@Eardrum מה ההבדל בין UA לUE בJ6300?
הEU מגיע עם פאנל IPS או שיש הבדלים נוספים?
ושכחת להוסיף שה UA J6300 היא קעורה בכלל.
מחפש לקנות טלוויזיה חדשה 49'-55' מתלבט איזו וגם לגבי חשיבות ה4K. תקציב 5000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
- Eardrum
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
קראתי פה לא פעם שיש בעיות עם שינויים באיכות התמונה אחרי עדכוני גרסה בUE, ואני מניח שיש סיבה שסמליין מייבאים את הUA ולא את הUE.TheCoolest כתב:@Eardrum מה ההבדל בין UA לUE בJ6300?
הEU מגיע עם פאנל IPS או שיש הבדלים נוספים?
ושכחת להוסיף שה UA J6300 היא קעורה בכלל....
אני כמעט בטוח שהUE מגיע עם אותו פאנל, אבל אולי אני טועה.
וצודק, שכחתי לציין שהיא קעורה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

מסך קעור לא יתאים לכל אחד. למשל הUN J6300 (האמריקאי) דווקא מסך שטוח וקיבל ביקורת טובה מאד ב-RTINGS, אבל זה כנראה לא רלוונטי אלינו עם דגמי UE וUA.
קראתי כאן באחד השרשורים שמישהו קיבל J6300 כמסך חלופי, והוא היה בעל פאנל IPS. אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא היה בגודל "55.
קראתי כאן באחד השרשורים שמישהו קיבל J6300 כמסך חלופי, והוא היה בעל פאנל IPS. אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא היה בגודל "55.
- bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
אם הבנתי נכון מהדיון פה לגבי כדאיות 4k כפונקציה של גודל מסך ומרחק צפייה, אז גם עם מסך 75' במרחק צפייה של 3-4 מטר גם אין טעם ב4k, אז בשביל בכלל צריך 4k? לרוב האנשים אין תקציב או סלון מסםיק גדול לקנות מסך מספיק גדול כדי להבחין בזה לא?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

3 מטר ל"75 זה דיי גבולי, אבל יותר מזה כנראה כבר לא באמת תשים לב לשיפור שמאפשר 4K.
http://www.rtings.com/tv/learn/size-to- ... lationship
http://www.rtings.com/tv/learn/size-to- ... lationship
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave]bar333 כתב:אם הבנתי נכון מהדיון פה לגבי כדאיות 4k כפונקציה של גודל מסך ומרחק צפייה, אז גם עם מסך 75' במרחק צפייה של 3-4 מטר גם אין טעם ב4k, אז בשביל בכלל צריך 4k? לרוב האנשים אין תקציב או סלון מסםיק גדול לקנות מסך מספיק גדול כדי להבחין בזה לא?...
מרגישים היטב תהבדל.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX