העברתי פעם ראשונה חבילה דרך "שיפטו" לפני 5 שבועות האם זה זמן סביר?
חבל שלא רושמים את מס' הטלפון על החבילה
מזל ש satih פרסם דרך לעקוב אחר החבילה וגיליתי שהיא מחכה כבר סניף דואר שלי.
משום מה שיפיטו לא רושמים את מספר הטלפון על האריזה למרות שיש להם אותו ויש מקום מיועד לזה.
אצלי בסניף דואר אם יש מספר טלפון אני מקבל SMS והכל סבבה. אבל אם אין, הדואר לא טורחים לשלוח פתק ורק המעקב באינטרנט (אם יש) יכול לגלות שהחבילה בסניף.
בכל אופן, כתבתי לשיפיטו שיכתבו את מספר הטלפון למשלוחים לישראל בתקווה שמישהו שם יתייחס לזה.
משום מה שיפיטו לא רושמים את מספר הטלפון על האריזה למרות שיש להם אותו ויש מקום מיועד לזה.
אצלי בסניף דואר אם יש מספר טלפון אני מקבל SMS והכל סבבה. אבל אם אין, הדואר לא טורחים לשלוח פתק ורק המעקב באינטרנט (אם יש) יכול לגלות שהחבילה בסניף.
בכל אופן, כתבתי לשיפיטו שיכתבו את מספר הטלפון למשלוחים לישראל בתקווה שמישהו שם יתייחס לזה.
Re: חבל שלא רושמים את מס' הטלפון על החבילה
·dvdrw1024 כתב:מזל ש satih פרסם דרך לעקוב אחר החבילה וגיליתי שהיא מחכה כבר סניף דואר שלי.
בכל אופן, כתבתי לשיפיטו שיכתבו את מספר הטלפון למשלוחים לישראל בתקווה שמישהו שם יתייחס לזה....
גם לי זה קרה, פניתי אליהם וקיבלתי תשובה שבמדבקה שהם מפיקים עם פרטי הנמען מופיע מספר טלפון, אבל כנראה USPS מדפיסים מדבקה נוספת שמודבקת על המדבקה של שיפיטו שבה הוא לא מופיע והם לא אחראים לזה.
satih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין עליך !!!
אני כבר הספדתי את החבילה ובדיוק לפי ההמלצה הכנסתי את המספר שמופיע בשיפטו ,לאתר המעקב והוא הראה לי את המספר בארץ
וכמו שאתה מנחש החבילה הגיעה ושוכבת בדואר כבר שבועיים......
תודה רבה !!!!!!!!!!!!
אולי כדאי לפתוח שרשור של לינקים חשובים ,ולהכניס את הלינק הזה לשם..
ושוב פעם כל הכבוד לחבר - satih
אין עליך !!!
אני כבר הספדתי את החבילה ובדיוק לפי ההמלצה הכנסתי את המספר שמופיע בשיפטו ,לאתר המעקב והוא הראה לי את המספר בארץ
וכמו שאתה מנחש החבילה הגיעה ושוכבת בדואר כבר שבועיים......
תודה רבה !!!!!!!!!!!!
אולי כדאי לפתוח שרשור של לינקים חשובים ,ולהכניס את הלינק הזה לשם..
ושוב פעם כל הכבוד לחבר - satih
עד כמה שאני זוכר זה:
http://en.trackitonline.ru
אבל שיפיטו שינו את פורמט מספרי המעקב שלהם מאז כך שלא ניתן לעקוב אחריהם.
http://en.trackitonline.ru
אבל שיפיטו שינו את פורמט מספרי המעקב שלהם מאז כך שלא ניתן לעקוב אחריהם.