוויית הצפייה.
2. איכות תמונה גבוהה יותר בתכני 4K אמיתיים, ללא שום קשר לרזולוציה ובעיקר בשל ביטרייט גבוה יותר, ואת זה תקבל בכל מסך FHD שיודע לקבל תוכן 4K ולעשות לו downscale.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #24 

מכיוון שנטפליקס כבר הגיעו רשמית לישראל כבר אי אפשר להגיד שאין תוכן ושאי אפשר לדעת מתי זה יגיע. יש תוכן 4K רשמי בישראל והתוכן גם יהיה HDR. בעלות של 12 דולר לחודש אני בטוח שאנשים יתחילו לראות ככה סדרות גם המחיר של תרוגום באנגלית ולכן נראה לי שמי שאכפת לו מאיכות שידור גבוהה חייב לקחת בחשבון 4K ו HDR בטלויזיה הבאה שלו.

http://www.digitaltrends.com/movies/net ... ut-not-vr/

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #25 

נטפליקס פשוט הסירו את החסימה האזורית שהיתה אליהם מהרבה אזורים בעולם. בין היתר גם מישראל (כמובן עם קטלוג תכנים מותאם לאזורים כדי לא להפר זכויות יוצרים וחוזים עם האולפנים והפצות וכו'). בין זה ללהצהיר שהם הגיעו רשמית לישראל יש תהום.
הם יגיעו רשמית לישראל ברגע שהם יפנו לקהל הישראלי - היינו יציעו תכנים מקומיים/ייחודיים לאזור ובעיקר יציעו כתוביות תרגום בעברית/ערבית. עד אז השירות שלהם לא אטרקטיבי לרוב הקהל בארץ.

אבל בהקשר של הדיון, נראה שהם (ושירותים דומים להם) הם באמת הראשונים לדחוף את ההפצה בפורמטים האלה (4K HDR) למיינסטרים. זה יעשה לתעשייה הזו רק טוב.
ובפן אישי, בהקשר הדיון -
אני אצטרף לחגיגה הזו, כנראה, רק כשיציעו מסכי OLED 4K HDR בגודל 65 אינץ' בערך בשליש-רבע מהמחיר שלהם היום. היינו, עוד כשנתיים פלוס מינוס.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #26 

jacko-il כתב: אני אצטרף לחגיגה הזו, כנראה, רק כשיציעו מסכי OLED 4K HDR בגודל 65 אינץ' בערך בשליש-רבע מהמחיר שלהם היום. היינו, עוד כשנתיים פלוס מינוס.
...
· אני אמנם כבר צירפתי עצמי לחצי מהחגיגה, אבל בהחלט אשדרג ל-65 אינץ' (אלא אם 75 אינץ' ירדו מאוד במחיר) באותו זמן כמוך.
וכמובן שזה יהיה שוב ל-OLED.

Once you go black....

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #27 

בדיוק.
אחרי שהתרגלתי לשחור של ה- OLED אצלי אני לא רואה את עצמי חוזר למסכי LCD.
אהיה מוכן לשקול אולי מסך LCD עם מאות (או אלפי) אזורי תאורה אחורית נפרדים וכמובן שתומך ב- HDR וכל המסביב והמחיר שלו יהיה צריך להיות משמעותית אטרקטיבית יותר מ- OLED כדי שאחשוב על זה. או לסרוגין - להציע לי איזשהו יתרון חומרתי כלשהו ש OLED של עוד כמה שנים לא יצליח למשל לתת. (ע"ע עצמת הארה מירבית וכו')
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #28 

אני משתמש בנטפליקס מהיום שהם פתחו את האפשרות לצפות מישראל.
מה שמצחיק אותי זה שבכל התכנים שראיתי עד היום יש כתוביות בערבית. אנגלית וערבית. לי אישית לא מפריע אנגלית, אבל אני מבין שהרבה אנשים חייבים כתוביות בעברית כדי להבין הכל כמו שצריך. אני בטוח שזה יגיע, ולא רחוק היום.
חלק מהתכנים מתורגמים + מדובבים לרוסית, שזה כבר תוספת נחמדה, אבל הכמות מזערית (כמה סדרות, ובעיקר הרבה סרטי אנימציה).

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #29 

קרמריקה כתב: יש שני דברים רלוונטיים כנראה:
1. HDR - וכאמור, מבחינתי נטל ההוכחה עדין עליהם, כי ממה שראיתי עד כה זה נחמד לוידאופילים שמחפשים כמה פירוט הם רואים בצל ובלבנים, ולא באמת משדרג את חוויית הצפייה.
2. איכות תמונה גבוהה יותר בתכני 4K אמיתיים, ללא שום קשר לרזולוציה ובעיקר בשל ביטרייט גבוה יותר, ואת זה תקבל בכל מסך FHD שיודע לקבל תוכן 4K ולעשות לו downscale.
...
אני מבין שכך אתה רואה את הדברים וקשה לי להתווכח עם תחושה סובייקטיבית של אדם
שאומר שהוא לא רואה הרבה הבדל.
אני רק יכול לומר שהתחושות שלי בצפיה בתוכן כזה על מסכים שתומכים בזה בצורה טובה היתה אחרת.
ואני יכול להפנות לביקורות על מסכים איכותיים בעלי תמיכה ב HDR וגם להרבה ביקורות
על סרטים ב BD UHD שבהם מדברים על כמה השינוי בתמונה שמביא ה HDR מורגש.

רציתי גם להסביר שרמת ההבדל של הפירוט הנוסף בצל ובלבנים הוא
יותר גבוה ומורגש כמה שהנתונים של המסך בפרמטרים הללו יותר טובים
וגם שכמה שהמסך יכול להראות בו זמנית שחור טוב ולבן כמה שיותר בוהק כך התמונה בכלל
תראה יותר ריאליסטית.
זה קשור גם לעניין ה 4K וכבר היה לנו שירשור שבו דיברנו על כך שלקונטרסט יש השפעה
על כמה העין מבחינה ברזולוציה כך שHDR יכול גם לתת לעין שלנו להבחין יותר טוב
ברזולוציה גבוהה כמו 4K דבר קשור גם בצורה מסויימת למה שאתה כותב על תכני 4K אמיתיים.
בנוסף לזה פירוט התמונה בכל תחום ההארה שבא עם HDR גם יכול להוריד BANDING בהרבה מקומות
שגם בסרטים בעלי ביטרייט גבוה מבלו-ריי היה קיים.
וגם בלי כל שינוי ברוחב הגאמוט HDR ישפר את הצבעים בכך שהארה יותר גבוהה
מאפשרת צבעים יותר רווים ועם WCG נקבל גם גונים בתמונה שלא היה ניתן להגיע אליהם מקודם.
ואלו הם רק חלק מהשיפורים כך שיש לא מעט דברים ש HDR ו WCG יכול לשפר בתמונה ואני רק יכול להציע
לאנשים לראות בעצמם אם הם מבחינים בשינוי או לא.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #30 

rwg1 כתב:
...
...
אני מבין שכך אתה רואה את הדברים וקשה לי להתווכח עם תחושה סובייקטיבית של אדם
שאומר שהוא לא רואה הרבה הבדל.
אני רק יכול לומר שהתחושות שלי בצפיה בתוכן כזה על מסכים שתומכים בזה בצורה טובה היתה אחרת.
ואני יכול להפנות לביקורות על מסכים איכותיים בעלי תמיכה ב HDR וגם להרבה ביקורות
על סרטים ב BD UHD שבהם מדברים על כמה השינוי בתמונה שמביא ה HDR מורגש.

רציתי גם להסביר שרמת ההבדל של הפירוט הנוסף בצל ובלבנים הוא
יותר גבוה ומורגש כמה שהנתונים של המסך בפרמטרים הללו יותר טובים
וגם שכמה שהמסך יכול להראות בו זמנית שחור טוב ולבן כמה שיותר בוהק כך התמונה בכלל
תראה יותר ריאליסטית.
זה קשור גם לעניין ה 4K וכבר היה לנו שירשור שבו דיברנו על כך שלקונטרסט יש השפעה
על כמה העין מבחינה ברזולוציה כך שHDR יכול גם לתת לעין שלנו להבחין יותר טוב
ברזולוציה גבוהה כמו 4K דבר קשור גם בצורה מסויימת למה שאתה כותב על תכני 4K אמיתיים.
בנוסף לזה פירוט התמונה בכל תחום ההארה שבא עם HDR גם יכול להוריד BANDING בהרבה מקומות
שגם בסרטים בעלי ביטרייט גבוה מבלו-ריי היה קיים.
וגם בלי כל שינוי ברוחב הגאמוט HDR ישפר את הצבעים בכך שהארה יותר גבוהה
מאפשרת צבעים יותר רווים ועם WCG נקבל גם גונים בתמונה שלא היה ניתן להגיע אליהם מקודם.
ואלו הם רק חלק מהשיפורים כך שיש לא מעט דברים ש HDR ו WCG יכול לשפר בתמונה ואני רק יכול להציע
לאנשים לראות בעצמם אם הם מבחינים בשינוי או לא.
...
· אולי מבלי לשים לב, אבל נתת דוגמאות מצויינות למה שאתה מדבר עליו. כל הדברים שציינת לא תורמים לחוויית הצפייה של בן אדם ממוצע בסרט, אלה דברים שצריך להבין בהם ולחפש אותם כדי להבחין בהם.

כל אדם בעל ראייה תקינה ישים לב להבדלים בין תוכן FHD לתוכן SD, להבדלים בין תוכן עם ביטרייט נמוך לתוכן עם ביטרייט גבוה, במידה פחותה מכך להבדלים בחדות, עוצמת השחורים וכו'.

רוב האנשים לא שמים לב לפרטים שמעבר. זה ברמה כזו שטרם יצא לי להכנס לבית של חברים / משפחה שלא הייתי צריך לבטל להם את אפקט אופרת הסבון שהם אפילו לא שמו לב אליו, ולי זה נראה בולט בצורה חריגה.
מה שHDR נותן וציינת:
עוד צבעים וגוונים, טווח דינמי רחב, banding וכו' אלה דברים שרק וידאופילים רואים, וגם הם בדר"כ צריכים לחפש אותם ויכולים בדר"כ להתעלם מהם לאחר צפייה של זמן מה.

כאמור אני ניסיתי אצלי, טרם בדקתי במסכים אחרים, וטרם פסלתי את הטכנלוגיה ותרומתה. כל שטענתי הוא שממה ששמעתי וראיתי עד כה, זה נשמע לי שולי ונטל ההוכחה עדין עליהם במבחן המציאות.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #31 

קרמריקה כתב:
אולי מבלי לשים לב, אבל נתת דוגמאות מצויינות למה שאתה מדבר עליו. כל הדברים שציינת לא תורמים לחוויית הצפייה של בן אדם ממוצע בסרט, אלה דברים שצריך להבין בהם ולחפש אותם כדי להבחין בהם.

כל אדם בעל ראייה תקינה ישים לב להבדלים בין תוכן FHD לתוכן SD, להבדלים בין תוכן עם ביטרייט נמוך לתוכן עם ביטרייט גבוה, במידה פחותה מכך להבדלים בחדות, עוצמת השחורים וכו'.

רוב האנשים לא שמים לב לפרטים שמעבר. זה ברמה כזו שטרם יצא לי להכנס לבית של חברים / משפחה שלא הייתי צריך לבטל להם את אפקט אופרת הסבון שהם אפילו לא שמו לב אליו, ולי זה נראה בולט בצורה חריגה.
מה שHDR נותן וציינת:
עוד צבעים וגוונים, טווח דינמי רחב, banding וכו' אלה דברים שרק וידאופילים רואים, וגם הם בדר"כ צריכים לחפש אותם ויכולים בדר"כ להתעלם מהם לאחר צפייה של זמן מה.

כאמור אני ניסיתי אצלי, טרם בדקתי במסכים אחרים, וטרם פסלתי את הטכנלוגיה ותרומתה. כל שטענתי הוא שממה ששמעתי וראיתי עד כה, זה נשמע לי שולי ונטל ההוכחה עדין עליהם במבחן המציאות.
...
לאחד האנשים שאני אוהב לראות ולקרא הרצאות שלו בתחום
יש משפט פשוט באנגלית שהוא חוזר עליו לא פעם כשהוא מדבר על דברים כאלו
ובתרגום לעברית המשפט פשוט אומר שתפיסה היא דבר שלנמד או נרכש.
דבר שנראה ברור ומובן מאליו אבל בתחום הזה אנשים מרבים לשכוח את זה.

גם כשעברו מ SD ל HD היו הרבה מאוד אנשים שאמרו שהם בכלל לא רואים הבדל
אבל אם אחד מהאנשים הללו צפה מספיק בזמן שעבר מאז בתוכן HD טוב
ותתן לו היום לראות רק תוכן ב SD אני מאמין שהוא יבחין בהבדל.

על ההבדל עם תוכן HDR שאתה רואה על המסך שלך כבר דיברנו פעם בשירשור אחר
וכתבתי לך שמסך ה OLED שלך הוא מסך מעולה שיכול להגיע לרמת שחורים מאוד עמוקים
אבל כשזה מגיע ל HDR הוא לא מסוגל להגיע לרמות הארה גבוהות בהרבה מהתקן היום
ואני מניח שזו סיבה מרכזית לכך שאתה לא רואה שינוי גדול בצפיה בתכני HDR .

shoko50
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

למה לחכות?

שליחה #32 

TheCoolest כתב:@shoko50
שמים דגש על HDR, כל מסך תומך HDR הוא גם 4K. בארץ יש לנו בקושי 1080i, זה לא שיקול.
יש שידורים שונים ברשת, אפשר להזרים גם טורנטים של בלוריי, העיקר שיהיה לך את הרוחב פס לזה. אבל ההזרמה של טלויזיה חיה ברשת לרוב פיראטית, ולא מיועדת לצפיה בטלויזיה וזו אחת הסיבות למה האיכות "לא משהו".
כבר יש הרבה סדרות וסרטים ב-VUDU, נטפליקס ואמאזון ב-4K וחלקן גם ב-HDR. שוב, אנחנו רק בתחילת הדרך, עם הזמן הזמינות וכמות התכנים שיכללו HDR רק תלך ותגדל. אם אתה לא מחליף טלויזיה כל שנה - שנתיים, אז כנראה שווה לחכות קצת ולקנות מכשיר תומך כדי לא להתקע בלי התכונה הזו שמוסיפה הרבה מאד לחווית הצפיה.
בארץ כמובן לא יודע מתי (אם בכלל) זה יגיע, אבל כבר מפתחים פורמטים של HDR עבור שידורי טלויזיה. לא יודע מתי זה יושק, אבל גם זה יגיע בעתיד הלא כל כך רחוק.

@movieman
תלוי ביצרן. שים לב שמדובר על טלויזיה של LG ולא של סמסונג. אני יודע שסמסונג נעולות, לגבי LG אני לא יודע.
ב-Vizio שלי אין לי בעיה להשתמש ב-SMART. אני משתמש בנטפליקס ויוטיוב על בסיס קבוע.
...
·אוקיי הבנתי אותך..

אבל למה לחכות? ה HDR כבר קיים היום בטלוויזיות.
אני מת להחליף את הטלוויזיה שלי, לא מסוגל לראות ב 42' בסלון, זה כבר קטן.
הלכתי לבדוק כמה דגמים בתעשייה אווירית של סמסונג ו LG, יש כמה ששמתי עין עליהם.
למה לא לקנות ולחכות?

תודה

liorper
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #33 

jacko-il כתב:
...
...
·
ואין HDR במסכים שהם לא 4K.

...
·
במקרה השבוע נכנסתי ל- rtings לבדוק משהו בהגדות תמונה שלהם לעומת שלי בטלווזיה w808c של סוני שיש לי (כידוע היא ״רק״ fhd).
לפתע בביקורת שלהם ראית שהופיע HDR (אמנם ציון נמוך אך עדיין מופיע).
האם זה אומר שהטלווזיה תומכת?
אציין כי לפני שרכשתי אותה (דצמבר 15) עברתי על הביקורת של rtings ולא הופיע שום אזכור ל- HDR
http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/w800c

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #34 

@shoko50
עד כמה שידוע לי HDR נתמך בסמסונג רק בסדרות הגבוהות (למעט הJU6800 שלא נמכר כאן). לא יודע מה עם השאר, אבל אני מניח שהסיפור שלהן לא יהיה שונה בהרבה.
חוץ מזה, עדיף מכשיר שתומך גם ב HDR10 וגם בDV.

@liorper
זה פורמט חדש לביקורות, זה מופיע עבור כל טלויזיה שהם סיקרו בשנה-שנתיים האחרונות.
והכוונה בעיקר ליכולת הארה של המסך וה-color gamut. ככל שהמסך מסוגל להגיע ליותר ניטים ולכסות יותר ממרחב הצבעים P3 או REC 2020 (לא יודע לפי מה הם מודדים) כך הציון של המסך יהיה גבוה יותר.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 05/04/2016 21:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

shoko50
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #35 

TheCoolest כתב:@shoko50
עד כמה שידוע לי HDR נתמך בסמסונג רק בסדרות הגבוהות (למעט הJU6800 שלא נמכר כאן). לא יודע מה עם השאר, אבל אני מניח שהסיפור שלהן לא יהיה שונה בהרבה.
חוץ מזה, עדיף מכשיר שתומך גם ב HDR10 וגם בDV.

@liorper
זה פורמט חדש לביקורות, זה מופיע עבור כל טלויזיה שהם סיקרו בשנה-שנתיים האחרונות.
...
·אז האנשי מכירות לא יודעים על מה הם מדברים שהם אומרים לי שזה תומך HDR?
או שזה פשוט הכוונה שהוא תומך ב HDR בסיסי ולא HDR10?

איפה זה אמור להיות כתוב לי בפרטים של הטלוויזיה?
איך אני אדע שאני קורא את הפרטים שהוא תומך ב HDR10 ו ב DV?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #36 

אני חושב שכשאומרים HDR לרוב מתכוונים ל-HDR10.
טלויזיה שתומכת ב-DV, יהיה רשום במפרט שלה שקיימת (או תתווסף) תמיכה.
וכן, הייתי מהמר שלרוב אנשי המכירות אין שמץ של מושג מה זה HDR ועם מה אוכלים את זה.
למען האמת גם לי לא היה כל כך מושג עד לפני שבועיים בערך שהתחלתי לקרוא ולחקור את הנושא קצת.

shoko50
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #37 

TheCoolest כתב:אני חושב שכשאומרים HDR לרוב מתכוונים ל-HDR10.
טלויזיה שתומכת ב-DV, יהיה רשום במפרט שלה שקיימת (או תתווסף) תמיכה.
וכן, הייתי מהמר שלרוב אנשי המכירות אין שמץ של מושג מה זה HDR ועם מה אוכלים את זה.
למען האמת גם לי לא היה כל כך מושג עד לפני שבועיים בערך שהתחלתי לקרוא ולחקור את הנושא קצת.
...
·נהרסה לי כל חווית הקנייה כבר, זה באמת יהיה שווה את זה כל כך?

אפשר להבין מה זה בדיוק תמיכה ב DV?
לא בדיוק נתן לי משהו בגוגל על זה.

אז אני מבין שאת הנתונים האלה אני לא אראה בתצוגה באולם המכירות
צריך לבדוק את הדברים האלה לפני שהולכים.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #38 

DV = Dolby Vision.
אני לא יודע להגיד לך אם זה יהיה רשום או לא באולם תצוגה, אבל אגיד שתמיד כדאי ורצוי לבדוק את הכל לפני שהולכים לראות.

shoko50
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #39 

TheCoolest כתב:DV = Dolby Vision.
אני לא יודע להגיד לך אם זה יהיה רשום או לא באולם תצוגה, אבל אגיד שתמיד כדאי ורצוי לבדוק את הכל לפני שהולכים לראות.
...
·אוקיי ושהדברים האלה יגיעו נגיד עוד שנה ככה.
הם יהיו בסדרות היותר יקרות?

אני מתכוון אני אוכל לרכוש טלוויזיה גם 4K גם HDR10 וגם DV
בסביבות 6 אלף גג?
55 אינץ'

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #40 

אני לא יודע כמה יעלו טלויזיות עם תמיכה בשתי גרסאות. אבל כל טלויזיה שתומכת hdr תהיה גם 4K.
סדרות וסרטים בdv וhdr10 יש כבר היום. בשירותי הזרמה כמו נטפליקס ודומיו.
ההיצע לא גדול במיוחד כרגע, אבל קיים כבר עכשיו, ובהמשך יהפוך לנפוץ יותר עם הזמן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”