stealth כתב:מצייע להנמיך ציפיות בכל הנוגע ל ICLEBO
ARTE רובוט בינוני ביותר, ככל הנראה שפכו מספיק כסף על פרסום וביקורות שווא כדי לנסות להראות שהוא טוב מהמתחרים, כאשר בפועל לא מתקרב לרמה שלהם...
...
מבין מדבריך שאתה חושב שמשהו מהביקורות שכתבו אנשים שונים בפורומים זו מזימה שלנו על מנת לקדם את המכירות של ה ICLEBO.
אתן לך קצת רקע. את פעילות הרובוטים שלנו התחלנו כמפיצים של כל סוגי הרובוטים. לפחות כך התכוונו. מכרנו רובוטים מסוגים שונים בניהם את ה ICLEBO אותו קנינו מהיבואן הרשמי שהיה כאן בזמנו. את הפורום הזה פגשתי זמן מה אחרי תחילת הפעילות שלנו די במקרה. הביקורות שקראתי מאנשים שמעולם לא הכרתי הובילו בסופו של דבר לכך שבשלב מסויים הצענו ליובאן הרשמי שנקה ממנו את הסוכנות של ICLEBO. מאז אנחנו היבואנים הרשמיים.
הציפיה שלנו לדגם חדש של ICLEBO שנמשכת כבר מעל שנתיים עיכבה מהלכי שיווק ופרסום ו"שפיכה" של כסף לקידום הרובוט. חשבנו שיהיה נכון יותר לצאת במסעות פרסום ויחסי ציבור רק אחרי שיהיה ברשותנו יותר מדגם אחד. מה שאני מנסה לומר לך הוא שה ICLEBO תפס את מקומו, לטוב ולרע, בעקבות חוות דעת של משתמשים אמיתיים. ברוח התקופה, כמעט " רובוט חברתי". כשיגיע ה OMEGA נצא בקמפיינים של "שפיכת כסף" עליו ועל ה ARTE המצויין.
אף לקוח לא מחזיק ברובוט ה"בינוני ביותר" כנגד רצונו. כולם יכולו להחזירו אחרי קניה למשך חודש ימים
אחרי שימוש. עצם הימצאותו אצל כל הרבה אלפי משתמשים מעמידה את קביעתך באור בעייתי. מפנה אותך למבחן שנעשה בפסח שעבר כאן על ידי הפורום :
http://www.hometheater.co.il/vt230585.html
אחד הרובוטים שהשתתפו במבחן הוא הרומבה מסדרה 8. אני מניח שאתה לא חושד ששפכנו כסף רב גם כאן על מנת לזכות במקום הראשון. אגב, היבואן של IROBOT חושב שונה ממך וסבור שרומבה 980 הוא הרובוט הטוב ביותר מאז המצאתו של IROBOT ( הציטוט כמעט נאמן למקור...).
אוכל להתייחס ברצינות לדבריך אם תבסס את אמירתך ש " ניסיון העבר הוכיח שיש פער רב בין הבטחות למציאות...".
כל עוד לא יעלה כאן (בזהות גלויה) נציג של IROBOT לא אתייחס לרובוט שאתה כל כך מתפעל ממנו. אך כפי שהצעתי, אני מזמין את היבואן של IROBOT למבחן מקצועי בין ICLEBO לבין כל דגם שיבחר מבין הדגמים השונים שלו. ראש בראש מבחן של תוצאות ניקיון ו Value for money".
ציטוט ממך :
"
אם בכל זאת חפצה נפשיכם ב ICLEBO, רכישה מEBAY כולל משלוח ומיסים ייצא לכם חצי מחיר ממה שהיבואן דורש בארץ"
כתיבתך הרהוטה מייצרת אצלי את התחושה שאין לך בעיות במתמטיקה. על כן הטעות החישובית שלך , ואני מתנצל מראש אם אני טועה, מרגישה לי נגועה בלא מעט אמוציות. לידיעתי ניתן לקנות את ה ICLEBO עד כה בכ 1500-1600 ש"ח ב EBAY. כולל מיסים, אם משלמים מיסים, מגיעים לחשבון של 1900-2000 ש"ח בארץ. כך על פי לקוחות שונים שהביאו בעצמם. המחיר שאנו גובים לא מתקרב ל 4000 ש"ח ונמצא די רחוק מ 3000 ש"ח. מעבר לכך אנו נותנים שלוש שנים אחריות עד בית הלקוח! שנה וחצי על הסוללה וחמש שנים על מנוע השאיבה. אנו מבצעים שדרוג מכני לרובוטים שאנו מוכרים לפני מסירה. אתה בטוח שמה שאנחנו מציעים הוא בר השוואה לקניה ב EBAY ? ייתכן שבקרוב נציע את ה ICLEBO בעסקה זהה ל EBAY על כל מרכיביה ובמחיר שיהפוך את הקניה ב EBAY ללא משתלמת בעליל.
עלו כאן ב 24 שעות האחרונות טענות מצד חברי פורום נוספים. על מנת לא להתפזר יותר מידי אתייחס כאן לטענות השונות. אחד מהחברים הלין בצדק על כך שהתקשר השבוע יותר מפעם אחת ולא זכה לתשובה. וכי עניין השירות ילקח על ידו בחשבון כשיצטרך לשדרג. לקראת פסח אנחנו מפוצצים בפניות וטלפונים הן של קניות אך גם כאלו שלא רוצים לסחוב תקלה עד פסח. למרות תגבור הצוות אנחנו מתקשים לחזור לכולם בטווח של יום עד יומיים אם כי 90% מהפונים כן מקבלים מענה מיידי. תקלות שהיו בעבר במענה לשיחות תוקנו והיעילות היום ממש בסדר. עוד קצת ו 99% מהפונים יקבלו מענה מצויין.
"שירות" זה מושג רחב וכוללני. הוא מכיל בתוכו את יעילות השירות, עמידה בתנאי אחריות, יחס החברה ללקוחות ועוד. מסכים שיש מקום לשיפור במהירות התגובה שלנו. מצד שני אני חש גאווה רבה שמארבע שנות פעילות אין ולו לקוח אחד שיכול לטעון שהחברה קיבלה החלטה בעניינו שלא בהסכמתו המלאה. גם אם נאלצנו לפעול כנגד רצוננו וגם אם נאלצנו להפסיד כסף.
וזאת לדעתי ליבת השירות.
דובר כאן על האתר החדש שיושק בחודש הבא. אחד הדברים שנחדש שם הוא קשר צ'ט ישיר לגורם בחברה שמאינו חלק מהצוות ו תפקידו לפקח על השירות ולוודא שאין לקוח שמתבשל מעצבים בלי שההנהלה יודעת על כך. אני אומר לכולם באחריות מלאה שמדיניות החברה היא שלקוח ממורמר חייב להיות מטופל מידית. עכשיו נותר האתגר הטכני לוודא שהמערכת תדע על קיומו\ם של לקוח\ות שאינם מרוצים. אני מזמין כל אחד שאינו מרוצה, ולא חשוב מתי קנה את הרובוט, לא חשוב אם לא מרוצה מהרובוט, ממני,מהשירות או מהכל יחד, לפנות אלי.
stealth, אעזר בפתיח שלך על מנת לחתום את כתיבתי ואציע לכולם להגביה ציפיות מאיתנו, מהמוצרים שמושקים השנה ומרמת השירות אליה אנו מגיעים. אנחנו רק בהתחלה.
·