Fostex x Massdrop TH-X00 Purpleheart Headphones

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #21 

באמת שזו לא הסיבה, לא אכפת לי מי מייצר ואיך, פשוט הבנתי שהאוזניות הללו מדהימות בכל מקום
שבדקתי, ומאחר ומחירן נע סביבי ה-1000 דולר מחיר רגיל, עושה רושם שזה דיל מאוד משתלם.
תכלס זה לא מוצר כזה אקזוטי, בדרופ הקודם כמות ענקית של אנשים קנתה אותו, כך שיש מידע
לגביהם, הבנתי שהפרפלהארט יהיו דומות מאוד בסאונד, ואי אפשר לטעות לגביהן יותר מידי.

הביקורת הזו הצחיקה אותי (בכלל ה-ZEOS הזה הוא תופעת טבע)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #22 

המחיר ה"אמיתי" שMassdrop רושמים הוא לא המצאה שלהם, במיוחד לדגמים כמו הX00 שמיוצרים רק בשבילם, ככה שהמחיר שהם מבקשים עליהם זה לא בדיוק מבצע.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

בסדר אבל אפשר לקחת את שני הדגמים הקרובים שלא קשורים למאסדרופ כרפרנס הלא כך? אם דגם אחד עולה בסביבות ה950 דולר והשני בסביבות ה1300 דולר ונאמר שניקח בחשבון במקרה של מאסדרופ שסביבת הייצור זולה יותר, עדיין זה אמור להיות דיל מאוד אטרקטיבי, במיוחד שלוקחים בחשבון עוד את הפרשי המיסים והמשלוח. אני טועה?

במקרה של הakg k7xx הדיל הרבה פחות מפתה ב200 דולר שמוכרים באמאזון את הk702 ב230 דולר ואולי גם בפחות במקומות אחרים.

אני לא נעול על שום דבר כמובן, אם לדעתך מדובר בעסקה רעה, או שיש אלטרנטיבות יותר טובות בנאמר 550 דולר בערך כולל מיסים לאוזניות בלי הצורך בציוד היקפי יקר מאוד אני אשמח לשמוע..

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #24 

אני לא אומר שזה רע, אני רק אומר שצריך לקחת את המחירים הרשמיים בערבון מוגבל.

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #25 

קצת פספסתי אותך
בהתחלה הבנתי שאתה מעוניין בסט יחיד בתקציב מוגבל יחסית ולאחר כמה פוסטים בשני זוגות,שיהיה :wink:
באם צדקתי לדעתי ויותר נכון מניסיוני תשקיע במגבר ודאק מעולה שישמש אותך גם להמשך הדרך בכל מה שתזרוק עליו
כגון הCHORD MOJO שנמכר במחיר סביר לעומת התמורה כפי שמפורסם בכל מקום
קח בחשבון שאוזניות מעולות ישמעו כ60% מהיכולות האמיתיות שלהם עם ציוד גרוע,קצת יותר עם תקציביים,ומעולות עם אלמנט שממצה אותם
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

לא, מההתחלה או קצת אחרי ציינתי שאני מעוניין בשני סטים פתוחות וסגורות, אתה יכול לעבור על הפוסטים שלי ולראות,

אפשר לעשות קצת סדר אבל:
לדרופ של הפוסטקס הצטרפתי כבר מזמן, המחיר ראה לי אטרקטיבי מאוד ובכל מקום ברשת מהללים את הגרסה הקודמת שהייתה בדרופ, בנוסף לזה שהן לא זקוקות להגברה רצינית ואפשר להסתפק איתן באיזה קומבו עד 100 דולר.

בנוסף, הזמנתי את הhd650 לאחר שהבנתי שהן גם כן לא זקוקות לאיזה ציוד מיוחד, רק לאחר מכן הבנתי שטעיתי והן רגישות והן גם 300 ohms וצריך להשקיע לפחות סכום זהה לעלותן במגבר ודאק יקרים.
לאחר שהבנתי זאת ביטלתי את ההזמנה שלהן.

לכן כרגע אני נוטה לx2 שכמו הפוסטקס בעל ohm נמוך ולא זקוקות לאיזה קומבו יקר לתפעול.

לגבי ההשקעה במגבר ודאק רציני, לא בשלב הזה, הייתי רוצה להשקיע את מירב הסכום באוזניות וכאלו שיסתדרו עם קומבו של 100 דולר, בהמשך מאוחר יותר אם ארצה לעלות לשלב הבא בתחום כבר אשקיע באיזה ציוד איכותי.

מה שכן יש שני דברים שאני מץקשה להבין:

1.בקשר לx2 ואני אשמח אם תסבירו לי, יש דגם שנקרא x2/27 באמאזון us ויש שם אזהרה שאומרת שכרגע אמאזון משעה את המכירה שלהן, ובאמאזון איטליה יש דגם שנקרא x2/00 ושם אין אזהרה כלשהיא עד כמה שאני מבחין. וגם, שפיליפס מכרה את חטיבת האוזניות שלה לחברה אחרת, והדגם החדש של הx2 בעייתי יותר ביחס לקודמו..

מה הסיפור עם זה?

2. האם אוזניות כמו הפוסטקס והפידליו x2 שהן בעלות ohm נמוך מאוד, ירוויחו מהגברה ודאק יקרים יותר מאשר הe10k למשל? או שמשהו בנוסח הe10k זה די והותר בשבילם?

תודה רבה על העזרה..

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #27 

לא בדיוק, הX2 היו מיוצרות על ידי חברה אחת, Philips עברו לייצר אצל חברה אחרת, לא מכרו פשוט החליפו יצרן כנראה כדי למקסם רווחים ויש טענות לגבי ה"איכות" ברמת הבניה בעיקר, והQA הבעייתי שבגללו אנשים מדווחים על אוזניות עם בעיות כאלו ואחרות.

אגב, ההתנגות של האוזניות זה לא כל הסיפור, יש אוזניות עם התנגדות נמוכה שעדיין דורשות הגברה ויש אוזניות עם התנגדות גבוהה אבל נצילות יותר ודורשות הגברה פחות רצינית, זה מאוד Per Headphone, בנוגע ל600/650 אני חושב שהסיפור שלהן הוא יותר חתימת הסאונד של מגבר מסויים שלא הולכת כל כך עם חתימת הסאונד של ה-650, לעומת ה600 שאמורות להיות מבחינה טונלית נטרליות יותר והשילוב של מגבר זול יותר כנראה יפריע פחות..

יש פה הרבה ממבו ג'מבו ועד שאתה לא מנסה בעצמך אתה כנראה לא תדע באמת, גם אנחנו לפעמים מצפים לסאונד מסוים ויכול להיות שזה מה שאנחנו באמת שומעים ויכול להיות שזה מה שאנחנו רוצים לשמוע,סתם לדוג' יצא לי לקרוא על מישהו שחיבר את הH598 למגבר ב$2000 ופשוט התלהב ממה שהוא קיבל כשבתכלס כמעט כל דבר יריץ אותם בווליום מעל לסביר, ודווקא שה"סאונד הנקי" שמוציא מגבר כזה ביחד עם הקפיצה בהתנגדות שיש לדרייברים האלו גרמה לזה שלמרות שאף אחד לא באמת צריך מגבר איתם דווקא אחד סופר יקר נשמע טוב "יותר". מישהו שכתב באינטרנט משהו ובלי באמת לבדוק את זה קשה להאמין לו סתם ככה.

אני לדוג' אוהב את הביקורות של Z-Review גם כ"בידור" וגם כי הוא מעביר את הדעות שלו בצורה שאני יכול להאמין לה, אבל זה לא אומר שצריך לקחת את הביקורות שלו, או כל ביקורת אחרת כמובן מאליו. חבל שאין ממש מקומות שאפשר ללכת ולהאזין לאוזניות באותה הרמה של רמקולים, למרות שגם זה..

אחרי שראיתי את זה

נשמע שאנחנו שנות אור רחוקים מאיפה שהיינו רוצים להיות.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

תודה על ההסבר המפורט, למדתי. אבל זה עדיין לא הבהיר לי את הנקודות שתוקעות אותי כרגע..

אפשר לקנות את הx2 כרגיל למרות הזהרת אמאזון?, יש הבדל בין הx2/27 שנמכר באמאזון US לX2/00 שנמכרות באמאזון אירופה?

הבנתי מדברייך שזה לא רק עניין של כמה OHMS יש להם אלא גם תלוי באוזניות עצמן, אך גם אני מניח שאין צורך במשהו עוצמתי מאוד בגלל שהם באיזור ה30 OHM, והבנתי שהX2 והפוסטקס פחות רגישות ומפונקות כמו הסנהייזר והAKG, אז אני שואל - איזה קומבו יכול לעשות עבודה בצורה טובה עם הX2 והפוסטקס שלא יהיה יקר מאוד?
משהו ב100 דולר יספיק? 150 דולר? אני כבר מבולבל..

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #29 

@roy12345
·
ממה שקראתי ההבדל בין00 ו 27 זה פשוט אריזות שמיעודות לארהב מול אירופה ולא כי זה מוצר אחר. לגבי הבעיית איכות זה ברור מאד מה קרה כי הם כותבים את זה באופן מפורש.

Warning: In an attempt to improve the manufacturing process, glue was added to the pins which support the Philips Fidelio X2 headphone’s removable cushions. Acoustic testing showed that this did not impact sound quality, however this modification proved excessive leading to some cushions not being detachable from the headphones in individual cases. For that reason, it has since been removed from the production process. In the rare occasion that you still encounter glued earpieces or require further information please contact the Manufacturer directly during business hours at 1-888-381-0749.

באופן אישי לא ניסיתי להפריד את האוזניות מהספוגים מהחשש שלא להרוס אותן בטעות אם גם ככה זה לא משנה אם יש או אין דבק

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

תודה על ההבהרה, אתמול הזמנתי מאמאזון איטליה את הx2 לאחר שהבנתי שאכן מדובר סה"כ בקודים שונים, היה לי קשה לבסס את זה דרך חיפוש בגוגל אבל בסוף עליתי על כמה שירשורים לא רישמיים מאנשים שציינו זאת..

כן יש הרבה הייפ סביב עניין הדבק וברגע שהבנתי שזה בעיקר הבעיה זה פחות הטריד אותי, אם כי יש בנוסף תלונות על בקרת איכות ירודה בלי קשר. עדיין רוב האנשים מרוצים אז..

נשאר רק עניין הדאק, הzuos הזה משבח את הקומבו הזה:

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00A2QLPJ ... ref=plSrch

וטוען שהוא טוב מהe10k, הוא גם יותר זול.. מה דעתכם עליו?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”