יעוץ בשדרוג רסיבר קולנוע ביתי כולל רמקולים 5.1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

@BUGY
אני יסביר מה אני דורש מהרסיבר לפי הצרכים שלי
1. רסיבר עם חיבור לרשת האינטרנט
2. 6 כניסות hdmi כולל כניסה אחת מקדימה כולל יו אס בי מקדימה כולל ars
3. דולבי אטמוס ואם כבר קיים פורמט בשוק הרסיברים של dts x
4. לכל הפחות 120 וואט rms לכל ערוץ
5. פיצרים טובים שבאמת צריך. תזכורת קטנה קרגע בבית יש לי רסיבר ימאהה htr 4066 ואני רוצה רסיבר עם יותר פיצרים.
6. כיול של אודיסי
7 רסיבר דגם 2015 לא פחות
8.full 4k ultra hd
9. תקציב קרגע 8500 שקל והתקציב יכול להשתנות ליותר ואני בכלל לא מתכוון לקנות בארץ רק מחול אמזונים וכל מיני
10.ברור שצריך להשאיר תקציב לרמקולים בנתיים 2 מקדימה סנטר זוג סראונד וסאב וופר.אני דורש איכות ולא מתפשר אם צריך להוסיף כסף תמיד יש מאיפה לארגן ואני לא בטוח שאני יצליח להחזיר בזמן חחח בשביל זה יש משפחה...
אם יש עוד דברים חיוניים ברסיבר אז תשאלו אותי ואגיד לכם אם זה מה שאני צריך
אהה ועוד משהו תסבירו בכלל מה הולך בקשר למגברים\רסיברים מה הדירוג איזה חברה יותר מוצלחת דנון אונקיו פיוניר ימאהה או מרנץ כי כמו שאמרתי אני מתכוון לקנות הכל מחול ואני לא כזה שיבוא לחנויות מתמחות בארץ ויספר להם סיפור שאני בא לקנות מהם אבל קודם אני רוצה להתרשם לקבל הצעת מחיר ואז אני יחליט אני ממש לא כזה ולא אוהב לחפור לאנשים לחינם.
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 30/01/2016 15:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@asafson
רב תודות לך ובכלל לכולם על ההתיחסות בנושא והרצון לעזור
אני עכשיו מסתכל על הלינק המצורף ששלחת העדכן בהמשך
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

BUGY כתב:
...
...
אתה קצת לא מובן פה: "מגבר שיגביר כמו שצריך בזול בלי לעוות שום". כמו שצריך זה מונח אישי. אני מדבר על ציוד אודיאו איכותי, מגברי כוח, רסיברים וכדומה.

עם זה היה כל כך זול ופשוט, אז השוק היה מוצף חברות סיניות, חיקויים וזיופים, זה קורה בכל תחום, אפילו בפלפונים, ששם צריך טכנולוגיה מינימאלית, הסינים משתלטים על השוק. למה לא כך באודיאו? יש כמה חברות סיניות שמיצרות הגברה טובה, רק שים לב, גם הם לא יכולים לתת מחירים "סיניי".

[url=]הנה, למה לדבר.
...
·

לא, כמו שצריך זה THD נמוך ברמת ווליום נורמלית וFR ישר, ועוד כמה מדדים שלא עולים לי לראש עכשיו. ואלה ממדים אובייקטיביים.
אין סיבה להציף את השוק באודיו כי חברות גדולות כבר עושות את זה עם הרסיברים שלהם ב400-500$ שכוללים כל מה שצריך. אם הייתה להם נישה היו מייצרים גם מגברים דו ערוציים עם אותם רכיבים שהם שמים ברסיברים, אבל בלי כל התוספות של הרסיבר, בחצי-שליש מהמחיר שנקבתי. (עריכה: בעצם הם כבר עושים דברים דומים אך משאירים את הדאק: http://www.amazon.com/Yamaha-A-S301BL-N ... B00MXUCN0A

אני מכיר את הסרטון הזה מAudioholics, הוא לא ממש סותר את מה שאמרתי ורק מעלה נקודה חשובה שאתה לא תמיד תדע מתי המגבר עובד מעל ליכולות שלו, אבל אני לא חושב שבשישמוש בייתי עם רמקוליים נורמליים זו תהיה בעיה. לבעל הAudioholics יש איזה פטיש קצת לא בריא לעוצמה - זה אף פעם לא מספיק לו והוא מעדיף overkill מטורף כשזה נוגע לעצמה במקום פטרונות פרסימוניים.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 30/01/2016 15:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

סרטון משעמם כיביתי אחרי 20 שניות . לא צריך להיות גאון גדול שיודעים שיש הבדל בין מגבר למגבר.
Sony 1040
Monitor mass

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

ויקטורדהן כתב:@BUGY
אני יסביר מה אני דורש מהרסיבר לפי הצרכים שלי
...
·
קודם כל, סליחה שלקחנו לך את השרשור למקום אחר, אוהב לחפור כבר אמרתי?

בוא נתמקד:

1. רסיבר עם חיבור לרשת האינטרנט -יש לכולם היום.

2. 6 כניסות hdmi כולל כניסה אחת מקדימה כולל יו אס בי מקדימה כולל ars - יש לכולם, ל3100 של דנון יש 7 כניסות!

3. דולבי אטמוס ואם כבר קיים פורמט בשוק הרסיברים של dts x -לכלום הדגמים החדשים יש אטמוס, DTX בדרך.

4. לכל הפחות 120 וואט rms לכל ערוץ -טוב, תקרא שניה מה כתבתי לגבי הספקים הרשומים על הרסיבר, בחפירה הקודמת. אחרי שהיה לך את הרמקול, יהיה הרבה יותר פשוט להתאים לו כוח.

5. פיצרים טובים שבאמת צריך. תזכורת קטנה קרגע בבית יש לי רסיבר ימאהה htr 4066 ואני רוצה רסיבר עם יותר פיצרים. פיצרים, לא חסר וגם בדגם כניסה מפוצץ, זה נקודת המחירה שלו. השאלה צריכה להיות יותר ממוקדת, לדוגמה, אתה משפטמש במוצרי אפל? שומע רדיו אינטרנתי...?

6. כיול של אודיסי -אכן, חשוב, למה זה במקום השישי?

7 רסיבר דגם 2015 לא פחות -כמובן.

8.full 4k ultra hd - עד אני יכול לעזור, אני לא מעביר ווידיאו דרך הרסביר, אף פעם, אני מדי פעם חוטה במשחק מחשב ופה ושם אז הדליי הורג. אבל לפני מה שאני רואה רובם עושים זאת, רק תלוי מה הרמה, צבעים, עיבוד וכדומה.

9. תקציב קרגע 8500 שקל והתקציב יכול להשתנות ליותר ואני בכלל לא מתכוון לקנות בארץ רק מחול אמזונים וכל מיני - הולי שיט, במחיר הזה מאמזון אתה מביא לך ספינת דגל, השאלה אם אתה צריך, האם תקבל יותר תמורה מה 4100 מול 2100 או שעדיף ולקחת את הכסף למקום נכון יותר: סאב, סנטר, קדמיים, טיפול אקוסטי קטן (יש כמה דברים יפים, יחסית) . יש פה תפוקה שולית פוחתת, אתה לא מקבל הרבה יותר באיכות. שים לב, אחד הדברים החשובים שרסיברים ברמה הגבוה יותר נותנים זה יציאות PRE, לחיבור הגברה חיצונית (אבסורד, כי איפה שבאמת צריך את זה זה בדגמי כניסה.)

10.ברור שצריך להשאיר תקציב לרמקולים בנתיים 2 מקדימה סנטר זוג סראונד וסאב וופר. רגע, התקציב, 8.5K, לכלום המערכת או לרסיבר בלבד, לא ברור. בעיקרון יש דרך נכונה לחלק את התקציב על פני כל החלקים ולא חייבים לקנות הכל ישר וגם יש דברים שאפשר, וממולץ, לקנות פה בארץ ביד שניה (זאת לא מילה גסה :wink:).

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עופרפולק כתב:סרטון משעמם כיביתי אחרי 20 שניות . לא צריך להיות גאון גדול שיודעים שיש הבדל בין מגבר למגבר.
...
·
ברור שיהיה הבדל בין מגבר מנורות 15 וואט למונובלוק 200 וואט, במיוחד עם רמקול לא נציל, אבל זו לא מהות הדיון.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

קודם כל הכל בסדר שלקחתם את השרשור למקום אחר כל מידע שאני קורא מלמד אותי ואני שמח ללמוד ממכם.
יש לי מוצרי אפל בבית וגם אנדרואיד ואני מעדיף אנדרואיד.בקשר לשאלה שלך למה הכיול של אודיסי במקום השישי אז סתם פשוט בחרתי סדר אקראי יכולתי גם לשים אותו מקום ראשון או רביעי זה לא משנה הכל אני רוצה שיהיה ברסיבר ובקשר לתקציב בנתיים 8500 שקל גם לרמקולים וגם לרסיבר אבל עכשיו שאני חושב על זה עדיף באמת שאני ישלים עם העובדה שאני באמת צריך להתחיל עם שדרוג הרמקולים ורק אחריי זה ימשיך בשדרוג המגבר
קשה לי עם זה כי עאני רגיל שתמיד תמיד אני קונה הכל ביחד ומתחדש.
פשוט עכשיו יש לי את המגבר והרמקולים שהם מפורסמים ביד שתיים ועדיין לא נמכרו על הרסיבר היו 75 צפיות במודעה ואפילו אחד לא התקשר וגם לרמקולים 110 נחשפו למודעה ואף אחד לא התקשר כנראה המחיר לא היה ראלי על המגבר דרשתי 2500 ועל הסט רמקולים דרשתי 2700 אבל בגלל שלא התקשרו הורדתי מחיר המגבר קרגע מופיע 2200 והרמקולים 2400 מקווה שיזוז משהו חוץ מזה קסלתי מכשיר פלאפון מאמא שלי ועכשיו אני רוצה למכור את הגלקסי נוט 4 שלי הוא נראה יפה מאוד וזה יגדיל לי את התקציב וחוץ מזה יש לי עוד 2000 שקל מזומן וחוץ מזה יש אפשרות להגדיל את התקציב עם עזרה מהמשפחה

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ויקטורדהן כתב: 4. לכל הפחות 120 וואט rms לכל ערוץ
...
·

לא, אתה לא צריך עוצמות כאלה כמעט בשום תסריט אפשרי.

הנה לדוגמא רמקולים מדפיים מאד פופולאריים ולא נצילים במיוחד: http://www.bowers-wilkins.net/Speakers/ ... s/685.html
87 דציבל לוואט במרחק מטר, זאת אומרת שבוואט אחד (כן, 1) הם מספקים ווליום של 87 דציבל במרחק של מטר מהם. כוון שהסיפור הזה לא לינארי אתה צריך להכפיל את העוצמה כדי להוסיף עוד 3 דציבל. אז עם הגברה של 2 וואט אתה ב90 דציבל, 4 - 93, 8 - 96, 16 - 99, 32 - 102, 64 - 105, 128 - 108. עכשיו רק שיהיה לך רפרנס 90 דציבל נשמע כאילו משאית ענקית עברה 10 מטר ממך.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@evgenetic
אתה יכול לנסות בבקשה להסביר לי יותר בפשטות(פיות בצורה מקצועית)מה הכוונה שלך בתשובה שנתת פה?

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שבורב המקרים רמת העצמה שתכלס תצטרך לא תעלה מעבר מ16 וואט...

אגב לא כתבת באיזה חלל אתה צפוי לראות סרטים.להזין למוזקיה. האם זה משהו יותר גדול מסלון ישראלי טיפוסי?

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@evgenetic
תראה קרגע אני נמצא בסלון שהטלויזייה והרמקולים 3 מטר ממני וזה זמני כי אנחנו מתכוונים לעבור דירה בחודשיים הקרובים ואין מצב שאני יבחר בית עם סלון קטן אני לא מאלה שההנהלה מכתיבה להם מה לעשות להפך ההנהלה תמיד מקשיבה לצרכים שקשורים למה שאני אוהב וחושב בקיצור הסלון יגדל כמובן שלא יהיה משהו ענק קצת יותר גדול ממה שאני היום כמוני כמוך תמיד אני ישאף לחלל יותר גדול..

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אוקיי, כשאתה שלוש מטר מהרמקול (בהשוואה למטר אחד מהרמקול - זה הנתון שהיצרנים מספקים) אתה מאבד עוד כ10 דציבל. לדעתי 95 זה מקסימום שאי פעם תצטרך בסלון (וגם זה כבר וליום שהשכנים מתחילים לדפוק, וזה מזיק לשמיע שלך אחרי כמה שעות של חשיפה לווליום כזה), אז תעשה שוב את החשבון הזה מהעמוד הקודם. כל שקל שתוכל לחסוך בקניית רסיבר יילך לקניית רמקולים, ורמקולים נותנים תרומה ישירה וניכרת יותר לאיכות הסאונד בהשוואה להשקעה נוספת ברסיבר.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@evgenetic
אכן התרשמתי מהרסיבר.
כתבתי לך שאני מעוניין ברסיבר שתומך דולבי אטמוס,וגם dts.x,וכן הבנתי שה dtsx עדיין לא נמצא בשוק.
denon avrx2100w לא תומך בפורמט שציינתי...
וגם אם היה תומך הייתי מעדיף תותח יותר רציני,אולי ה4200 הוא קצת יותר מידי גם במחיר וגם מבחינת השימושים שלי.
תראה נשמע לי שאני אודיופיל כי תמיד אני שואף להגיע ליותר באיכות השמע,במיוחד עכשיו שיש לי את ה5.1 ושחסר לי הרבה בגבוהים,אני משתגע מזה,
אני ממש לא מצליח להקשיב למוסיקה כמו שהיוצר רצה שנשמע אותה,זה קטע שנכנס אצלי כבר לפניי כמה שנים,ובכלל אני כזה שקונה משהו מעדיף שיהיה לי משהו שהוא יותר מהשימושים הרגילים שלי בשביל שיהיה רלוונטי גם בעתידכאשר אני מוסיף שימושים ברסיבר,זאת אומרת שיתאים לשיגעון הבה שלי הבנת אותי הצלחת להבין לאן אני רוצה להגיע? אז אם אתה יכול לתת לי המלצה לרסיבר יותר רציני,רק בשביל לדעת מה יהיה התקציב לרמקולים כי אמרתי כבר שאני אשדרג קודם את הרמקולים ושלב מייד אחריו אשתדרג ברסיבר.
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 31/01/2016 13:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ההבדל בין 4200 לדגמים זולים יותר של דנון מאותה משפחה הוא לא באיכות הסאונד (אם כי יש לו באמת אודייסי קצת יותר מתקדם) אלא בעצמה ופיצ'רים. הרמקולים שיש לך עכשיו ממש זולים אז אל תתפלא שהם לא טובים למוזיקה. ההודעה שלך קצת מבולבלת וחסרים סימני פיסוק אז קצת קשה לי להבין מה אתה מבקש בשלב הזה. אם הכוון שלך הוא רמקולים מדפיים אז גם דנון 1200 יספיק לך, אם אתה חושב לשדרג את הרמקולים בעתיד הקרוב למשהו יותר חזק/רצפתי אז לך על 2200 או 3200. 4200 זה מתחיל להיות די מוגזם לדעתי. מבחינת הפיצ'רים שמנית בעמוד הקודם הם כולם מתאימים. וזה רק לגבי דנונינים, אחרים יכולים להמליץ על חברות אחרות שעונים לדרישות שהצבת, אני פחות מכיר. אבל עדיין הנוסחא ברורה - כמה שיותר כסף תוכל לשחרר לרמקולים ככה יותר טוב.

אגב לי יש רמקולים רצפתיים בינוניים 4 אום ודנון 2200, וממש אין לו בעיה להרים את כל הסלון שלי שהוא יחסית מרווח ועם תקרה גבוהה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@evgenetic
תודה על התמיכה והרצינות שלך בנושא.
נראה לי שאני יקנה את הדנון 4100, מעניין אותי לדעת למה בדף האחרון שכתבת המלצת על דגמים שונים של דנון ולא הכללת בהם את הדגם המדובר 4100?.אולי זה בגלל שהוא רק לא תומך ב DTS.X כמו שביקשתי? או שיש עוד סיבות אחרות ,אם אתה יכול לפרט בבקשה.ה דנון 4100 נראה מעניין גם מבחינת כל מה שאני צריך ואין לי בעייה לוותר על DTS .X ,תמיד אהבתי את כל הדולבי למינהם תגיד לי רק אם זאת בחירה נכונה ,או שאני בכלל לא צריך לוותר על הפורמט הזה ושוב פעם בכלל אם הוא רסיבר שעומד בליבל של 3200,חוץ מזה שהוא לא משדר dts.x. הדנון 4100 עולה כ 5100 שח כולל מיסים ומשלוח באמזון גרמנייה,עכשיו שאנחנו יודעים איזה רסיבר אני יקנה אז אני יכול להגיד לך שישאר לי 4500 שקל לרמקולים, ואם צריך אפשר להגדיל את התקציב,הייתי רוצה ללכת על רמקולים רצפתיים,יש לי 4 ילדים קטנים בבית שה' ישמור אותם ויתן להם כל טוב בחיים בעזרת ה', פשוט העיניין שהם אוהבים לגעת בכל מיני, אז הייתי מעדיף זוג רמקולים קדמיים רצפתיים בגודל קטן ייחסית שיהיה אפשר לתלות אותם בכיר, ואם לא קיימת אופצייה כזאת אז רמקוליים מדפיים יהיה בסדר,אבל שיהיו מדפיים גדולים ייחסית, לא סגנון של מדפי קטן וכמובן שישב על מדף או משהו שמומלץ, בבקשה. סנטר איכותי וטוב כי כמו שאמרנו 70 אחוז מהסאונד בסרטים מגיע מהסנטר ופה אני לא מתפשר כמובן שיהיה מאותה חברה עם אותו גוון של צליל.זוג סראונד מדפיים איכותיים מאותה החברה באותו גוון [בבית אנחנו אוהבים לשמוע מוזיקה ב 5sh stereo אולי בגלל שבמצב שלי עם הרמקולים הקיימים בכלל אין סיפוק מהסאונד].בקשר לסאב אוופר גם הייתי מעדיף של אותה חברה כמו כל הרמקולים, ושגם פה יהיה תווך תדרים כמה שיותר טוב לכיוון 40 hz.ברור שאני יצתרך לחפש אותם בארץ בשביל לשמוע אם מתאים לי הצליל, ושיהיו מחוברים למגבר דנון זה יהיה סיפור לא פשוט, ובכלל אני לא אוהב ליפול על חנויות כאשר אני בכלל לא מתכוון לקנות מהם אבל אבל אני יתגבר ויתעלה על עצמי וילך לחפור קצת ולשמוע.רק בבקשה לא לשכוח שפה קראתי שממליצים שאם יש לך מגבר חם אז שברמקולים יהיו גוונים קרים מבחינת הסאונד ולהפך,ותתקן אותי אם אני טועה.אם אתה יכול ויש לך זמן בבקשה, תעשה לי כמו שasfson נתן לי בדף מספר 2 של שרשור זה ,לינק מצורף לאמזון בעיברית עם כמה דוגמאות של רמקולים שיתאימו לדרישות שלי שכוללים מחיר אחרי מיסים ומשלוח בבקשה.עכשיו תקשיב משהו.(ביום שישי בא אלינו לעסק בחור שיש לו חנות לסטריאו ברחובות,והוא בתחום כבר שנים,רכשתי ממנו את הרסיבר והרמקולים שברשותי היום,ודברתי איתו על זה שאני הולך להזמין מחו"ל את כל הציוד החדש, אז תקשיב למה אני מספר לך,הוא טוען שצריך להיזהר מאוד מאוד מהמכשירים שמגיעים מחו"ל,הוא מוסיף ואומר שיש להם בעיות עם החיבורים של הhdmi ןכאשר אני יקנה אני יצתרך לעקוף את החיבורים האלה ולא להשתמש בהם כי הם יכולים לגרום נזק לציוד שברשותי.
האם נשמע לך מוכר הסיפור הזה או שזה נשמע מצוץ מהאצבע,מה דעתך בנושא?.השתדלתי לכתוב לך עם סימני פיסוק, מקווה שתבין את הכוונות שלי ואם לא הבנת משהו אז אפשר לשאול למה התכוונתי

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי

שליחה

@ויקטורדהן
·
דבר ראשון אני חייב לומר לך שאני קורא הכל ואתה נשמע כאחלה בן אדם,כיף לראות איך אתה מתחבת ואוהב את התחום,
אז כמה הארות,דבר ראשון ראית איך אני קניתי ...לדעתי גם אתה חייב! לשמוע לפני רכישה! לכן המלצתי-תחסוך עוד שנה...אבל תקנה משהו שממש תאהב!

לך לחנות כמו פיוז מגבעתיים,קרוסאובר מאלנבי,סטריאוסקופ מדיזנגוף סנטר....מקצוענים!

דבר ראשון הלסת שלך תיפול! ואז תבין לאיזה איכות אתה אמור ורוצה להגיע!!

ואפשר לא בתקציב בשמיים

אספר לך ב20 שניות איך זה קרא אצלי: עבדתי באזור אלנבי ת"א,היה לי זמן פנוי כי הייתי צריך לחכות לפגישה,נכנסתי לקרוסאובר להעביר זמן,נכנסתי לחדר הדגמה,ביקשתי ממוכר בשם רועי להשמיע לי את סטינג-שם לי "englishman in new york"
תקשיב-הלסת נפלה! ...
משם הבנתי מה אני רוצה לקנות!
זה לקח לי הרבה זמן והרבה חנויות! אבל מאז שרכשתי הכל עברו כשנתיים וחצי!! שהמשכתי להביא הבית המון ציוד לבדיקה,לא רכשתי דבר! היה לי מזל וגם אצלחתי לרכוש את הטעם שלי בדיוק,
ואת זה רק חנות יכולה לתת לך יקירי :)

לסיכום: לפני שאתה רוכש משהו,וזה קשה כשיש 4 ילדים ב"ה :) לך לחנות מתמחה,תנוח שם עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומשם תתחיל מסע קשה אך משתלם. בהצלחה!
כיף חיים.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@ויקטורדהן
נראה לי שאני יקנה את הדנון 4100, מעניין אותי לדעת למה בדף האחרון שכתבת המלצת על דגמים שונים של דנון ולא הכללת בהם את הדגם המדובר 4100?.אולי זה בגלל שהוא רק לא תומך ב DTS.X כמו שביקשתי? או שיש עוד סיבות אחרות ,אם אתה יכול לפרט בבקשה.ה דנון 4100 נראה מעניין גם מבחינת כל מה שאני צריך ואין לי בעייה לוותר על DTS .X ,תמיד אהבתי את כל הדולבי למינהם תגיד לי רק אם זאת בחירה נכונה ,או שאני בכלל לא צריך לוותר על הפורמט הזה ושוב פעם בכלל אם הוא רסיבר שעומד בליבל של 3200,חוץ מזה שהוא לא משדר dts.x.
...
אתה לא ממש יכול לדעת עד כמה DTS-X יתפוס עם הזמן, יכול להיות שסרט שתאהב יצא בDTS-X ולא בדולבי אטמוס ואז חבל, אם אתה כבר הולך על רמקוליים תקרתיים נראה לי שיהיה עדיף שתיהיה תמיכה גם DTS-X.
עכשיו שאנחנו יודעים איזה רסיבר אני יקנה אז אני יכול להגיד לך שישאר לי 4500 שקל לרמקולים, ואם צריך אפשר להגדיל את התקציב,הייתי רוצה ללכת על רמקולים רצפתיים,יש לי 4 ילדים קטנים בבית שה' ישמור אותם ויתן להם כל טוב בחיים בעזרת ה', פשוט העיניין שהם אוהבים לגעת בכל מיני, אז הייתי מעדיף זוג רמקולים קדמיים רצפתיים בגודל קטן ייחסית שיהיה אפשר לתלות אותם בכיר, ואם לא קיימת אופצייה כזאת אז רמקוליים מדפיים יהיה בסדר,אבל שיהיו מדפיים גדולים ייחסית, לא סגנון של מדפי קטן וכמובן שישב על מדף או משהו שמומלץ, בבקשה.
...
קודם כל 4500 ל5 רמקולים +סאב +אולי רמקולים תקרתיים זה מאד, מאד מעט. רק זוג מדפיים קדמיים נורמליים יעלה משהו כמו 2000-2500 במחיר חו"ל.
רמקולים רצפתיים לא ממש בנויים להיות תלוים על משהו, גם תזכור שיש המלצות די קשוחות בנוגע למיקום הרמקולים לסאונד אופטימלי - די חשוב שהטוויטר יהיה באותו גובה כמו האוזניים שלך כשאתה יושב במקום האזנה המועדף.
רק בבקשה לא לשכוח שפה קראתי שממליצים שאם יש לך מגבר חם אז שברמקולים יהיו גוונים קרים מבחינת הסאונד ולהפך,ותתקן אותי אם אני טועה.
...
לא, לדעתי זה לא נכון. כל המגברים הטרנזיסטוריים הנורמליים של היום הם נייטרליים, ואם הם לא אז הם כבר לא מגברים נורמליים...
עכשיו תקשיב משהו.(ביום שישי בא אלינו לעסק בחור שיש לו חנות לסטריאו ברחובות,והוא בתחום כבר שנים,רכשתי ממנו את הרסיבר והרמקולים שברשותי היום,ודברתי איתו על זה שאני הולך להזמין מחו"ל את כל הציוד החדש, אז תקשיב למה אני מספר לך,הוא טוען שצריך להיזהר מאוד מאוד מהמכשירים שמגיעים מחו"ל,הוא מוסיף ואומר שיש להם בעיות עם החיבורים של הhdmi ןכאשר אני יקנה אני יצתרך לעקוף את החיבורים האלה ולא להשתמש בהם כי הם יכולים לגרום נזק לציוד שברשותי.האם נשמע לך מוכר הסיפור הזה או שזה נשמע מצוץ מהאצבע,מה דעתך בנושא?
...
יכולות לצוץ כל מיני בעיות בדיוק כמו עם הציוד שתקנה בארץ, אבל משהו גורף לכל הציוד מחו"ל זה נשמע לי ממש רחוק מהמציאות. הייתה בעיה די רצינית עם HDMI בסדרה כלשהי של אונקיו אם אני לא טועה, אבל חוץ מזה לא מוכר לי משהו כזה גורף, אחרת היית רואה על זה הרבה תכתובת בפורום. אם אתה מוותר על HDMI את די מסרס את האפשרויות שלך בנוגע לניגון פורמטים שונים ועוד הרבה פונקציות חשובות.

לגבי ההמלצות כמו שאמרתי לך אני לא ממש רוצה להמליץ על רמקולים, זה יותר מדי אישי. כשאני שמעתי לאחרונה רמקולים מדפיים (היה לי תקציב עד 4000 לזוג) הכי אהבתי את B&W 685 S2 וMonitor Audio BX2 bronze שגם יותר זולים, ופחות אהבתי את קליפש ומורל באותו טווח מחירים. אבל בסופו של דבר בכלל לקחתי רמקולים רצפתיים מיד שנייה.

אגב אם אתה מוכן נפשית ליד שניה (ואני תמיד אמליץ על יד שנייה כשזה נוגע לרמקולים) התקציב שלך עלול להספיק ל4-5 רמקולים אולי, אם תחתוך קצת מהרסיבר אז גם לסאב.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

royla כתב:@ויקטורדהן
·
...
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 14/07/2016 22:27, נערך 3 פעמים בסך הכל.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי

שליחה

@ויקטורדהן
·
האמת שאני לא מכיר כמעט מישהו שהזמין רמקולים מחול....אני לא מדבר על סטליטים....
לכן לדעתי כן תקנה בחנות,ולכן לדעתי אין לך בעיה לשמוע בחנות:)
ועוד משהו-יש בחנויות הרבה יד 2 :)
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@evgenetic
1}אם ככה אז על איזה רסיבר אתה ממליץ לי
א}שיהיה בסכום של 5200 שקל כולל מיסים ומשלוח.
ב}שיהיה בו פורמט של דולבי אטמוס ו DTS-X
ג}שיהיה ברמה של דנון ושיהיה בו 7.2 +קיול של אודיסי או קיול באותו הרמה אבל אחר של חברה מתחרה.
ד}מה בקשר למראנץ פיוניר או אונקיו איך הם אתה ממליץ על משהו מהם?

2}בקשר לתקציב אני יכול להוסיף עוד קצת כי הפעם אני הולך עם זה עד הסוף, אני קודם יקנה רמקולים זוג קדמיים סנטר זוג סראונדים וסאב,ואם ישאר לי כסף אני יזמין את הרמקולים שהם תוסף לפורמט האטמוס{זה בשבילך BUGY} ,וגם הבנתי את העניין של הרמקולים הריצפתיים,זהו אני יחפש מדפיים.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”