חוויות עם סוויצ'ר
אני גם עם הסוויצ'ר כשנה.
אומנם הסוויצ'ר לא מתנתק לי מהראוטר אבל הוא כל הזמן מתנתק מהרשת ומתחבר מחדש (תהליך שלוקח מספר דקות).
כמעט בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הדוד מופיעה ההודעה "הסוויצ'ר אינו מחובר", רק לאחר המתנה של מספר דקות ניתן להפעיל את היחידה.
אומנם הסוויצ'ר לא מתנתק לי מהראוטר אבל הוא כל הזמן מתנתק מהרשת ומתחבר מחדש (תהליך שלוקח מספר דקות).
כמעט בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הדוד מופיעה ההודעה "הסוויצ'ר אינו מחובר", רק לאחר המתנה של מספר דקות ניתן להפעיל את היחידה.
לצערי הרב מסכים עם מה שנאמר למעלה. גם אני קניתי. גם לי היה קשה להתחבר למרות שיש סיגנל WIFI מעולה ליד הרכיב. גם אני סבלתי מניתוקים שמהאחרון שבהם לא הצלחתי להתעורר... אחלה לבנה על הקיר.
חזרתי לשעון דוד הישן והטוב עם השיניים האדומות. עובד נפלא...
בקיצור, אחלה רעיון, אבל נכשל אצלי במבחן השימוש היומיומי.
חזרתי לשעון דוד הישן והטוב עם השיניים האדומות. עובד נפלא...
בקיצור, אחלה רעיון, אבל נכשל אצלי במבחן השימוש היומיומי.
גם אצלי הכל התחיל טוב,ואחרי שהחלפתי ראוטר הוא לא עבד לי יום אחד אפילו מחובר,מה שעשעיתי זה לאחרונה החלפתי CHANNEL ל6 לפני זה היה 3 ,ומאז אין לי בעיות וניתוקים.יכול להיות שזה היה גם שידרוג תוכנה שלהם שמישהו אמר שהם עשו ,את זה אני לא יכול להגיד בוודאות.מה שאני מציע לכם זה לנסות לשחק עם ערוצים שזה יכול להיות פיתרון
אני עובד איתו כבר כמה חודשים בלי הרבה בעיות. קורה לעיתים רחוקות מאד (אולי פעמיים מאז שקניתי) שהוא התנתק. מה שכן, הוא לא יודע להתאושש מניתוק של הרשת בבית (לדוגמא לאחר כיבוי והדלקה של המודם או הראוטר.
סה"כ מוצר נחמד שחוסף התעסקות עם esp8266 וריליים אבל בהשוואה לסנסיבו למשל שיש לו API ויש לו IFTTT הם עדיין רחוקים מהחזון.
סה"כ מוצר נחמד שחוסף התעסקות עם esp8266 וריליים אבל בהשוואה לסנסיבו למשל שיש לו API ויש לו IFTTT הם עדיין רחוקים מהחזון.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
אני חייב לשתף שאני רואה שיפור השבוע,
1) הופתעתי לקבל מייל בפעם הראשונה שהמכשיר שלי מנותק מהרשת עם הוראות לנתק ולחבר,
2) כנראה שבוצע שדרוג תוכנה, לא ראיתי ניתוקים בכלל מאז
1) הופתעתי לקבל מייל בפעם הראשונה שהמכשיר שלי מנותק מהרשת עם הוראות לנתק ולחבר,
2) כנראה שבוצע שדרוג תוכנה, לא ראיתי ניתוקים בכלל מאז
אני קניתי את המוצר לפני כחודשיים.
אני עם ראוטר של נטוויזיון netbox.
פעם בשבועיים הוא מתנתק מהרשת ויש צורך להוריד את החשמל של הדוד ולהדליק מחדש בכדי שיתחבר שוב.
כמו שזה נראה התוכנה/חומרה שלהם לא יציבה, הם חייבים להגדיר איזה watchdog שיזהה ניתוק רשת ויבצע אתחול מחדש,כלומר ממש כיבוי והדלקה.
אני עם ראוטר של נטוויזיון netbox.
פעם בשבועיים הוא מתנתק מהרשת ויש צורך להוריד את החשמל של הדוד ולהדליק מחדש בכדי שיתחבר שוב.
כמו שזה נראה התוכנה/חומרה שלהם לא יציבה, הם חייבים להגדיר איזה watchdog שיזהה ניתוק רשת ויבצע אתחול מחדש,כלומר ממש כיבוי והדלקה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היו לי בעיות ניתוק. בעצתם שיניתי את הדברים הבאים:
1. שמתי כתובת ip קבועה (דרך הראוטר)
2. דרך qos נתתי לסוויצ׳ר עדיפות גבוהה
3. שיניתי בתדר ה 2.4Ghz את התדר לקבוע במקום אוטומטי (בחרתי ערוץ 7 במקרה שלי)
4. נקודת הגישה שלי היא ddwrt, הוספתי ריסטארט קבוע כל יום בלילה (לא מזיק גם ככה)
עדיין יש ניתוקים אבל הם קצרים - המכשיר מתחבר מחדש מעצמו.
1. שמתי כתובת ip קבועה (דרך הראוטר)
2. דרך qos נתתי לסוויצ׳ר עדיפות גבוהה
3. שיניתי בתדר ה 2.4Ghz את התדר לקבוע במקום אוטומטי (בחרתי ערוץ 7 במקרה שלי)
4. נקודת הגישה שלי היא ddwrt, הוספתי ריסטארט קבוע כל יום בלילה (לא מזיק גם ככה)
עדיין יש ניתוקים אבל הם קצרים - המכשיר מתחבר מחדש מעצמו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@GalZilberman
·קשה לי לראות שיפור. גם אני קיבלתי את אותה הודעת דוא"ל על ניתוק מהרשת, רק שאצלי הניתוק שקדם להודעה אירע כשבוע לפני שקיבלתי את ההודעה. מאז התרחש אצלנו באחד הבקרים מקרה לא נעים של נפילת כל ה DSL בשכונה, מה שחייב אותי להישאר בבית כדי לתקשר עם בזק בינלאומי ובזק לא בינלאומי (התשתיות), כי מתברר שהם חייבים שתסתכל לראוטר בעיניים בזמן שהם מאתחלים מחדש את הציוד בקצה שלהם. התקלה גרמה לכך שהסוויצר לא היה מחובר לרשת למעלה משעה, זמן שהוא, לדעתי, ארוך דיו לצורך גילוי תקלת תקשורת בסוויצ'ר.
מאותו בוקר חלפו כבר ארבעה ימים וטרם קיבלתי הודעה כלשהיא. אולי אני צריך להמתין עד שיחלוף שבוע מהמקרה.
בגדול חוויית השימוש שלי בסוויצ'ר מאוד פושרת וזה נובע הן מקשיים בהתקנה הפיזית של המוצר שלא יצאה אסטטית במיוחד, הן מחוסר האמינות של התקשורת והן מכך שזה משחק בגן סגור ולא מאפשר התמשקות ל IFTTT או למערכות בית חכם.
·קשה לי לראות שיפור. גם אני קיבלתי את אותה הודעת דוא"ל על ניתוק מהרשת, רק שאצלי הניתוק שקדם להודעה אירע כשבוע לפני שקיבלתי את ההודעה. מאז התרחש אצלנו באחד הבקרים מקרה לא נעים של נפילת כל ה DSL בשכונה, מה שחייב אותי להישאר בבית כדי לתקשר עם בזק בינלאומי ובזק לא בינלאומי (התשתיות), כי מתברר שהם חייבים שתסתכל לראוטר בעיניים בזמן שהם מאתחלים מחדש את הציוד בקצה שלהם. התקלה גרמה לכך שהסוויצר לא היה מחובר לרשת למעלה משעה, זמן שהוא, לדעתי, ארוך דיו לצורך גילוי תקלת תקשורת בסוויצ'ר.
מאותו בוקר חלפו כבר ארבעה ימים וטרם קיבלתי הודעה כלשהיא. אולי אני צריך להמתין עד שיחלוף שבוע מהמקרה.
בגדול חוויית השימוש שלי בסוויצ'ר מאוד פושרת וזה נובע הן מקשיים בהתקנה הפיזית של המוצר שלא יצאה אסטטית במיוחד, הן מחוסר האמינות של התקשורת והן מכך שזה משחק בגן סגור ולא מאפשר התמשקות ל IFTTT או למערכות בית חכם.
- oferlaor
- מנהל

- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@oferlaor
·
אז זה מסביר כנראה למה פתאום קיבלנו את ההודעה הזאת,
בקיצור, נראה שאיכות המוצר לא עיקבית.
צריכים לדאוג לגירסה 2 טובה יותר שם (לפני שמוציאים את האביזרים התומכים האחרים)
והחלפה לתקולים
·
אז זה מסביר כנראה למה פתאום קיבלנו את ההודעה הזאת,
בקיצור, נראה שאיכות המוצר לא עיקבית.
צריכים לדאוג לגירסה 2 טובה יותר שם (לפני שמוציאים את האביזרים התומכים האחרים)
והחלפה לתקולים
- oferlaor
- מנהל

·איזה פיתרון בית חכם עולה 1200₪? הלוואי וזה היה העלותurij כתב:מתנתק פעם בשבועיים וזה נחשב טוב?
רבותי תיקנו כל פתרון של בית חכם לדוד שאומנם יעלה במקום 400 שקל, 1200 שקל וזה יעבוד כמו שצריך, וגם תוכלו בהמשך להוסיף שליטה על מזגנים, תאורות, תריסים ועוד ועוד ...
אורי
052-2467-195
SmartrHome4U
·...
בימים האחרונים כבתה הנורית הכחולה של סינכרון לוו פי, מאז אני לא מצליח לגרום לנסות להתחבר לרשת. הורדה והעלאה של הפקק המתאים בלוח החשמל מדליקה את הנורית לשניה ואז היא מכבית.
הדלקה וכיבוי ידני עובדים
מישהו יודע מה ניתן לעשות ?
תודה
הדלקה וכיבוי ידני עובדים
תודה
שחר
מה שאני עושה במיקרים שכאלה (אחת לשבועיים בערךשחו כתב:בימים האחרונים כבתה הנורית הכחולה של סינכרון לוו פי, מאז אני לא מצליח לגרום לנסות להתחבר לרשת. הורדה והעלאה של הפקק המתאים בלוח החשמל מדליקה את הנורית לשניה ואז היא מכבית.
הדלקה וכיבוי ידני עובדים
תודה...
מתנתק מהאפליקציה בנייד (תחת הגדרות של התוכנה)
ואז מבצע התחברות למכשיר חדש
אחרי שמקיש את הקוד של ה wifi
יש ללחוץ לפחות 5 שניות על המקום של הנורית הכחולה עד שהיא מהבהבת
ואז להגיד לתוכנה להגיד ל סוויצ'ר לתחבר
לפעמים זה לא מצליח בפעם הראשונה
להקפיד שהנייד עובד בתדר של 2.4
בהצלחה
הבוקר הדוד נדלק על דעת עצמו ל-45 דקות (3 פסים) ללא הפעלה שלנו או scheduler שקונפג להבוקר. אמנם עצרתי אותו מספר שניות אחרי ההפעלה כי שמעתי אותו נדלק, אבל בוודאות לא אנחנו הפעלנו אותו.
עדכון: מסתבר שאשתי הדליקה אותו מתוך שינה, בלי קשר זה מרשים לנווט לאפליקציה ולהדליק מתוך שינה אבל לפחות הוא לא נדלק לבד
עדכון: מסתבר שאשתי הדליקה אותו מתוך שינה, בלי קשר זה מרשים לנווט לאפליקציה ולהדליק מתוך שינה אבל לפחות הוא לא נדלק לבד
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

אני פשוט בשוק מהמייל שקיבלתי מהם אתמול:
לא ברור לי מדוע מערכת שאמורה להיות חכמה, כשכל בסיס הנתונים שמור אצלהם על השרתים, אמורה לעבור עדכון ידני ע"י המשתמשים בכל שינוי שעוןסוויצ'רים יקרים!
ב25.03.16 עוברים לשעון קיץ, כל שעליכם לעשות הוא לערוך באפליקציה את הלו"זים מחדש על מנת שהסוויצ'ר יתאים עצמו לשעון הקיץ.
בברכה,
צוות סוויצ'ר....