שרשור תגובות: סמסונג ו-LG יפסיקו לייצר טלוויזיות תלת-מימד 3D

חדשות ועדכונים של HT Magazine
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

בטלויזיות לדעתי זה מיותר
לא הייתי קונה או משתמש בזה

3D זה חוויה קולנועית, כלומר מסך גדול מאוד, חדר חשוך וכד'
לשבת במרחק 3 מטר אפילו מטלויזיה של 60 אינטש זה קטן מדי

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3483

שליחה

guyezra כתב:בטלויזיות לדעתי זה מיותר
לא הייתי קונה או משתמש בזה

3D זה חוויה קולנועית, כלומר מסך גדול מאוד, חדר חשוך וכד'
לשבת במרחק 3 מטר אפילו מטלויזיה של 60 אינטש זה קטן מדי
...
·זה מנסיון? כי אם לא - ממליץ שתנסה... מבחינתי, לשבת במקום שאתה שולט בו, ולא מה שכרטיס הקולנוע שלך קובע - זה כבר יתרון.
באופן כללי - מסכי 3D גם נחשבים לאיכותיים יותר ממסכים רגילים גם לצפיה לא בתלת מימד.
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

אני רואה 3D במקרן בבית - חוויה קולנועית הרבה יותר טובה מהרבה בתי קולנוע ...
יש לי מרחק של 4.60 מטר נטו
טלויזיות תמיד נראה לי קטן מדי ופוגם בחוויה
אולי מסך מחשב ממרחק 30 ס"מ גם יעבוד

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

4K ותלת מימד פאסיבי אמור לתת אחלה איכות בבית.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

@guyezra
·לא לכל אחד יש את האפשרות/מקום/תקציב להתארגן עם מקרן HD. ברור שזה עדיף. מה שקובע זה מרחק צפיה יחסית לגודל+רזולוציה המסך/מקרן .

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856

שליחה

jacko-il כתב:לא מפתיע אותי בכלל, אך באותה נשימה מבאס אותי.
אני מאד אוהב תלת-מימד וכל סרט שיוצא בתלת מימד לא חומק אצלי מתחת לרדאר. זה פשוט מוסיף מימד נוסף לסרט.. :wink:
חוץ מזה, לצערי - הרבה אנשים פשוט לא יודעים לתפעל את זה נכון בבית ולא יודעים איזה פורמט להוריד ואיך אמורים להגדיר ומקבלים חוויה מאד גרועה בבית שפשוט משבשת להם את הדעה לגבי הנושא. כבר יצא לי להוכיח בעבר לכמה אנשים שהם למעשה כן אוהבים את זה פשוט לא צפו בזה נכון עד עכשיו.
...
·אשמח שתשתף אותנו איך משתמשים נכון , אני מדבר על טלוויזיה LG 3D פסיבי , מה ניתן לעשות כדי לשפר את חווית השימוש ?

תודה מראש...

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925

שליחה

לדעתי הסיבה לחיסול היא שזה הפך מאוד נישתי- כמו שכתבתם, סרט פה סרט שם.

רוב האנשים 99% מהזמן רואים כבלים, וגם מתוך האחוז ששם תוכן ייעודי - 98% מהסדרות וסרטים אינם 3D.

בשביל איזה אחוזון שימוש, אין סיבה להמשיך להשקיע בזה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

Catskinner כתב: מאוד מטריד אותי שמלבד חריג בודד, לא מצאתי מסך אחד ויחיד המסוגל להתמודד בכבוד עם ה Kuro שלי שהיא בכל זאת עוד מעט סוגרת 10 שנים בבית.
...
·
OLED חביבי...רק OLED מתעלה בגדול על איכות הקורו בשחורים (בבהירות וצבעים כבר מזמן יש טובים יותר).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

מתמודד, לא מתעלה. אולי בדור הבא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mrzo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205

שליחה

חבל מאוד תלת מימד מעצים מאוד את הסרט לי אשית יש lg והתלת מימד הוא פסבי ואין בו את רוב הבעיות שיש בתלת מימד האקטבי לדעתי חבל מאוד שכל נושא התלת מימד לא תפס

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510

שליחה

טלHD

חייבים להגן על ה Kuro, לא? :D

אבל ברצינות, אתה צודק שבבהירות כבר מזמן המסכים עברו את ה Kuro. עד כמה שאני זוכר גם כשמכרו את ה Kuro היו הרבה מסכי LCD שהיו טובים יותר בבהירות.
איכות הצבע זה משהו אחר. ברגע שכולנו מסכימים שהשחורים במסכים אחרים פחות טובים אנחנו למעשה מסכימים שכל תחום הצבעים הכהה לא קיים במסכים אחרים. התוצאה די ברורה, אנחנו מאבדים חלק גדול מהצבעים הכהים כי המסך "קוטם" אותם.
מה לעשות, טכנולוגית ה LCD די מוגבלת - אין אפשרות לחסום את מקור התאורה האחורית לחלוטין.
במילים אחרות, התחום הדינמי של צבע מסך ה Kuro גבוה מהתחום הדינמי של כל מסך LCD. גם כיום.

עדיין לא ראיתי תמונת OLED בסביבת תאורה נמוכה אבל אני מקבל את מה שכתבת....OLED חביבי...רק OLED.
מוטי

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

עצם זה שאין הרבה סרטי 3D - זה כבר הרג את ה"פיצ'ר" הזה.

אני אישית ראיתי לא מעט סרטי 3D ונהניתי.
לראות סרט 3D (לא המרה) על מסך הקרנה בגודל 100-133' זה חוויה מאוד נעימה.

אבל ... מה לעשות האולפנים קובעים ואם אין היצע אז הקהל הנרחב לא ייחשף לזה מספיק, מה שיוביל גם לפחות "ביקוש".
וזה ללא קשר אם זה נוח או לא נוח לשים משקפיים , אם זה מפריע לעיניים או לא .
עוד משהו שלא תורם ל3D וגם לחוויה באופן כללי - זה איכות התמונה/ההקרנה בבתי הקולנוע .
שלא נדבר על הסאונד ה"לא מפוקס" .
בקיצור - לדעתי חווית ה-3D בבית עולה בכמה רמות לעומת בתי הקולנוע.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

4K כבר קרוב יותר ויהווה תחליף - לדעתי

שליחה

שבוע אחרי תערוכת הISE 2016 באמסטרדם ויש לי משהו אחד להגיד - אין טעם בתלת ממד עם 4K.
אני מצרף תמונה שצילמתי בביתן של סוני, התעצלתי לצלם בביתנים נוספים אבל זה די דומה בכולם.
התרשמותכם האם צריך תלת ממד או ש 4K כבר יהווה תחליף.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

אני לא מתרגש מזה כי אני מסכים שחווית התלת בטלויזיה נפגמת בגלל גודל המסך - ברגע שרואים את זה במקרן מבינים את ההבדל

בנוסף כמו שנאמר פה - לא כל סרט שיצא בתלת אכן מצדיק צפייה בתלת. זה מאד תלוי אם התלת אמיתי או מומר ובסוג הסרט

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

Re: 4K כבר קרוב יותר ויהווה תחליף - לדעתי

שליחה

@TANDBERG
·לא הבנתי מה אמורים לראות בתמונות האלו שצריך להרשים (או שאם האתר כיסח כאן אותן, תביא לינקים למקור).
וללא קשר, בכללי - 3D יש כאן ועכשיו, 4K - עוד לא רואה התפצה נורמאלית באינטרנט. וגם: 4K לעולם לא *יחליף* חויה של תלת מימד. זה פשוט משהו אחר. והצופה-המבין - יבין.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

רפי. בוא נסכים שלא להסכים בנושא הזה. חדות התמונה במציאות (התמונה עושה עוול למה שראיתי) ועומס הפרטים יוצר חווית תלת ממד הרבה יותר איכותית בעיני ועל אחת כמה וכמה נעימה לעין. נכון, 4k עדיין לא כאן וזמין כמו שרצינו, אבל הוא בהחלט יכול וצריך להוות תחליף לטכנולוגית התלת ממד שלטעמי פשוט לא המריאה.
Vocare Ad Regnum

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

@TANDBERG
·בהחלט מסכים (לא להסכים...). היות ואני לא צופה לטכולוגיה שתאפשר 3D ללא משקפייים, מה שיש יש, ולא יתפתח בהרבה. עבורי זה די מספק... כשיפסיקו להפיץ סרטי 3D בקולנוע ובIMAX, אגדיר את המצב - כ"מת". החידוש היחיד שאני צופה - זה 3D ב4K. כשזה יהיה (או אפילו רק 4K בתפוצה טובה) , אני אחליף מכשיר טלוויזיה... :)

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

לפי מבט חטוף אני רואה שבערך שליש מהאנשים אומרים שהם מאוד אוהבים את זה והיתר אומרים שאין בזה צורך - וזה די תואם להחלטה של LG לחתוך דרסטית את הכמות של ההיצע אבל לא להפסיק לגמרי.

השאלה הגדולה כאן היא מה יהיה עם היצע הסרטים - נכון להיום עוד יוצאים סרטי תלת-מימד בקולנוע וכל סרט כזה גם מופיע ב-BD3D בסוף. שתי שאלות מליון דולר הן (א) האם ימשיכו בכלל להופיע סרטי תלת-מימד או שרוב האנשים גם לא אוהבים את זה בקולנוע ו (ב) אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן האם הסרטים האלה ימשיכו לצאת גם ב-BR עבור אותו קהל מצומצם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

זה שליש מחברי האתר. וזה אומר דרשני - כי בחוץ אני משער שזה אולי 1% מכלל המסכים עם תלת מימד הנמכרים (וזה החלק החשוב).

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

@Itay_Pollak
·לייצר פחות - זו לא הבעיה. זה שיקול ענייני. הבעייה היא שלפי הכתבה, יש כוונה שהיצור יוגבל רק לדגמים היקרים. ולהשקיע *הרבה* יותר במכשיר - לא בטוח שאני/אנשים יסכימו. זה עלול להרוג את ה"נישה" הזאת.

חזור אל “חדשות HT”