חשש מקניית שואב אבק i clebo

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
ortutt
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

@רונן34
@iclebo

מצטער להגיד אבל מהחוויה שלי החשש שלך מוצדק.
יש לי iclebo כבר בערך שנתיים. בשבועיים-שלושה האחרונים יש לו תקלה מוזרה - הוא מתחיל לפעול, עושה סיבובים סביב עצמו לדקה וחוזר למקום, בלי הודעת שגיאה ובלי כלום.
לפני שבועיים שלחתי קריאת שירות דרך האתר של היבואן. קיבלתי מייל אוטומטי שיחזרו אליי בהקדם - וכלום...
השבוע התקשרתי אליהם שלוש פעמים (ראשון, שני, רביעי), כל פעם לקחו ממני מספר ואמרו שיחזרו בהקדם. מהפעם השנייה גם אמרו שיסמנו את זה כ״פנייה חוזרת״ או משהו כזה. שוב, כלום...

אז אני מניח שאני אקבל תגובה מהירה כאן - הם תמיד עונים מהר בפורום. אבל לא רציתי להגיע למצב שאני ״מלכלך״ באופן פומבי. בסך הכל רציתי שיפתרו לי את התקלה בלי שזה ייקח שבועיים.

וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, פשוט הפעמים הקודמות היו מינוריות יותר אז לא היה אכפת לי.

בסופו של דבר, מתישהוא בשנה הקרובה אני אחפש לשדרג למכשיר חדש, ועניין השירות בהחלט יהווה פקטור.

ortutt
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #22 

עדכון: התקשרו אליי היום מהחברה, לדבריהם בעקבות הפנייה האחרונה שלי (כזכור, מתוך 3 בטלפון ועוד אחת דרך האתר).
אמרו שבגלל שאני לקראת סיום האחריות, ישלחו שליח שייקח את המכשיר אליהם לתיקון וטיפול מנע. על פניו נשמע נהדר (רק חבל שלקח שבועיים עד שחזרו אליי). אעדכן כשהעניין יסתיים.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

אני חושב שהסקר של וואלה מאוד בעייתי ורצוף טעויות מביכות....

שליחה #23 

שלום לכולם,

כמו בכל שנה....סקרים בהרבה אתרים ותוכניות טלוויזיה. כמו בכל שנה אנחנו נמנעים מלהשתתף בחגיגה הזאת.

מצרף את טבלת הסיכומים של וואלה. אגב,ישנן שמועות שהיצרן של הרובוט של MIELE זה ICLEBO ולמעשה מדובר באותו רובוט.
נראה רובוט לא רע....

_ish
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #24 

mp3lll כתב:משעשע שאפילו הוא התקשר למקום לא נכון, במקום להבין שהתקשר למקום לא נכון, ממשיך לציין את התחשובה שלא קיבל מענה :roll:
...
·משעשע שעד היום, המספר שיבואן טוען שאינו נכון - מופיע בעמוד המוצר כמספר טלפון של מרכז הזמנות
http://www.robo-team.co.il/robot_vac/

tomerR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 346
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #25 

_ish כתב:
...
...
·משעשע שעד היום, המספר שיבואן טוען שאינו נכון - מופיע בעמוד המוצר כמספר טלפון של מרכז הזמנות
http://www.robo-team.co.il/robot_vac/
...
·מצחיק שהתקשרתי שבוע שעבר למספר הזה וענו לי "רובוט-טים שלום" אז כנראה שהוא פעיל ומגיע לאן שצריך ואתה טרול עם 2 הודעות

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #26 

היות ונשאלנו מספר פעמים לאחרונה , אני מאשר כי דגם RX1 של MIELE הגרמנית הוא למעשה ICLEBO ARTE למעט שנויים מינוריים בפאנל העליון.
מצרף תמונות של הצד התחתון של ה ARTE ושל ה RX1.
אגב, חברת YUJIN הקוריאנית,היצרנית של ICLEBO היא היצואנית הקוראנית הגדולה ביותר של רובוטים ביתיים עם נתח שוק של 43% מכלל יצוא הרובוטים מקוריאה. יותר מ SAMSUNG ו LG.

zahipan2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #27 

@Iclebo
·
אני ממליץ שאת האתר החדש שלכם יבנו על מערכת שתוכל לספק לכם גישה לשלוט ולערוך את דפי האתר בנוסף לבונה האתר, כדי שלא יקרה מצב שתהיו תלויים באדם/חברה אחרת.

אתם גם יכולים לבנות אתר מאוד מקצועי לגמרי בעצמכם באמצעות WIX הפשוטה ולחסוך בונה אתרים.

אני אישית חובב של מערכות פתוחות כדוגמאת וורדפרס הנהדרת כדי להיות 100% משוחרר ולא להיות תלוי באף אחד אחר

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”