קור ברגליים
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אולי אתה צריך לעשות בדיקות דם או לחץ דם.
אולי יש בעיה בקצוות קרי כפות רגליים + אצבעות וכפות ידיים...
הייתי הולך על הכיוון הזה ואשמח לשמוע מה המסקנות
הייתי הולך על הכיוון הזה ואשמח לשמוע מה המסקנות
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
·hipoo כתב:אולי אתה צריך לעשות בדיקות דם או לחץ דם.
הייתי הולך על הכיוון הזה ואשמח לשמוע מה המסקנות...
אם אתה הולך בכיוון הזה , אז צריך לשלול
תסמונת רנו(זרימת דם ) או נוירופתיה (עצבי)
And the meek shall inherit the earth
...
...
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
@FIRE_WIRE
·את המונח הרפואי אמי לא מכיר...
תודה
אני מאז ומתמיד סבלתי מקור, כפות ידיים ורגליים , לא בדקתי...
מעניין...
·את המונח הרפואי אמי לא מכיר...
תודה
אני מאז ומתמיד סבלתי מקור, כפות ידיים ורגליים , לא בדקתי...
מעניין...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
·https://www.heatholders.com/kingikra כתב:אין מה לעשות, אם הגיל סובלים יותר מקור. עד לפני כמה שנים לא הלכתי עם מעיל אף פעם. לאחרונה נהיה לי קר יותר והתחלתי לרכוש מעילים. בימים האחרונים אף אחד מהמעילים שלי לא מספק את הסחורה אז רכשתי מעיל טוב ב The North Face. מה שכן, עדיין הרבה פעמים קר לי מאוד ברגליים. זה ממש על סף כאב. ניסיתי לחפש ברשת פתרונות ולא מצאתי כלום.
אשמח לשמוע רעיונות לפתרונות.
תודה...
או כל ביגוד טרמי אחר בהתאם למה ברצונך לחמם
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
·avilior כתב:הייתי שוקל להפעיל מזגן.
נשמע שבבית שלך קר באופן חריג, אחרת אין סיבה לישון גם עם פוך וגם עם שמיכת צמר......
דווקא בבית אין לי בעיה. אני לובש טרנינג ונועל את נעלי הבית עם הצמר ולא סובל מקור ברגליים. בימי הקור הנדירים של שבוע שעבר הדלקתי מזגן על חום. לרוב אני לא אוהב לישון עם מזגן על חום. אני אוהב שהגוף חם ושקר לי בפנים לאיזון.
הבעיה היא בעבודה. אני יושב כרגע בחדר חיצוני לבד. המזגן דולק על חום. בגוף סבבה לי אבל הרגליים קרות מאוד.
היום לבשתי את הגרביים הטרמיות ואת הגטקס הטרמי בבית. נסעתי באוטו עם חימום. כל מה שהלבוש הטרמי היה צריך לעשות זה רק לשמור על החום. היום לא היה יום קר במיוחד ועדיין היה לי קר ברגליים.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·...
אני לא מוצא את הדגם באתר אבל רכשתי זוג באותו הסכום (75 ש"ח).
קצת מוזר לי שעם זוג הגרביים האלה פלוס גטקס טרמי איכותי ב THE NORTH FACE ואני לא מרגיש הבדל כאילו אני בלעדיהם. קראתי איפשהו ששום גטקס לא יעזור כל עוד לא יהיה איזה חוסם רוח\אויר מעל והג'ינס שלי ממש לא כאלה. הג'ינס ממש קר כשאני נוגע בו. אני כול להמשיך ורכוש עוד ועוד מוצרים אבל לא רוצה להוציא אינסוף כסף. מנסה להיות כמה שיותר ממוקד.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·FIRE_WIRE כתב:·......
אם אתה הולך בכיוון הזה , אז צריך לשלול
תסמונת רנו(זרימת דם ) או נוירופתיה (עצבי)
...
לא פוסל בעיה רפואית. מצד אחד העובדה שהלבוש שקניתי לא עוזר בכלל דיי מוביל לשם. מצד שני, למה הרגליים כן מתחממות כשאני מתחת לפוך אן עם נעלי בית צמריים?
·לי יש כאלה והזמנתי עוד כמה למשפחהkingikra כתב:·......
זה נראה מבטיח אבל זה גם יכול להיות בלוף. הייתי מעדיף לרכוש משהו בארץ ולחוש אותו קודם....
קניתי ממנו : http://www.ebay.com/sch/socksnob_uk/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
שוב זה תלוי עד כמה קר לך ובאיזה טמפרטורה אתה נמצא
+זה די מנפח ת רגל - ככה שלא לכל נעל נכנסים בכיף
חפש פשוט ביגוד טרמי בארץ ותראה מה יש בשוק
(
אני מאנשים שסובלים מקור וכרגע במקום די קר. נכנעתי השנה לגטקס ובשבילי עבדו התרמיים של דלתא, הבדל בין קר בלעדיהם חם איתם (ג'ינס מעל), מחיר 30 ש"ח. גם חולצה שרוול ארוך תרמית של דלתא מוסיפה המון, משום מה דווקא התרמיים של דלתא עבדו טוב יותר מהרבה מותגי תרמי ומרינו ומה לא, עליהם הוצאתי סכומים גבוהים בהרבה. הקטע של הרבה חברות כמו TNF, icebreaker וכו' שמנסות לעשות ביגוד קל משקל על חשבון בידוד, זה מצויין למסעות אבל לא זו המטרה שלנו.
לגבי גרביים יש מלא גרביים עבות עד עבות מאוד שמגדילות בשני מידות את מידת הנעליים (זו למשל). אני גם יושב בעבודה רוב הזמן, גרביים עבות ונעלי צמר כבשים בסיגנון ugg מספיקים לי. יש גם נעליים אטומות יותר עם goretex אבל גם נושמות פחות, אז לישיבה עדיף משהו בסגנון נעלי בית צמר או פוך.
לגבי גרביים יש מלא גרביים עבות עד עבות מאוד שמגדילות בשני מידות את מידת הנעליים (זו למשל). אני גם יושב בעבודה רוב הזמן, גרביים עבות ונעלי צמר כבשים בסיגנון ugg מספיקים לי. יש גם נעליים אטומות יותר עם goretex אבל גם נושמות פחות, אז לישיבה עדיף משהו בסגנון נעלי בית צמר או פוך.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, אין לי ספק שהמוצרים שהצעת עוזרים לך ולמשפחתך נגד קור. בזה אני לא מטיל ספק. מצד שני, רכשתי שני מוצרים טובים שעזרו ללא מעט אנשים אחרים כנגד קור ברגלים אבל לי זה לא עזר במאום. אני מניח שכל אחד מאיתנו סובל מקור ברגלים בגלל סיבה אחרת ולכן גם התוצאות שונות.alcd כתב:·לי יש כאלה והזמנתי עוד כמה למשפחה......
קניתי ממנו : http://www.ebay.com/sch/socksnob_uk/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
שוב זה תלוי עד כמה קר לך ובאיזה טמפרטורה אתה נמצא
+זה די מנפח ת רגל - ככה שלא לכל נעל נכנסים בכיף
חפש פשוט ביגוד טרמי בארץ ותראה מה יש בשוק
(...
ביגוד טרמי בארץ רכשתי וגם לא זול ופשוט ולא עזר.
המון תודה על הרצון לעזור!!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שאתה אומר מעניין. הטרמיים של דלתא הם צמריים או מגומי נמתח כזה כמו שרכשתי? איפה רכשת נעלי צמר כבשים? כפי שציינתי, אני מחפש בארץ.satih כתב:אני מאנשים שסובלים מקור וכרגע במקום די קר. נכנעתי השנה לגטקס ובשבילי עבדו התרמיים של דלתא, הבדל בין קר בלעדיהם חם איתם (ג'ינס מעל), מחיר 30 ש"ח. גם חולצה שרוול ארוך תרמית של דלתא מוסיפה המון, משום מה דווקא התרמיים של דלתא עבדו טוב יותר מהרבה מותגי תרמי ומרינו ומה לא, עליהם הוצאתי סכומים גבוהים בהרבה. הקטע של הרבה חברות כמו TNF, icebreaker וכו' שמנסות לעשות ביגוד קל משקל על חשבון בידוד, זה מצויין למסעות אבל לא זו המטרה שלנו.
לגבי גרביים יש מלא גרביים עבות עד עבות מאוד שמגדילות בשני מידות את מידת הנעליים (זו למשל ). אני גם יושב בעבודה רוב הזמן, גרביים עבות ונעלי צמר כבשים בסיגנון ugg מספיקים לי. יש גם נעליים אטומות יותר עם goretex אבל גם נושמות פחות, אז לישיבה עדיף משהו בסגנון נעלי בית צמר או פוך....
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

יש לי בבית לפחות שניים ורק אחד בשימוש. אין ספק שזה פתרון שבטוח יענה על הצרכים אבל זה פתרון מסורבל מידי בשבילי. אני קבלן חיצוני בחברות וככזה אני נע דיי הרבה בין חברות. לא בכולם החדר קר מספיק שמשפיע על הרגליים.Dbso כתב:@kingikra
אם זה רק בעבודה ויש שקע חשמל תקנה מפזר חום שים על הרגליים וסגרת את הסיפור....
תודה בכל אופן.
@kingikra
·
אני בכל זאת הייתי בודק את העניין הרפואי. יש הבדל בלחץ דם כשאתה נמצא בשכיבה, ישיבה וכמובן עמידה. כפות הרגליים הן הכי רחוקות מהלב. מה אכפת לך לבדוק גם את הנושא הזה?
בלי קשר לנושא הרפואי, אני מרגיש הבדל משמעותי בקור בכפות הרגליים כשאני נועל נעליים שונות. יש לי זוג נעליים מסויים שאני יודע שתמיד יהיה לי קר איתו אפילו כשאני נמצא רוב הזמן בסביבה ממוזגת.
·
אני בכל זאת הייתי בודק את העניין הרפואי. יש הבדל בלחץ דם כשאתה נמצא בשכיבה, ישיבה וכמובן עמידה. כפות הרגליים הן הכי רחוקות מהלב. מה אכפת לך לבדוק גם את הנושא הזה?
בלי קשר לנושא הרפואי, אני מרגיש הבדל משמעותי בקור בכפות הרגליים כשאני נועל נעליים שונות. יש לי זוג נעליים מסויים שאני יודע שתמיד יהיה לי קר איתו אפילו כשאני נמצא רוב הזמן בסביבה ממוזגת.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לא ברור לי איפה הבנת שאני לא רוצה לבדוק את זה. כתבתי מספר פעמים שאני יודע שזו יכולה להיות בעיה רפואית ושאני אבדוק אותה מתישהו. אני פשוט מתעצל ללכת לרופא כזה כנראה לא עניין של חיים ומוות. כמו כן, חבר שדיברתי איתו אמר לי שהרופא שלו אמר לו שזו בעיה בזרימת הדם אבל לא הציע לו שום טיפול ולא נתן לו שום תרופה.avirokach כתב:@kingikra
·
בלי קשר לנושא הרפואי, אני מרגיש הבדל משמעותי בקור בכפות הרגליים כשאני נועל נעליים שונות. יש לי זוג נעליים מסויים שאני יודע שתמיד יהיה לי קר איתו אפילו כשאני נמצא רוב הזמן בסביבה ממוזגת....
בלי קשר, אני רוצה למצות את עניין פריטי הלבוש. ציינתי כבר שהשלב הבא זה נעליים אבל לא קיבלתי המלצות לשום סוג או חנות פה בארץ שמוכרת כאלה.